Wpisy 2 854 350 – 2 854 449
31 marca 2017 00:01 → 31 marca 2017 07:57, 100 wpisów
69,71,66,65,63,56,57,51,53,48,45,44,40,41,28,31,23,22,18,21,16,12,10,08,05,04,02,77,76,79,80
z rana wybiore 5/5 i 10/10 teraz
z rana wybiore 5/5 i 10/10 teraz
to je ts wszysto mozliwe ostanio z moich 30 na tak 2 weszly jak pech to pech
https://www.forum.bukmacherskie.com/f98/uwaga-uzaleznienie-od-hazardu-144351.html#post6372165
wczoraj nie grałem w mini zapisałem w stałych zestawach takie liczby
1 9 39 i padło 2/3
1 9 39 i padło 2/3
zbigniew g nie mozesz spać ?
saper
SiemKa, Nocne Marki
obudziłem się i pomyśałem zobacze co tu się dzieje
fajna ta stronka i można coś zatypować
jutro musimy wygrać dużo pieniążków
lubię tyskie właśnie otwarłem piwo a tam wygrana Tatra
lubisz pić piwo o tej porze?
Zbyszek gratuluje
islandorka30,5 napisała że jesteś na majorce to prawda ?
ja tez juz pare tych tater wygrałem, ale stówy dalej nie widać
zbigniew g na majorce popija piwo ale tam jest tyskie ?
ja tez juz pare tych tater wygrałem, ale stówy dalej nie widać
ja mam w tej promocji 6 piw lubietyskie
ja mam w tej promocji 6 piw lubietyskie
a to pijecie tego piwa tak dużo po to żeby wygrać stówę ?
i tak całe noce pijecie to piwo i zaglądacie do butelek czy jest tam stówa ?
tylko ze za te wygrane dają puszkę,
inny smak
wiem
ale jak zimna to wejdzie ok nie narzekam
islandorka brawo za 5/5 szkoda że na sucho
nie ma tu islandorka30,5
zbigniew g to prawda że jesteś teraz na majorce i pijesz sobie piwo ?
widzę że jesteście mało rozmowni i dlatego idę spowrotem spac bo jak moja mama się obudzi to zaraz obudzi mojego tetę i narobi się koktail
Sebastian Małomówny rozmowny kazdy jest zajęty o tej porze bo typuje
tutaj o tej porze siedzą sami fachowcy
ale sie nie udzielają
ja to poluje też na takiego jednego, ale go dorwać nie mogę, bo dzięki temu ze zwróciłem mu uwagę dostałem bana na miesiąc czy dwa sam juz nie pamiętam,
Witam.Od 18.04,żeby zagrać po jednym zakładzie z repertuaru ts,nie licząc keno,trzeba będzie wydać miesięcznie ponad 780 PLN-prawie 200 Euro-w stosunku do zarobków nie ma drugiego kraju na świecie z tak pazernym totalizatorem.
Wysłałem mail-a do lotto z pytaniem o udział de agostini(g-tech) w ostatnich działaniach ts,prowadzących do upadku i "przyjacielskiego" przejęcia przez włoską "rodzinną" firmę "naszego" ts-ciekawe czy mnie też potraktują tak jak tego posła z KUKIZ 15 co za dużo wnikał i chciał chronić interesy Polski,a nie jankesów z g-tech.
Wiosna Was tak wcześnie budzi , czy raczej ten obowiązek zwany pracą ??
Krasnalka Doktor2p seven
Chyba macie wytypowane już jakieś liczby na 14:00 w MM ??
Doktor - podsuń pomysł
Doktor - podsuń pomysł
Seven to musi kiedyś wpaść 26,34,45
3/3
3/3
Wczoraj nie gralem w mini i zapisalem w stalych zestawach 1,9,39 i trafilem 2/3
Seven w koncu padnie
Zbyszek - już raz wysyłałem zestaw przez 2 tygodnie , jak przestałem wysyłać to na drugi dzień po tym jak przestałem wpadły
Seven od listopada nie zagralem ani razu w multi ale korci mie zagrać 3/3 tymi liczbami 26,34,45
Doktor - aż tyle ?? - myślałem , że może dasz z 2-3 pewniejsze - ale dziękuję , popatrzę i może coś się przyda
Zbigniew - a może to dzisiaj ?? - dwie powtórki z wczorajszego losowania + 45 po wylosowanej 46 ??
Zastanawiam sie czy nie puścić tym bardziej ze nie gram w multi od listopada ani razu
ehh - trzeba przeanalizować jeszcze raz .
Lecę - miłego dnia i wysokich wygranych
Lecę - miłego dnia i wysokich wygranych
cichosza ludzie jeszcze do pracy nie dotarli by sobie tutaj wejsc zatypowac wymienic sie liczbami do zabawy w lidze typerskiej z ewentualna szansa na przytulenie kaski isa pewnie zaraz bedzie miala kolejna przerwe takiej to dobrze na 7 do pracy a przerwa za przerwami
dzis nie podaje zadnego oboka szukajta sobie sami wchodzic nie ma kosmity
Miłego dnia życzę Wszystkim
2,4,8
19,21,23
8,17,21
15,45,79
22,39,41
44,51,66
2,4,8
19,21,23
8,17,21
15,45,79
22,39,41
44,51,66
dobra ide w mapki nie korzystam z nich wogule jak sie bawic to sie bawic sam do siebie ze soba nie bede pisal zwlaszcza ze nie mam lustra przed soba mogbym wtedy stwierdzic ze trzeba z kims inteligentnym porozmawiac a tak d
laurcia jak juz wchodzisz to posiedz i na koncu milego a nie tak odrazu wstydz sie
wiesz polacy narod narzekaczy co zrobic z kim sie czlowiek zadaje takim sie staje a bylem polakiem nie narzekajacym teraz jestem dramacik
jakos trzeba bylo sie dostosowac co do pewniakow twoich.........