Wpisy użytkownika mag..
Łącznie 7 545 wpisów w archiwum, pokazane od nr 176 791. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hipciu zobacz w keno, tam stawiaj kroczki.Powodzenia
zapoznaj się z lekiem:diky 4%(aerozol na skórę, roztwór(diclofenacum natricum)

zapoznaj się z lekiem:diky 4%(aerozol na skórę, roztwór(diclofenacum natricum)
haha tam wieczorem wychodzisz na degustacje i wracasz spity ..... nie tylko nie śliwowica... u mnie stoi do dziś brak chętnych
)
bif24>>Ty kopcisz te faje to dobrze?? dmuchaj na siebie
)
)bif24>>Ty kopcisz te faje to dobrze?? dmuchaj na siebie
)Witam. Życzę trafnych typowań.Witaj hosiu
3/3
4/4
5/5
6/9
7/8
koszt-10,00zł
wygrana-599,00-10,oo=589,00
wszystko keno

3/3
4/4
5/5
6/9
7/8
koszt-10,00zł
wygrana-599,00-10,oo=589,00
wszystko keno

HARTGE >> moje
zobaczcie w keno... co tam się dzieje. hosia siadaj i patrz... ugrasz kasy zobaczysz.... patrz też na godz.... ważne..
zobaczcie w keno... co tam się dzieje. hosia siadaj i patrz... ugrasz kasy zobaczysz.... patrz też na godz.... ważne..156900 2010-10-28 09:20 01,02,04,05,07,09,17,20,21,29,30,31,34,39,50,56,57,58,64,70--Keno- na to losowanie nie zdążyłam, olercia !!tkwiłam w korku{{zolta_
Witam Wszystkich
Trafnych typowań.Wygranej!!!!!!

Nie chwalę się ale powiem tak:WYGRAłAM W KENO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trafnych typowań.Wygranej!!!!!!

Nie chwalę się ale powiem tak:WYGRAłAM W KENO!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sumie zaczęłam grać tak z doskoku
) będąc w SPA... puściłam jeden kupon na 4 skreślenia.. trafiłam 4/4 wygrałam!wtedy bardziej się skupiłam na keno i mam efekty
))))) giorgio

) będąc w SPA... puściłam jeden kupon na 4 skreślenia.. trafiłam 4/4 wygrałam!wtedy bardziej się skupiłam na keno i mam efekty
))))) giorgio

jestem z doskoku, jeszcze tylko ciasta i na dzisiaj fajrantttttttt olercia
))
))kasiu
ja jeszcze dziś puszcze jeden kuponik o odpowiednim czasie
))
szpicbródka

to najlepszego przed czasem....
)
ja jeszcze dziś puszcze jeden kuponik o odpowiednim czasie
))szpicbródka

to najlepszego przed czasem....
)jeszcze nie wiem
może giorgio coś zaplanuje nie wiem trudno mi powiedzieć
może giorgio coś zaplanuje nie wiem trudno mi powiedzieć
Hooray for the last of the madness
Hooray for no more misery
Cause I'm in the middle of darkness
Ya see no hope's a dangerous thing
Come on and kill me
I know that's what you want
Kill me, I know that's what you want
Kill me, I know that's all you want
Kill me, I know that's all you, all that you want
One way takes away all the sadness
One way take away all of me
You pushed me to a suicide darkness
Gimme some death mama, my name's misery
Come on and kill me
Kill me, I wanna die in your arms forever
Kill me, so my tortured eyes
Never see you again
There's hate on face, the last that I'll ever see
As I stare into the eyes of my misery
And I'll leave you with the memory of me
My sweetest revenge lies here in your misery
Hooray for the horror of darkness
Horray for the horror is me
I'm inside on the dark ride of madness
Gimme some death daddy, my name's misery
Come on and kill me
Never see you again
So I never see you again
So I never see you again
szpicbródka.... przestań spiewać!!
Hooray for no more misery
Cause I'm in the middle of darkness
Ya see no hope's a dangerous thing
Come on and kill me
Kill me, I know that's all you want
Kill me, I know that's all you, all that you want
One way takes away all the sadness
One way take away all of me
You pushed me to a suicide darkness
Gimme some death mama, my name's misery
Come on and kill me
Never see you again
There's hate on face, the last that I'll ever see
As I stare into the eyes of my misery
And I'll leave you with the memory of me
My sweetest revenge lies here in your misery
Hooray for the horror of darkness
Horray for the horror is me
I'm inside on the dark ride of madness
Gimme some death daddy, my name's misery
Come on and kill me
Never see you again
So I never see you again
So I never see you again
szpicbródka.... przestań spiewać!!
Witam Wszystkich
trafnych typowań wygranej!!
hallo !! hallo!! giorgio już jestem, gdzie latasz ?"Latawcu"
trafnych typowań wygranej!!
hallo !! hallo!! giorgio już jestem, gdzie latasz ?"Latawcu"

hosiu
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafił się cieszyć z życia
w każdym jego momencie
))Lew:Energia i radość życia wyróżnia Lwy spośród innych Znaków Zodiaku. Optymizm i poczucie humoru zjednują Lwom przyjaciół i pomagają przetrwać trudne chwile.
Wpływ żywiołu ognia daje Lwom siłę do rozpoczynania nowych przedsięwzięć, pozwala też ufać we własne siły i możliwości. Lwy nie przejmują się niepowodzeniami i szybko się uczą - także na własnych błędach.
Przedstawiciele tego Znaku są wielkoduszni i sympatyczni, nie wahają się pomagać innym. Lwy lubią się dzielić tym, co mają najlepsze - i w swoim przekonaniu właśnie na najlepsze rzeczy zasługują.
Złośliwi posądzają Lwy o ciągłe przechwalanie się i nieodpartą chęć imponowania innym. Rzeczywiście: przepych i luksus towarzyszy Lwom, a dzięki odważnym decyzjom zazwyczaj dochodzą one do majątku.
Panie Lwice doskonale wiedzą, że kto tanio kupuje, ten dwa razy kupuje, uwielbiają złoto i szlachetne kamienie. Panowie Lwy nie oszczędzają na swym wyglądzie, zazwyczaj jeżdżą wspaniałym samochodem.
Lwom służy słońce - aby były zdrowe powinny opalać się i wygrzewać w jego promieniach. Piękne plaże i nadmorskie kurorty to odpowiednie miejsce na luksusowy urlop dla rasowego Lwa.
Szczególne miejsce w życiu Lwów zajmują dzieci i rodzina, chętnie dbają o dom i jego potrzeby. Potrafią pięknie urządzać pomieszczenia i ogrody. Lwy to także urodzeni aktorzy i artyści.
Chcą wyrażać się pięknie i zawsze przebywać w pięknym otoczeniu. Nie wstydzą się pokazywać swych prac, z ufnością oczekują pochwał i próśb o jeszcze. Zazwyczaj pięknie malują lub rzeźbią, mają też bardzo obrazowy dar opowiadania.
Lubią przebywać z ludźmi, nie pielęgnują uraz - choć gdy się złoszczą lepiej uciekać! Lwy powinny uważać, aby otoczenie nie wykorzystywało ich wielkoduszności, szczególnie w sprawach finansowych.
Wpływ żywiołu ognia daje Lwom siłę do rozpoczynania nowych przedsięwzięć, pozwala też ufać we własne siły i możliwości. Lwy nie przejmują się niepowodzeniami i szybko się uczą - także na własnych błędach.
Przedstawiciele tego Znaku są wielkoduszni i sympatyczni, nie wahają się pomagać innym. Lwy lubią się dzielić tym, co mają najlepsze - i w swoim przekonaniu właśnie na najlepsze rzeczy zasługują.
Złośliwi posądzają Lwy o ciągłe przechwalanie się i nieodpartą chęć imponowania innym. Rzeczywiście: przepych i luksus towarzyszy Lwom, a dzięki odważnym decyzjom zazwyczaj dochodzą one do majątku.
Panie Lwice doskonale wiedzą, że kto tanio kupuje, ten dwa razy kupuje, uwielbiają złoto i szlachetne kamienie. Panowie Lwy nie oszczędzają na swym wyglądzie, zazwyczaj jeżdżą wspaniałym samochodem.
Lwom służy słońce - aby były zdrowe powinny opalać się i wygrzewać w jego promieniach. Piękne plaże i nadmorskie kurorty to odpowiednie miejsce na luksusowy urlop dla rasowego Lwa.
Szczególne miejsce w życiu Lwów zajmują dzieci i rodzina, chętnie dbają o dom i jego potrzeby. Potrafią pięknie urządzać pomieszczenia i ogrody. Lwy to także urodzeni aktorzy i artyści.
Chcą wyrażać się pięknie i zawsze przebywać w pięknym otoczeniu. Nie wstydzą się pokazywać swych prac, z ufnością oczekują pochwał i próśb o jeszcze. Zazwyczaj pięknie malują lub rzeźbią, mają też bardzo obrazowy dar opowiadania.
Lubią przebywać z ludźmi, nie pielęgnują uraz - choć gdy się złoszczą lepiej uciekać! Lwy powinny uważać, aby otoczenie nie wykorzystywało ich wielkoduszności, szczególnie w sprawach finansowych.
vento>>
Szerokie horyzonty i poczucie humoru to cechy osób urodzonych pod znakiem Strzelca.
Znakiem Strzelca włada planeta Jowisz, zwana przez starożytnych "Fortuna Major", co znaczy wielkie szczęście.
Strzelec to jeden z najweselszych i najaktywniejszych znaków Zodiaku. Wpływ żywiołu ognia przydaje pasji i zdecydowania wszystkim poczynaniom Strzelców.
Przedstawiciele tego Znaku decyzje podejmują pod wpływem impulsu i są zawsze bezwzględnie wierni swoim przekonaniom. Trudno przekonać Strzelca, aby zmienił zdanie.
Działają z zaangażowaniem, które udziela się innym. Mają dar przekonywania innych do swoich planów i zamierzeń. Optymizm Strzelców pozwala im ciągle angażować się w nowe sprawy, stale być w ruchu i nigdy nie spoczywać na laurach.
Strzelce kochają ryzyko i przygody. Sporty ekstremalne, wyścigi, gry hazardowe są ich domeną. Podobnie w interesach - nie boją się ryzyka straty. Muszą czuć dreszczyk emocji!
Nie boją się nowych doświadczeń, marzą o podróżach.
Często opuszczają rodzinny kraj i bez wahania zapuszczają się w najdziksze zakątki świata. Poszukiwanie przygód to ich domena.
Zainteresowania Strzelców są bardzo szerokie i niecodzienne: od filozofii po matematykę. Kochają długie intelektualne dysputy i spory, z ochotą wyszukują argumenty nie do zbicia.
Niektóre Strzelce zamęczają rodzinę wykładami na temat swych przekonań czy odkryć. Mają wielu przyjaciół i są bardzo towarzyskie. Dla przyjaciół zdolne są do wyrzeczeń.
Umowy i towarzyskie zobowiązania są dla Strzelców ważne. Z łatwością zawierają nowe znajomości, nie wiedzą, co to nieśmiałość. Lubią zabawy i przyjęcia do białego rana - rodzina jest wtedy na drugim miejscu.
Nie dbają o modę, nie lubią sztucznych upiększeń, a panie Strzelce rzadko się malują. Chętnie uprawiają sport i przebywają na świeżym powietrzu.
Kochają szybkość - panie chętnie jeżdżą konno, panowie Strzelce oglądają się za sportowymi samochodami i motorami. Do późnych lat zachowują Strzelce sprawność ciała i umysłu, w drugiej połowie życia bardzo istotne stają się kwestie religijne.
Szerokie horyzonty i poczucie humoru to cechy osób urodzonych pod znakiem Strzelca.
Znakiem Strzelca włada planeta Jowisz, zwana przez starożytnych "Fortuna Major", co znaczy wielkie szczęście.
Strzelec to jeden z najweselszych i najaktywniejszych znaków Zodiaku. Wpływ żywiołu ognia przydaje pasji i zdecydowania wszystkim poczynaniom Strzelców.
Przedstawiciele tego Znaku decyzje podejmują pod wpływem impulsu i są zawsze bezwzględnie wierni swoim przekonaniom. Trudno przekonać Strzelca, aby zmienił zdanie.
Działają z zaangażowaniem, które udziela się innym. Mają dar przekonywania innych do swoich planów i zamierzeń. Optymizm Strzelców pozwala im ciągle angażować się w nowe sprawy, stale być w ruchu i nigdy nie spoczywać na laurach.
Strzelce kochają ryzyko i przygody. Sporty ekstremalne, wyścigi, gry hazardowe są ich domeną. Podobnie w interesach - nie boją się ryzyka straty. Muszą czuć dreszczyk emocji!
Nie boją się nowych doświadczeń, marzą o podróżach.Często opuszczają rodzinny kraj i bez wahania zapuszczają się w najdziksze zakątki świata. Poszukiwanie przygód to ich domena.
Zainteresowania Strzelców są bardzo szerokie i niecodzienne: od filozofii po matematykę. Kochają długie intelektualne dysputy i spory, z ochotą wyszukują argumenty nie do zbicia.
Niektóre Strzelce zamęczają rodzinę wykładami na temat swych przekonań czy odkryć. Mają wielu przyjaciół i są bardzo towarzyskie. Dla przyjaciół zdolne są do wyrzeczeń.
Umowy i towarzyskie zobowiązania są dla Strzelców ważne. Z łatwością zawierają nowe znajomości, nie wiedzą, co to nieśmiałość. Lubią zabawy i przyjęcia do białego rana - rodzina jest wtedy na drugim miejscu.
Nie dbają o modę, nie lubią sztucznych upiększeń, a panie Strzelce rzadko się malują. Chętnie uprawiają sport i przebywają na świeżym powietrzu.
Kochają szybkość - panie chętnie jeżdżą konno, panowie Strzelce oglądają się za sportowymi samochodami i motorami. Do późnych lat zachowują Strzelce sprawność ciała i umysłu, w drugiej połowie życia bardzo istotne stają się kwestie religijne.
czarodziejka83>> widzę,iż Twoja magia przygasła
i czar gdzieś prysł
życzę powodzenia
z grzeczności
i czar gdzieś prysł
życzę powodzenia
z grzeczności

czarodziejko83 wskaż mi zapis gdzie powiedziałam, że znam się na horoskopach..no, no!!!!! ( nie ma )nie wydziwiaj, wróć do swoich zajęć, pozytywną energię zostaw tam gdzie jej będziesz potrzebowała.

czarodziejko83>>
teraz nie otwieraj,dopiero jak będziesz w domu!!!
tam uwolnisz to, co nie powinno rozprzestrzeniać się tu.Uwaga!! szef za plecami
THE END.....
teraz nie otwieraj,dopiero jak będziesz w domu!!!
tam uwolnisz to, co nie powinno rozprzestrzeniać się tu.Uwaga!! szef za plecami
THE END.....Witaj hosiu, mówisz i masz
Skorpiona łatwo poznać po przenikliwym spojrzeniu i seksownym wyzywającym stroju. Mimo tego w środku Skorpion jest bardzo uczuciowy, choć próbuje ukryć swoje emocje.
Strach przed zranieniem powoduje, że niechętnie otwarcie mówi o uczuciach i robi zmyłki, żeby nikt go nie rozszyfrował.(prawda)
Skorpiona pociągają zagadki, tajemnice i niewyjaśnione zjawiska. Nic, co powszechnie dostępne, nie jest dla niego atrakcyjne. Lubi wszystko wiedzieć i potrafi zabawić się w detektywa, żeby zdobyć potrzebne mu informacje.
Jest zapalonym eksperymentatorem i często przeprowadza doświadczenia na sobie i swoich bliskich - pragnie poznać granicę cierpliwości, wytrzymałości i bólu. Może się nieraz wydawać, że Skorpiony są smutne i mało się uśmiechają. To wewnętrzne przeżycia i chowane emocje tak na nie działają.
Skorpion jest dobrym obserwatorem i psychologiem. Ma doskonałą intuicję emocjonalną i niełatwo go oszukać - wyczuje każdy fałsz. Od znajomych i partnerów życiowych wymaga całkowitego zaangażowania i poświęcenia - inaczej rezygnuje.
Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną.(prawda) Jest dobrym organizatorem i kierownikiem.
Dla przyjaciół jest gotów zrobić wszystko. Zraniony Skorpion mści się okrutnie, a zniewag i krzywd nie zapomina i nie wybacza nigdy.(prawda) Skorpion jest wytrwały i umie poczekać, żeby zdobyć upragnioną rzecz, stanowisko czy osobę. Skorpion odpoczywa najchętniej w gronie najbliższych przyjaciół, z którymi spędza wieczory w kinie lub w pubach. Lubi także wyjazdy nad jezioro lub morze.

Skorpiona łatwo poznać po przenikliwym spojrzeniu i seksownym wyzywającym stroju. Mimo tego w środku Skorpion jest bardzo uczuciowy, choć próbuje ukryć swoje emocje.
Strach przed zranieniem powoduje, że niechętnie otwarcie mówi o uczuciach i robi zmyłki, żeby nikt go nie rozszyfrował.(prawda)
Skorpiona pociągają zagadki, tajemnice i niewyjaśnione zjawiska. Nic, co powszechnie dostępne, nie jest dla niego atrakcyjne. Lubi wszystko wiedzieć i potrafi zabawić się w detektywa, żeby zdobyć potrzebne mu informacje.
Jest zapalonym eksperymentatorem i często przeprowadza doświadczenia na sobie i swoich bliskich - pragnie poznać granicę cierpliwości, wytrzymałości i bólu. Może się nieraz wydawać, że Skorpiony są smutne i mało się uśmiechają. To wewnętrzne przeżycia i chowane emocje tak na nie działają.
Skorpion jest dobrym obserwatorem i psychologiem. Ma doskonałą intuicję emocjonalną i niełatwo go oszukać - wyczuje każdy fałsz. Od znajomych i partnerów życiowych wymaga całkowitego zaangażowania i poświęcenia - inaczej rezygnuje.
Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną.(prawda) Jest dobrym organizatorem i kierownikiem.
Dla przyjaciół jest gotów zrobić wszystko. Zraniony Skorpion mści się okrutnie, a zniewag i krzywd nie zapomina i nie wybacza nigdy.(prawda) Skorpion jest wytrwały i umie poczekać, żeby zdobyć upragnioną rzecz, stanowisko czy osobę. Skorpion odpoczywa najchętniej w gronie najbliższych przyjaciół, z którymi spędza wieczory w kinie lub w pubach. Lubi także wyjazdy nad jezioro lub morze.

Strzelec to jeden z najweselszych i najaktywniejszych znaków Zodiaku. Wpływ żywiołu ognia przydaje pasji i zdecydowania wszystkim poczynaniom Strzelców.(prawda)
Działają z zaangażowaniem, które udziela się innym. Mają dar przekonywania innych do swoich planów i zamierzeń. Optymizm Strzelców pozwala im ciągle angażować się w nowe sprawy, stale być w ruchu i nigdy nie spoczywać na laurach.(prawda)
Strzelce kochają ryzyko i przygody. Sporty ekstremalne, wyścigi, gry hazardowe są ich domeną. Podobnie w interesach - nie boją się ryzyka straty. Muszą czuć dreszczyk emocji! Nie boją się nowych doświadczeń, marzą o podróżach.(częściowa prawda)
Często opuszczają rodzinny kraj i bez wahania zapuszczają się w najdziksze zakątki świata. Poszukiwanie przygód to ich domena.
Zainteresowania Strzelców są bardzo szerokie i niecodzienne: od filozofii po matematykę. Kochają długie intelektualne dysputy i spory, z ochotą wyszukują argumenty nie do zbicia.(prawda)
Niektóre Strzelce zamęczają rodzinę wykładami na temat swych przekonań czy odkryć. Mają wielu przyjaciół i są bardzo towarzyskie. Dla przyjaciół zdolne są do wyrzeczeń.(prawda)
Umowy i towarzyskie zobowiązania są dla Strzelców ważne. Z łatwością zawierają nowe znajomości, nie wiedzą, co to nieśmiałość. Lubią zabawy i przyjęcia do białego rana - rodzina jest wtedy na drugim miejscu.(?)
Nie dbają o modę, nie lubią sztucznych upiększeń, a panie Strzelce rzadko się malują(prawda) Chętnie uprawiają sport i przebywają na świeżym powietrzu.
Strzelec to jeden z najweselszych i najaktywniejszych znaków Zodiaku. Wpływ żywiołu ognia przydaje pasji i zdecydowania wszystkim poczynaniom Strzelców.(prawda)
Działają z zaangażowaniem, które udziela się innym. Mają dar przekonywania innych do swoich planów i zamierzeń. Optymizm Strzelców pozwala im ciągle angażować się w nowe sprawy, stale być w ruchu i nigdy nie spoczywać na laurach.(prawda)
Strzelce kochają ryzyko i przygody. Sporty ekstremalne, wyścigi, gry hazardowe są ich domeną. Podobnie w interesach - nie boją się ryzyka straty. Muszą czuć dreszczyk emocji! Nie boją się nowych doświadczeń, marzą o podróżach.(częściowa prawda)
Zainteresowania Strzelców są bardzo szerokie i niecodzienne: od filozofii po matematykę. Kochają długie intelektualne dysputy i spory, z ochotą wyszukują argumenty nie do zbicia.(prawda)
Niektóre Strzelce zamęczają rodzinę wykładami na temat swych przekonań czy odkryć. Mają wielu przyjaciół i są bardzo towarzyskie. Dla przyjaciół zdolne są do wyrzeczeń.(prawda)
Umowy i towarzyskie zobowiązania są dla Strzelców ważne. Z łatwością zawierają nowe znajomości, nie wiedzą, co to nieśmiałość. Lubią zabawy i przyjęcia do białego rana - rodzina jest wtedy na drugim miejscu.(?)
Nie dbają o modę, nie lubią sztucznych upiększeń, a panie Strzelce rzadko się malują(prawda) Chętnie uprawiają sport i przebywają na świeżym powietrzu.

zarozumiała, z gwiezdnym pyłem w kieszeniach.. czrodziejko83
NIE SPALAJ SIĘ! ZMIEŃ CZAPECZKĘ! ZNIKAJ!!

NIE SPALAJ SIĘ! ZMIEŃ CZAPECZKĘ! ZNIKAJ!!

Poczucie humoru, umiejętność obracania w żart drobnych niezręczności i zadrażnień.Jak byś potrafiła to "wyczytać",ale nie Ty po prostu szukasz guza i oczekujesz na KOPA!!!Nie licz na to

Czarna71 Wszystkiego dobrego Kasiu , zawsze celnego oka, i czujnego noska

witam Wszystkich
trafnych typowań wygranej. Witaj pampers
) jak maluszki?
trafnych typowań wygranej. Witaj pampers
) jak maluszki?wiesz sporo osób by chciało, ale są tacy co ciesz wygrana znajomych, niedawno przeczytałam ,że ricardos wygrał, to uciszyłam się i życzę mu dalszych sukcesów

jacku system? ważne jest wytypowanie tych właściwych liczb

jacku system? ważne jest wytypowanie tych właściwych liczb

P.Januszu Paśkiewicz?? proszę powiedzieć kto jest administratorem stronki typowań na żywo?
Witam.. może i masz po części rację mariucha
znam to z własnego doświadczenia,znalazł się taki co pisze pod różnymi nikami jest to zawsze ta sama osoba , pisze obraża, tylko dlatego ,że SAM nie potrafi wygrać!!!!!
znam to z własnego doświadczenia,znalazł się taki co pisze pod różnymi nikami jest to zawsze ta sama osoba , pisze obraża, tylko dlatego ,że SAM nie potrafi wygrać!!!!!Witam
mała557 wejdź jeszcze x na wyniki keno i zobacz dobrze
co spostrzegałaś?
mała557 wejdź jeszcze x na wyniki keno i zobacz dobrze
co spostrzegałaś?Witaj Wędrusiu
) masz rację, zresztą jak zawsze
wczoraj wieczorem idę do służby po drodze mijam kolekturę wchodzę i puszczam sobie keno tak z doskoku, z liczb które podałam malej557
i co 

pozdr. Wędrusiu.. .E.... .. .
) masz rację, zresztą jak zawsze
wczoraj wieczorem idę do służby po drodze mijam kolekturę wchodzę i puszczam sobie keno tak z doskoku, z liczb które podałam malej557
i co 

pozdr. Wędrusiu.. .E.... .. .

zobacz dzisiejsze losowanie Wędrusiu
tylko te liczby:3,4,6,7,9,10, zrób tak jak ja to robię
spr. liczby pracują same na siebie... ok!! nie będę się wymądrzała , bo znowu ktoś to inaczej odbierze

mała 557 miałam 2 zakłady 4,oo zł, wgrałam 210 zł
tylko te liczby:3,4,6,7,9,10, zrób tak jak ja to robię
spr. liczby pracują same na siebie... ok!! nie będę się wymądrzała , bo znowu ktoś to inaczej odbierze
mała 557 miałam 2 zakłady 4,oo zł, wgrałam 210 zł

wcale nie trzeba grać 78 liczbami..... zmieniam czasami taktykę
mała557 dobra godzina to:19,00-19,30 dziś

mała557 dobra godzina to:19,00-19,30 dziś

Wedruś
) możesz jeszcze inaczej, podaj namiar to ci napisze, jak i co
) możesz jeszcze inaczej, podaj namiar to ci napisze, jak i co
Wedruś:
) można jeszcze inaczej to rozegrać
podaj namiar to ci podpowiem jak?
) można jeszcze inaczej to rozegrać
podaj namiar to ci podpowiem jak?majklasz Ty nie siedź na chat tylko kombinuj, masz celne oko, i intuicję odnośnie mini lotto

Ok! Panowie , pora na dobre ciacho i
Powodzenia Wszystkim, Wygranej

Powodzenia Wszystkim, Wygranej

Witam Wędrusiu .. .E.. . masz racje, to był tylko przykład
)czy dalsza treść była zrozumiała czy nie chciałeś? pozdr. Życzę wygranej Wszystkim

)czy dalsza treść była zrozumiała czy nie chciałeś? pozdr. Życzę wygranej Wszystkim

P.Paśkiewicz, każdy regulamin można "trochę" nagiąć
nikt nie pomyślał, może pan prezes banku zbożowego źle widzi(okulary i kontakty nie pomagają)
nikt nie pomyślał, może pan prezes banku zbożowego źle widzi(okulary i kontakty nie pomagają)

nie wysłanie