Wpisy 180 300 – 180 399
7 listopada 2010 00:00 → 7 listopada 2010 12:09, 100 wpisów
Witam ja miałem dzisiaj same boki:1,20,25,26,35,39 i to dopiero się
można drukarka od kompa mało co ściany nie przebiła jak uderzenie zaliczyła
można drukarka od kompa mało co ściany nie przebiła jak uderzenie zaliczyłaMorze ktoś wie o jakieś szczęśliwej kolekturze w Warszawie bedę bardzo wdzięczny
Najlepszy sposób
skreślać liczby obok siebie dwie na dziesięć czyli np. (13,14)
dwie na 60 czyli np. (66,67)
i jedną na 70 czyli np (78)
I mamy piątkę ja trafiłem
skreślać liczby obok siebie dwie na dziesięć czyli np. (13,14)
dwie na 60 czyli np. (66,67)
i jedną na 70 czyli np (78)
I mamy piątkę ja trafiłem
gratuluje mi nie wyszło nawet na pechu kolegi zagrałem wiem teraz ile razem mamy szczęścia

zrobiłem kombinację na 80 cyferek lata temu trochę kosztowało tak namieszałem ,na powtory i nie możliwe nawet 1 złoty nie wszedł,parę lat temu 8 osób zrobiło atak inwestując po stówce zero zysku.chyba dam sobie spokój

a ja wale w 7 i daje ludziska daje różnie wazne żeby było 7 np.17, 27m 73, 71 ,37 sprubujcie
Dzień dobry.. .

Prezesie Pasko proszę o degradację,
nie chcę mieć diamenta,chcę mieć
gwiazdę,bo ja jestem strażnik Teksasu.
nie chcę mieć diamenta,chcę mieć
gwiazdę,bo ja jestem strażnik Teksasu.
witam wczorajszych wygranych
i tych dzisiejszych...?
i sstrażnika teksasu
i tych dzisiejszych...?
i sstrażnika teksasu

Prezesie Pasko,proszę o szybką interwencję
w mojej sprawie.
w mojej sprawie.
Cześć xelom 

Zaraz sprawdzę ile wczoraj wygrałem,
bo wczoraj już nie dałem rady.
bo wczoraj już nie dałem rady.
daje cynk. kupujcie zdrapke idealna pare,na multi czy dużego niema co liczyć.powodzenia
Wielkie G ino na cztery
starczy
starczyMyśliwy.
>>ja NIGDY nie kupiłem ŻADNEJ zdrapki i NIGDY NIE kupię. Dla mnie zdrapki to OSZUSTWO!!!
>>ja NIGDY nie kupiłem ŻADNEJ zdrapki i NIGDY NIE kupię. Dla mnie zdrapki to OSZUSTWO!!!
Zgadzam się z kolegą
Kochany Totalizatorze
Jak data mi wygrać 2 000 000
to przyrzekam że będę grał
u was za 1000 dziennie.
Jak data mi wygrać 2 000 000
to przyrzekam że będę grał
u was za 1000 dziennie.
z tymi zdrapkami to powaznie? ja chyba tez przestaje kupowac, mam tyle w plecy przez zdrapki!
też tak kiedyś myślałem,grałem w multi i dużego. teraz przerzuciłem sie na zdrapki i minilotto , to była dobra zmiana.
wygrywa mniej więcej tyle co przegrywa
gralem wczoraj i ***a w lott 1 trafilem a w multi multi 3 ke wielka ***nia mam dosc juz a stracilem 5,50
czesc madryt, ja juz lece, bede wieczorkiem moze zagram dzis w mm 5/5 i 3/3
Prezesie Pasko dzisiaj będę
typował.Cieszy się Prezes ??
typował.Cieszy się Prezes ??
Dlaczego piszę z komórki na multipasko? Zaraz wyjaśnie.
Jeśli korzystacie z Internetu, to WSZYSTKIE DANE Z WASZEGO KOMPUTERA / hasła, numery kont, adresy odwiedzanych stron..... ./ TRAFIA DO FIRMY GOOGLE. Mówiąc to inaczej jesteście BEZUSTANNIE szpiegowani.
Jeśli korzystacie z Internetu, to WSZYSTKIE DANE Z WASZEGO KOMPUTERA / hasła, numery kont, adresy odwiedzanych stron..... ./ TRAFIA DO FIRMY GOOGLE. Mówiąc to inaczej jesteście BEZUSTANNIE szpiegowani.
głuwnej wygranej nietrafiłem,jeszcze.ale pracuje nad tym. ogulnie bilans wychodzi na zero lub lekki plus ale jak wydrapie 100.000 w torta to mój trud będzie wynagrodzony. napewno sie pochwale.a tym czasem polecam zdrapki. drapcie,drapcie,drapcie
PLUS +++ o 14:03 +++72+++
wędrowcze ja noszę folię do kanapek na głowie przez pieprz..... marsjan zaglądają mi do głowy a lotek zagląda mi do kieszeni

A ja chodzę po wodzie
Ja też piszę z komórki
właściwie to nie komórka
tylko taki składzik
spichlerzyk
tylko taki składzik

spichlerzyk
ja z pokoju nie mam komórki a w piwnicy jest dziwnie-ostatnio pająk zaglądał mi przez ramie

madryt wczoraj nie wyszło z tymi połączeniami i jakby to było wysłane to klara dziś obiadku by nie miała

Cd. Artykuł na ten temat można znaleźć w 23 numerze Komputer Świat.
nie wiem ale mam przeczucie ,że będzie świętował a ja z nim puszczam to za 2,50
witam madryt śmiało ale to tylko zwykłe typy parkowe moje 4,7 6,23 i dodatkowo 31 bo dobrze się spisuje jak na razie mam nadzieje że bedziemy świetowac 5/5
Skoro myslisz ze to dobre typy zastanawiam sie nad stawką przynajmniej x2
ja wierzę,że zarobią na siebie ja nie mam pomysłu a jak zobaczyłem to pierwsza myśl była puść te

pierwsza mysl jest zawsze najlepsza wczoraj puscilem 4,7 i 6,23 i 2/4 było takze daje stawke x2 doplace 3 zeta to mozna jeszcze zaryzykowac

nawet puściłbym na plus-bo uważam,że 31 właśnie będzie ale wczoraj puściłem z plusikiem i troszkę się zdenerwowałem

Wędrowca netowy ci redaktorzy z tego KŚ to
już paranoi się dawno nabawili i cały czas
wałkują ten temat ,,Szpiedzy,złodzieje,wirusy,zagrożenia"
Już nie czytam tych śmiesznych gazetek bo już
po prostu nie mają o czym w nich pisać.
już paranoi się dawno nabawili i cały czas
wałkują ten temat ,,Szpiedzy,złodzieje,wirusy,zagrożenia"
Już nie czytam tych śmiesznych gazetek bo już
po prostu nie mają o czym w nich pisać.
Witam piękną bellę

bella 2/4 2 zlotego tylko ale madryt mowi ze mam dobre typy na 14 i posylem je stawka x2 przeczuwa on ze zarobia na siebie i sam je wysyla
moja 9 ka na 14 to;1,11,20,32,33,46,73,74,80hejka
co powiecie o moich cyferkacxh wyzejjjjjjjjjjjjj
ja po nowe cyferki pójdę po południu i też wezmę na dwa losowania chociaż sama nie wiem
jutro wyjazd do Trzcianki może tam zagram

jutro wyjazd do Trzcianki może tam zagram

lece bede wieczorkeim :*

Mens