🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat →

Wpisy użytkownika kogucik19

Łącznie 4 381 wpisów w archiwum, pokazane od nr 18 510. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.

18 510. kogucik19 2008-03-19 (19:13)
Co do gry 3 z 21 to od 18.02 do 18.03 czyli 30 losowan i najczesciej wychodzily liczby:10-8x, 8-7x,15-9x,20-6x , 3, 4, 12, 19 po 5x moze to komus pomoze przymierzam sie do zrobienia systemu pelnego na 3 skreslenia to bedzie 56 zakladow moze sie cos uda ale pozostwiam to leprzym ode mnie moze cos z tego wyjdzie.
18 512. kogucik19 2008-03-19 (19:27)
Jej tak masz racje ze zjadla bestia jedna kulke przy pierwszej 10 ja nie dopisze bo ona wtedy nie wyjdzie przepraszam za psiaka i to moja wina ale takie dni przed swietami ze kogut juz ogon gubi przepraszam.
18 514. kogucik19 2008-03-19 (19:32)
znalazlem brudnopis i juz pisze pierwsza 10: 27; 5; 72, 38, 25, 29, 42, 63, 12, 18, druga 10: 50, 1, 22, 46, 21, 69, 55, 19, 28, 64, to chyba nie psina zawalila tylko ja i juz wiadomo kto jest w tym duecie madrzejszy pozdrawiam i przepraszam.
18 531. kogucik19 2008-03-19 (22:35)
No i nieparzyste gora grzes ty mi cos bzykiem zalatujesz moze sie myle ale za taka kase to musiales cala chodowle swinek sprzedac i jeszcze przegrales a swieta tuz tuz moze jakiegos golabka z krakowa ci podesle to cos fajnego przekasisz .
18 535. kogucik19 2008-03-19 (22:40)
dziekuje eeellleee zrobilem wedlug polecenia i sie udalo kogucik dziekuje z calego serca juz drugi raz wygral dzieki tobie gratuluje wyczucia i intuici pozdrawiam.
18 537. kogucik19 2008-03-19 (22:45)
Grzes chyba rowny z ciebie gosc na poczatku pojechales rowno ale moze chciales sprowokowac dyskusje bedzie dobrze swinki szybka rosna i juz bedzie na gre i wtedy zarobisz i bedziesz mogl zjesc kogucika w rosole z makaronem tylko pamietaj w niedziele bo sie za inny dzien obraze pozdrawiam.
18 539. kogucik19 2008-03-19 (22:48)
Powiem tak jak tylko dokucza a nie obraza to ja jestem gotow poklikac bo ile mozna tylko o liczbach i ta stronka wtedy zyje i jest fajnie a psina wylosowala wszystko to co jest obok liczb ktore wyszly czy moze Grzes masz metode tylko spokojna jak mu wytlumaczyc tem psu zeby sie troche przestawil.
18 546. kogucik19 2008-03-19 (23:06)
Grzes 1972 tak mi przykro ze ten psiun losuje wszystko obok ale choc ta 4 w expresa ci sie zrewanzawala ciesze sie ze trafiles nie wiem jak psinie wytlumaczyc ze chodzi o kase a nie o zabawe.
18 551. kogucik19 2008-03-19 (23:13)
mieszkam w samym cenrum kolo dworca kolo Naczelnego Sadu Administacyjnego ale bede sie przeprowadzal na wieczysta do tych nowo oddanych blokow 13 pietrowych .
18 557. kogucik19 2008-03-19 (23:20)
dla studenta to raj na ziemi kupe pabow i knajpeczek ale to koszmar komunikacyjny juz mi sie oczka zamykaja dobranoc bo kurka czeka .
18 567. kogucik19 2008-03-20 (09:42)
Witam i dzis pospalem piorka wyprostowalem Beezqp gdybym wiedzial wczesniej to bym cos znalazl zajmowalem sie tym ale to nie temat na tutejsza stronke jak tylko cos bede wiedzial dam ci znac szczegoly na gg Dzis gramy oczywiscie na nieparzyste wyniki psiaka puniolota beda kolo 16 cos ostatnio zawodzi moze mu za dobrze i mysli ze moze sobie losowac co chce i tak mnie glaskaja otorz jest w bledzie dzis losowanko bez glaskania bez patyczkow na sucho w koncu kasiora przelatuje no i kurka juz goni i ja nie bede mial dzis wesolego dnia skrzydelka mi zwisaja do samej ziemi od dzwigania i wieczorem znow kogucik zrobi kaput wysokich wygranych pozdrawiam.
18 578. kogucik19 2008-03-20 (15:43)
szczesliwy numerek w totolotku mozesz obstawiac czy parzysty czy nieparzysty w tipsporcie na zakresy 1-12 , 13-124, 25-36 kurs 2,7 i jeszcze w tipsporcie dwa zakresy 1-18, 19-39, kurs 1,8 to co ja wiem pozdrawiam.
18 587. kogucik19 2008-03-20 (17:27)
witam podaje liczby wyniuchane przez psiaka. pierwsza 10: 18, 27, 5, 28, 25, 72, 48, 32, 29, 50 oraz druga 10: 68, 78, 75, 69, 14, 31, 22, 21, 58, 40, pozdrawiam i zycze wysokich wygranych a mnie kurka goni do roboty takie zycie koguta do wieczorka.
18 591. kogucik19 2008-03-20 (19:45)
Masz racje Justynka mnie prawie wszystkie piora powyrywali sa tacy zazdrosnicy a polak wszedzie jest najwredniejszym czlowiekiem.to nasza cecha narodowa wystarczy spojzec na politykow jest ich 3 a 4 zdania i kazdy ma racje ,taki kochany narod.
18 598. kogucik19 2008-03-20 (20:27)
Tak wiem bo jestem z Krakowa i oni czuja sie bezkarnie a to dlatego ze nasze kobiety za funta to by ich na rekach nosily niech sie troche cenia w angli by go biedaka na takie towarzystwo nie bylo by stac a naszym panie co ktory glupszy wywoluje euforie tych prostych zachlanych dziewczyn wiem duzo wiecej na ten temat ale tak jest jak sie polak nie szanuje i pozwala na to to oni to wykorzystuja,a nasza wladza to albo blokady na kola zaklada albo bije chora kobiete pod szpitalem onkologicznym bo u nas taka jest straz miejska a policja udaje ze nie widzi i co jak maja sie zachowywac skoro wszyscy na to pozwalamy bo sie nie szanujemy taki kraj.
18 604. kogucik19 2008-03-20 (21:12)
Nikogo ta rozmowka nie dotyczy co do mnie to wiem za ile mam kurke gonic ale ona sie ceni i dlatego ja szanuje myslisz ze jako pilegniarka zarobisz wiecej napewno tak ale tam sie pracuje a w tym kraju oni udaja ze placa a my udajemy ze pracujemy lekarze nie chca prywatyzaci bo teraz nic nie robia za nic nie odpowiadaja chirurg w angi wykonuje 8-10 operaci podczas dyzuru a polski 1-2 wiec i placa taka znam pielegniarki ktore zarabiaja lak ludzie powinni ale u prywatnego cirurga i nie ma co tego tematu drazyc Gora nieparzyste jak nie dzis to jutro nawt nie wiesz z jakim ja chumorem podchodze do gry i wyobraz sobie ze przez chyba 60 dni odrobilem strate czyli ani nie zarobilem ani nie stracilem a co zyskalem to moje i zycze ci powodzenia w tej aAngli i zobaczysz jak tam sa polskie pielegniarki tylko te ladniejsze traktowane .Sama to zobaczysz bo ja wiem i tyle w tym temacie.
18 605. kogucik19 2008-03-20 (21:18)
i dodam jeszcze jak ja skonczylem technikum energetyczne 35 lat temu to bylem ktos a nie umialem kontaktu zalozyc podobnie jest z konczacymi studia studentami. wiec ucz sie jeszcze praktyki bo tak naprawde to nic jeszcze nie umiesz
18 616. kogucik19 2008-03-20 (22:17)
no i nieparzyste gora znow wygralem hura hura jestem juz na zero(0)z nieparzyste parzyste dzis odrbilem ostatni dlu 130 zeta jak sie ciesze od jutra juz do skarpety jak oczywiscie sie szczescie nie odwroci,reszta drobnicy wyszla znakomicie tylko numerek mog byc nieparzysty ale powyzej 19 bo tam mam najwiecej kasy wlozone bo gram na progresje ale spoko udane losowanie co do psiaka to w pierwszej10: 2 liczby a w drugiej 10: 4 liczby no coz jutro tez jest dzien dobranoc.
18 655. kogucik19 2008-03-21 (09:16)
Witam wszystkich i zycze zdrowych,radosnych Swiat Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa ,aby szczescie nikogo nie opuszczalo w typowaniu numerkow. Ja robie przerwe w grze do wtorku pozdrawiam.
18 661. kogucik19 2008-03-21 (11:34)
Wszystkim serdeczne dzieki za zyczenia mnie moja kurka posadzla w kuchni dala maszyne losujaca w postaci makutry i krece swoj los jak wykrece dobrze to wygram prawo do konsumowania w swieta co do psiny to chyba mnie kurka nie pusci bo to dwie godzinki zajmuje a przeciesz u kurek przed swietem to robota pali sie w rekach moim zdaniem termin swiat powinien byc losowany jedna kula z napisem "jutro"ale nikt nie powinien wiedziec kiedy to bedzie losowanie i wtedy kurka nie zameczala by kogucika 4 dni tylko najwyzej jeden.Uciekam bo kurka juz nowe ziarno sypnela i dalej trzeba losowac ,pragne dodac ze mam dwa miksery ale kurce chyba pradu szkoda pozdrwiam.
18 679. kogucik19 2008-03-21 (22:44)
Dobry wieczor jak mozna bylo sie spodziewac albo rowno albo parzyste wyszlo rowno czasem dobrze zrobic przerwe i jutro tez przewiduje rowno na tej drobnicy 20 zeta do przodu ale troche kasy odzyskane na numerku drugi zakres wyszedl ,oskubany kogucik mowi dobranoc i ucieka pod skrzydelko swojej kurki do jutra wszystkim wygranym gratuluje innym mowie jutro bedzie lepiej dobranoc
18 684. kogucik19 2008-03-22 (09:39)
Witam i zastanawiam sie dlaczego u nas jest tyle zlosliwosci przecierz Frank1 nie proponuje kupna tylko wskazuje gdzie mozna znalesc strony ktore moga pomoc graczowi ktory opiera sie na statystykach.My prawdziwi gracze nigdy nic za kase nie sprzedajemy bo nie musimy w ten sposob zarabiac i potrafimy odroznic dziadostwo od rzeczy dobrych,ja osobiscie kieruje sie 10 ostatnimi wynikami ale ktos moze miec inna metode gry i dla niego jest ta wskazowka gdzie za friko to znalesc. czytajmy i probujmy zrozumiec co czytamy. Do wtorku nie gram w multi na parzyste nieparzyste. Wesolych Swiat.
18 685. kogucik19 2008-03-22 (09:53)
A ja mam do sprzedania swoje zezowate szczescie do liczb moze znajdzie sie jakis naiwny i durny chetny to za 1(jednego) zeta chetnie mu go sprzedam i za jakis czas nie dosc ze straci bezpowronie zlotowke za moje zezowate szczescie to przegra ostatnia koszulke jak bedzie gral z moim szczesciem do liczb czekam na takiego naiwniaka pozdrawiam.
18 691. kogucik19 2008-03-22 (10:51)
Kogucik19 to kogucik19 i nikt inny nie uzywam dwoch nikow bo tego nie potrzebuje nie ukrywam sie bo nie musze wiec przyjmij niedowiarku ze to kogucik 19 a nie Matycz do ktorego nic nie mam i to wszystko.jak ide do kompa to moja kurka tak stroszy piorka ze tylko wpadam na moment czytam i robie wypad zanim mnie skrzydelkiem zgarnie pozdrawiam.
18 701. kogucik19 2008-03-22 (12:04)
Zeby smialy sie pisanki, Usmiechaly sie baranki, Mokry smigus zraszal skronie, Duzo szczescia sypiac w dlonie tego zyczy kogucik19 wraz z nastroszona kurka jak kurka da przezyc to dopiero we wtorek sie odezwe .pozdrawiam wszystkich drobiarzy na tej stronce.WESOLEGO ALLELUJA.
18 731. kogucik19 2008-03-22 (22:30)
tak jak przewidzialem jest rownowaga jutro powinny parzyste byc gora a potem dwa razy nieparzyste co do systemow to kazdy jest dobry pod warunkiem ze nam liczby wejda nie ma idealnych systemow tylko wylosowane liczby z danego systemu moga nam cos pomoc a moje zezowate szczescie do liczb nikt nie chce kupic nie ma takiego niedorozwinietego zeby na to poszedl i dal zarobic jednego zeta. gratuluje wygranych i juz sie nie klucicie bo kazdy solidny gracz to wie ze nie ma dobrego systemu mozna sprzedac szczescie ale kto sie go bedzie pozbywal?.pozdrawiam.
18 759. kogucik19 2008-03-23 (13:37)
Witam wpadlem tylko na chwilke sprostowac to co napisalem wczoraj ,otoz po dwukrotnej rownowadze zawsze od poczatku roku tak bylo wypadaly nieparzyste raz lub dwa razy a potem juz parzyste.za wczorajsze wprowadzenie w blad przepraszam ale zacmil mnie ten okres przedswiateczny.pozdrawiam
18 776. kogucik19 2008-03-23 (22:23)
Witam i jak tu wierzyc logicznemu mysleniu mialy byc NP a wyszly P tak nie bylo od poczatku roku zawsze po dwoch rownowagach byly N ale to jest gra jednemu zabierze drugiemu da
18 778. kogucik19 2008-03-23 (22:53)
Masz racje wszystko jest zlodziejstwo i bzibziarstwo ale powiedz w co grac zeby nas tak nie skubali wskarz droge no gram i mam troche wygranej kasy ale wszystko mozna stracic na jednej dlugiej progresi i kaput wiec powedz " W co sie bawic w co sie bawic gdy multiloek robi w konia wszystkich nas "
18 791. kogucik19 2008-03-24 (10:34)
Witam bije sie w piersi i przepraszam faktycznie POTLE ma racje po dwoch rownowagach byly parzyste ten okres przedswiateczny jakos spowalnia myslenie a i inne czynniki powoduja ze sami wiecie co bede pisal zwracam chonor i serecznie wszystkich pozdrawiam ukolny dla pana Potle i tak mysle dobrze ze sa ludzie ktorzy znaja sie na "tej robocie" i zauwaza blad .Dalej mysle ze moze znow powroci hossa na nieparzyste ja narazie nie gram we wtorek zaczynam od 0 wreszcie. ale juz ostroznie.nie jestem fanatykiem gier liczbowych i wiemy wszyscy ze mozna stracic ,ale wiemy rowniez ze mozna zarobic, i teraz pytanie co zgotowal nam los w ktorej grupie bedziemy ,i nad tym ludzkosc glowi sie daremnie bo byc w grupie przegranych jest przyjemnie ale byc w grupie wygranych jeszcze przyjemniej.Pozdrawiam.
18 988. kogucik19 2008-03-24 (23:33)
Witam wlasnie wrocilem troche wesoly ale jak przeczytalem stronke to zrobilo mi sie nie przyjemnie kochani ludzie jak wy tak mozecie i to tu na tej stronce tak warczec na siebie ,jest tyle roznych czatow gdzie mozna podac sie nawet za szejka a wy tu sie podajecie za niewiadomo kogo.Tak kogucik19 zmadrzal co wygral to wygral ale wygral dlatego ze mial wiecej szczescia niz rozumu i to go uratowalo odegral wszystko zarobil to co zarobil i teraz juz nie bedzie tak ryzykowal zagra za 10 zeta i juz po szalenstwie tym bardziej ze dzis parzyste gora czego sie nie spodziewalem.Od jutra gram bo zrobilem przerwe swiateczna.Ciesze sie ze mozna troche poflirtowac ale to potem jakos dziwnie przeradza sie w hamstwo i nawet nienawisc podszywanie sie ludzie a my sie dziwimy ze w rzadzie robia prowokacje a co tu sie dzieje . ja kogucik19 ide spac bo kurka skrzydelkami zaprasza i pomyscie w ten jeszcze 30 minutowy dzien zadumy czy warto tak sie zachowywac. Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
19 008. kogucik19 2008-03-25 (12:32)
Witam serdecznie musialem przyjsc do siebie i juz mowie wedlog mnie beda dzis nieparzyste i to przez 2 losowania,parzyste juz sie wyszczelaly ja mam swoja technike gry obstawiam obie wersje byle nie rownowaga i co wyjdzie to zawsze cos wpadnie zysk odkladam a to co nie wypadnie przezucam na zdarzenie ktore moze wypasc a tamto zaczynam od poczatku i tak w kolko tylko juz nie szaleje bo wyszedlem na 0 wiec dzis za 10 zeta zagrywam.pozdrawiam
19 026. kogucik19 2008-03-25 (18:03)
Witam i czytam i zastanawiam sie czy ten co namawia do gry robi zle czy ten co namawia zeby nie grac robi zle po pierwsze czy ten co namawia zeby nie grac rozmawial choc z jednym ktory wygral np. 5 baniek a takich ludzi jest juz ponad 800 i co oni by mu powiedzieli i zastanawiam sie rowniez nad tym dlaczego zabraniac czy odradzac granie drugiemu a moze ten co tak odradza powinien miec pretensje do kogo innego ze urodzil sie w niewlasciwym momencie pod niewlasciwa gwiazda o niewlasciwej godzinie a nie grajac nie daje szans na zmiane tego ze moze jego czas dopiero nadejdzie ale on tego nie czuje ja rozumie przestrzegac przed gra za wielkie pieniadze ze ktos sprzedaje dom ,samochod wykancza rodzine i banki to takiego trzeba napietnowac ale jak ktos sobie gra za pare zlotych czyli zamiast kupic flaszke czy nawet piwo bo moze nie lubi tak jak ja to dlaczego mu tego odradzac a moze jego dwiazda dopiero zablysnie czy ci co wygrali wiedzieli ze wygraja otoz nie tylko grali dali sobie i bogu(dla wierzacych) szanse i teraz nie zaluja gdybys przytoczyl przylkad ze taki co wygral 5 baniek zaluje dzis ze kiedys przegrywal tygodniowo 10 zeta to byla by to wspaniala sprawa wiec wszystko zalezy gdzie sie siedzi inaczej swiat wyglada z grzedy a inaczej z pod niej wiec ani nikt nie namawia do gry ani nikt nie zabrania grac i stwierdzenia ze ktos za takie postepowanie dostaje kase nie jest na miejscu prosze sie zastanowic a moze kiedys dolaczymy do tych 800 szczesliwcow i co wtedy powiemy innym ano powiemy graj bo warto bo ja gralem i widzisz bede do konca zycia sie opalal na bachamach .SA tu ludzie ktorzy maja wlasny rozum i zarabiaja ciezko na ta gre i moze nie jeden jeszcze bedzie ogladal sloneczko na bachamach. Czego kogucik wam zyczy.
19 033. kogucik19 2008-03-25 (18:59)
Dlaczego ty sie tak przejmujesz tym dotowaniem TSSA a nie przejmujesz sie ze pijaki i ci ci lubia piwo dotuja monopol spirytusowy czyli panstwo i potem politycy na twioich oczach sobie zyja jak paniska a ty dalej biede klepiesz masz jakis kompleks na puncie dotowania ale gdyby ciebie dotowac to tez bys byl obrazony chyba nie wiec przestan pierdoly pisac w kolko to co wszyscy wiedza i z czym sie godza nie matrwi cie to ze ludzie za 8 godzin ciezkiej pracy zarabiaja 800 zeta a taki hipermarket z obcym kapitalem sobie zyje i nic nie daje dla nas czy slyszales zeby hipermarket wybudowal nie stadion ale psia bude dla bezpanskiego psa nie slyszales a moze bys zmienil stronke na tesko cerfur i tam zapytal dlaczego tak sciagaja z pracownika nie dajac nawet nadziei ze bedzie lepiej ,traktujesz nas czyli grajacych za takie bezmuzgi ze my nie wiemy ze cos dotujemy przyjmij do wiadomosci ze dotujemy i wiemy o tym i ja sie ciesze ze dotuje nawet tych do ktorych mam zal ze nie wygralem 7 000 000 tylko skromne 3000 i ciesze sie z tego .napisz jakie beda dzis liczby moze masz jakas wiedze czy wyjda parzyste czy nieparzyste takich nam tu potrzeba a nie placzkow ktorzy zaluja ze zyja.
19 043. kogucik19 2008-03-25 (19:56)
teraz jest wiecej ludzi a jak wiecej to jest to przekruj polskiego spoleczenstwa ktore musi znalesc sobie kogos komu mozna dopiec przygadac obrazic a jak to jest jeszcze robione anonimowo i bezkarnie to chulaj dusza piekla nie ma to wlasie polacy tacy sa i to szybko sie nie zmieni a moze by tak zalozyc scisle grono ludzi wymienic sie danymi np. gg i ktos obcy z poza szanownego grona bylby ignorowany pod warunkiem ze bedzie obrazal i pisal niezgodnie z przyjetym duchem to moja taka propozycja co o tym sadzicie jeszeli to nie jest dobry pomysl prosze skrytykujcie mnie ale rzeczowo a moze ma ktos inny i moze tym sposobem wyplenimy ludzi chamskich i obrazajacych innych.
19 051. kogucik19 2008-03-25 (20:12)
Moje znane ale podam GG:6918272 to kogucik19 ciesze sie ze Ci sie to spodobalo P.Smutaska.
19 071. kogucik19 2008-03-25 (22:30)
no bardzo fajne losowanko nieparzyste gora tak jak przewidzialem i napisalem rano i z podniesionym ogonkiem mozna udac sie na spoczynek zawsze to pare groszy wpadlo pozdrawiam.i dobranoc.
19 076. kogucik19 2008-03-26 (09:10)
Witam wszystkich serdecznie i prognozuje ze dzis dalej pociagna nieparzyste i jutro tez a potem zmiana wiec dzis nieparzyste i dodatkowo obstawiam na progresje liczby 25, 46, wysokich wygranych pozdrawiam.
19 083. kogucik19 2008-03-26 (09:52)
Smutasku na temat liczb ci nic nie pomoge bo nie mam do nich szczescia jak bym ci powiedzial to napewno by nie wyszlo ,pytaj o wszystkie zdarzena to powiem ale tylko nie cyfry pozdrawiam cie i wybacz .
19 120. kogucik19 2008-03-26 (22:35)
Dobry wieczor i tak jak przewidzialem polacy przegrali dawalem max 2:0 a przegrali 3:0 ale bardziej mnie ciesza nieparzyste bo tak obstawilem . co do jutra to chyba jeszcze jutro nieparzyste a potem parzyste na 1 dzien pozdrawiam i gratuluje tym co wygrali a moje dwie liczby 25, 46, stoja dalej trudno takie mam zezowate szczescie do liczb niech nikt tych liczb nie obstawia bo wyjda dopiero za 5 dni dobranoc.
19 122. kogucik19 2008-03-26 (22:45)
Zapomnialem dodac ze dzis z podniesionym ogonkiem ide spac to wazne dla kurki no i kogucika oczywiscie dobranoc.
19 139. kogucik19 2008-03-27 (09:43)
Witam serdecznie na 86 dni bo tylko takimi danymi dysponuje zawsze biore kwartal pod uwage a zaczolem od 1 stycznia bylo 27xparzyste i 42x nieparzyste i zwracam sie do prezesa lotto zeby nas wszystkich tu na forum byl uprzejmy powiadomic kiedy zaczna te roznice wyrownywac z gory prezesowi dziekuje a skoro nas jeszcze nie informuje to dzis postawie na nieparzyste oraz progresja na 25, 46 ale dzis jeszcze nie wyjda bo jak znam swoje szczescie to musi mnie to dopiero trzepnac po porfelu i dopiero wtedy jest sukces.pozdrawiam i zycze wysokich wygranych na razie z psina przerwa bo zaduzo pracy sie zwalilo ale jak sie odrobie to puniomat zacznie dzialac.Milego dnia
19 140. kogucik19 2008-03-27 (09:49)
Mam prosbe zeby grajacych nie nazywac frajerami to bardzo niestosowne okreslenie i kojarzy sie z grypsera mozna np. mnie nazwac jeleniem z rogami do samej ziemi,lub zalosnym optymista ,byle nie frajerem dodam tylko ze jestem na pozyci wygranej jak na razie wiec nie narzekam pozdrawiam.
19 142. kogucik19 2008-03-27 (10:11)
nie nozycami nie jestem i polonista rowniez to byla prosba gdyz slowo frajer w zargonie przestepczym to taka meska prostytutka i okreslenie kogos frajerem w tym gronie moze skonczyc sie zle ale skoro wszyscy sie na to godza i ja przymkne oko na ten zargon w koncu ja jestem do przodu biorac na dzis moje zyski z gry.
19 145. kogucik19 2008-03-27 (10:41)
nie irytuje sie bo tego nie widac w moim wpisie a moze w tych twoich madrych ksiazkach napisali czy dzis bedzie 25, 46, bo to obstawilem poszukaj dobrze miedzy wierszami a moze uda ci sie znalesc pozdrawiam niespotykanie spokojny kogucik.
19 175. kogucik19 2008-03-27 (14:24)
Witam poniewarz jestem ugodowym kogucikiem to wszystkich przepraszam za to ze slowo "FRAJER"interpretowana przezemnie mogla kogos obrazic czy wszyscy juz zadowoleni.juz znikam, co do symboli Duzego Lotka to 1-bedzie 6 ,natomiast 0 -bedzie wiecej jak 1 szostka natomiast 2 - nie bedzie 6 pozdrawiam
19 186. kogucik19 2008-03-27 (19:37)
posiedzialem pomyslalem i wymyslilem szanowny Panie ProfMiodek teraz to ja zadam przeprosin od pana a za to ze mnie osbiscie nazwal pan frajerem a to jest nie zgodne z tym co byl pan uprzejmy przytoczyc o tej niezaradnosci itd.otoz jestem zaradny i nie slowo frajer obraza i jak ma pan troche przyzwojtosci to przeprosi mnie pan za to porownanie ja wszystkich przeprosilem a teraz zadam tego od pana i to tylko tyle ProfMiodek i jeszcze jedno skoro nie zajmuje sie pan liczbami to co pan tutaj robi mu nie poczebylemy tu prfesorow od polonistyki tylko od matematyki jak juz wiec znajdz pan inna stronke i tam wykazuj sie pan znajomoscia polskiego tu na takie bzdury nikt uwagi nie zwraca tu licza sie tacy co potrafia cos przewidziec w grach liczbowych i takich nam tu potrzeba .Z wyrazami szcunku dla ProfMiodka troche niedouczony z polskiego Kogucik19.
19 189. kogucik19 2008-03-27 (20:12)
nie nie jestem zdenerwowany rano mnie pewien polonista zezloscil ale minelo nie mialem czasu by mu wtedy odpisac , co do gry obsluga ma zabronione grac tylko teoretycznie bo nie jest to do sprawdzenia ale sie nie przyzna ja wiem ze graja ale wiem to tak po cichu bo juz wiedza ze ze mnie nie jest kapus a po drugie na dzien dobry pytaja ile dzis wyplacamy i to szczera prawda jest nawet dzis mowily co tak skromnie gram bo nie wiedzialy ze najpierw wtopilem kase a potem sie odkowalem a teraz skromnie i dlatego denerwuje sie jak mnie ktos nazywa frajerem bo jak na razie jestem sobie do przodu z siwym i ciesze sie z tego i wszystkim tego zycze.
19 190. kogucik19 2008-03-27 (20:19)
a ja mam inne wrazenie z tipsportu jak przychodzilem i topilem kase to byl usmiech politowania i chyba radosci ze nic nie wygrywam wtedy prosilem zeby mi jeszcze jeden kupon za 400 zeta wyslala mowila ze nie moze ale wreszcie poslala i wtedy padla ta liczba 27 dodam ze jezdzilem po 3 punktach wtedy i jak przyszedlem usmiechniety to widzialem niezadowolenie na twarzy ani slowa gratulaci ani slowa no udalo sie tylko blysk zlosci wiec to chyba od charakteru czlowieka zalezy tak jak lekarz i lekarz
19 199. kogucik19 2008-03-27 (22:17)
no i stalo sie gora parzyste dzis prognozy sie nie sprawdzily ale 25 wyszlo to cieszy parzyste tez byly obstawione bo gram dwodrogowo ale za mniejsza kase ogonek ani nie potkulony ani nie stojacy taki nijaki wiec jest ok wygranym gratoluje i jeszcze jeden wynik mnie cieszy rownowaga w duzym lotku no i zobaczymy czy bedzie dzis szostka w duzego czy kumulacja w sobote dobranoc , tym co sie calkiem nie udalo to jutro bedzie lepiej i mnie tez moze jutro bedzie jeszcze lepiej choc dzis sie ciesze bo troche wpadlo kasiorki, za dobrze tez nie powinno byc bo bylo by nudno pozdrawiam.
19 214. kogucik19 2008-03-28 (09:17)
Witam wszystkich cieplutko na dzis proponuje obstawic nieparzyste choc wczoraj zrobily figla ale to dla tych co obstawiaja parzyste bo napewno sa tacy wiec niech im sie tez wiedzie idealem by bylo zeby na zmiane wychodzily lub zeby nie bylo dlugich zastojow powyzej 6 losowan.ja oprucz zdarzen chyba wszystkich mozliwych jakie istnieja u naziemnych bukow obstawiam jeszcze 46 bo to juz 4 prog progresi pozdrawiam,i zycze wygranych.
19 222. kogucik19 2008-03-28 (10:16)
Kogucik jest cierpliwy poczeka i tak skubie siwego wiec nie ma problemu co to za gra by byla jakby zaraz przyniosla efekt i zysk to ma byc zabawa a nie szansana na przezycie jak masz jeszcze jakies zle prognozy to podaj bo chce w nie zagrac pozdrawiam.
19 224. kogucik19 2008-03-28 (10:34)
niech mysli bo musi odzyskac to co stracil na mnie a to nie bedzie latwe ale niech mysli juz od tedo myslenia maja siwe lby w zarzadzie
19 236. kogucik19 2008-03-28 (17:52)
Witam wszystkich tak Opa gram na nieparzyste ja sie tego bede trzymal na razie jak by za dlugo nie bylo to zrobie przerwe moze byc rownowaga ale za 3-4 dni dopiero, co do slonia i komara chlopie nie znasz sie na przyrodzie widzisz jedna mala muszka powali i slonia tylko zalezy gdzie uzre tego slonia jak dobrze trafi slon sie sam zabije z radosci dla mnie wazne jest nie to kim ja jestem dla lotto tylko to oni na mnie pracuja a ja zabieram im zyski i tak na to patrz.czy jestem komarem czy muszka to nie wazne ja z nich zyje i to dla mnie jest wazne nie wiem czy to zrozumiales trzykropku nic nie prezentujesz wiec badz tak mily i zmien stronke bo nudny jestes z tym twoim pesymizmem gdyby twoi rodzice byli takimi pesymistami do dzis bys nie umial czytac a jednak patrzac na ciebie sie przemogli i nauczyli cie czytac i pisac zapomnieli albo juz sie nie dalo nauczyc cie myslec ale to juz inna historia. pozdrawiam wszystkim zycze wysokich wygranych i niech siwy karmi nas jak komarow az mu krwi braknie,
19 239. kogucik19 2008-03-28 (19:37)
posluchaj wielokropku na twojej wierze mi nie zalezy ale spojz na czestotliwosc nieparzystych jak pamietam to 47 razy od poczatki roku wnioski wyciag sam jak jestes zdony do tego kto nie wierzy jego sprawa i tyle,chcesz dowodow podaj poczte to ci przesle nawet zestaw kuponow za chyba 2400-2600 nie pamietam ale nie bede sie jakiemus fataliscie tlumaczyl.Ja moge dyskutowac z kims kto gra i prezentuje wiedze a nie gdyba i jest niedowiarkiem. a moze jak mnie nie zlapali za 3 razem to mi pomoglo a ciebie zlapali za kazdym razem i twoj mozg pozostal niewzruszony co teraz sie negatywnie odbija,ale i tacy musza zyc .
19 241. kogucik19 2008-03-28 (19:56)
Tak jestem nie uleczalnym przypadkiem i taki tez musi zyc tylko ja zyje szczesliwie i beztrosko czego i tobie zycze pozdrawiam i milego wieczorka.
19 244. kogucik19 2008-03-28 (20:08)
Smutasku twoje cyfry nie sa takie zle moga wypasc bo zawsze cos sie powtorzy z poprzedniego dnia .
19 246. kogucik19 2008-03-28 (20:16)
OPA masz racje ze pasowalo by puscic tekst ale sa kobiety a my mamy troche kutury w sobie i takich olewamy ale juz sie splukal bo za rzadki jest pozdrawiam mam nadzieje ze dzis nieparzyste wyjda byle nie rownowaga najpierw nieparzyste a potem rownowaga tak moze byc .
19 251. kogucik19 2008-03-28 (20:37)
To juz wiadomo dlaczego wszyscy topili kase w pilce u bukow robili co chcieli a sami zarabiali na obstawkach kokosy sam znam faceta co na slowacje jezdzil z walzka kasy i nie rozumialem dlaczego w polsce nie obstawia tylko tam teraz juz kumam przedtem sie na tym nie znalem i do dzis pilka nozna to jak dla byka gwiazy byk wie ze w nocy swieca a ja ze sa dwie bramki ale jedna pilka i jest okragla .za to lubie ogladac mecze zwlaszcza jak kurka sprzata bo to jak wycieraczka w samochodzie tak ona krazy i to zawsze wtedy jak sie wynik zmienia pozdrawiam.
19 252. kogucik19 2008-03-28 (20:56)
Bylem na forum P/NP ale ile mozna o parzystych i nieparzystych to potem juz monotonia tu jednak jest wiecej fajnych tematow ,obiecuje bede tam zagadal oraz od jutra cosdziennie bede podawal jak gram no i za ile ale tylko tam bede mowil za ile bo tu nie warto ze wzgledu na paru wywrotowcow .
19 261. kogucik19 2008-03-28 (22:30)
Bzykuu masz w 100% racje. Co do psiny to nie bylem ale rewelaci nie wyniuchal,i nikt na psinie chyba nie zarobil,koncze moj limit pisania sie wyczerpal.
19 266. kogucik19 2008-03-29 (08:54)
Witajcie Smutasku nie napisalas jakie zdarzenie obstawilas wiec nie wiem czy akurat dobre ale kazde jest dobre jak wyjdzie zdarzenia maja to do siebie ze wyda czesciej niz cyferki.
19 268. kogucik19 2008-03-29 (09:49)
Dzis pojade do psiaka to zrobimy losowanko niech sie troche pobawi ,w ciagu tych cztetrech losowan udalo mu sie wyniuchac 4 z plusem ja takich wynikow nigdy miec nie bede pozdrawiam bede kolo 16.
19 298. kogucik19 2008-03-29 (15:16)
Drogi DEJO majac taka kase napewno mozna grac spokojnie w P/NP w multilotka jest jedyny problem czy w razie czego przyjma ci powiedzmy 6000 w kolektorze oczywiscie rozbite na 12 kuponow po 500zeta jak tak to chlopie graj i ani sie nie zastanawiaj i nie tylko w to zobacz ile jeszcze jest takich zdarzen za 20 000 w ciagu miesiaca gwarantuje ci zarobek skromne 1000 zeta i to jest skromnie ,pomysl i zainwestoj .
19 301. kogucik19 2008-03-29 (15:19)
Jak kto wierzy w te przekrety to jego sprawa ja nie ale gram na zdarzenia i tu juz nie ma przekretu bo jak ciagle P lub ciagle NP polecam pomyslcie o tym zanim te antenki beda nadawac 4 program telewizi z marsa.
19 306. kogucik19 2008-03-29 (15:31)
Drogi Adamsie masz racje w 100% ze glupia progresja zniszczy nawet milionera ja pisze o madrej progresi rozpisanej na 30 zdarzen bo takiej przerwy w wypadaniu np.P/NP nie ma jak na razie i zawsze powtarzam madra a nie rabunkowa progresja i przy 30 stopniu widac ile potrzeba kasy i czy warto sie porwac jak spelnimy te wszystkie wymogi to mozna grac spokojnie przy 20 000 mozna sobie spoko na to pozwolic i sie napewno nie straci strcic mozna przy glupiej progresi takiej jak podwajanie stawki albo jeszcze inne cuda w obliczaniu stopni, a wiem ze sa tacy artysci ze nawet 20 000 rozpisza na 10 stopni i juz im braknie ,taka kasa tylko zysk moze przyniesc nigdy strate powtarzam do znudzenia MADRA PROGRESJA,
19 312. kogucik19 2008-03-29 (15:53)
Posluchaj jak piszesz ze naciagam to badz uprzejmy daj przyklad tego naciagania i udowodnij ze nie mam raci czekam bo jak na razie to ty sie osmieszasz daj przyklad jakis ze ci to nie wystarczy i ze to stracisz .
19 316. kogucik19 2008-03-29 (16:03)
RYGI skoro tobie 20 000 malo to jestes malo rogarniety facet, taka kase mozna madrze zaiwestowac jest tylko jeden problem ograniczenia jakie robia na punktach ale przy odrobinie dobrej woli wszystko da sie zalatwic i czekam na twoj przyklad tylko madry a nie taki za zagrasz na 1 liczbe za 20 000 i jak nie wyjdzie powiesz no widzisz stracilem postaraj sie znalesc jakis fajny przyklad nawet na P/NP,i udowodnij ze przerwa w tym przypadku wyniosla 50 losowan, to moze przyznam ci racje ale napisz kiedy to bylo czekam.
19 319. kogucik19 2008-03-29 (16:17)
Rygi jestes zenujacy nikt nie chce wyrac kumulaci za te pieniadze tylko zarobic 3000 miesiecznie a ty sie teraz rakiem wycofujesz zarzuciles mi ze pisze jezykiem naciagacza a ty nie zaprezentowales zadnej metody bo ty w to nie grasz i trudno jak byles biedny to i bedziesz dalej i wszystkim bedziesz wmawial przekrety,antenki,i inne cuda dla takich jak ty nie rowno polozona plytka chodnikowa to zamach na cala ludzkosc , nie jesteg godnym partnerem do dyskusi.
19 321. kogucik19 2008-03-29 (16:38)
faktycznie musisz jej miec duzo bo codziennie nie posylajac zakldu za 2,50 to masz cholerne nadwyzki zazdroszcze ci tej kasy to cale 75 zeta no ale sie nachapales panie bogaczu a ja gram i mam zyski i gardze takimi jak ty ktorzy nic nie prezentuja a jak nie grasz to co tu rabisz ty niedorajdo zyciowy a do roboty to ty sie wez bo musisz odladac zeby ci co miesiac przybywalo te 75 zeta no ale twoje potrzeby sa na takim poziomie to ci wystarczy
19 322. kogucik19 2008-03-29 (16:42)
Pocieszyles mnie ze sa jeszcze mniej intyligentni ode mnie a ja myslalem ze nie ma .
19 329. kogucik19 2008-03-29 (17:38)
Nie jestem majetny mam 10 000 przeznaczone na gre jak zaczynalem dzis mam 13500 zeta gram od 20 pozdziernika uczylem sie na wlasnych bledach i nikogo nie naciagam nawet jak przegram te kase nikt nie ucierpi a lotto pozbedzie sie jednego gracza na razie jest ok zobaczcie jak biegaly NP w multi a przkonacie sie ze mozna 47 razy od poczatku roku w miare rownych odstepach wnioski sami wyciagcie uciekam na spotkanie klasowe wiec zycze wszystkim wysokich wygranych.
19 418. kogucik19 2008-03-29 (23:57)
wrocilem i ciesze sie ze nieparzyste gora tak obstawilem wszystkie moje obstawiane typy sa na forum i nie ma tu sciemy dzis sobota wiec wiele oszolomow nie ma co robic i pisze bzdury podejrzewajac wszystkich o kanty a jak do tej pory nikt kantu zarowno lotto jak i mnie nie udowodnil wiec prosze nie obrazajcie grajacych jak ktos wygrywa to jest waszym wrogiem i ma uklad z lotto jak przegrywa to mozna go podac za przyklad i tak zle i tak nie dobrze nie oferuje zadnych szczesliwych systemow bo takich nie ma nie ma metody na wygrywanie jest tylko szczescie i niestety MADRA PROGRESJA ktora moze nas doprowadzic do zarobku pomyslcie o tym wy jednodniowe oszolomy bo tak was trzeba nazwac nie prezentujecie nic tylko niezadowolenie wiec po co tu piszecie to stronka dla tych co daja sie okradac z wlasnej nieprzymuszonej woli i maja nadzieje ze nie dzis to jutro szczescie im to wynagrodzi ,jeszcze jutro macie wolne wiec pewnie popiszecie bzdury a dlaczego zaden sie nie odwazy zapytac mnie o dowod jednemu juz przeslalem to zniknol i juz nie podwaza tego chyba ze pod innym nikiem.pozdrawiam bo troche jestem wesolutki ale jeszcze raz GORA NIEPARZYSTE i jak sie czujecie teraz co?
19 420. kogucik19 2008-03-30 (00:08)
Psychol nie wiem boze chcialbym ci napisac ale nie wiem bylem na spotkaniu nasza klasa i jestem wesolutki nie wiem ale jak obstawisz P to ja ci zycze zeby wyszly jeszcze mi weszla jedna 6 w totolotka bo tez obstawilem dawno nie mialem tak szczesliwego dnia wszystko wlazlo.
19 433. kogucik19 2008-03-30 (10:53)
Witam wszystkich cieplutko i serecznie pozdrawiam zwlaszcza tych oszolomow typu Shaire,Sony,Rygi,Zygi,Slash,Gutti, dla was przygotowalem graficzne wystepowanie przewagi nieparzystych w multilotku bo inaczej nie zrozumiecie zagadnienia ,bo jak wam nie wychodzi to nikomu nie moze wychodzic .LEGENDA:0-to rownowaga lub przewaga parzystych czyli krotko mowiac nasza przegrana 1-=to nasza wygrna. podam od 1 stycznia i tak to szlo:1,0,1,0,0,0,0,0,1,0,1,1,0,1,0,0,1,1,0,1,0,0,1,0,0,10,1,1,1,0,1,0,0,1,01,0,0,1,0,0,0,1,1,1,1,0,1,0,1,1,0,1,0,1,1,1,0,0,1,0,1,0,1,1,0,0,1,1,0,0,1,0,0,1,0,1,1,0,0,1,0,1,1,1,0,0,0,0,1,1,0,0,1,teraz jezeli ktos gra MADRA PROGRESJA na zdarzenie oznoczone symbolem 1 to nie moze przegrac niestety i nawet wy niedowiarki jak byscie manipulowali to nie jestescie w stanie przegrac i nic tu z waszego obrazania mnie i innych ,faktow nie da sie oszukac niestety i prosze mi pokazac takie zdarzenia ktore poki co do wczoraj tak regularnie wystepuja nawet liczby nie sa tak regularne najwieksza przerwa to bak 1 przez 5 losowan czy to nie jest wspaniale czy tu mozna przegrac no dalej durne lby ktore wymienilem wyzej napiszcie moze macie metode zeby przegrac ,Pasko stworzyl te stronke z mysla o ludziach ktorzy graja wymieniaja poglady systemy,dziela sie wiedza i wszystko za friko tu nikt normalny nikomu nic do kupna nie proponuje i nie namawia do gry i nikt tu nikogo nie podejzewa o fikcje bo za stary kogut jestem zeby sie dac na plewy zlapac .Prawda ze chcialem sprzedac swoje zezowate szczescie do liczb i nawet byl jeden chetny ale to porzadny gracz jest wiec odmowilem a duzo dawal ale wy oszolomy mozecie go za darmo dostac tylko po co miec dwa nieszczescia juz wystarczy ze wy juz jestescie nieszczesciem tego swiata z wczorajszego losowanka jestem zadowolony pozdrawiam wszystkich i zycze wysokich wygranych
19 438. kogucik19 2008-03-30 (11:31)
Poczytaj co pisaliscie na moj temat ze wyszla swinia z worka to takie mile bylo dla mnie i jezeli dla ciebie 10 000 to wielka kasa to trudno ludzie przecietnie zarabiaja kolo 3-4 tys wiec mozna troche odlozyc ja mam za soba 30 letni staz pracy i byly lata co pracowalem po 16 godzin zeby miec i inwestowac a obracalem pieniedzmi gdzie tylko sie dalo wlacznie z lokatami kwartalnymi gdzie % wynosil 40 nawet i nic nie trzeba bylo robic nawet myslec a kasa roasla nie wiem ile masz lat i jaki zawod ale dobry zawod to dobre pieniadze poza tym jak czegos nie wiecie to nie wyzywajcie od naciagaczy tylko zapytaj jest moje gg dostepne poczta wiec zapytaj jak nie na forum to poza nim skontaktuj sie ze mna a ci powiem ale nie dam ci zadnej pewnej metody bo ja takiej nie znam i takiej nie ma byli juz tacy ktorzy do mnie pisali ale zadali gotowych pewnych rozwiazan ale juz do mnie nie pisza nawet pytali co to jest progresja to co sadzic o takich tempakach co nie czytaja to co jest napisane wszyscy wymienieni pouzywali wczoraj na mnie nie moglem sie wczoraj bronic bo nie mialem czsu ale dzis mam go wiecej i dalej podczymuje ze jestescie oszolomy i tyle jak bedziesz dobra w jakiejs dziedzinie to i kasa bedzie a moze nic nie umiesz pracujesz i wykonujesz proste czynnosci to i kasy nie ma uczyc sie trzeba bo za moich czasow wystarczyla nie raz czerwona legitymacja ale teraz to niestety nie ale nawet majac skromne srodki mozna zainwestowac ale to juz twoj problem ja cie nie bede namawiac na nic bo wczorajszy dzien pozwolil wam bezkarnie mnie ugrysc ale dzis bezmuzgi wam sie nie uda bo nie potraficie obronic swoich zarzutow a ja potrafie wam wszystko udowodnic i udokumentowac i koniec za bardzo mnie wczoraj obraziliscie zeby z wami dyskusje prowadzic jestescie za tepi i dzisiaj to ja po was pojezdze wy niedouczone tepaki nieudacznicy ,i zazdrosnicy zal mi was bardzo ale i tacy sa potrzebni do najprotszych robot bo ci co cos umia wami zawsze rzadzic beda a to wam sie nie podoba wiec dzis odpoczywajcie a jutro do roboty za 700 i tyrac rowno bezmuzgi pieronskie .Powyszszy tekst tyczy sie do tej bandy oszolomow wymienionych dzis przezemnie milej niedzieli.
19 439. kogucik19 2008-03-30 (11:38)
Dzis tradycyjnie na nieparzyste zagram i na liczbe 46 zagralem wczoraj dodatkowo na 22 i wyszla bylem zszokowany za 1 razem to dla mnie szok ale to byl wypadek przy pracy reszta na forum parzyste/nieparzyste .
19 442. kogucik19 2008-03-30 (11:47)
Ciesze sie ze zrozumiales ty tempy wielokropku te kropki to pozostalosc po tym ile razy jak cie widza to pukaja ci po dlowie tak no widzisz wiec nie dyskutuj tulko opoczywaj bo ci sie zwoje mozgowe zapala ty tempaczku malutki a prze nikim sie nie kajam ale gdyby ktos normalny poczul sie urazony to wolalem powiedziec przepraszam ale to nie do ciebie bylo tempaku jeden i tyle i nie dyskutuj tutaj bo nic nie prezentujesz drobny prostaczku .Wszystkich porzadnych graczy przepraszam ale dzis to ja sobie po tych tempakach pouzywam to jak widac mozna robic bezkarnie wiec zobaczcie durne lby jak to milo .
19 445. kogucik19 2008-03-30 (11:53)
braklo ci argumentow ty durny lbie wielokropu tylko tyle, oczekiwalem konkretnej kontry a ty co tempy lbie braklo cie wczoraj bylec na fali a dzis sie utopiles wczoraj taki wylewny byles ty durna palo za krotki jestes do mnie wiec dobra metode przyjoles strusiu jeden .
19 448. kogucik19 2008-03-30 (12:07)
ciesze sie ze nie bedziecie sie do mnie odzywac i ze mnie olaliscie o to chodzilo dalem wam przyklad ze potrafie byc hamem tak jak wy wczoraj jak was juz nie bedzie znow bedzie fajnie i kulturalnie jak napisaliscie wyszla swinia ze mnie tak mnie nazwaliscie wszystkich normalnych przepraszam milej niedzieli .
19 451. kogucik19 2008-03-30 (12:48)
Szanowny Panie graczu 1979 moje typy sa zawsze podane na forum radze zobaczyc i poczytac a z tego forum szanowny graczu w dniu wczorajszym weszlo wszystko co zatypowalem za wyjatkiem 1 liczby 46 na tym ogolnym forum bede sobie pisal tylko ogolniki bo nie warto kto chce i na wlasne zyczenie tam sobie zagladnie bo moze tu musi czytac a tam nie musi zagladac pozdrawiam i zycze milej niedzieli musialem sie zrewanzowac za wczoraj niestety nie pozwole nikomu obrzucac sie blotem i tyle pozdrawiam .
19 457. kogucik19 2008-03-30 (13:44)
prosze wejdz na forum zaraz pod bukmacherka a potem na parzyste / nieparzyste wlasnie dalem tam na dzis swoje typy zapraszam
19 458. kogucik19 2008-03-30 (13:46)
Zaczol to prowadzic kolega SZULC pod nazwa :typujemy parzyste/nieparzyste
19 459. kogucik19 2008-03-30 (13:51)
Szanowny Panie Pasko chodze do kolektory nie gram internetowo a parz?niep mozna obstawiac w tipsporcie kurs na ogol staly 2,1 lub w totolotky kursy ruchome od 1,95 do 2,1 czasem 2,6 max wiec sa takie kolektory naziemne i ja tam chodze jedna znajduje sie w Krakowie na ul. Grzegorzeckiej a totolotek jest kolo mnie ale nie chce pisac adresu mam tam dobru uklad ze puszczaja mi to za wieksza kase a ja wieczor odbieram kuponu Z wyrazami szacunku dla Pana
19 462. kogucik19 2008-03-30 (14:01)
rozumie i pozdrawiam ja tam ze swojej strony nie bardzo wiem kto jest kto jaka kolektora czyja jest ale ok pozdrawiam
19 474. kogucik19 2008-03-30 (16:44)
wrocilem ze spacerku i kolektor i czytam i masz racje Ola tak biore i to silne srodki przeciw wymiotne bo jak sie was(sony,ola) czyta to szarpie.do kogo ty masz pretesje ze nie zarabiasz tyle to swiadczy tylko o twojej przydatnosci w spoleczenstwie ,znam ludzi co faktycznie mniej zarabiaja ale ich cechuje szacunek dla wykonywanej pracy i jakas kultora osobista. Taki co malo zarabia a chce wiecej to czyta to co pisza inni jak czegos nie rozumie to pyta i ma ochote powiekrzac swoj majatek i nie krytykuje tego co innym sie sprawdza w jakims tam stopniu.nie bede juz was obrazal a moglbym ale radze wam podniescie swoje kfalfikacje to moze zarobisz wiecej chyba ze wyznajesz socjalistyczna zasade czy sie stoi czy sie lezy ale te czsy na szczescie minely wiec albo zmien zawod lub prace i glowa do gory sluchaj kogucika i wyjdziesz dobrze na tym i widzicie jak milo sie zrobilo a moze pochwalcie se swoimi osiagnieciami a uchyle kapelusza przed wami . Pytano kiedys jednego z bogatszych lidzi w Polsce czemu zawdziecza taki majatek odpowiedzial krotko ,praca i otaczam sie ludzmi madrzejszymi ode mnie i to mi utkwilo w pamieci mam kontakt z madrymi ludzmi z tej stronki dali mi pewne cenne wskazowki bo wydawalo mi sie ze jak wygrywam to zawsze tak bedzie i wychamowali moje zapedy i udowodnili ze szczescie nie trwa wiecznie i ze moja gra jest ryzykowna i mkieli racje posluchalem ich bylem blisko takiej sytuaci i tylko WIELKIE SZCZESCIE mnie uchronilo bo nie bylo by juz kogucika wsrod was jestem im wdzieczny za to ale udowodnili mi to ze popelniam bledy i mieli racje zmienilem i styl gry i kwoty wiec ja tez sie slucham madrzejszych bo tacy sa i naprawde maja taka wiedze ze im do piet nie siegam a chwilowe wygrane przycmily moj umysl i wlasnie ci ludzie wylali na moja rozpalona glowe kubel zimnej wody dzieki nim gram dalej i nie licze ze wyjdzie tylko licze co bedzie jak nie wyjdzie czy mnie bedzie stac na dalsza gre mam zrobiona progresje i jeszcze spory zapas na wypadek nie przewidzianych okolicznosci to tylko gra losowa i roznie byc moze . Wiele nie mozna napisac bo czytaja to rownierz analitycy konkurenci i mysla jak by jeszcze ograniczyc to wygrywanie a mozliwosci sa tylko trzeba szukac i myslec i sluchac podpowiedzi madrzejszych.
19 476. kogucik19 2008-03-30 (17:02)
Ten burak kogucik wygral wczoraj 214 zeta jak nie wiezysz to sprawdz na forum podalem stawki i co gram i ten burak wygrywa sobie po troszeczku nie ktorzy nie bedac burakami beda dalej narzekac na wszystko tylko nie na siebie no bo jakze to on taki wazny a tu taki burak kogucik i wygrywa no i juz cie szlak trafia ze to nie ty tylko burak gora ok dla ciebie rygi moge byc burakiem a moze zagrasz z tym burakiem w lotto i po miesiacu sie pochwalimy sukcesem co ci zalezy z burakiem powinienes wygrac bo burak to burak ale nie bede wiecej pisal bo nie zrozumiesz ale mily z ciebie gosc nazwa niku mi sie kojazy z czyms niemilym a moze mam tylko nie zdrowe skojarzenia.Jak juz nie macie nic do zarzucenia to wytykacie bledy ortograficzne jest to zenujace prosze o cos konkretnego a najlepiej jak zagrac zeby wygrac,
19 478. kogucik19 2008-03-30 (17:07)
nie chce byc zlym prorokiem ale pachnie mi dzis rownowaga czego sobie i nikomu co obstawia wiekszosc obojetnie czego nie zycze tak moze byc ale niech wypada wszystko tylko nie rownowaga
19 481. kogucik19 2008-03-30 (17:14)
Piszac o analitykach mialem na mysli ludzi pracujacych dla lotto to ci ktorzy nam szykuja tak niskie kursy i mysla co by tu jeszcze zapsuc i wprowadzic zeby jeszcze mniej wygrywalo milo mi ze Czarnulka mnie pochwalila dzieki jak cos to sluze zawsze pomoca dla takich co chca grac mnie ludzie tez pomogli nawet przyslali mi typy liczb ktore wyslalem i na tych typach wygralem troche kasy i to byli naprawde porzadni ludzie nie mysleli o sobie tylko napisali ze dobrze ze wyszlo bo mieli by wyzuty sumienia choc ich zapewnialem ze zadnych pretesi miec nie bede nikt mnie nie namawial to bylo moja dobra wola zagralem i udalo sie i to zagralem na cyfry juz nie o kwote chodzi tylko o ta radoche ze wygralem na cyfry pozdrawiam
19 482. kogucik19 2008-03-30 (17:58)
Dziekuje za poczte staralem sie odpisac wszystkim ale na gg musicie troche poczekac bo nie wyrabiam dodam tylko ze ja moge wsazac tylko jakas droge ale nie wymagajcie prosze ode mnie wrozenia co bedzie bo nie wiem i nigdy nie wiedzialem od tego jest MADRA PROGRESJA i jak ja robicie to zrobcie ja tak zeby starczyla na pare losowan wezcie max przerwy i jeszcze zapas .jakcos to jestem do dyspozyci i zacznijcie zawsze od najnizszej stawki nie grajcie grubo bo przegracie kase a jak sie nie poszczesci to napewno przegracie kase zacznijcie od 2 zeta i zysku na poziomie paru zlotych prosze was NIE RYZYKUJCIE DUZYCH PIENIEDZY.
19 483. kogucik19 2008-03-30 (18:17)
jak bedziecie robic progresje to kierujcie sie waszymi mozliwosciami finansowymi a nie tym co tam czasem wiedze ze poteguja stawke poczatkowa ze podwajaja ,potrajaja i robia takie bzdury ze napewno to nie moze wyjsc dobrze,zacznicie zawsze na poczatek od 2 zeta .
19 492. kogucik19 2008-03-30 (19:13)
no i znow sie milutko zrobilo czy to juz wszystko co miales do napisania jak tak to nie wiele a jakie cyferki proponujesz sloneczko ty moje podaj typy bo chyba zapomniales a moze stronki pomyliles to popros tatusia zeby ci nakierowal odpowiednia stronke ok fajny koles z ciebie .jezu 500 zeta to kupa forsy jak bym chcial miec taka rente lub emeryturke ale by sie porzadzilo no i zaprosil bym cie na piweczko na krakowskim rynku milo by sie z toba pilo moze wpadniesz zapraszam postawie ci niech strace ostatni grosz ale poznasz krakowska goscinnosc
.
19 493. kogucik19 2008-03-30 (19:34)
zal mi was pojdziecie jutro do lopaty i juz wam sie odniechce piania mieliscie 2 dni wolnego zeby bombelki po lopacie zagoic ale jutro znow bedziesz kopal rowy i nie roztaniesz sie ze swoim przyzadem znow do soboty ale mily zargon masz nie wszystko rozumie ale kumam napisz tylko co to jest kapucyn bo nie bardzo wiem i moze bym i trzepal tylko nie kumam tego kapucyna czy to chodzi o dywan prosze napisz to dosc szczegolowo zebym zalapal .wyspij sie bo jutro o 5 musisz kopac dalej a dzs zdejm welonki i poluz sie bez bycikow jutro wsztaniesz 10 minut wczesniej to zalozysz dobranoc i kolorowych snow sloneczko ty moje kochane nie zapomnij o tym kapucynie bo nie usne jak nie bede wiedzial co to jest.
19 496. kogucik19 2008-03-30 (19:50)
tak jestem zbokiem i taki musi zyc a ty jako zdrowy na umysle musisz sie mna zaopiekowac wiec co proponujesz czekam na propozycje.
19 497. kogucik19 2008-03-30 (19:56)
Sony dobranocka juz byla co ty dzieciaku tu jeszcze robisz umyj raczki i zabki i poloz sie pod kolderka z raczkami na kolderce i lulu moze mamusia ci kolysanke zaspiewa ,im wczesniej zasniesz to rodzice od ciebie odpoczna jutro skonczy ci sie przeputka i znow trafisz tam gdzie twoje miejsce ale mam nadzieje w sobote znow wrocisz nudno tu bez ciebie i nawet cie polubilem szkoda ze was tak malo jest.
19 500. kogucik19 2008-03-30 (20:22)
Sony a ty mlody wiecznie nie bedziesz ale poki co to tyraj na mnie zeby mi kasiorki nie braklo bo to ty mnie utzymujesz a ja sie bujam w dostatku a ty lopateczka i kijek z drugim sniadankiem i do pracy az ci garb wyrosnie a ja biedna gnida bede z ciebie zyla czy to nie jest mile dla ciebie ja sie ciesze tylko zwieksz wydajnosc bo moje potrzeby wzrastaja i pracuj zrezygnuj z przerwy tylko kop i posowaj sie dalej wedlug sznureczka ktory ci majster rozwiesil zebys biedaku z trasy nie zboczyl masz cos jeszcze dla mnie mlodzieniaszku.
19 507. kogucik19 2008-03-30 (20:59)
mam szacunek do kazdej pracy tylko tepilem zawsze chamstwo i tego bede sie trzymal dalej kim ja bylem to ciebie nie powinno obchodzic ale jak ci sie w tym kraju nie podoba to co ty tu jeszcze robisz cala unia czeka na ciebie tylko tam musisz byc pokorny bo inaczej to niestety nie popracujesz dlugo i nie wolno tam bezkarnie obrazac ludzi a masz takie sklonnosci szkoda ze nie mozemy sie spotkac inaczej bys mowil ale to cie nie przekona wiec mozesz mnie dalej wyzywac ile dusza zapragnie ja i tak cie lubie .
19 511. kogucik19 2008-03-30 (21:49)
caly miesiac testowalem na 70 zetawach po 3 liczby gre 3 z 21 i niestety na 29 losowan na sucho oczywiscie mialem tylko 2 razy trafienie wiec to sprawa nie oplacalna ale mozna wytypowac 15 liczb ktore najczesciej byly losowane i z tego stworzyc system pelny i jeszcze raz przetestowac bo nie daje mi spokoju ten wysoki kurs 777 to tak zachecajaco wyglada ze nie moge sie oprzec co sadzicie na ten temat.
19 514. kogucik19 2008-03-30 (22:11)
No i nieparzyste znow gora tak jak obstawilem reszta jest nie wazna tak sie ciesze jutro mi nie zalezy co wyjdzie bo kiedys musi nie wyjsc pozdrawiam.
19 517. kogucik19 2008-03-30 (22:20)
tak Panie Stanislawie jest jak pan mowi niestety ale co zrobic na szczescie fakty mowia za siebie dzis nie bylo milo na czacie ale to byla zaplata za wczoraj bo mnie strasznie ponizali dzis pokasalem ja wiec paru odpadlo aniedobitki podskakiwaly do konca ale sie zmeczyly wiec kogucik sie uspokoil pozdrawiam.