Wpisy 2 833 613 – 2 833 712
4 marca 2017 00:12 → 4 marca 2017 09:44, 100 wpisów
na dowod daje pewniaka na jutro lotto uk
14 nie dziekujcie
kazdy funt zrobi 6 funtow ,25 zl na czysto
14 nie dziekujcie
kazdy funt zrobi 6 funtow ,25 zl na czysto
duzy ma za malo numerkow zeby sie sprawdzalo dobrze , ale multi to woda na moj mlyn
1/4 numerow losowana w porownaniu z 1/10 kulka bedzie kanciata i po grze
parka ktora przyblokowalem niedawno 17,38 jest obecnie najlepsza parko na 145 losowan
jako jedyna weszla 6 razy,
jako jedyna weszla 6 razy,
tyle teorii zobaczymy co ugram w te 7 tygodni i czy bedzie jakis skan
Ten to ma wene - pół godziny do siebie już gada to już poważna sprawa dla lekarza hehe
Witam co z tych liczb na 14 - 2 9 27 40 62 68 80 11 19 21 23 29 30 34 36 47 69 72 76
Które pewne w 100 procentach na 14?
Ja Tobie nie pomogę / sorki / - nie gram w kulki.Wyleczyłem się już dawno. Tylko buk.
Kiedyś grałem grupami po 5 liczb w Fortunie.
Może warto zagrać systemem /3/ na liczby z grupy 2 i 9.
Ale jestem w kulki cieniutki to proszę nie kieruj się moim wpisem.Życzę szczęścia w typowaniu.
Może warto zagrać systemem /3/ na liczby z grupy 2 i 9.
Ale jestem w kulki cieniutki to proszę nie kieruj się moim wpisem.Życzę szczęścia w typowaniu.
pechowca co maja ból du py by sie z tego bolu udlaeili nocka prawie skonczona czas by liczby na 14h wybrać
Krasnalek na nie
Dusia
zdarli by skore z czlowieka gdyby mieli z tego jakas korzysc materialna
sztuka wydymać wykiwać wydoić do dna do ostatniej kropli
ciekawe czy się szkolą w takim kierunku czy się rodzą z takimi zdolnościami
ciekawe czy się szkolą w takim kierunku czy się rodzą z takimi zdolnościami
Na dzis 10 zakladow lotto plustak pozatym siemanko wszystkim
teraz gram w multi tylko na 10 liczb hehe , w czwartek 7/10 fuksem wpadlo.foto w profilu
Najlepsze jest to ze 5 liczb ktore wpadlo takie same mam w mini w jednym zakladzie na caly tydzien wyslany, zmienilem taktyke i dokreslilem 5 liczb bo jak bym zagral tylko ta piatka bym mial 700zlT.S
Z mini chyba zrezygnuje bo ani 3 nie idzie trafic
Ja puszczam jeden zaklad na caly tydzien mini nic wiecej, ta gra strasznie kase doi
Najlepiej oplaca sie puszczac system 6 10 zakladow za 75zeta. jak wpadnie 3 to kupon sie zwraca juz lub nawet wiecej masz zalezy ile platna 3 bedzie
tak realnie to system na 9 liczb jest osiagalne latwo trafic 5/5
moze jutro zaryzykuje 40 zakladow mini za 50 zeta , ciekwe czy 3 chociaz siadzie
kurcze gdyby te zaklady byly tak tanie jak mini to bym puszczal po 5-10 zakladow na losowanie
no na mini to faktycznie szkoda , za to juz 10 zakladow ekstra przekretu jest
no ale puszczasz za 50 zl, w kolejnym losowaniu tez puszczasz i nic, a zalozmy za 20 losowan masz 5/5 w 10 zakladach i akurat nie zagrales bo sie splukales
no niby racja. nie ma co szalec grac na tyle ile budzet pozwala, jak sie ma trafic to i w jednym zakladzie trafisz glowna
damian1983 poprostu trzeba liczyc na farta, wieksze wygrane to nie bulka z maslem
ilosc zakladow poprawia szanse, no ale porazka tez moze byc wieksza
http://photos.nasza-klasa.pl/53131998/12420/main/536e751306.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
doktor2p