Wpisy użytkownika madryt
Łącznie 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 165 674. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak przyjąć bella po włosku to piękna
jak nazwać kobietę w naszym języku
jak szał uczuć może wiosna
jak skrytość mocy w płomyku
tak szum pieniędzy w pościeli
tak przejrzystość nie skromna
tak zachłanność rozdzieli
tak żegnam bella
jak nazwać kobietę w naszym języku
jak szał uczuć może wiosna
jak skrytość mocy w płomyku
tak szum pieniędzy w pościeli
tak przejrzystość nie skromna
tak zachłanność rozdzieli
tak żegnam bella
nie oddadzą słowa tego,zabrania tego nawet regulamin,wyobrażnia męska nie ma granic

mario miałem się zarejestrować ale teraz wiem o policji i cba nie zostanę madrytem 

prawdziwi przestępcy żądzą krajem cudów,kapłanie tego kraju służą
mamonie a nam zostało grać

mamonie a nam zostało grać

Dzień Dobry 
wic-lucyfer oprowadza BOGA po piekle-w tym kotle są Francuzi pilnuje ich czterech diabełków jak ktoś chce z kotła uciec to
diabełek wbija mu widełki-mówi lucyfer,tu Anglicy tych pilnuje sześciu bo to cwaniaki,BÓG mówi,a tu dlaczego nikt nie pilnuje?
To Polacy jak jeden chce uciec to reszta wciąga go za nogi

wic-lucyfer oprowadza BOGA po piekle-w tym kotle są Francuzi pilnuje ich czterech diabełków jak ktoś chce z kotła uciec to
diabełek wbija mu widełki-mówi lucyfer,tu Anglicy tych pilnuje sześciu bo to cwaniaki,BÓG mówi,a tu dlaczego nikt nie pilnuje?
To Polacy jak jeden chce uciec to reszta wciąga go za nogi

witam wszystkich -Lestek gratulki
pamiętaj,że w życiu piękne są tylko chwile,dla nich warto żyć
pamiętaj,że w życiu piękne są tylko chwile,dla nich warto żyć
Kasiu a już myślałem,że się obrazisz,ja wekend w pracy choć już kilka fajnych propozycji miałem,to muszę pracować coby mieć za co grać

Kasiu dziś puszczam takie zestawy-po raz 7-63do tego 64,65 a następnie pogonie wszystkie dyszki co myślisz będzie dwa złote

odnalazłem cię Kasiu nie miałem pojęcia,że tak można otwarłaś mi oczy dziękuję

witam wszystkich WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KATARZYNO-wierszyk
KROPLA ROSY
SZUM WIATRU SŁYSZE
JAK DRZEWA KOŁYSZE
SŁONKO OSPALE WYCHODZI
WSTAJĄ KOCHANKOWIE MŁODZI
DOTYKAJĄ STOPĄ ROSY
CO SIŁA SWĄ BUDZI
WPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI
DUŻO MIŁOŚCI OD BLISKICH I OBCYCH LUDZI OD MADRYTKA
KROPLA ROSY
SZUM WIATRU SŁYSZE
JAK DRZEWA KOŁYSZE
SŁONKO OSPALE WYCHODZI
WSTAJĄ KOCHANKOWIE MŁODZI
DOTYKAJĄ STOPĄ ROSY
CO SIŁA SWĄ BUDZI
WPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI
DUŻO MIŁOŚCI OD BLISKICH I OBCYCH LUDZI OD MADRYTKA
zdrówka bella kilka zasad jak antybiotyk to nie cytrusy,jak antybiotyk to nie kawa bo serduszko cierpi-jogurciki ok,jak ma być kolejny to lepiej zastrzyki skuteczne zdrówa

szybkiego powrotu bo zdrowia
mój nosił ksywę czaszka ale od niedawna mam panią która odbiega od normy po prostu leczy i ma ciepły głos
mój nosił ksywę czaszka ale od niedawna mam panią która odbiega od normy po prostu leczy i ma ciepły głos
podejrzewam,że wejdzie 63,64,65,66,67,68 mam to już od tygodnia puszczam i dwa razy tylko zgarnąłem po 2 zł ale się nie poddaje

witam widzę,że psychoterapia na czacie od zawsze wiadomo kto wygrywa ts my tylko mamy marzenia za które jak widać można oberwać
-cześć Kasia
-cześć Kasia
spadam do pracy sądzę że trójka co trzy razy weszła zaliczy losowanie na 14 sprawdzę w pracy a nóż 54 złotki wejdą 

Kasiu ja nie wiem czy na lokatę to wrzucić czy roz---przyć z gestem bo mnie stać

kris belka może mnie tam pocałować gdzie czający się za drzwiami komornik

bella ja też nic nie mam choć blisko było 5/10 ale nie puściłem,lampeczka aierkoniaczku i spać jutro też nic nie wygramy
cześć kathy
cześć kathymogłem zainwestować w alkohol impreza by dłużej trwała,a tak browarek się z kończył dobranoc pasjonaci

przychodzi kobieta do lekarza,na wstępie mówi jestem lezbijką drapie mnie w gardle-lekarz na to-proszę się nie rozbierać to grypa
Pies ogrodnika nie daje mu spać,spuszcza go z łańcucha,jeden amator jabłek został na drzewie,ogrodnik po omacku łapie złodzieja za jaja z ciska pyta-ktoś ty?A tu cisza,z ciska mocniej i pyta -ktoś ty?A tu cisza.Z ciska z całej siły i wrzeszczy ktoś ty?Z liści wydobywa się głos-to ja Jasiu- niemowa
palenie szkodzi na każdej paczce pisze czytanie ze zrozumieniem już zaczyna się w przedszkolu

witam znowu, wróciłem-sprawdziłem
idę na 
dzisiaj nie mój dzień ale spacerek był ostry nie licząc 2h w markecie to na pewno 10 km.zaliczone,może coś przez to dotlenianie wpadnie na następnym losowaniu,bella34 pozdrawiam
idę na 
dzisiaj nie mój dzień ale spacerek był ostry nie licząc 2h w markecie to na pewno 10 km.zaliczone,może coś przez to dotlenianie wpadnie na następnym losowaniu,bella34 pozdrawiam

tlen pomógł zobaczyłem moje potknięcie porównałem statystyki na 22 posyłam zestaw z wielokrotności 2-3 powodzenia bella

wolne to w piątek bo połowa kolegów i tak nie przyjdzie to jest z kim poczytać książki

witam złośnice
ja do tyłu 8 złotków a mogłem być 20 do przodu zmieniłem zestaw teraz wiem że na pewno jest to uczciwa gra
ja do tyłu 8 złotków a mogłem być 20 do przodu zmieniłem zestaw teraz wiem że na pewno jest to uczciwa gra
może to pesymizm ale wszyscy wygramy jak nie zagramy jak zyski w kasie zmaleją to i wygranych będzie wiecej
witam po raz drugi w piękny wieczór 13 na 14 kicha ale na 22 będzie --------o idę wysłać i po harnasia 

bella już po pierwszej 07 otwarłem ale drugą zostawię na inną okazję bo trudno mi trafiać w klawisze 

bella 34 szkoda że wa-wa tak daleko od hanysowa bo naprawdę przydałby mi się masaż 

jak każdy artysta był degeneratem którego dzieła są przykładem dla młodych i jak tu nie pić
ale mnie wkurza ciągle mi odpisuje dziękuję za aktywność namolny kolo

witam wszystkich graczy i życzę wysokich wygranych w ten pracujący wekend
Witam z Zabrza szpic nie trać kalorii kg kiełbaski w kieszeń i jest ok

Kasiu słoneczko martwiłem się nawet nie chciałem pisać takie tam parę słów i nie tylko ja tęskniłem, nie rób tak bo zatrudnimy Rudkowskiego następnym razem dla ciebie

powodzenia w losowaniu Kathy ja w tym tygodniu tylko raz na plusie dlatego na wieczór zainwestowałem 2,50 w mm-przepraszam ale wszystko co żyje chce być kochane a nie wykorzystywane w imię miłości