Wpisy 19 133 – 19 232
27 marca 2008 08:28 → 28 marca 2008 16:18, 100 wpisów
jest ciekawa gra czeski duzy lotek losuja 9 z 49 za 3 liczby placa 270zl mialem 2 trojki mozna tez grac systemem koszt jednego zakladu to 2zl .tak mozna grac w profesjonale teraz zmienili nazwe na Fortuna
Tal samo ciężko trafić w czeskiego,jak i w polskiego,słowackiego,
niemieckiego,francuskiego,angielskiego,
amerykanskiego,i eskimoskiego.Wszystkie gry liczbowe to jeden gruby wałek.Jak chcecie sprawdzić grajcie na sucho.Ja grałem też w wegierskiego,i co to samo ,czyli; jajo.Jeśli ktoś jest w tym na dużym plusie,niech się podzieli doświadczeniami ;Jak to robi.Pozdrawiam i przepraszam za frajerów......
niemieckiego,francuskiego,angielskiego,
amerykanskiego,i eskimoskiego.Wszystkie gry liczbowe to jeden gruby wałek.Jak chcecie sprawdzić grajcie na sucho.Ja grałem też w wegierskiego,i co to samo ,czyli; jajo.Jeśli ktoś jest w tym na dużym plusie,niech się podzieli doświadczeniami ;Jak to robi.Pozdrawiam i przepraszam za frajerów......
felicjano 39,a jakie ty masz sukcesy w tej rzekomo,ciekawej czeskiej grze.Przecież ona nie daje wygranych wyższego stopnia np.miliona złotych,czy też nie ma tam kumulacji.Pochwal się,najpierw swoimi wygranymi,zanim wtopisz w to innych.Chyba,że jesteś bukiem z Fortuny:To sory nie mam pytań........
Do wpisu 19132,Grześ 1972,czy ty się wczoraj urodziłeś?.Oczywiście,że nie płaci za 0 trafień.Taka możliwość była przez krótki okres w latach bodajże 90-tych.Do tej pory płaci chyba węgierski,ale nie jestem pewien ,bo grałem tam kilka lat temu.Polski system LOTTO jest jednym z najbardziej złodziejskich w Europie i chyba na świecie,pod względem podziału wygranych miedzy organizatora,a grajacych.Aż dziw,że mają tak dużo frajerów do gry.Poza Polakami bardzo dużo na gry wydają Włosi,ale tam jest inny podział wygranych.Polecam.....
Jeśli wam szczęki i ręce nie opadły do samej ziemi zapraszam do dyskusji(rzeczowej bez chamstwa).Nawet jeśli opadły,to powrócą na swoje miejsce i myślę,że powrócą na swoje miejsce i podzielicie sie swoimi niewątpię sukcesami.Pozdrawiam hihot-Obieżyświat..........
Zgadzam się z przedmówcą nawet pracowałam jako kolektor i ci co to wam sprzedają te zakładziki to też zarabiają grosze na tym samą śmietankę bierze góra prezesi itp ale jekież to polskie!!!!! Ja dawno przestałam chodzić do kolektur u buków gra jest bardziej opłacalna i nie wiem czy nie na uczciwszych warunkach!!!! pobieraja tylko 10% podatku ale to w sumie też wina nie buków tylko fiskusa!!!
Witam serdecznie na 86 dni bo tylko takimi danymi dysponuje zawsze biore kwartal pod uwage a zaczolem od 1 stycznia bylo 27xparzyste i 42x nieparzyste i zwracam sie do prezesa lotto zeby nas wszystkich tu na forum byl uprzejmy powiadomic kiedy zaczna te roznice wyrownywac z gory prezesowi dziekuje a skoro nas jeszcze nie informuje to dzis postawie na nieparzyste oraz progresja na 25, 46 ale dzis jeszcze nie wyjda bo jak znam swoje szczescie to musi mnie to dopiero trzepnac po porfelu i dopiero wtedy jest sukces.pozdrawiam i zycze wysokich wygranych na razie z psina przerwa bo zaduzo pracy sie zwalilo ale jak sie odrobie to puniomat zacznie dzialac.Milego dnia
Mam prosbe zeby grajacych nie nazywac frajerami to bardzo niestosowne okreslenie i kojarzy sie z grypsera mozna np. mnie nazwac jeleniem z rogami do samej ziemi,lub zalosnym optymista ,byle nie frajerem dodam tylko ze jestem na pozyci wygranej jak na razie wiec nie narzekam pozdrawiam.
Frajer: za słownikiem języka polskiego w/g docenta Kłopotowskiego PWN..to człowiek naiwny,dający się innym wykorzystywać w gwarze potocznej używane w odniesieniu do ludzi niezaradnych życiowo,dających się wykorzystywać...........
Nie widzę w tym słowie żadnej przesady,chyba,że zadziałało staropolskie przysłowie:
"Uderz w stół,a nozyce sie odezwą"
Nie widzę w tym słowie żadnej przesady,chyba,że zadziałało staropolskie przysłowie:
"Uderz w stół,a nozyce sie odezwą"
nie nozycami nie jestem i polonista rowniez to byla prosba gdyz slowo frajer w zargonie przestepczym to taka meska prostytutka i okreslenie kogos frajerem w tym gronie moze skonczyc sie zle ale skoro wszyscy sie na to godza i ja przymkne oko na ten zargon w koncu ja jestem do przodu biorac na dzis moje zyski z gry.
Człowieku jak nie wiesz to się nie irytuj,bo:w/g rownież:małego Słownika Języka polskiego;
pod redakcjąStanisława Skorupki i Halin Auderskiej
Frajer-"człowiek niedoświadczony,nie umiejący sobie radzić w potrzebie,łatwowierny,dajacy się bez trudu wywieść w pole':Ale znależli frajera.Robić z kogoś frajera.
(tak więc,żaden żargon w języku przestępczym).Pozdrawiam.
pod redakcjąStanisława Skorupki i Halin Auderskiej
Frajer-"człowiek niedoświadczony,nie umiejący sobie radzić w potrzebie,łatwowierny,dajacy się bez trudu wywieść w pole':Ale znależli frajera.Robić z kogoś frajera.
(tak więc,żaden żargon w języku przestępczym).Pozdrawiam.
Do wpisu 19134.Jeśli stwierdzisz,że to wałek i gra jest ustawiana,to chyba naszą korzyść.Jeśli ustawiają to muszą sie kiedrowac jakimś algorytmem aby wypadała podobna ilość parzystych i nieparzystych.Aby "losowały" sie liczby w miarę równomiernie(ilość wystąpień).Sterowanie "trendami"przykład 40 w ML w ostatnim okresie.Gra chybił trafił np.Nie mamy pewności czy to są naprawdę liczby losowe.Może tylko grupa liczb z której,z której generowane są 7/7,8/8 a nigdy nie wygeneruje luczb 9/9,10/10,tylko wtedy aby nas zachęcić do gry dadzą komuś trafić chybił trafił 10/10.Wiekszość z nas zwiera zakłady dużo wcześniej niż odbywa się losowanie.Dane z lottomatów spływają do TS ,mają dużo czasu aby analizować,co sie komu trafiło.O godzinie 22:00 jest to czas retransmisji losowania.Nawet jeśli ktoś przed zamknięciem kolektury puści liczby to jest małe prawdopobieństwo że akurat wysłał te "Ich" liczby,wydajemi się że 90% ludzi gra na chybiłtrafił :).
Ps.To tylko moje przypuszczenia,lecz jeśli ustawiają to myśli nad tym jakiś człowiek,więc pracujmy nad złamaniem tej ENIGMY :).
Ps.To tylko moje przypuszczenia,lecz jeśli ustawiają to myśli nad tym jakiś człowiek,więc pracujmy nad złamaniem tej ENIGMY :).
nie irytuje sie bo tego nie widac w moim wpisie a moze w tych twoich madrych ksiazkach napisali czy dzis bedzie 25, 46, bo to obstawilem poszukaj dobrze miedzy wierszami a moze uda ci sie znalesc pozdrawiam niespotykanie spokojny kogucik.
Ja jestem specjalistą od poprawnego używania języka polskiego w mowie i piśmie,sprawę liczb pozostawiam tobie,jak również,myślę,że przeprosisz wszystkich za złą interpretację słowa "Frajer",ponieważ co poniektórzy mogą się poczuć urażeni.Zanim coś napiszesz 2 razy pomyśl.Złota zasada.Polecam........
Do wpisu 19144,nie zgadzam się z twoim wpisem w całości.Nie wiem czy ktoś na forum podzieli twoją opinię.Myślę,że jesteś nowym i jeszcze niedoświadczonym graczem.R-ku prawdopodobieństwa się nie oszuka.Można oszukać ludzi,i to robią organizatorzy gier liczbowych na całym świecie.Pozdrawiam.........
witam za oknem raz zima raz wiosna ale co tam myśle posłuchać Matycza i wyemigrować w ciepłe kraje hehe . widze że pan .... 4 kropek zmienił nika na hihot dobrze bedzie wesoło Pozdrawiam Smutasku jak wypoczynek ? Pozdrawiam !
Panie ADAMS co pan powie na 4 do profa na dziś 4/30,37,54,73 ? myśle ż ejest warta grzechu postawić z 5o zł na nią ?
Kto mi doradzi jestem ciekaw która 7 czy 28 pociagnie maraton czyli 4 raz obstawic chcem obydwie w profie tylko która?
Pisałem, że 4 liczby w profie lepiej posłać jako 4 trójki . Mniejsza ale realniejsza wygrana.
Trójka w profie to zwrot średnio ponad 68% z zawartych zakładów na 3 liczby
A czwórka to tylko średni zwrot 59%.
Więc kurs na 3 liczbach jest wiekszy od kursu na 4 liczbach ( chociaż wartość 150X i 1000X tego na oko nie odzwierciedla)
Trójka w profie to zwrot średnio ponad 68% z zawartych zakładów na 3 liczby
A czwórka to tylko średni zwrot 59%.
Więc kurs na 3 liczbach jest wiekszy od kursu na 4 liczbach ( chociaż wartość 150X i 1000X tego na oko nie odzwierciedla)
Ja myślę,MARIO,że lepiej postawić te 50 zł na kobietę lekkich obyczajów,bo z tej czwórki będzie miał zysk tylko prof.
Nie kożystam z usług kobiet lekich obyczajów Erotomanie raczej ja świadcze usługi bogatym lalunią gratis ! co adams proponujesz ? a co powiesz np na liczby 7-28 7,30,54 30,37,54
Najekonomiczniejszy kurs jest na jednej liczbie tj około 73% wpłaconycej kasy wraca do ludzi ale z jednej liczby nie zrobisz wiele bo mozesz posłać sziódemke jako 7 zakładów po 1 liczbie.
po dwie liczby jest około 68% a po trzy ponad 68% i to jest na II miejscu jesli chodzi o ekonomiczne zawarcie zakładów a lepsze od I miejsca ze wzgledu na praktyczną strone bo możesz 7 liczb rozbic na trójki w sposób jaki uznasz za stosowny.
po dwie liczby jest około 68% a po trzy ponad 68% i to jest na II miejscu jesli chodzi o ekonomiczne zawarcie zakładów a lepsze od I miejsca ze wzgledu na praktyczną strone bo możesz 7 liczb rozbic na trójki w sposób jaki uznasz za stosowny.
Gratis?,a mówią że w Polsce nie ma nic gratis,najwyżej można dostać po mordzie.(czy też trzeba sobie zasłużyc?)
7 po 3liczby system pełny to 35 zakładów i przy trafieniu trojki masz 150x wydając 35x.
No jak z 7 trafisz 3 to masz 600x przy wydatku 35x
Albo system krótszy niepełny.
No jak z 7 trafisz 3 to masz 600x przy wydatku 35x
Albo system krótszy niepełny.
Witam wszystkich! Mam pytanko odnosnie obstawiania DL w totolotku. Dokladnie to chodzi mi obstwianie tego czy padnie szostka. w totolotku ten zaklad jest trzydrogowy (1,0,2). Domyslam sie ze 1 to TAK, 2 to NIE. Nie mam jednak pojecia co oznacza zero. Z gory dzieki za odpowiedz. Zycze wszystkim satysfakjonujacych wygranych!
Po mordzie też trzeba sobie zasłużyć raczej do mnie nikt nie skacze jak mnie zobaczy Erotomanie ja ludzi nie bije i mnie nie biją do mnie ludzie maja szcunek! Wiesz nie tak całkiem gratis ? hi hi
Skoro tak,to spoko,jak trafiasz na bogate lale-frajerki to czacun,sam kiedyś też tak miałem,ale uważaj to wszystko do czasu i ma swoje granice MARIO PUDZIAN?)
Dla porównania w ML za 3z7 jest 1X a za 4z7 jest 2x
A tu przy systemie pełnym 35 zakładów i masz;
za 3z7 150/35= 4,28x
za 4z7 600/35=17,14x
A tu przy systemie pełnym 35 zakładów i masz;
za 3z7 150/35= 4,28x
za 4z7 600/35=17,14x
Do wpisu 19162,Lordzie 1x2,to znaczy padnie 1,nie padnie żadna,padnie więcej niż jedna.Pozdrowienia dla szlachetnie urodzonego!!!!!!
Przepraszam bo pomyliłem gry 9z49cz i Ml
więc poprzednie porównanie ma być " dla ML jak było"
w fortunie dla Ml:
3z 7 to wygrana 40/35=1,14
4z 7 to wygrana 160/35=4,57
więc poprzednie porównanie ma być " dla ML jak było"
w fortunie dla Ml:
3z 7 to wygrana 40/35=1,14
4z 7 to wygrana 160/35=4,57
Ale te ponad 68% za 3 liczby dotyczy gry 9z49CZ
gdzie za 3liczby jest 150X
gdzie za 3liczby jest 150X
Namieszałem , ale tak to jest jak się robi dwie rzeczy na raz i jeszcze czeka na smutaska!!!
Tak pośle w profie
7 prof
7-28 prof
7-30-54 prof
30-37-54 prof
30-37-54-73 prof
7-28-30-54 prof
30,37,54,62,73 TSA.
TERAZ ZA DUŻEGO SIĘ BIORE DZIŚ KUMULACJIA !
7 prof
7-28 prof
7-30-54 prof
30-37-54 prof
30-37-54-73 prof
7-28-30-54 prof
30,37,54,62,73 TSA.
TERAZ ZA DUŻEGO SIĘ BIORE DZIŚ KUMULACJIA !
KURSY do SZANSY dla ML w profie
1 liczba 3 75%
2 liczby 10 60,15%
3 liczby 40 55,55%
4 liczby 150 45,95%
5 liczb 700 45,14%
6 liczb 3500 45,14%
1 liczba 3 75%
2 liczby 10 60,15%
3 liczby 40 55,55%
4 liczby 150 45,95%
5 liczb 700 45,14%
6 liczb 3500 45,14%
Aby była jasność to dla GRY 9z49CZ:
KURSY do Szansy dla 9z49CZ
1 liczba 4 73,47%
2 liczby 22 67,35%
3 liczby 150 68,39%
4 liczby 1000 59,47%
5 liczby 9000 59,47%
KURSY do Szansy dla 9z49CZ
1 liczba 4 73,47%
2 liczby 22 67,35%
3 liczby 150 68,39%
4 liczby 1000 59,47%
5 liczby 9000 59,47%
Witam poniewarz jestem ugodowym kogucikiem to wszystkich przepraszam za to ze slowo "FRAJER"interpretowana przezemnie mogla kogos obrazic czy wszyscy juz zadowoleni.juz znikam, co do symboli Duzego Lotka to 1-bedzie 6 ,natomiast 0 -bedzie wiecej jak 1 szostka natomiast 2 - nie bedzie 6 pozdrawiam
A CO POWIECIE O TYM ZESTAWIE????
4,9,14,23,26,38,40,44,48,58.
3,8,13,15,25,33,39,43,46,53.
70,66,61,53,46,43,39,33,25,15.
69,64,58,48,44,40,38,26,23,14.
3,9,15,26,39,44,53,64,66,70.
4,13,23,33,40,46,58,66,25,61.
3,64,23,44,13,58,61,33,26,72
POZDRAWIAM ...
4,9,14,23,26,38,40,44,48,58.
3,8,13,15,25,33,39,43,46,53.
70,66,61,53,46,43,39,33,25,15.
69,64,58,48,44,40,38,26,23,14.
3,9,15,26,39,44,53,64,66,70.
4,13,23,33,40,46,58,66,25,61.
3,64,23,44,13,58,61,33,26,72
POZDRAWIAM ...
NIO to posłane profik totalizator zobaczymy o 22.00 ;) a teraz na panienki tak jak mi radził Erotoman nasz sypatyczny koleszka o paru nikach ! do wieczora bay !
Erotoman=matycz
Hahaha, spostrzegaczu, tak, ale raczej teoretyk bardziej niż praktyk, ero-tuman-publicysta-gawędziarz:) Albo trafniej byłoby:
Erolottoman=matycz :) Pozdrawiam, powodzenia:)
5,10,15,23,32,36,42,44,53,60.
Erolottoman=matycz :) Pozdrawiam, powodzenia:)
5,10,15,23,32,36,42,44,53,60.
btw. po co gracie w Multi, w numerku 2 razy większa szansa na wygranie 4 razy większych pieniędzy a kupony 2 razy tańsze
18,29,37
18,29,37,46
1,18,29,37
18,29,37,46
1,18,29,37
posiedzialem pomyslalem i wymyslilem szanowny Panie ProfMiodek teraz to ja zadam przeprosin od pana a za to ze mnie osbiscie nazwal pan frajerem a to jest nie zgodne z tym co byl pan uprzejmy przytoczyc o tej niezaradnosci itd.otoz jestem zaradny i nie slowo frajer obraza i jak ma pan troche przyzwojtosci to przeprosi mnie pan za to porownanie ja wszystkich przeprosilem a teraz zadam tego od pana i to tylko tyle ProfMiodek i jeszcze jedno skoro nie zajmuje sie pan liczbami to co pan tutaj robi mu nie poczebylemy tu prfesorow od polonistyki tylko od matematyki jak juz wiec znajdz pan inna stronke i tam wykazuj sie pan znajomoscia polskiego tu na takie bzdury nikt uwagi nie zwraca tu licza sie tacy co potrafia cos przewidziec w grach liczbowych i takich nam tu potrzeba .Z wyrazami szcunku dla ProfMiodka troche niedouczony z polskiego Kogucik19.
Kogucik19 jesteś zdenerwowany chyba trochę,uśmiechnij się jutro bedzie lepiej.Pozdrawiam
Do wpisu 19138: 2aga,cieszę się,że zauważyłaś to,czego inni nie zauważają lub udają,że tego nie widzą.Widocznie z punktu widzenia kolektora wyzysk LOTTO na niekorzyść grąjących jest,dużo bardziej widoczna.Ja na pytanie do swojej zaprzyjaźnionej kolektorki: czy grasz,zawsze otrzymuję odpowiedź: "nie gram".Pewnie nie wierzy swoim szefom,Czasem obserwuję przy przyjmowaniu od klientów kuponów,błysk w jej oczach radości jak ktoś wali za grubą kasę(bo jest na prowizji).Z drugiej strony widzę grymas politowania nad biedny uzależnionym człowiekiem,który na 99,99% te pieniądze przegra.Widziałem wiele ludzkich dramatów z powodu różnych gier.Szczęśliwych graczy spotkałem tylko w Monte Carlo,ale i oni wtapiali niemałe pieniądze.Dzięki 2aga za poparcie......
nie nie jestem zdenerwowany rano mnie pewien polonista zezloscil ale minelo nie mialem czasu by mu wtedy odpisac , co do gry obsluga ma zabronione grac tylko teoretycznie bo nie jest to do sprawdzenia ale sie nie przyzna ja wiem ze graja ale wiem to tak po cichu bo juz wiedza ze ze mnie nie jest kapus a po drugie na dzien dobry pytaja ile dzis wyplacamy i to szczera prawda jest nawet dzis mowily co tak skromnie gram bo nie wiedzialy ze najpierw wtopilem kase a potem sie odkowalem a teraz skromnie i dlatego denerwuje sie jak mnie ktos nazywa frajerem bo jak na razie jestem sobie do przodu z siwym i ciesze sie z tego i wszystkim tego zycze.
a ja mam inne wrazenie z tipsportu jak przychodzilem i topilem kase to byl usmiech politowania i chyba radosci ze nic nie wygrywam wtedy prosilem zeby mi jeszcze jeden kupon za 400 zeta wyslala mowila ze nie moze ale wreszcie poslala i wtedy padla ta liczba 27 dodam ze jezdzilem po 3 punktach wtedy i jak przyszedlem usmiechniety to widzialem niezadowolenie na twarzy ani slowa gratulaci ani slowa no udalo sie tylko blysk zlosci wiec to chyba od charakteru czlowieka zalezy tak jak lekarz i lekarz
CZY PASKO MOŻE technicznie zniechęcić do zakładania 2 lub więcej nicków , bo może kogoś to bawi ale nie mnie.
no i stalo sie gora parzyste dzis prognozy sie nie sprawdzily ale 25 wyszlo to cieszy parzyste tez byly obstawione bo gram dwodrogowo ale za mniejsza kase ogonek ani nie potkulony ani nie stojacy taki nijaki wiec jest ok wygranym gratoluje i jeszcze jeden wynik mnie cieszy rownowaga w duzym lotku no i zobaczymy czy bedzie dzis szostka w duzego czy kumulacja w sobote dobranoc , tym co sie calkiem nie udalo to jutro bedzie lepiej i mnie tez moze jutro bedzie jeszcze lepiej choc dzis sie ciesze bo troche wpadlo kasiorki, za dobrze tez nie powinno byc bo bylo by nudno pozdrawiam.
Siwy łeb kazał pewnie zmienić kulki w multi lub maszyne losującą ale choć 3/6 w dużego weszlo dobre i na lizaki 16 zł nie ma bata na multi i mysle że żaden z pozostałych pascowiczów tu nie ma ? Dobranoc !!!
Mario grając w ML w TS.sa kursy są tak małe ze nie ma bata na nich.
Zobacz ile zakładów posłałeś i ile trafiłeś. Pewnie nie gorzej niż to wynika z matematyki a nawet jak lepiej to i tak masz plecy. Jedynie duża wygrana może ten obraz zmienić a na nią szanse nikłe
Zobacz ile zakładów posłałeś i ile trafiłeś. Pewnie nie gorzej niż to wynika z matematyki a nawet jak lepiej to i tak masz plecy. Jedynie duża wygrana może ten obraz zmienić a na nią szanse nikłe
Matycz widze że czasem piejesz do mnie! Ale ktoś sie jeszcze bawi i tobą i mna ? albo sam się nakrecasz ? ale z twoich doskonalych tabel MULTIMARZENIA kożystam są mi pomocne gratulki za twoją prace jeśli są twoje to gratulki !
Dużo ludzi co wchodzi na pasco myśli nie racjinalnie głownie wypowiadając sie na chacie pomyslcie zanim cos napiszecie ja wiem te zapedy z powodu wygranych he he !!!! andrenalina !!!
Ja przepraszam że trochę namąciłem z kursami w południe ale te tabelki po to by to sprostować.
Wiecie ze totalizator sam podaje liczby na ml lotka Wystarczy pomyslec
Jest kumulacjia Dobrze ! troche adrenaliny się przyda w sobote !dobrano!
MARIO puszczaj sobie 2 liczby na chybił...dobre i 16 zł,we wtorek i środę puściłem bez plusa i jak na złość weszły po jednej z plusem-byłoby 24zł,pomyśl kilka złoty nie zbawi,ale dziś weszły 2 i bez plusa(by nie było) szkoda że nie na 2 stawki prawie 3 dychy do przodu...rżnij ile wlezie
Mario! Wpisy 19096, 19182 i ten to trzy ostatnie moje wpisy, reszta nie moje. Cieszę się, że podobają Ci się Multimarzenia, oby Ci się spełniły:)Nie tylko Tobie:) Powodzenia:)
Witam,witam i o zdrowie pytam!!!!!!
Kogucik wczoraj fatalnie ,ale dziś będzie lepiej.Pozdrawiam
Kogucik wczoraj fatalnie ,ale dziś będzie lepiej.Pozdrawiam
Witam wszystkich cieplutko na dzis proponuje obstawic nieparzyste choc wczoraj zrobily figla ale to dla tych co obstawiaja parzyste bo napewno sa tacy wiec niech im sie tez wiedzie idealem by bylo zeby na zmiane wychodzily lub zeby nie bylo dlugich zastojow powyzej 6 losowan.ja oprucz zdarzen chyba wszystkich mozliwych jakie istnieja u naziemnych bukow obstawiam jeszcze 46 bo to juz 4 prog progresi pozdrawiam,i zycze wygranych.
dwa razt w przeciagu 3 dni moje typowania( b. dobre, niestety!!!), nie zostały przyjete, mimo komunikatu o przyjeciu typowania!!!! o co chodzi?! a potem w rankingach kicha!!!! coś jest nie tak!!!
Do wpisu 19210.
Rżnij Walenty,rżnij na starość torba i kij.
Do wpisu 19215.
Co po dobrych typowaniach jak w realu kicha,a jak w rakingach kicha to nic sie nie stało kolego diego.
Do wpisu 19214
46 jeszcze nie wystąpi przez 10 losowań.Ma czas
GRUPA TRZYMAJĄCA LOTTO.
Rżnij Walenty,rżnij na starość torba i kij.
Do wpisu 19215.
Co po dobrych typowaniach jak w realu kicha,a jak w rakingach kicha to nic sie nie stało kolego diego.
Do wpisu 19214
46 jeszcze nie wystąpi przez 10 losowań.Ma czas
GRUPA TRZYMAJĄCA LOTTO.
Liczba 2 nie wystąpiła od 20.01.08 do 20.01.08 t.j przez 27 dni;
Liczba 46 postanowiła pobić jej rekord,nie wystepuje już od 12.03.08 t.j przez 16 dni,do wyrównania rekordu brakuje jeszcze 11 dni.Trzymamy kciuki...G.T.W
Liczba 46 postanowiła pobić jej rekord,nie wystepuje już od 12.03.08 t.j przez 16 dni,do wyrównania rekordu brakuje jeszcze 11 dni.Trzymamy kciuki...G.T.W
Tylko tyle potrafisz,dawaj dalej pokaż swoją twarz j aki jesteś fajny OPA.
Kogucik jest cierpliwy poczeka i tak skubie siwego wiec nie ma problemu co to za gra by byla jakby zaraz przyniosla efekt i zysk to ma byc zabawa a nie szansana na przezycie jak masz jeszcze jakies zle prognozy to podaj bo chce w nie zagrac pozdrawiam.
"Pogoda jest dla bogaczy,dla niebogatych są prognozy złe"..........,pomyśl do której grupy należysz?
"W życiu piękne są tylko chwile", więc sie nie załamuj.LOTTO,myśli o takich jak Ty........G.T.W
"W życiu piękne są tylko chwile", więc sie nie załamuj.LOTTO,myśli o takich jak Ty........G.T.W
niech mysli bo musi odzyskac to co stracil na mnie a to nie bedzie latwe ale niech mysli juz od tedo myslenia maja siwe lby w zarzadzie
Twoja wygrana jest dla LOTTO takim ciosem,który zgniły anemiczny komar zadałby słoniowi w pełni sił i w sile wieku.Zatem nie przeceniaj swoich wyników,bo nie robią one wrażenia ,nawet przy tysiącu takich wygrywaczy jak Ty G.T.W
wydaje mi sie ze zajmowanie sie statystykami to strata czasu.lotto to kwestia szczescia znane sa historie osob ktore kupily tylko 1 los chybil trafil wchodzac przez PRZYPADEK do kolektury i zgarnely cala fortune.odsylam na oficjalna strone lotto.pl mozna tam znalezc historie graczy.mysle ze kazda liczba ma rowne szanse pojawienia sie jest prawda ze pewne liczby sa bardziej pewne ale pamietajcie musza one znalezc sie w wymaganej kombinacji i nikt nie jest w stanie tego przewidziec.lotto to fajna gra ale trzeba miec do tego dystans.inaczej mozna bardzo latwo popasc w manie kupowania niezliczonej ilosci losow z ktorych i tak nie nie wychodzi.
Jednym wychodzi,innym nie wychodzi.LOTTo, zawsze wychodzi na plus.Jak się wypuści 10 milionów losów,a tylko 3 losy wygrywają po 30 tys. złotych i część głównie na lizaczki to jest się zawsze wygranym rose.
Witam wrogów i zarazem przyjaznych chatowników mam napiety dzień jestem tylko przelotem ale podam oto na dziś liczby ;)
3/1,37,54
4/1,37,52,54
6/10,20,49,51,76,79
8/20,24,49,51,55,65,68,79
Pozdrawiam ;)
3/1,37,54
4/1,37,52,54
6/10,20,49,51,76,79
8/20,24,49,51,55,65,68,79
Pozdrawiam ;)