Wpisy 67 988 – 68 088
6 października 2009 00:03 → 6 października 2009 18:26, 100 wpisów
Na jutro pewniak 80, bo te panie które opanowały mini-chat mają w sumie tyle lat. Dobranoc.
HIPCIO-zacznij wszystko od początku,tak jak Tobie napiszę.
Na wyszukiwarce wpisz GG pobierz,kliknij na to,pojawi się gg komunikator internetowy,klikasz na niego.Pojawia się strona GG i na czerwonym tle,jest napis pobierz na komputer i klikasz na ten napis.Otworzy Ci się pobieranie pliku,kliknij na uruchom,poczekaj aż to zielone pole się wypełni i kliknij ponownie na uruchom.Poczekaj do końca aż pojawi się witaj w nowym Gadu gadu,kliknij dalej,potem Zgadzam się i dalej postępuj według instrukcji gg.
Na wyszukiwarce wpisz GG pobierz,kliknij na to,pojawi się gg komunikator internetowy,klikasz na niego.Pojawia się strona GG i na czerwonym tle,jest napis pobierz na komputer i klikasz na ten napis.Otworzy Ci się pobieranie pliku,kliknij na uruchom,poczekaj aż to zielone pole się wypełni i kliknij ponownie na uruchom.Poczekaj do końca aż pojawi się witaj w nowym Gadu gadu,kliknij dalej,potem Zgadzam się i dalej postępuj według instrukcji gg.
Josef-a kim Ty jesteś żeby wyzywać?
Pijakiem pod budką z piwem hehe
Pijakiem pod budką z piwem hehe
Ale mi przygadałaś no no.
Ale rozumiem Twoje frustracje,znowu samotna noc z mechanicznym przyjacielem.
Ale rozumiem Twoje frustracje,znowu samotna noc z mechanicznym przyjacielem.
Dziewczyny-jutro,też jest dzień hipopotan zmęczony,niech
odpocznie,jutro nauka lepiej mu pójdzie.Dobranoc.Pozdrawiam.
odpocznie,jutro nauka lepiej mu pójdzie.Dobranoc.Pozdrawiam.
Josef -wiesz co gdybym stanęła przed wyborem TY albo mechaniczny przyjaciel to zostałabym przy tym drugim,bo przynajmniej przyjemność gwarantowana
Josef-spaghetti również pochodzi z włoch jzk za pewne wiesz,wyobaz sobie sytuację,w której spożywając go upajasz się jego smakiem i jednocześnie próbujesz go zrozumieć .Jedynym wytłumaczeniem Twojej teorii dotyczącej pochodzenia Pinokia,może być twoje uprzedzenie dotyczące regionów południowej europy.Być może powodem tego są Twoje nie konkretnie pozytywne doświadczenia w tej kwestii.Zastanawiam się nad jedną rzeczą,która dotyczy twojego wpisu,jeżeli chodzi o bzdury,które ewentualnie mogłyby być wypisywane na tej stronce,to są to na pewno wpisy za które możemy podziękować tylko i wyłącznie TOBIE.
Jeśli masz ochotę dyskutować dłużej na ten temat i posiadasz argumenty które spowodują to,że moja ambicja pozostanie w tyle to sie grubo mylisz,uwierz mi.Jestem gotowa na wszelkiego rodzaju dyskusje do samego końca.Mojego Albo tej strony,cokolwiek to znaczy.
Jeśli masz ochotę dyskutować dłużej na ten temat i posiadasz argumenty które spowodują to,że moja ambicja pozostanie w tyle to sie grubo mylisz,uwierz mi.Jestem gotowa na wszelkiego rodzaju dyskusje do samego końca.Mojego Albo tej strony,cokolwiek to znaczy.
Pewnie uciekł "biedaczyna" na myśl o nie zdrowej konkurencji mechanicznego przyjaciela hehe
Lila takie teksty do idioty?
A zakończenie zbyt dramatyczne,przesadziłaś trochę.
I trochę Lindą poleciałaś za bardzo.
Madziu Tobie nie odpowiem bo już w poprzednim poście zabrnąłem i teraz musiałbym grzęznąć dalej a po co..
A zakończenie zbyt dramatyczne,przesadziłaś trochę.
I trochę Lindą poleciałaś za bardzo.
Madziu Tobie nie odpowiem bo już w poprzednim poście zabrnąłem i teraz musiałbym grzęznąć dalej a po co..
Josef-Zrozumiałeś?Jednak nie jesteś idiotą,to dziwne bo raczej tak się zachowujesz.
Josef-więc po co się produkujesz odnośnie mojej osoby,bo przecież nie będę Cię posądzać o fantazję "przyjaciela" w moich "rękach" hihi
Lila no nie całkowicie,bo tego skrótu myślowego Pinokio-spagetti to nie pojąłem.
Madziu nie każdy myśli tylko o jednym tak jak Ty.
Madziu nie każdy myśli tylko o jednym tak jak Ty.
Josef-sam zacząłeś o przyjacielach-pamięć masz krótką czy jak,więc komu się kojarzy tylko z jednym i to w dodatku moja osoba fe nieładnie
jak sama nazwa wskazuje
lotto chat
zatem zapraszam na inna stronke poswiecona tym dyskusjom
lotto chat
zatem zapraszam na inna stronke poswiecona tym dyskusjom
Josef-na kinematografi to ty się jako tako znasz ,z tego co widzę,jeżeli nie potrafisz skojarzyć Pinokia ze spaghetti to przypomnę Tobie,że autorem tegoż własnie był również włoch a opiekunem jego nijaki Gepetto,mam nadzieję,że to wyjaśnienie Cię satysfakcjonuje.Zwróć uwagę na to ,że marzenia kobiet i mężczyzn różnią się od siebie,ale zapewne ty o tym wiesz,tak myślę.Kończąc chciałabym jeszcze zwrócic uwagę na samotność,która często doskwiera twemu gatunkowi a to prowokuje ich do wypisywania takich bzdur jakch byliśmy świadkami w TWOIM wykonaniu.
SMILEMAN22-możesz sie wpisywać do woli,jak już wczesniej wspomniałam ta strona jest dla wszystkich a jak Ci się nie podoba to sie nie odzywaj
Co my byśmy zrobili bez Google...
Jeśli już to na literaturze bo najpierw była książka.
Zbyt pobieżnie przeczytałaś.
Jeśli już to na literaturze bo najpierw była książka.
Zbyt pobieżnie przeczytałaś.
lila-ale numer sama bym lepiej tego nie napisała
Zamiast "Josef" to powinien być nick "Samotny w sieci " bez przyjaciela haha
Zamiast "Josef" to powinien być nick "Samotny w sieci " bez przyjaciela haha
Josef-Pierwsza częśc mojego wpisu dotyczyła kinematografii,jak słusznie zauważyłeś,natomiast druga część była sposobem na wytłumaczenie pokrewieństwa między dwoma pojęciami dotyczącymi zależności dla mnie osobiście oczywistej.Jeśli zamierzasz mnie w tej kwesti edukować,chętnie skorzystam,nie wiem tylko czy posiadasz odpowiednie kwalifikacje.Jeśli tak,jestem zdecydowana podjąć ryzyko i poszerzyć swoje horyzonty.
Skoro Pinokio kojarzy Ci się z filmem a Włochy z jedzeniem spagetti to ja się nie podejmuję nic zrobić z tymi horyzontami.
Witam.10,80,57,75,13,20,19,26,1,11 na 14-tą
Z tych, dwudziestu wcześniej typowanych,wybieram 7/10
Pozdrawiam.
Z tych, dwudziestu wcześniej typowanych,wybieram 7/10
Pozdrawiam.
a mnie śniły się PTAKI lecące ale to było z niedzieli na poniedz to może juz nie aktualne POZDRAWIAM a nie było mnie wczoraj na komputer
Ziuta gram codziennie na Twoje liczby w Totomix
oczywiście jak je tu wcześniej podasz tak żebym się wyrobił je wysłać . Wczoraj natomiast zmuszony byłem wysłać w zwykłym ,ale i tak trafione .Pozdrawiam
oczywiście jak je tu wcześniej podasz tak żebym się wyrobił je wysłać . Wczoraj natomiast zmuszony byłem wysłać w zwykłym ,ale i tak trafione .Pozdrawiam
Czołem wszystkim. Śniło mi się, że jeżdżę Ferrari. Wygram dziś czy raczej chodziło o Roberta i jego nowy team?
Sen o Ferrari- 21.
Wędrowcze a wcześniej śnił mi się jakiś zabytkowy cmentarz i widziałem na nim czaszki :)
Cmentarz- 42.
Witam!!!!!!!!!!!!!!!
MM totomix na godz 14
2,31,59
2,28,64
15,27,59
15,28,56
15,31,64
21,27,64
21,31,56
Powodzenia!!!!!!!!!!
MM totomix na godz 14
2,31,59
2,28,64
15,27,59
15,28,56
15,31,64
21,27,64
21,31,56
Powodzenia!!!!!!!!!!
Sen- PTAKI lecące; 35.
Dzięki ....Wędrowco za ptaki a czy to na dziś bo sen był poprzedniej nocy i na 22.00 wyszło
Oszust znowu zaatakował. Proszę uważać na stronę http://programy-za-zlotowke.zagan.pl/
U mnie dzisiaj w google jeśli wyszukuję przykładowo "wyniki lotto", to pojawia się ta strona jako reklama.
Małym druczkiem wszystko pisze, a chodzi o to, że aby otrzymać te materiały (warte zresztą okrągłe 0) trzeba wysłać 2 SMSy po 30,50 zł każdy. Nie wiem jak w ogóle sieci komórkowe mogą ustalać tak drogie SMSy bez ostrzeżenia dla użytkownika, czy jest świadomy ich ceny.
U mnie dzisiaj w google jeśli wyszukuję przykładowo "wyniki lotto", to pojawia się ta strona jako reklama.
Małym druczkiem wszystko pisze, a chodzi o to, że aby otrzymać te materiały (warte zresztą okrągłe 0) trzeba wysłać 2 SMSy po 30,50 zł każdy. Nie wiem jak w ogóle sieci komórkowe mogą ustalać tak drogie SMSy bez ostrzeżenia dla użytkownika, czy jest świadomy ich ceny.
mm na 14:
7,18,60
7,18,64
7,23,60
7,23,64
31,18,60
31,18,64
31,23,60
31,23,64
7,18,60
7,18,64
7,23,60
7,23,64
31,18,60
31,18,64
31,23,60
31,23,64
Witaj. No niestety masz zbyt wysoki status, aby teraz zmienić nick. Ja też bym chciał zmienić nick i sam widzisz ;) Pozdrawiam
poważna piątka na najbliższe losowania 6,14,18,22,24,37 wybaczcie ,ale dnia i godziny nie podam(to dla wszystkich niedoszłych mądrali)
kiedy Ty śpisz (dopiero co przebrnąłem przez Waszą nocną lekturę ,a ty już na nogach).
witojcie ? zelus na jaki nick
chcesz zmienić może na Zulus
pogoda barowa co tu robić?????
chcesz zmienić może na Zulus
pogoda barowa co tu robić?????
A lila jeszcze śpi.Nic dziwnego.Zaśpiewajmy więc razem, aaa-kot-ki-2 :)
70,8,20,33,13.///Totomix
slavo-jak masz jakąś fajną muzyczkę to wklejaj do kącika muzycznego
Madzia-właśnie słucham tej wokalistki.Polecam.
http://www.youtube.com/watch?v=a6Ftt__i7M8&feature=channel
Człowiek chce chociaż tą dużą bańke wygrać - a oni podnoszą kase na zakład !!!
slavo
http://www.youtube.com/watch?v=sneTMOB_2Fs&feature=PlayList&p=813F6E9AC655D428&playnext=1&playnext_from=PL&index=4
http://www.youtube.com/watch?v=sneTMOB_2Fs&feature=PlayList&p=813F6E9AC655D428&playnext=1&playnext_from=PL&index=4
Normalnie koleś wczoraj trafił 5/6 (320złz plusem)na te liczby o 22 :
5,40,45,46,68,73 ,dziś o 14 wszystkie o 1 do góry -oczywiście parka 45,46 w całości 47,48 i również 5/6...
5,40,45,46,68,73 ,dziś o 14 wszystkie o 1 do góry -oczywiście parka 45,46 w całości 47,48 i również 5/6...
Muzykę,którą wkleiłam wczoraj pochodzi z filmu "Zmierzch"
zrealizowanym na podstawie książki
zrealizowanym na podstawie książki
...na 14.00 nie?-- to na 22.00
4.24.54.55.59.67.-- tak,tak.
Powodzenia.
4.24.54.55.59.67.-- tak,tak.
Powodzenia.
Test- duży lotek; 08, 14, 17, 19, 33 i 40.
mm na 22:
8,25,40
8,25,44
8,75,40
8,75,44
77,25,40
77,25,44
77,75,40
77,75,44
8,25,40
8,25,44
8,75,40
8,75,44
77,25,40
77,25,44
77,75,40
77,75,44
No i doszły MĄDRALA traił w piątkę z plusem trójkę.
B R A W O -życzę dalej powodzenia
B R A W O -życzę dalej powodzenia
Szóstka w DL zostanie dopiero trafiona po 9 października.
Ustawiona kumulacja - żeby płynnie przejść na system 3 zł/zakład. Ja do tego czasu nie wysyłam. Potem chyba też nie.
Ustawiona kumulacja - żeby płynnie przejść na system 3 zł/zakład. Ja do tego czasu nie wysyłam. Potem chyba też nie.
ender>>> będąc tego pewnym , możesz wygrać sporo kasy w Totomixie , grając na to że nie będzie 6/6 w DL...
edi8-ale przy którejś kumulacji z rzędu to chyba raczej ryzykowne?
edi8 >>> Dzięki za wskazówkę. Ale czy w Totomixie obstawiać ze strony ?
ender pisze o ustawionej kumulacji - więc chyba musi mieć jakieś źródło tej informacji i tak jak pisze edi8 może to wykorzystać grając w Totomixie. Gorzej jak źródłem tej informacji jest jakaś "owca".
Musisz się do nich pofatygować i założyć sobie konto. Po założeniu sobie konta będziesz miał możliwość obstawiania zdarzeń przez internet.
ender>>> jeśli będziesz chciał założyć sobie konto gracza w Totomixie ( do zawierania zakładów w necie ) to polecam Ci ten wątek z forum:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Pzdr.
edi8
Dzięki edi8 i danteV za info. To dużo wyjaśnia. Dzisiaj stracę dziewictwo w Totomixie.
sam9 -sama czekam na niego-ale w ogóle się nie pokazał jak do tej pory!
madzia77 i sam9>>>> oby jego , czyli hipopotana , nieobecność była spowodowana studiowaniem zaproponowanej mu wczoraj metody samoleczenia BSM...
może jeszcze śpi,lub tak długo, nie wraca z wygraną za pewniaka 57,którego poleciłem mu wczoraj nadać!
Przykro mi się zrobiło,że wczoraj z lilą tak trochę żartowałyśmy z niego -jest mi doprawdy bardzo wstyd z tego tytułu,ale kto mógł wiedzieć-gg też ma "niedostępny"