Wpisy 2 931 031 – 2 931 130
28 lipca 2017 00:00 → 28 lipca 2017 08:36, 100 wpisów
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 637 000
45,57,51 najlepiej mi się podoba 57, reszta też moze wejsc
to jest wstepne bez potwierdzenia
to jest wstepne bez potwierdzenia
dziś na wieczór nie miałem czasu i na szybko 1 zakładzik puściłem 4/7 .
o 21 jak sie rozejrzałem chciałem puścić trójeczkę 16,19,58 x4 przez lottoland ale się błą serwera i du..a.
o 21 jak sie rozejrzałem chciałem puścić trójeczkę 16,19,58 x4 przez lottoland ale się błą serwera i du..a.
Było dwóch kolegów którzy razem grali w lotto ,po kilku latach ich drogi się rozeszły,i nie widzieli się kilka lat przypadek sprawił,ze się spotkali po latach jeden był obdarty a drugi ubrany elegancko.Ten obdarty pyta się kolegi;chyba wygrałeś w lotto a on mówi-przestałem grać.
MM,ep,ss,kaskada-pozostałe pewnie też,to ustawki-liczby na które gramy są wyklęte(pisiaki lubią wyklętych) i nie są "wylosowywane"-ku chwale i sile finansowej ts/g-tech.
Czy to nie jest prawda ,ja w swoim życiu przegrałam ,,trochę,,
Ja nie potrzebuję recept-gram od 40 lat,nie tylko w Polsce i widzę,że coś jest nie tak-pazerność i bezczelność ts/g-tech nie ma żadnych granic.
kiedyś spytano znanego artystę dlaczego prowadzi taki hulaszczy tryb życia -
wolę szybko płonąć niż długo dymić - odpowiedział
wolę szybko płonąć niż długo dymić - odpowiedział
makler,są tylko jednostki co wygrywają ale większość musi przegrać.
Marek, zobacz TOP100 8/10 9/10 5/5 wiekszosc kupe lat wstecz
TAK Zosia
TAK Zosia
Niby tak Zosia,ale wygrane niższych stopni powinny wpadać zgodnie z prawdopodobieństwem,a nie wpadają.Wysokość wygranych niższego stopnia jest w ts/g-tech jest pluciem w twarz "wygrywającym".
Marek-No i co Ci z tej wiedzy?Skoro pomimo to grasz-to jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
My przynajmniej nic o tym nie wiemy
My przynajmniej nic o tym nie wiemy
wszystkie gry polegają na tym,żeby jak najwięcej stracić kasy ,a mało zyskać
Chodzi właśnie o ustawę o grach losowych,a wytykaąc komuś głupotę popatrz w lustro-jesteś specjalistą na forum-krytykujesz,atakujesz innych,często poniżej pasa.
Marek i nic na to nie poradzisz , albo grasz albo nie jak mówił janosik
No cóż-być może,że poniżej pasa
Ale tylko dlatego,że nie widzę głowy
Ale tylko dlatego,że nie widzę głowy
greg , uspokój to nocne towarzystwo,zabierz im ostre narzędzia,bo krzywdę sobie zrobią
Zmykam o5:30 do pracy muszę wszystko robić powoli kolana czasem bolą
Pozdrawiam.i WYSOKICH wygranych
Pozdrawiam.i WYSOKICH wygranych
Gonzaga-Ty tylko swoją głowę widzisz-w lustrze,resztę głów masz w d.
W tym punkcie zgadzam się z Tobą w zupełności
Dobranoc Mareczku
Dobranoc Mareczku
Janosik miałeś podać co Ci wyszło z moich zestawów
nie widzę wpisu
nie widzę wpisu
Na razie,wychodzą takie na cały dzień:3,4,5,6,7,11,12,13,14,15,20,21,26,27,28,29,30,31,33,37,43,45,52,54,63,65,73,79,80
7/7 co siódma liczba,zakreślamy ją ołówkiem,reszta liczb da zakład:8/8Ja. Te liczby,wczoraj padały najczęściej w Keno
Cały dzień w Keno:3,5,8,11,13,15,21,37,43,45,52,54,63,65,67,68,69,70 z nich,trzy zakłady po 6/6
co trzecia liczba,proponuje wysyłać te zakłady,co godzina.Ja
co trzecia liczba,proponuje wysyłać te zakłady,co godzina.Ja