Wpisy użytkownika madryt
Łącznie 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 175 242. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam wszystkim -gratulacje Kasiu ja w sobotę zaliczyłbym 7 stówek ale dopisałem jeszcze cztery liczby i dostałem osiem złotych

Witam,p...że wtrącę w krajach gdzie dopuszczono używki trawkę i inne padziewie traci się na popularność a w przyszłości na leczenie i skutki zaniedbań będą jeszcze wyższe bo turyści nie chcą nacipanej obsługi i unikania wszech obecnego smrodu,palenie jak i inne niepożądane nałogi mają wpływ na nasze geny które wcześniej czy pózniej się odkują i jak teraz szukają pracodawcy rencistów tak zdrowy za kilka lat będzie na wagę złota lepiej by dzieci nie przeklinały swoich rodziców za kwiecistą młodość
widzicie to H z 11,12,13 i to odwrócone J 39,38,37 co jest w środku?

tak to jest brak konkurencji pozwala lekceważyć graczy jak się pojawi to będzie koniec wszystkich gier LOTTO

dzięki jeszcze z smutku nigdy nie smoczyłem pije i płaczę jakby ta stóweczka normalnie rodziną była

najpodlejszy miesiąc oj bellcia nie przy ludziach teraz to piję z gwinta do dna
śnił mi się zestaw na sześć w niedzielę 6,12,18,24,30 ale w którą to mi się nie śniło

ogólnie dziewczyny nikomu nie mówcie ale faceci nie lubią włosów na klacie u kobiet-bellcia

sorki ja złotka zbierałem 3 dyszki temu a teraz zbieram punkciki i nie jest mi z tym dobrze-Kasiu ja symbolicznie bo jutro służba-praca ale w za duszki to zobaczę wszystkich świętych

Bella ja nie wskoczy mi na kark następny krzyrzyk
a poleje sobie jeszcze
a poleje sobie jeszcze
bols bols bols
Katrin ja wiem to moje miasto a oni mnie jak obcego co pan 120 tutaj- mówiłem to auto tyle nie jedzie ja nigdy ale nie powiem nagroda była symboliczna 2 paki i 6 ale nie w totka no w górę serca
Katrin ja wiem to moje miasto a oni mnie jak obcego co pan 120 tutaj- mówiłem to auto tyle nie jedzie ja nigdy ale nie powiem nagroda była symboliczna 2 paki i 6 ale nie w totka no w górę serca
Bellcia niestety tyle pięknych kobiet że muszę nosić powstrzymywacze gał

widzę jak zakłada łańcuch i szawką na buty podpiera drzwi Kasiu który mów który wał

brak sów brak sów Kasiu ja tylko tu piszę ale nie lubię i nie widzę sensu w takim chamstwie gra sów jest fajna gdy jest w tym odrobina smaku nie przejmuj się wałkiem
muszę kończyć znieczulacz działa cześć KASIU,BELLA I WSZYSCY czatowicze do jutra nie zapomnijcie cofnąć zegara

dziś mamy piękny dzień niebo bezchmurne do końca 24godziny i 17 min wykorzystaj to dobrze

Witam serdecznie wszystkich szanowna pani emerytko 46 nie jestem ale pra,pra przyjechał za gór a gdzie jego pra,pra się włóczył nie wiem sam gdzie,za to wiem że nie lubię zimy chyba że w tv i mam gorącą krew jak HISZPAN dlatego taki nik czy coś -pozdrawiam

emerytko46 kolektury na stacjach benzynowych nawet w święta działają a ja piszę z Zabrza

damr szanowny panie dlatego że na czacie jest tylko30 osób to ci powiem -to słuchaj gram ponad dziesięć lat wnioski mam takie jak nie gram to wygrywam oczywiście jest to rzadkość -i tak puszczę 

pierwsza zawsze 1zł,2zł nie odpuszczam może następna no i kiszka za każdym razem

ja miałem jak już się chwalimy 4 jedynki na plusie po 88złotków obstawiałem do bólu 28 jak przestałem wujek totek co rusz ją losował

wżyciu mało puszczam dwójki trojki czy piątki gram na siódemki w górę liczę że choć raz naprawdę trafię i się odegram

strasznie nie cierpię być przyzwoitką,ale jestem 2 stówki do przodu więc może być

dziękuję listopad zaczął się szampańsko 5/6 na podwójnej stawce
i jutro zaczynam wekend
Kasiu
ja wczoraj miałem tak samo jutro będzie nowy dzień jak mówią amerykanie

i jutro zaczynam wekend
Kasiu
ja wczoraj miałem tak samo jutro będzie nowy dzień jak mówią amerykanie

Miłych snów wszystkim-przepraszam bluszcz to miał być żart pozdrawiam

bawmy się dopóki muzyka gra i nie padły liczby na ts
Ksieniko
trzymam za ciebie kciuki może dziś
ale numer paluszki mi siadły musiałem szybko do sieci w takim momencie

Witaj w klubie każdy ci powie 2,5 ale ja ci powiem 30zł na szczęście dziś z ts remiz

szczęściara masz rację ale ta nutka nadziej świat luksusu błogi spokój co ci będę nawijał fajnie byłoby nie

ZAPYTAM BELLA NIE SKROMNIE BO TROSZKĘ CIĘ NIE BYŁO FAJNIE JEST NA BALII 
dzisiaj wygram to zainwestuję w gofrownicę z wymiennymi wkładami na sandwiche tylko potrzebuję dobry przepis bo naleśnikowe jest do kitu Bella dbaj o ciało bo masz piękne
sam lepiej zjeść to co się samemu zrobi ---naprawdę
sam lepiej zjeść to co się samemu zrobi ---naprawdę
Bella wekend w górach czy nad morzem ,SAM nawzajem dużo

CZEŚĆ KASIU,BELLA TERAZ JEST PERWERKA

CZEŚĆ KASIU,BELLA TERAZ JEST PERWERKA
w gorę napijmy sie przed losowaniem
bellcia dzisiaj 8 browarków aż głowa mi pękała bo każdy z innej firmy
dzięki m.dorotka na zdrówko
bellcia dzisiaj 8 browarków aż głowa mi pękała bo każdy z innej firmy
dzięki m.dorotka na zdrówkojutro puszczam za 2,50 starczy inwestowania w stadiony
miłych snów Bella,Kasia,Krysia ,Dorotka,Sam,Dream,Korn Vento i wszyscy których nie wymieniłem
miłych snów Bella,Kasia,Krysia ,Dorotka,Sam,Dream,Korn Vento i wszyscy których nie wymieniłemz moją naiwnością poszedłem do drugiej kolektury wyciągnąłem drobne i masz 

miłej nocy dziewczyny idę do uszka zakładam słuchawki może się uspokojęwczoraj po losowaniu był chyba najazd hakerów bo nic nie szło napisać

jak dobrze że nie wygrałem co ja bym z tą kasą zrobił ale wygranym GRATULACJE!

kto pije i pali ten nie ma robali-na poważnie na jedno losowanie stawka razy 1 to 2,50 na dwa 5 złotków a płacą od 4 trafionych na 10 z tyłu kuponu masz licznik wygranych pozdrawiam nie biesz wszystkiego do siebie bo za piszemy cie do alkidy