Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 415 902. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
saltosky chyba powinno być że e-mail też.Jak się rejestrowałem to podawałem e-mail. Czytałem tu że chyba emerytka 46 wygrała 2 tablety Muszę poczekać może usiądzie ona do kompa hehe.
emerytka 46 Dziękuję czyli dzwonią na komórkę ? Jak rejestruje kody przez stronę?
Kiedyś ktoś gdzieś pisał lub mówił że mają zestawy i piłeczki cięższe i lżejsze Widzą w kompie jakie liczby im pasują i wybierają zestaw.Kiedyś na Piłeczkach multi multi widac było nr zestawu ( sprawdzić dla niedowiarków któreś tam losowanie do tyłu ) A teraz nie ma numerów na piłeczkach
Pasko sory ale duży lotek to ściema niech mendy ważą piłki W multi multi też jakoś dziwnie mało tych piłeczek jak spadają do bębna
Na żywooo się zepsułoooo nie wierzęęęęę.Tak bez mamyyyyy bez mamyyyy
Czy ktoś mi napisze ile za ile maksymalnie kuponów w EP wypłacą jak trafię wszystkie liczby?
zgrywus hmmm 1 raz nowa metodą dziś za typowałem i posłałem więc? może
emerytka 46 zobacz wczorajsze moje typowanie eh jak dałbym na 14 było by ok eh
wizard 30 jade do Uk też ede grać w LOTTO HOTPICKS tylko na 2 i 3 liczby
wizard jak widzę od 1 do 59 tak podpatruję da się bez problemu 2/2
Jak dla mnie najgorszy to Milik napastnik żadnej chyba bramki nie trafił szkoda słów.
Hmm nie wiem czy to ważne ale przyjrzałem się maszynie multi multi i widzę kieszeń.Jak spadają kule do bębna widać tą ruchomą ścianę że ma jeszcze jedną kieszeń.
Oglądam losowania wstecz widać tą szufladę tak jak spadają kule do bębna musi tam coś wpaść.
Kurcze jedna źle przekręcona super szansa miałbym 10000 pkt hehe moje 4962699 wylosowane 2762669
Czasami Kaufland a na Waryniolu kiedyś wybrałem 2 x 140 zł hehe
Brjan czasami,a czasami warto podglądać mapki 2 losowania do tyłu
Pasko brakuje opcji w mapkach chciałbym wybierać losowanie te i te rozumiesz?
Brjan czekam na podliczenie Ja ide ja burza co losowanie to punkciki hehe
Brjan 19/01/2017 u mnie nie posłane za 20 zł było by 1800 zł eh
Brjan pozdrawiam mam nadzieję że zdrówko ok.Dziś u nas coś te powietrze daremne eh.
Brjan sprawdź to u mnie eh.Zapisano 6 stałych zestawów liczbowych w dniu 12.07.2016 g. 21:58
no na waciki i pivko,ale co tam nie mam kasy nie posyłam. W rudzie ktoś wygrał auto hehe.
Hurrem i Brjan znikam mam filmik Pasażerowie idę na seans znikam.
Witam Brjan pisałem do Ciebie wczoraj że ktoś trafił w Rokietnicy na swoje liczby w EP.
Pasko potrzebuje nowszej wersji mapek chciałbym wybierać losowania do podglądu
makler nie o to chodzi.Zawsze jak chce podglądać mapki i konfigurować to przeszkadzają mi ostatnie wyniki a są mi nie potrzebne.
Makler kiedyś kupiłem program lottomaniak.net hehe i padł na wersji 1.3
Brjan miałem sposób kilka razy za 2,5 zł a to 5/6 a to 7/10 ale zapomniałem jak to było eh nie zapisałem.