Wpisy 68 551 – 68 672
8 października 2009 00:00 → 8 października 2009 13:52, 100 wpisów
Jest jedna wygrana I stopnia w TSN. Z drugiej strony dziwne jest to, że nie ma wygranej II stopnia i akurat ta osoba która trafiła cztery liczby, trafiła też 1 z 36. Przekręty w totolotku to zadatek na kolejną aferę.
maks158+nie Romax,tzlko ROMANX.Gringo idz sie poloz w GRIGSBO i daj dozyc starosci,nam wszystkim.
Janusz, jeśli jutro "cylna" jak to sie godo po naszymu te osiem baniek, anonimowo oczywiście poślę Ci na rozwój dla dobra młodszych pokoleń.
lila - nie ROMANX a romanx:) podobnie nie LILA a lila.. myślę, że różnica jest widoczna
Siadla mi klawiatura,tam gdzie YjestZ Tam gdzie z jest y,wie ktos co moglo sie stac.
MCSl>> "Jest jedna wygrana I stopnia w TSN. Z drugiej strony dziwne jest to, że nie ma wygranej II stopnia i akurat ta osoba która trafiła cztery liczby, trafiła też 1 z 36. Przekręty w totolotku to zadatek na kolejną aferę"
Pewnie masz troche racji.
Powolajmy komisje sledcza.
Pewnie masz troche racji.
Powolajmy komisje sledcza.
na dole na pasku masz ikone klawiatury-zaznacz na język "programisty" i bedzie okej
pasko a czy na tym czacie trzeba za kazdym razem podwac nik i haslo jak sie chce cos napisac?
maks158-a że Ty jesteś tylko "biedaczyną" maksiem to "zawiasów" mieć nie będzie -ty etatowy.....
Pasko-dziękuję Tobie i wszystkim którzy próbowali mi pomuc.Wszystko jest ok.
maks158-może tak spaliłeś się zielskiem,że na oczy już nie widzisz etatowy głupolu
Madzia -jak chcesz do mnie coś napisać PIERW- wyluzuj bo jeszcze raz i będziesz pisać do siebie
maks158 -wiesz a mi tak zleży na pisaniu z Tobą jak psu na "piątej" nodze etatowy głupolu
maks158-jeśli chodzi o zdobywanie kolejnych stopni wtajemniczenia do dziedziny życia,którą powszechnie uważa się za kulturę osobistą,masz jeszcze daleką drogę.Zagadnienie to można porównać do wiosłowania łódką pod prąd-przestaniesz wiosłować i płyniesz spowrotem.Właśnie w twoim przypadku,jesteśmy tego świadkami.
Opa- Wszędzie jest pięknie,jak to ludzie mówią,Swojego nie znacie a cudze chwalicie.
Zostanie - te słowo jest powszechnie używane ,lepiej się zapytaj o sowoje słowa dzisiaj użyte
Ja niestety nie będę się poniżać i używać tego typu zwrotów chociażby dlatego,że szanuję to iz mogę być na Twojej stronce!
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
maks158 -Ty zużyto ściero do mycia podłóg w ubikacjach miejskich cały wieczór Cię ignoruję a taka wywłoka uczepiła się mojej "starej dupy" i żyć nie daje
Jesteś tak głupi,że twoje wypowiedzi mnie nie ruszają -wzbudzają tylko na przemian współczucie i obrzydzenie odklej się od mojej osoby bo tak Cię tu przeoram,że jeszcze długo będziesz miał niesmak na myśl o grach liczbowych ty skretyniała do reszty karykaturo człowieka rozumnego
Jesteś tak głupi,że twoje wypowiedzi mnie nie ruszają -wzbudzają tylko na przemian współczucie i obrzydzenie odklej się od mojej osoby bo tak Cię tu przeoram,że jeszcze długo będziesz miał niesmak na myśl o grach liczbowych ty skretyniała do reszty karykaturo człowieka rozumnego
icemario:
stary gracz przyłącza się do Twojego protestu...
pzdr
stary gracz przyłącza się do Twojego protestu...
pzdr
maks158-Ty marna karykaturo mężczyzny uzmysłów sobie,że artykułami możesz straszyć dzieci na podwórku jak plują na Twój widok podwiń ten swój przy ćpany ogonek i znikaj z stąd,bo Twój stan umysłu nadaje się tylko do leczenia przez naprawdę dobrego lekarza -siedzisz tu na czacie i pierdolisz takie banialuki,że strach ogarnia,że ktoś może być tak umysłowo powyginany na wszystkie strony
lila-to nie jest frędzel to etatowy idiota na tym czacie -pewnie się zgubił w wirtualnym świecie i teraz nie za bardzo wie jak wrócić do rzeczywistości,bo mu w myśleniu przeszkadza,własny przećpany mózg
to lipa, że padła kumulacja w numerku, już chciałem zacząć grać, ale nie zdarzyłem
szczery -dzień dobry-śniło mi się dzisiaj,że siedzę na forum multipasko,bardzo wyczerpująca noc.
Witam wszystkich!Śniła mi się dziś liczba 37 i jeszcze dodam 15,42,64,23,39,78.Może coś z tego będzie.Pa!!!!!!!!!!
Przeczytajcie sobie tutaj na stronie lotto.pl:
http://serwis5.lotto.pl/183-45efdac118327-2907.htm
Cytat: "W Numerku losowane są 4 liczby z 50 oraz 1 z 36."
http://serwis5.lotto.pl/183-45efdac118327-2907.htm
Cytat: "W Numerku losowane są 4 liczby z 50 oraz 1 z 36."
jesli ktoś ściąga wyniki z http://www.mbnet.com.pl/ml.txt do analizy MM , jest tam bład (wyniki z 4.10.2009) zamiast 4 jest 5.
mm na 14:
15,48,17
15,48,60
15,64,17
15,64,60
42,48,17
42,48,60
42,64,17
42,64,60
15,48,17
15,48,60
15,64,17
15,64,60
42,48,17
42,48,60
42,64,17
42,64,60
...protest popieram, ale z multi nadal zadzieram.
-- 28.38.47.48.58.59.60.69.72.73.
Powodzenia.
-- 28.38.47.48.58.59.60.69.72.73.
Powodzenia.
Tak-TS poprawiło już błąd w artykule,a tak zostając przy temacie artykułów-znalazłam artykuł napisany przez jednego z naszych forumowiczów -normalnie nie mogłam wyjść z podziwu jakimi talentami ta osoba dysponuje.
Co najwyżej mogę wkleić ten artykuł-jeżeli będzie łamał regulamin to go po prostu wykasujesz?
I jaką rozległą wiedzą w temacie, jaki został poruszony w tym artykule!
oki-wklejam:
. Troszeczke fantazji kobiety: seks nie kończy się na "misjonarzu" i jeźdźcu.
3. Może i kobiety lubią się pieścić same w pozycji na pieska.....ale zostawcie to gdy "jego" nie ma, gdyż jest to najlepsza dla faceta pozycja.
4. Ja wiem że przodkinie chodziły po drzewach ale ogólcie się na tyle żeby język mógł znaleźć chociaż drogę do tego podobno istniejącego punktu.
5. Nie zawsze będziesz miała orgazm. Nie jesteś facetem. Rozczarowanie przynosi zbyt wybujała fantazja.
6. 20 cm mają tylko aktorzy i jednostki losowe. Nie ma co demonizować wielkości. Liczy się jakość. To wybujała fantazja przynosi rozczarowanie x2.
7. Jak facet już kończy to nie mów mu "niee ...nie kończ, czemu tak krótko". I one mówią o nastroju.
8. Naprawde to nic strasznego w jakiś dziwnych okolicznościach wziąć w usta lub do ręki penisa. Ani on ani właściciel nie będą się za bardzo sprzeciwiali. Troche spontaniczności. Tylko Wy zawsze musicie mieć odpowiedni moment i nastrój. Facet może zawsze i wszędzie. Zróbcie to chociaż raz tylko dla niego.
9. Ilość nasienia naprawde nie znaczy o tym jak on Cię kocha.
10. Nie pytaj się czy CIę kocha podczas stosunku. Bo oczywiście wtedy kocha Ci e najbardziej.
11. Facet bardzo szybko schodzi na ziemie "po wszystkiemu" nie rób z tego afery że się obraca i zasypia lub po prostu patrzy w TV. Jeśli dalej CIę pieści robi to tylko dla Twojej przyjemności. Uszanój to.
12. Nie pytaj się po wszystkim z wyrzutem czy mu ulżyło jak nie miałaś orgazmu. Podpowiem Ci...ulżyło. A jak nie miałaś to zawsze możecie spróbować jeszcze raz .... i jeszcze raz. Po trzecim razie faktycznie może nie mieć już ochoty.
13. Podczas stosunku orgazm zależy w 80% od kobiety. Nie zawsze winny jest jego (zawsze mały )penis, język w uchu, dziura ozonowa.
14. Jeżeli facet spyta CIe co lubisz.....to mu odpowiedz....po to pyta...by wiedzieć jak Cię zaspokoić!! Faktycznie to straszne że nie odwala swojego tylko próbuje dociec co Cię kręci...och źli "my"
Mógłbym tak jeszcze długo.....nie rozpętujcie wojny, która jest nie do wygrania...
. Troszeczke fantazji kobiety: seks nie kończy się na "misjonarzu" i jeźdźcu.
3. Może i kobiety lubią się pieścić same w pozycji na pieska.....ale zostawcie to gdy "jego" nie ma, gdyż jest to najlepsza dla faceta pozycja.
4. Ja wiem że przodkinie chodziły po drzewach ale ogólcie się na tyle żeby język mógł znaleźć chociaż drogę do tego podobno istniejącego punktu.
5. Nie zawsze będziesz miała orgazm. Nie jesteś facetem. Rozczarowanie przynosi zbyt wybujała fantazja.
6. 20 cm mają tylko aktorzy i jednostki losowe. Nie ma co demonizować wielkości. Liczy się jakość. To wybujała fantazja przynosi rozczarowanie x2.
7. Jak facet już kończy to nie mów mu "niee ...nie kończ, czemu tak krótko". I one mówią o nastroju.
8. Naprawde to nic strasznego w jakiś dziwnych okolicznościach wziąć w usta lub do ręki penisa. Ani on ani właściciel nie będą się za bardzo sprzeciwiali. Troche spontaniczności. Tylko Wy zawsze musicie mieć odpowiedni moment i nastrój. Facet może zawsze i wszędzie. Zróbcie to chociaż raz tylko dla niego.
9. Ilość nasienia naprawde nie znaczy o tym jak on Cię kocha.
10. Nie pytaj się czy CIę kocha podczas stosunku. Bo oczywiście wtedy kocha Ci e najbardziej.
11. Facet bardzo szybko schodzi na ziemie "po wszystkiemu" nie rób z tego afery że się obraca i zasypia lub po prostu patrzy w TV. Jeśli dalej CIę pieści robi to tylko dla Twojej przyjemności. Uszanój to.
12. Nie pytaj się po wszystkim z wyrzutem czy mu ulżyło jak nie miałaś orgazmu. Podpowiem Ci...ulżyło. A jak nie miałaś to zawsze możecie spróbować jeszcze raz .... i jeszcze raz. Po trzecim razie faktycznie może nie mieć już ochoty.
13. Podczas stosunku orgazm zależy w 80% od kobiety. Nie zawsze winny jest jego (zawsze mały )penis, język w uchu, dziura ozonowa.
14. Jeżeli facet spyta CIe co lubisz.....to mu odpowiedz....po to pyta...by wiedzieć jak Cię zaspokoić!! Faktycznie to straszne że nie odwala swojego tylko próbuje dociec co Cię kręci...och źli "my"
Mógłbym tak jeszcze długo.....nie rozpętujcie wojny, która jest nie do wygrania...
Pewnie do wykasowania-a szkoda bo bardzo interesujący temat i pouczający ( dla niedokształconych kobiet)
pozd autora
hehe
pozd autora
hehe
Rany, byłem na forum i miałem tą samą myśl czytając wpisy co jedna osoba przed chwilą na minichacie.
Madzia wyluzuj, bo wygląda to powoli jakbyś szukała tutaj partnera.
Madzia wyluzuj, bo wygląda to powoli jakbyś szukała tutaj partnera.
TygrysekTYPUŚ-Pasko poprosił abym podała źródło i tyle w temacie artykuły i tak zapewne będzie skasowane więc w czym problem?
Wykasujcie ten artykuł. Wolę już czytać teksty Pani M o spisku kosmitów w TS.
Pasko - był ciekawy to wkleiłam-nie czytałam aby miał coś przeciwko
oj madziu, jak byłem młody to też hormony się we mnie gotowały, także Cię rozumiem :-D
na dziś , totomix - 8,51
na dziś , totomix - 8,51
Madzia, tak już żartem:
A jak Pasko będize chciał Twoją fotkę w bikini,
to też wkleisz? hihihihi
A jak Pasko będize chciał Twoją fotkę w bikini,
to też wkleisz? hihihihi
romanx-hormony?
Jasne-tyle,że nie tutaj - stronka raczej dla "zabicia" czasu i zabawy a co do szukania to
Znalazłam tutaj bardzo fajną koleżankę,z którą "można konie kraśc"
pozd
Jasne-tyle,że nie tutaj - stronka raczej dla "zabicia" czasu i zabawy a co do szukania to
Znalazłam tutaj bardzo fajną koleżankę,z którą "można konie kraśc"
pozd
wiem madziu, że znalazłaś.. ale może lepiej zdradzaj Nam co z Nią robisz, czy co chcesz zrobić, bo możesz Nas za bardzo zgorszyć:)
Madziu wieczorami z koleżanką z Gniezna używacie rynsztokowego języka. Dziwię się szczególnie Tobie bo na tej stronie podałas tyle danych o Sobie że przestałaś być anonimowa, a odwiedzając NK Twoja koleżanka też już nie jest anonimowa. Trochę umiaru.
Mam pytanko, bo nigdy tego nie śledziłem. Jak wysokie są główne wygrane w TSN i jak często padają? Nie mówię tu o skrajnych przypadkach jak wczoraj bo to się zbierało i zbierało ale tak średnio od początku istnienia tej gry jakie były wygrane jedna po drugiej. Na przykład gdyby jutro padła wygrana to ile by wyniosła plus minus?
romanx ( lub inny moderatorze) wykasuj ten wpis 68633 "specjalistki od numerków"! Niech ona już lepiej idzie te konie kraść, znawczyni od siedmiu boleści !:((
miks -szkoda,że taki oburzony nie byleś jak jeden z panów ( zresztą nie jeden)pisał o rzeczach ( i na czacie i na forum) które były nawet nie ośmieszające czy śmieszne-tylko obrzydliwe i wulgarne!-odnoszące się bezpośrednio do jego chorych fantazji -przypominam Ci,że to ja na forum zostałam potraktowana jak obiekt seksualny a nie jak człowiek,pewnie też to przeoczyłeś
Czy w twoim pojęciu mężczyźnie przystoi pisać bzdety,a kobiety to co?
Pewnie w Twoim mniemaniu powinny sprzątać czy gotować.
Odnośnie mojej anonimowości -to jedni chcą być anonimowi ( z jakiś powodów)
inni nie chcą być anonimowi ( lub nie muszą)
Języka "rynsztokowego" użyłam do osoby,która "normalnego" języka by zapewne nie zrozumiała,a tak w ogóle-to nie rozumiem dlaczego nikt po za Pasko nie zwrócił uwagi niejakiemu maksiowi158 i kumorkowi jak dawali popisy -odnośnie Pana Karwowskiego też się nikt nie wypowiedział a teraz wszyscy nagle oburzeni-przypominam że autorem tego artykułu jest uczestnik tego forum-o dziwo to też "facet"
Czy w twoim pojęciu mężczyźnie przystoi pisać bzdety,a kobiety to co?
Pewnie w Twoim mniemaniu powinny sprzątać czy gotować.
Odnośnie mojej anonimowości -to jedni chcą być anonimowi ( z jakiś powodów)
inni nie chcą być anonimowi ( lub nie muszą)
Języka "rynsztokowego" użyłam do osoby,która "normalnego" języka by zapewne nie zrozumiała,a tak w ogóle-to nie rozumiem dlaczego nikt po za Pasko nie zwrócił uwagi niejakiemu maksiowi158 i kumorkowi jak dawali popisy -odnośnie Pana Karwowskiego też się nikt nie wypowiedział a teraz wszyscy nagle oburzeni-przypominam że autorem tego artykułu jest uczestnik tego forum-o dziwo to też "facet"
Witam i ponawiam moja prośbę o metody ominięcia limitów u buka internetowego.Wpis Nr.68449.Wszelkie informacje są mile widziane,ale tylko od praktyków którzy stosują wszelkie techniki wobec buka żeby obejść ich limity.Serdecznie pozdrawiam.
To daj madzia77 ten tekst na czacie do poczytania swojej córce i pochwal się, że to mamusia wkleiła. Na pewno będzie dumna ze swojej mamusi, że tak wyraziście walczy o równouprawnienie kobiet.:(
wlm.-kleiłam,ale nie napisałam,a to jest różnica-jeżeli może mi ktoś dowalać głupimi tekstami i chorą wyobraźnia,więc nie widzę przeszkód abym ja mogła robić to samo.
Proszę,proszę jaki moralny naród,szkoda,że nie wtedy kiedy trzeba:(
Wczoraj na 14 miałem takie liczby,a o 22 6z10 z nich wpadło,3 parz. i trzy niep.
68329. status slavo 2009-10-07 (13:46)
70,8,30,75,33.///Totomix
30,40,70,8,58,65,15,31,55,43.///Ts.
kogucik19 > dwa konta, trzy konta. Na żonę, syna, teściową.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wlm.-córce w ogóle dam poczytać jak mężczyźni traktują kobiety w trosce,aby kiedyś nie trafiła na kogoś podobnego jak np.Pan Karwowski-szkoda że jego wpisami odnośnie mojej osoby nikt tak się nie przejął
No ale cóż
No ale cóż
Może coś na rozluźnienie atmosfery.
Profesor pyta studentkę:
- Proszę wymienić byłych wicemarszałków Sejmu.
- [cisza]
- No jak to? Nie słyszała pani o Lepperze?
- Nie...
- A kto jest prezydentem Polski?
- Nie wiem...
- Skąd pani jest?
- Z Kobylanki...
Profesor podchodzi do okna i myśli: "Hmmm... a może rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać do Kobylanki..."
Profesor pyta studentkę:
- Proszę wymienić byłych wicemarszałków Sejmu.
- [cisza]
- No jak to? Nie słyszała pani o Lepperze?
- Nie...
- A kto jest prezydentem Polski?
- Nie wiem...
- Skąd pani jest?
- Z Kobylanki...
Profesor podchodzi do okna i myśli: "Hmmm... a może rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać do Kobylanki..."
Wiele razy się z Madzią publicznie nie zgadzałem. Tym razem stanę w jej obronie. Kto nie chce niech nie czyta jej wpisów. Komentarze odnośnie rodziny to już przesada, wielka przesada.