Wpisy 2 493 731 – 2 493 830
14 listopada 2015 00:00 → 14 listopada 2015 01:36, 100 wpisów
gówno wiecie jak wygląda nasza gospodarka - pisiory zaraz z tego się wycofają
wazne ze funt po 6 zl to mnie pasi
nogi sa niewazne bo ido na bok
nogi sa niewazne bo ido na bok
hehe - tylu pajaców tutaj gra - w sumie nikt nic nie wygra - nawet jocia
Hej, hej - Mars napada
Dookoła ludzi gromada
Hej, hej - Mars atakuje
Żadnej litości nie czuje
Hej, hej - alarm dla Wybrzeża
Zagrożenie się rozszerza
Dookoła ludzi gromada
Hej, hej - Mars atakuje
Żadnej litości nie czuje
Hej, hej - alarm dla Wybrzeża
Zagrożenie się rozszerza
nuda zadnej inwazji i wojenki, nic sie nie dzieje, zycie nam przeleci na niczym
lelek nie bądź taki hardy
prowadzisz firmę
uważaj,żebyś w kilka chwil
nie został na lodzie
prowadzisz firmę
uważaj,żebyś w kilka chwil
nie został na lodzie
dzikus - to Ty penie nie prowadziłeś - stary komuch jesteś - czy palant?
dzikus - to tak jak słyszę pajaców z pisu - nic nie potraficie - macie zero wykształcenia -zero doświadczeń w prowadzeniu firmy - zatrudnianiu pracowników - Jesteś dzikus zerem - nic nie potrafiłeś zrobić sam - taka jest prawda smutasie
Co tam jeszcze ? Coś teraz nie pisze ona jak aby to ona ? Aha długie włosy, ładna twarz, 18 lat, włosy ciemny blond, szczupła, ładne nogi. Aha co powicie o nowym rządzie będzie dobrze ?
pewnie nie wiesz pajacu pisowski - ile musisz zapłacić za pracownika ze wszystkimi składkami
gówno wiesz kiedy się odprowadza składki i podatki - jesteś pisowskim śmieciem
jak bym takiego gnoja jak ty złapał w swoje łapy
to najpierw skopał bym mu jaja,potem podbródek
i jeszcze raz jaja i z kolana w kły
to najpierw skopał bym mu jaja,potem podbródek
i jeszcze raz jaja i z kolana w kły
A co to cie obchodzi ? A jeszcze ok nie byłem z żadną dziewczyną w związku i co gorszy jestem ? Bo jak widać i pisałem o tej dziewczynie teraz to większość dziewczyn na portfel liczy chłopaka a nie uczucia. Ok chłopka musi pracować i mieć pieniądze ale nie to najważniejsze.
A co ja takie powiedziałem, tylko pisałem że dałem głos na PiS i tyle ?
Dobranoc i oby następne losowania i granie było lepsze, powodzenia.
ja to wcale nie uzywalbym ogrzewania bo jestem goracy chlopak
ale mi zalozyli w bloku i mnie kasujo 80 zl na miesiac z gory
ale mi zalozyli w bloku i mnie kasujo 80 zl na miesiac z gory
średnia cena z kopalń /Piast/Ziemowit/Pokój-Halemba/Wirek - nie przekracza 420 zł/tonę - ja sprowadzam do Szczecina loco za 280 zł / tonę
Cześć. Wpadłem na moment, w zw. z tym wpisem:
"2 493 736. lelek 2015-11-14 (00:02)
hehe - tylu pajaców tutaj gra - w sumie nikt nic nie wygra - nawet jocia".
Co prawda, ja w kulki nie gram ale widzę, że Kolegom nie sprawia to problemu, że są obrażani.
lelek, nie wycieraj sobie twarzy Kobietą. Zwłaszcza nieobecną.
"2 493 736. lelek 2015-11-14 (00:02)
hehe - tylu pajaców tutaj gra - w sumie nikt nic nie wygra - nawet jocia".
Co prawda, ja w kulki nie gram ale widzę, że Kolegom nie sprawia to problemu, że są obrażani.
lelek, nie wycieraj sobie twarzy Kobietą. Zwłaszcza nieobecną.
Jak wpadasz na moment to nie klikaj "że nie wycieraj sobie twarzy Kobietą.
durny czy zazdrosny ? - nie czyta a agresją wali - radzę wątek ......od początku i czytać .....
lelek, czytaj ze zrozumieniem bo akurat ja, jestem od bukmacherki.
W sprawie "wycierania twarzy Kobietą", nie pogrążaj się. Powiedziałeś co powiedziałeś.
Natomiast w kwestii obstawiania, Jocia wciąga nosem prawdopodobnie większość tutaj piszących.
W sprawie "wycierania twarzy Kobietą", nie pogrążaj się. Powiedziałeś co powiedziałeś.
Natomiast w kwestii obstawiania, Jocia wciąga nosem prawdopodobnie większość tutaj piszących.
Ja pi ... lę. Porozmawiaj sobie może z lusterkiem bo nie chce mi się z Tobą gadać.
Te. Lelus spadaj do swojego interesu bo
Wk..... asz. Ludzi mieszkam 50 metrów od kopalni piast przyjedź na wycieczkę do kopalni tylko weź zapas pieluch zasrancu
Wk..... asz. Ludzi mieszkam 50 metrów od kopalni piast przyjedź na wycieczkę do kopalni tylko weź zapas pieluch zasrancu
lelek Ty jesteś od tego,
żeby moją spe rmę przenieść
w ustach do Szczecina.
Rozumiesz?
żeby moją spe rmę przenieść
w ustach do Szczecina.
Rozumiesz?
Iowa State Cyclones - Colorado Buffaloes u jakiego i ile obstawiłeś - bo mało czasu mamy hehe
to od Joci jesteś - ohyda wstydz się gówniarzu i nie obrażaj kobity z jajami
Paysandu PA - Luverdense MT - obstawiłem 1 - masz jeszcze pajacu szanse
27 trafionych parek i nikt nie zatypowal
piatek 13 tego 5,13
szok
piatek 13 tego 5,13
szok
wizard - skończył się pomyslunek? hehe cienias jestes z tym Twoim czarowaniem
to kto dzisiaj miał urodziny? ile do odlotu ? który tydzień - Ty jesteś lepszy niż Remondis w zbieraniu śmieci
I ch .., że live.
Posłuchaj "byznesmenie" od siedmiu boleści. Wróć może do swojej dziury, z której przybyłeś. Jesteś zwykłym trollem internetowym. I dupkiem skoro już sam się wywołałeś tym imieniem.
Edit: posłuchaj ***ny trollu: ciąg się.
----------------------
Posłuchaj "byznesmenie" od siedmiu boleści. Wróć może do swojej dziury, z której przybyłeś. Jesteś zwykłym trollem internetowym. I dupkiem skoro już sam się wywołałeś tym imieniem.
Edit: posłuchaj ***ny trollu: ciąg się.
----------------------
Mam nadzieję, że Admin zamierza coś zrobić z trollami, którzy się tutaj rejestrują po to, żeby innych w***iać.
lelek wogle sie nie udziela
nie daje pewniakow, nie powie ile do odlotu ma
wyrwac chwasta
nie daje pewniakow, nie powie ile do odlotu ma
wyrwac chwasta
bawisz mnie dlatego dalej sobie poklikamy ale teraz ide na faje i z/w
ty mnie w ogóle i dlatego idę w przeciwną stronę. Klikaj sobie sam.
slabi ci ludzie, cos zrobi, popisze troche juz musi sie dymu nalykac
Yar - czy tam jocia. Powiedz tej wspaniałej kobiecie że nigdy nie trafi 10/10.To proste i wynika z rachunku prawdopodobieństwa.Pewnie wiesz jak to wygląda hmmmm - nie wiesz? to jak 1/8911711.Lepiej jocia wyjdzie w MM jak będzie grała 3/3 to tylko jak 1/72.Dlaczego? Bo to kobita i ma intuicje - czego brakuje graczom.Gra od dawna i zna / w domyśle widzi która liczba chodzi z którą/.Namów ją do tego - a sam/a zobaczysz.
Generalnie to wygląda tak.Każdy tutaj gra i ma minus.Są osoby które myśląc - mogą być dużo do przodu.Ale trzeba się przełamać i to zrobić
Wiesz jak to wygląda ? - każdy pokazuje skan - gra się systemem i może jeden wejdzie.Powiedz Joci żeby grała 3/3 ale dużą stawką.Za dwa lata mi podziękujesz.
przecież żaden pajac u pasco nie powie że wysłał w systemie kilkadziesiąt kuponów - pokaże tylko ten jeden
Tak to wygląda i żeby nikt się nie łudził.Są kobiety które mają to coś "....." co powinny wykorzystać ale są na tyle głupie że grają na maxa i są zachłanne tylko chcą więcej,więcej i więcej.Nikt do tego się nie przyzna ale taka jest prawda.
My faceci tracimy kasę zamiast kupić żonce - np.dobre perfumy diora czy chanel - świry jesteśmy i nic więcej.Dlatego wolę od czasu do czasu zagrać u buka.Tutaj żaden facet nic nie wygra.
My faceci tracimy kasę zamiast kupić żonce - np.dobre perfumy diora czy chanel - świry jesteśmy i nic więcej.Dlatego wolę od czasu do czasu zagrać u buka.Tutaj żaden facet nic nie wygra.
Jestem - i w sumie to by było na tyle.Chociaż dziwi mnie fakt wyśmiewania czy obrażania Janosika.
Niczego złego człek nie zrobił - a nawet pomógł w typowaniu.
Dziwi mnie - przepraszam za słownictwo - / stara pewnie brzydka jak stodoła i śmierdząca szkapa - chyląca się ku upadkowi,opuszczona nawet przez robale ( nie wspomnę o facecie - bo jak z taką babą można żyć ) nie mająca pewnie nigdy orgazmu - nazwijmy to Estymy.
Niczego złego człek nie zrobił - a nawet pomógł w typowaniu.
Dziwi mnie - przepraszam za słownictwo - / stara pewnie brzydka jak stodoła i śmierdząca szkapa - chyląca się ku upadkowi,opuszczona nawet przez robale ( nie wspomnę o facecie - bo jak z taką babą można żyć ) nie mająca pewnie nigdy orgazmu - nazwijmy to Estymy.