Wpisy 2 674 567 – 2 674 666
1 lipca 2016 00:00 → 1 lipca 2016 01:45, 100 wpisów
jeden mecz na karnych mozna sie przeslizgnac ale kazdy jeden to juz przegiecie
widocznie czegos druzynie brakuje na miszczow sie nie nadajo
brak dzikich genow i gibkosci
widocznie czegos druzynie brakuje na miszczow sie nie nadajo
brak dzikich genow i gibkosci
Wizard nasi byli duzo slabsi kondycyjnie. Do tego w oogle nie zjamlwali pozycji w srodku. Jak przejmowalismy pilke, to niw bylo komu podac. Do tego te podania za plecy. Brak przerzutu ciezaeu gry na druga strone. Mozna tak wymieniac...
przyszedl buc coco i popsul i kazdy idzie z mp a pasko jak byl slepy jest slepy i nie reaguje wiec i ja ide bo jak sie czyta takich burakow ktorzy w d byli g widzieli to sie ma dosc coz tak to jest z***ami
te od roweru czyli coco buc nad bucami zebys tak zgnil gdzies w bagnie tylko ciekawe czemu ja twoim bliznim wiesz ja nie jestem zadnym katolikiem bez urazy dla innych wierzacych
polska dziekuje chlopaka z calego serca kto rozumie temu szacunek ten co nie ruzomie trudno smutno i do przodu z glowa w gorze
Gryks moze wroc do podstawowki, to cie naucza pare rzeczy. Widac ze szkoly to lubiles tylko wf
wiesz w szkole lubilem kazdy przedmiot a wf owszem lubilem czemu nie
Gryks jest niz demograficzny, zamykaja szkoly takze przyjma takiego wyrostka.
Nie wiem co napisać ? Smutno mi cholernie.
Karne to loteria i tyle.
gonzo ide bo ten coco to mam nadzieje w wkoncu zaliczby strate swego marnego parszywego zalosnego istnienia
Chociaż Szwajcarscy kibice też to przeżyli.
Jestem dumny ale smutek.
A dałem 50 zł że zostaną Mistrzami Europy do przodu było by 1710.
ze tez takie cos musialo sie wykluc bo urodzic to sie nie urodzilo tylko wyklulo jakis wynalazek czy cos
Mini Lotto 0/5 0/5 a Super Szanse też nic. Jak pech to pech.
2 razy przejsc dalej po karnych to jest wstyd, dobrze ze zrezygnowali i nie strzelili
coco jestes tempy jak te panienki w sutanach czarnych a przyglupa to ty masz w glowie bez mozgowcy z probowki nic zero
Bluzgaj sobie ile chcesz, najwyzej zaliczysz bana. Ponoc dzieci z Ameryki to czytaja. Ten portal to cale twoje zycie, takze strata niepowetowana.
Wizard co.ty piszesz jaki wstyd trzeba było pokazać klasę i zagrać
dobra ale taki miszcz europy co sie tak slizga od meczu do meczu ja podziekuje
splodzic pare mulatow dzikie geny na skrzydlach jak majo angole i portugale
i bedzie lepiej
splodzic pare mulatow dzikie geny na skrzydlach jak majo angole i portugale
i bedzie lepiej
duzo nie wisialem ale to dziala raczej antydepresyjnie i fajnie sie czuje jak krew tak sie przelewa od nog do glowy
Czyli full serwis. Laweczka dla ciala, a jakies ciezarki dla przyrodzenia? Bedziesz pytonga owijal wokol nogi
Milik
To nie był jego turniej.
Wiszeniem na drazku mozna nawet skolioze naprostowac. Moze bys zyskal ze dwa centymetry.
Dobra nara. Specjalne pozdrowienia dla gryksa specjalnej troski
Taka SZANSA !!!!!!!!!
Tak blisko półfinału.
Czemu ?
Bóg nie pomógł ?
Aha i modliłem do Św Jana Pawła II.
Z całą pewnością będzie Mistrzem Św.-Tylko odgadnąć w której dyscyplinie
Źle mi jest, a taki piękny był turniej.
Ja myślałem że finał z Francuzami, to by były emocje, super.
Czemu tak ?
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, dobranoc.
Czemu,czemu???>ydzi,Iluminaci,U.E.,Vatykan,Międzymarodówka,PiS...dopisz sobie resztę dowolnie
Mam niedosyt wczorajszego meczu,nie poszli za ciosem Lewandowskiego i to wykorzystali
portugalczycy
portugalczycy
Ronaldo miał pecha,mecz był świetny,ale co tamolacy nic się nie stało
I jak,ktoś chce skorzystać :z linii i BINGO,niech gra na 14ą,bo ja nagrałem i mi starczy
teraz inni też nagrają
teraz inni też nagrają
Grając liniami i Bingo w pewnych odstępach czasu,trafia się kilka linii i rzadko BINGO