🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat →

Wpisy użytkownika kogucik19

Łącznie 4 381 wpisów w archiwum, pokazane od nr 19 519. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.

19 519. kogucik19 2008-03-30 (22:29)
ok sony nie ma sprawy wiedzialem ze z ciebie rowny gosc bo my tak mamy jestesmy dwa choleryki i tacy musza gdzies sie wyladowac ale krzywdy nikomu nie zrobia ok pozdrawiam i do jutra.
19 522. kogucik19 2008-03-30 (22:39)
Nie czuje juz urazy do nikogo i od jutra walczymy z siwym w jednej lini pozdrawiam dobranoc.
19 529. kogucik19 2008-03-30 (23:12)
Bzykuuu zazdrosniku podaj poczte byli tacy co widzieli ale ty jak chcesz to mozesz zobaczyc tylko juz nie dzis bo ide spac ale jutro ci pokaze i kuponiki i moga byc powierdzenia wygranych tylko jmusze zrobic zdjecie potwierdzenia a poza tym to mi to lata czy ty wiezysz czy nie nikt tu do wiary nie zmusza to wolny kraj i naprwde mnie to nie intersuje czy ty wierzysz i z ta niepewnoscia musisz dzis usnac niestety .
19 531. kogucik19 2008-03-31 (09:22)
Witaj nie mam takiego systemu ale na stronie pasko pod systemami mozesz znalesc taki 3 skreslenia 15 liczb 35 zakladow i z tego mozna skorzystac a potem pozmieniac uklad liczb znow i tak ci wyjdzie 70 zakladow sprobuj tyle tylko jest mojej wiedzy w tym temacie moze inni ci pomoga bo napewno maja bo graja systemami ja nie gram pozdrawiam sam bede to testowal ale od 1 kwietnia .
19 533. kogucik19 2008-03-31 (09:56)
niestety w liczbach nie bedzie podpowiedzi bo mam pecha do liczb ja wysylam dzis nastepujace 33, 9, 44, 3, wszystko jest opisane na forum w dziale parzyste /nieparzyste szczegolowo
19 535. kogucik19 2008-03-31 (10:24)
Aby juz takie dni jak sobota i niedziela sie nie powtorzyly nie bede na tym publicznym forum podawal szczegolow beda dostepne na forum w dziale zalozonym przez P SZULCA o nazwie GRAMY NA PARZYSTE/NIEPARZYSTE i kto chce niech tam szuka i wtedy ci co nie chca albo traktuja mnie inaczej niech nie zagladaja tu byli skazani na czytanie a tam nikt ich nie zmusza wejscie i czytanie na wlasna odpowiedzialnosc i tyle pozdrawiam i zyczw wszystkim i tym co mnie toleruja i tym co mnie nie cierpia wysokich wygranych pozdrawiam
19 549. kogucik19 2008-03-31 (14:39)
Dav79 odpowiem ci tak ze musisz tak zagrac na kazdy kupon aby wygrana byla mniejsza od chyba 2600 bo powyzej tej kfoty zaplacisz dodatkowy podatek do urzedu skarbowego a to sie nie oplaca wiec wyslij ile chcesz kuponow ale oblicz tak zeby wygrana byla mniejsza od tej kwoty i zycze ci powodzenia.I jeszcze jedno kurs w totolotku na numerek P/NP jest bandycko niski na P 1.65 wiec kto gra progresja niech przeliczy aby pomimo wygranej nie odzyska wkladu to wazne dla tych co tak graja .
19 550. kogucik19 2008-03-31 (14:41)
ta kwota to 2280 zeta powyzej tej kwoty zaplacisz podatek 10%
19 551. kogucik19 2008-03-31 (15:01)
Wszystkim tym ktorzy wczoraj skontaktowali sie ze mna ze slowami otuchy i stwierdzeniami ze lubia czytac moje "poezje"serdecznie dziekuje zapewniam ze zaden adres poczty nie bedzie nikomu udostepniony i zostaje skasowany wszystkim na gg staralem sie odpowiedziec na pytania .Prosze mi wiezyc (a byly takie pytania ) nie mam metody na wygrywanie i prosze mnie o to nie pytac duzo ludzi zglosilo sie o progresje jak zrobic ,uwazam ze najpierw trzeba zastanowic sie na co chcemy grac nastepnie jakim kapitalem dysponujemy,jakie byly max przerwy w danym zdarzeniu i co chyba jest najwazniejsze to kurs na to zdarzenie czy jest staly czy ruchomy jak staly to fajnie a jak ruchomy to musimy liczyc od najnizszego kursu a pamietajmy im nizszy kurs tym progi wieksze a potem to okropne wiec najpierw dobrze trzeba to wszysto polaczyc w calosc.nie moge kazdemu liczyc progresi bo nie wiem jaki ktos ma kapital jakie chce miec zyski ja progresje niestety licze na kalkulatorze czyli na piechotke nie mam programu ktory to liczy a sa takie napewno. dodam tylko juz powiedzonko ktore mi sie skojarzylo i jest mojego autorstwa: Gra progresja jest jak czekanie na tesciowa wiadomo ze przyjdzie ale nie wiadomo kiedy i jakie zrobi spustoszenie w porfelu.Przepraszam tesciowe to nie bylo zlosliwe pozdrawiam wszystkich.
19 558. kogucik19 2008-03-31 (18:53)
Witam poszedlem dzis do TIPSPORTA zeby odebrac wygrana w wysokosci 415 zeta i poprosilem o potwierdzenie wygranej zapytano dla kogo mowie dla mnie zeby koledze pokazac to mowia ze takiego nie wydaja pytam a jakie odpowiedz brzmi takie do urzedu skarbowego to mowie niech bedzie takie znow telefon do wladzy i mowi ze wydadza tylko musze okazac dowod osobisty i spisza nr nipu, moje dane
wiec zrezygnowalem bo nie dam sie spisywac jakiemus pracownikowi kolektory ,gdzie ustawa o ochronie danych to jest chory kraj skoro gra jest anonimowa to potwierdzenie powinien dostac ten kto kupon przyniosl w totolotku drukuja mi za kazdym razem nawet na 10 zeta czy juz ktos mial taka przygode jak tak to prosze o wiadomosc czy to tylko w tym chorym Krakowe takie cuda sie dzieja.Pozdrawiam.
19 569. kogucik19 2008-03-31 (22:08)
no i znowu NP gora to swietnie ja jestem zadowolony.I numerek parzysty wspaniale pozdrawiam.
19 572. kogucik19 2008-03-31 (22:41)
Wariat1981 nie gralem przez swieta i czulem sie fatalnie brakowalo mi czegos taki bylem obojetny a tak wiesz adrenalinka zreszta teraz gram za mala kase wiec nie ma potrzby sie denerwowac ale zawsze ten dreszczyk jest zawsze moje typy sa na forum podaje wszystko co obstawiam i za ile i w kazdej hwili mozna to sprawdzic a tam juz zagladaja tacy co chca mnie czytac pozdrawiam
19 574. kogucik19 2008-03-31 (22:53)
Male podsumowanie miesiaca na 31 losowan parzyste byly 8 razy rownowaga 7 razy a nieparzyste az 16 razy to przeczy wszystkim statystyka i nawet moim przewidywania wnioski wyciagnijcie sami to bardzo udany miesiac moze to kogos przekona ale nie namawiam tylko wskazuje statystyke a ona jest bezlitosna sredno wypada co 2 dni najdluzsza przerwa to 5 losowan to piekny miesiac.pozdrawiam
19 578. kogucik19 2008-04-01 (09:04)
Witam w tym szczegolnym dniu 1 kwietnia przyszedl mi do glowy taki pomysl ktory w tym dniu mozna zaproponowac grajacym.Otoz co by sie stalo gdyby wszystkie liczby w multilotku obstawic pojedynczo na progresje zakladajac stopien zysku na ok.10 zeta wiadomo w pierwszym dniu mamy 200 zeta zysku i tak przez caly miesiac wiadomo ze w ciagu 30 dni kazda liczba wyjsc powinna jak by sie to sprawdzilo to mamy skromna zusowska rente w wysokosci 800 zeta nie wiem tylko jakie naklady by trzeba bylo zrobic zeby to zrealizowac moze nie samemu moze spolka kolegow ,znajomych bo ze zysk pewny to wiadomo a nie ma na razie takiej dzidziny (legalnej) ktora by dawala taka stope zysku, temat zostawiam otwarty do dyskusi,Kto sie z nim nie zgadza lub uwaza za chory niech mnie nie poniewiera tylko napisze ze to glupi i nieoplacalny pomysl tylko niech uzasadni . Reszta na forum czyli moje dzisiejsze typy.Pozdrawiam i wszystkim w tym dniu zycze wysokich wygranych.
19 620. kogucik19 2008-04-02 (10:16)
Witaj rownowaga jest prawdopodobna ale raczej dzis niestety parzyste w natarciu .
19 639. kogucik19 2008-04-02 (16:25)
Zanosisz kartke papieru na ktorej masz wypisane co chcesz obstawic kazde zdarzenie ma swoj symbol cyfrowy np. grasz na 1 liczbe 15 to podasz na kartce 0015 i powiesz ze to multilotek i koniec tylko napisz za ile ma kupon wystawic czylo kwote jaka poswicisz i cala filozofia nie napisales na co chcesz grac ale to tak wyglada.
19 642. kogucik19 2008-04-02 (16:32)
nic ci nie doradze bo ja nie gram na zestawy tylko na zdarzenia wiec nie znam sie na tym przykro mi moze na stronce profesjonala cos znajdziesz.
19 645. kogucik19 2008-04-02 (16:47)
watpie zeby ci sie udalo bo albo cie sponiewieraja albo cie oleja tu tak jest niestety a zwlaszcza ci co tu zagladja w wolne soboty i niedziele i nie odniesli zadnego sukcesu ja to mam za soba i przestalem pisac bo nie ma sensu zaluz temat i tam sie produkuj bo tu na ogole to watpie tu kazdy pokazuje bezkarnie swoje czsem chamstwo
19 657. kogucik19 2008-04-02 (18:36)
Ja sie z toba nie zgadzam bo nawet na takim wspolczynniku jak piszesz ze na 100 zutow bedzie tylko 20 reszek to na takim wyniku mozna zarobic i pytanie teraz czy te reszki beda co 4 rzuty czy orzel wyjdzie 80 razy pod rzad i tego nigdy nie bedziemy wiedziec ale jak reszka bedzie co 4-5 razy to trzemu mamy przegrac mozna wygrac wszystko zalezy od ukladu losowania ale szczescie sprzyja optymista pozdrawiam .
19 660. kogucik19 2008-04-02 (19:40)
jezeli chodzi o to co wyjasniles to masz racje tak jest ,ja natomiast ze swoim zezowatym szczesciem musze grac progresja i nawet takie przerwy do 5-8 braku zdarzenia nie jest tagedia tylko znow pytanie czy sie gra za stawke poczatkowa mala czy wielka skutki wiadome pozdrawiam
19 666. kogucik19 2008-04-02 (22:24)
I zgodnie z moimi przepowiedniami parzyste w natarciu i to jakim tak ze MAGNETO jest jutro szansa na rownowage ale watpie rownowaga wystepuje po przewadze jednocyfrowej danej gupy a tu bylo chyba 13/7 to duza roznica pozdrawiam co do jutra to nic dzis nie wiem musze sie z tym przespac pozdrawiam i gratuluje wygranych jutro na forum podam swoje typy dobranoc.
19 667. kogucik19 2008-04-02 (22:27)
Gratuluje ***MARIO*** i ciesze sie ze idziesz spac z podniesionym czolem wiem jak sie wtedy spi wiec kolorowych snow ,gratuluje.
19 672. kogucik19 2008-04-02 (23:33)
Kazdy milioner ktory tu wygral najpierw stracil potem wygral i znow stracil i wreszcie jak mu siadlo to nie jest w stanie stracic bo nie gra bo nie musi wiec taka jest kolej rzeczy tracisz tracisz a potem DO BOJU DO BOJU na BERMUDY pozdrawiam wszystkich.
19 696. kogucik19 2008-04-03 (16:52)
Juz nie wytrzymuje kupa niedowiarkow bez zadnych sukcesow podwaza kazda wygrana ,uwazam ze nalezy zaczac sie wlasnie chwalic swoimi sukcesami na zlosc tym wszystkim oszolomom,kretynom i innym mutantom sami nigdy nic nie osiagneli ale do krytyki pierwsi po jakims czasie bedzie wiadomo kto jest wiarygodny a kto sie nudzi w domu i nigdzie go nie chca to siada i pisze bzdury mondrala jedna ktora nic nie wie nawet nie wie jak sie w profie gra zenada. Moje gratulacje dla wygranych i ja wieze bo wiem ze sa to gracze normalni i jeszcze jedno jak nas to ciekawi co zrobi z wygrana to wsyd takie pytania zadawac zrobi co bedzie uwazal za stosowne zyl bez wygranej i nie nazekal to tym bardziej przeznaczy ja na cos co sprawi mu przyjemnosc,a nam wara od tego.ufff ulzylo mi
19 700. kogucik19 2008-04-03 (19:24)
Smutasku nie moge znalesc twoich typowan ale jak to sa cyfry to ja ci nic nie powiem dla mnie cyfry to tragedia jezeli powiem ze dobre to nie wyjda jak powiem ze nie dobre to sklamie bo chyba kazde sa dobre,takie moje zezowate szczescie ,teraz testuje sobie cos nowego ale na sucho i widze ze to za duze naklady by szly na to ale kto wie czy sie nie porwe zobacze jak cos to napisze na forum ,pozdrawiam serdecznie.
19 705. kogucik19 2008-04-03 (20:10)
Nie powinno byc rownowagi bo za duza przewaga parzystych wczoraj wyszla raczej dzis bedzie kontra nieparzystych i dopiero wtedy jak roznica w ilosci bedzie jedna liczba to mozna liczyc na rownowage ,ale moze byc roznie.
19 709. kogucik19 2008-04-03 (20:32)
Ja tez mam powod do smutku smutasku zrobilem fajna galarete z nozek i z drobiu,przyszly kolezanki do tej Pani co ze mna mieszka i zjadly mi ta galarete i co jest powod do radosci ?jak jutro musze robic nowa haha bedzie dobrze smutasku jestem z toba nie martw sie jak tylko cie nic nie boli to sie nie przejmuj usmiechnij sie i pomysl ze o 22 wszyscy beda smutni a ty nie.ty bedziesz dzis wesolutka ,pozdrawiam
19 711. kogucik19 2008-04-03 (20:46)
Dobrze ze jestes weterynarzem bo zwierzaki na ogol nie graja oprocz mojego psa ktory losuje a nie gra i swietnie sie bawimy tu nie ma takich uzaleznionych czy ktos kiedys zrozumie ze nasze granie nie powoduje uszczerbku dla rodziny,i otoczenia ze gramy dla rozrywki z nadzieja ze moze kiedys sie los usmiechnie a jak sie nie usmiechnie to tez bedzie dobrze, a moze bys skreslal cyferki takie ile razy piesek zaszczeka na ciebie tyle skreslen poslij a moze sie uda a wtedy kundelek bedzie mial darmowa pomoc weterynaryjna do konca co ty na to,i jeszcze jedno nie patrz na to nasze granie jak kon na droge rozejrzyj sie ludzie ktorzy graja sa szczesliwi i tak ma byc i smutasek jest szczesliwy tylko ma chwile w ktorej sprawdza nasze zachowanie a my jak przystalo na drzentelmenow ja pocieszamy,i tak u nas prawdziwych graczy jest to nasza solidarnosc nie ma w nas zazdrosci ,zawisci,chamstwa tylko cieszymy sie ze komus sie powiodlo bo dzis jemu jutro moze mnie pozdrawiam
19 712. kogucik19 2008-04-03 (20:49)
Krzemyk pochwal sie swoimi osiagnieciami jak masz ,jak nie to skoncz podstawowke i pomysl o zawodowce .
19 718. kogucik19 2008-04-03 (22:21)
No i znow gora parzyste to zaczyna byc ciekawe trudno jutro chyba nie odwolali multilotka jak bedzie to rownowaga jest prawdopodobna ale wolal bym najpierw nieparzyste a potem rownowaga.pozdrawiam i gratuluje szczesiwca.
19 720. kogucik19 2008-04-03 (22:28)
Krzemek tak ja mam dowod okragly i z tektorki a co dziwi cie to pochwal sie wynikami bo ja mam czym a ty .
19 731. kogucik19 2008-04-04 (11:04)
Witam .Weterynarz nikt cie tu nie obraza tylko dyskutuje to ja moge sie czuc obrazony ze porownujesz mnie z nalogowcami i to takimi przyziemnymi ktorzy juz zatracili poczucie godnosci i rzeczywistosci, zapewniam ci ze takich na tej stronce nie ma i to ty nas obrarzasz pokaz mi choc jednego nalogowego alkocholika ktory pisze cos madrego na forum ,konkretnie dyskutuje i wypowiada sie rzeczowo nie ma niestety a my bylismy ,jestesmy i bedziemy wiec twoja diagnoza jest bledna,A teraz jest to dranstwo ze strony totolotka tak obnizac kursy nawet na numerek parzyste ,nieparzyste dali zlodziejski kurs 1,65 to mafia dzialajaca w obliczu prawa na zdarzenie 50/50 to skandal i dla grajacych progresja to gwozdz do trumny wszystko trzeba przeliczac,mam nadzieje ze dzis znow zapanuja nieparzyste a potem rownowaga,Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych,
19 736. kogucik19 2008-04-04 (11:44)
Weterynarz w twkim tonie mozemy dyskutowac ok to mi odpowiada .Ojciec zawsze mowil i ostrzegal nie zen sie chopie a ja co juz 30 lat gram 50/50 i raz ja jestem pod stolem ok 90%niestety a raz kurka sobie tam ziarno dziobie to dopiero hazart i uzaleznienie na ogol jesz to co ci dadza a nie to co bys chcial nie mozesz isc tam gdzie bys chcial i ogladac tego co bys chcial i co to nie jest forma hazardu a jednak pomimo uzalenienia od siebie trwamy w zwiazku i nikt by nie chcial tego zmieniac,nie znam sie bardzo na jezyku polskim robie moze bledy na kompie bo jak zwykle sie spiesze ale hazard a nalogostwo to chyba nie to samo ,ciesze sie ze twoim zamiarem nie bylo nikogo obrazac czasem tak wychodzi pomimo ze tego nie chcemy to tyle zycie to jeden wielki hazard oczywiscie z przewaga nieparzystych co mam nadzieje nam o 22 udowodnia milego dnia.
19 738. kogucik19 2008-04-04 (12:37)
Z przykroscia musze ci przyznac racje ze tak moze byc rownowaga ja mam duzo kasy w nieparzystych to marze o nich ale masz racje pozdrawiam.
19 757. kogucik19 2008-04-04 (19:35)
Dajcie juz spokoj z tym uzaleznieniem bo chyba ci co to pisza sa uzaleznieni od ostrzegania zmiencie stronke na zasady ruchu drogowego ginie tam lub zostaje kalekami mnustwo ludzi i tam sie wykazcie a nie tu gdzie nie ma uzaleznionych tylko sa wszyscy optymistycznie nastawieni czy tym 1000 ludzi co wygrali bedziecie tez wciskac kit o uzaleznieniu ,zmiencie stronke lub podajcie wyniki multi czy parzyste czy nieparzyste gora pozdrawiam
19 758. kogucik19 2008-04-04 (19:39)
***MARIO*** tych dziewczynek to ci zazdroszcze ja tez nie nazekam ale pod tym wzgledem tez jestem nienasycony to jest tak jak z pojedzonym juz sie nie zmiesci ale oczka by cos jeczcze zjadly pozdrawiam
19 761. kogucik19 2008-04-04 (20:25)
Chyba jestes najbardziej uzaleznionym facetem inny by zrozumial a ty dalej w kolko to samo no to sam czytaj co napisales bo przepisujesz ale tego nie rozumiesz odejdz od kompa idz na spacer z psem przewietrz sie troche idz na piwko filmy ida rozne to ogladnij i nie znecaj sie nad nami bo szkoda nam oczu na czytanie takich bzdur,no i przykro mi to stwierdzic ale nestety jestes uzalezniony co za pech cie na ta stronke skierowal jest tyle innych ,sprobuj moze akurat tam komus pomozesz bo tu tylko wywolujesz adrenaline a wiesz czym to sie skonczyc moze wiec poki co to daruj sobie te kazania ,a moze masz jakis fajny system do gry ja potrzebuje to moze wymienimy to poza czatem ok? pozdrawiam.
19 765. kogucik19 2008-04-04 (21:06)
Ocena trafna ciesze sie ze test wyszedl mam troche inne zdanie ale z fachowcem czyli psychologiem nie bede dyskutowal, moim sukcesem jest ze juz nie bedziesz pisal,chetnie bym z toba popisal na gg bo tu powiedziec ze jest sie do przody to jak popelnic harakiri na sobie a niestety tak jest pozdrawiam.
19 769. kogucik19 2008-04-04 (22:44)
Nigdy nie mysl tylko jak ci cos mowi zebys poslal to poslij to dobry duszek podpowiada a my go zabijamy mysleniem i statystykami pozdrawiam .
19 772. kogucik19 2008-04-04 (23:09)
Wszystko dzis siadlo zgodnie z przewidywaniem i cale szczescie tylo multi zawiodl i karmi mnie parzystymi ale i tak jestem zadowolony duzo kasy odzyskalem jak zwylke na forum podam szczegoly pozdrawiam.
19 776. kogucik19 2008-04-05 (11:25)
no tak mialem szczescie to fakt do nieparzystych ale po 4 dniach kwietnia nie mozna powiedziec ze tendencja sie odwraca a nawet to to jest gra a nie sw.Mikolaj trzeba zaiwestowac niestety zeby wygrac akurat bylem wczoraj w banku z kolegom wybieral 7000 bo mial na lokacie 1 rok i dali mu za caly rok ok 160 zeta zarobku to jakies jaja ale to prawda tak usmialismy sie z tego zarobku ze chej wiec nic z nieba nie spada trzeba inwestowac zeby wygrac nie ma innej metody milo z twojej strony ze troszczysz sie o mnie ale wolal bym abys napisal mi jak zostawic wieczorem 1000 pod wycieraczka a rano tam znalesc 1500 to takie piekne by bylo i spal bym spokojnie i wtedy nie byl bym uzalezniony, co wy z tym uzaleznieniem ok jak wam to pomoze zyc napisze ze jestem uzalezniony i za to uzaleznienie kupilem juz wiele rzeczy fajnych a bez tego uzaleznienia bym nie kupil bo by mi bylo zal kasy a tak latwo przyszlo latwo poszlo przysiegam na co chcecie jestem do przodu moge to udowodnic co mam zrobic zeby w to uwierzyc juz zeszlem z tej stronki zeby nikogo nie draznic jestem na forum a tam nikt na sile nie musi zagladac ale widze ze niektorym mnie brakuje i ciesze sie z tego,raz bylem chamem na tym forum ale zmuszono mnie do tego juz nie bede wchodzil w dyskusje majace na celu obrazanie i tyle co mam do powiedzenia pozdrawiam i zycze wysokich wygranych .
19 778. kogucik19 2008-04-05 (11:58)
Juz kogucik nie da sie wciagnac w dokuczanie,jakos zmadrzal na starosc pozdrawiam.
19 781. kogucik19 2008-04-05 (17:02)
P.Stanislawie a ja wielkie plecy ledwo udalo mi sie poslac raz dzwonila obsluga do krakowa to pozwolili tylko za 2100 zeta wyslac a za godzine do Warszawy i powiedziala ze jest klient co chce obstawic za 1500 wiec pozwolili tylko za 1000 i o to chodzilo to jakies jaja sa te ograniczenia w Hondurasie mozesz obstawic walke kogutow za 30 000 euro i tam cie nikt o nic nie pyta w glupiej slowaci mozna mecze obstawic za pare tys euro a u nas w kraju nie, pasowalo by nie grac u nich przez tydzien moze by sie nauczyli szanowac klienta mam nadzieje ze dzis wyjda NP pozdrawiam
19 782. kogucik19 2008-04-05 (17:48)
Pragne wyjasnic ze w plecy to nie znaczy ze stratny tylko ze zaiwestowalem wiecej srodkow w gre to tak dla wyjasnienia bo ktos moze miec wrazenie ze dokladam do interesu ,pozdrawiam.
19 800. kogucik19 2008-04-05 (22:42)
Kogucik dzisiaj smutny mialo byc nieparzyste i rownowaga a wyszla rownowaga a jutro nieparzyste trudno losowi sie nie przeciwstawisz wiec juro gramy dalej a dzis ze skulonym ogonkiem do wersalki dobranoc wszystkim i tym wygranym gratuluje .
19 801. kogucik19 2008-04-05 (22:49)
... przeczytaj dokladnie otoz ten facet postawil 3100 na nieparzyste i jest rownowaga a obstawil Duzego lotka ze beda nieparzyste i tu wygral a poniewarz kazda gre traktuje osbno wiec tam wygral a nieparzyste w multi przegral i to nie jest choroba psychiczna to tak jak by sasiad wygral a ja bym przegral . jak ty sie wszystkiemu dziwisz jak juz nie jest po twojemu to juz to jest nalog albo choroba psychiczna dzielisz jeszcze inaczej ludzi i do ktorej grupy bys sie zaliczyl.
19 810. kogucik19 2008-04-06 (09:49)
Witajcie nie po nieprzespanej nocce doszedlem do wniosku ze nie wolno tak ryzykowac bo wtedy wszyscy nazywajacy nas chazardzistami mileli by racje mam utopione 5400 i teraz trzeba to odegrac a nie ryzykowac bo w razie wpadki to juz by byla pokazna kwota wiec odstawiam wszystko i wszystko kieruje na odzysk gram tylko na 44 w Tipsporcie bo tego nie moge przerwac teszta drobnicy poczeka jezeli do konca miesiaca bedzie 13 razy nieparzyste to wyjde na 0.Zaraz sie odezwa ludzie i powiedza jak to zarobiles a jestes w do tylu otoz tak z kapitalem jestem do tylu bo wygranymi nigdy kapitalu nie uzupelniam.nie bede ryzykowal bo na gre przeznaczylem 10 000 i jak bym teraz nawet zaryzykowal i przegral to po koguciku a uruchamiac rezerwy to nie chonor wiec dzis za 540 zeta zeby odzyskac 400 tak do rownego rachunku a ci mafiozi z totolotka obnizyli kurs na 1,95 .zarlo zarlo i zdechlo jak to nic nie mozna zaplanowac to jest los a na niego rady nie ma,i wszelkie plany musza poczekac az ta kasa bedzie u mnie trudno nie z takiej opresi wychodzilem.Wszystkich prosze aby mnie znow nie poniewierali bo nie dam sie wciagnac w dyskusje, na forum moge dyskutowac pozdrawiam.
19 831. kogucik19 2008-04-06 (13:08)
Witam ,wrocilem i moze uzasadnie swoja opinie o tych co ustalaja kursy a nazwalem ich mafia uwazam ze jezeli wyznaczyli juz jakis kurs np.nie bedzie 6 w duzego i w srode on wynosi 2.0 a w czwartek na to samo zdarzenie wynosi 1,65 to jak to nazwac nie jest to dranstwo to ci co puscili w srode na to zdarzenie maja wiecej zarobic od tych ktorzy sie zdecydowali obstawic to zdarzenie w czwartek to tak wedlug mnie nie powinno byc i ja sie buntuje na takie granie nawet TIPSPORT rzadko zmienia kursy a na zakresy sa stale na 3 zakresy 2,7 a na 2 zakresy 1,8 czasem zmieniaja ale nigdy zeby w ciagu dnia jak juz oglosza to nie zmieniaja .Dlatego pozwolilem sobie nazwac to mafia w obliczu prawa i jest to nie rowne traktowanie gracza trudno za pare zeta skarzyc taki regulamin do trybunalu ale uwazam ze sprawa byla by wygrana to samo co do wielkosci stawek niech napisza ile max mozna obstawic a regulamin co innego a zycie co innego ,takie dzwonienie czy mozna puscic kupon za przykladowo 5000 jest dla mnie upokarzajace w szyscy stojacy patrza na ciebie i co mysla nie wiem ale nic chyba milego, ale na razie mi dzwonienie nie grozi bo odrabiam kapital i nawet sie ciesze ze taki kubel zimnej wody sie wylewa bo mozna uwierzyc ze sie tylko wygrywa a tu niestety i sa porazki,jak ja zazdroszcze czasem tym ktorzy graja na 3 liczby i czasem im wejdzie w zyciu jak poslalem nigdy mi sie nie zeszly nawet 2 liczby bym sie pogodzil ze strata ale zeby sie zlazly ja z takim kuponem bym po rynku latal ale takiego mam pecha do cyfr przyklad 44 juz dawno by wyszla ale ja ja obstwilem najpierw musi mnie sporo kosztowac zanim sie zlituje i wyjdzie.Takie to moje szczescie do liczb. Wy panowie choc macie nadzieje na glowna wygrana ja jej nigdy miec nie bede niestety.Pozdrawiam i nigdy nie bede konkurencja do podzialu dla tych co graja w duzego bo juz nie zagram nigdy.wybaczcie ten dlugi tekst ale czasem "musi bo inaczej sie udusi"pozdrawiam i wysokich wygranych zycze.
19 832. kogucik19 2008-04-06 (13:28)
Zaraz startuje Kubica niech mu sie jedzie jak najlepiej i niech wygra ten wyscik na pierwszym miejscu niech dojedzie szczesliwie do mety tego cala rodzina drobiu mu zyczy.
19 838. kogucik19 2008-04-06 (16:27)
OPA nie namowisz mnie na gre na zadne systemy przy moim szczesciu nic to nie da nie jest tak zle bylo gorzej damy rade nawyzej obstawie grubiej numerka P/NP tylko to jest inna pula kasy moge poprzesowac kapital na inne gry moze by i szybciej sie odkol przemysle to sobie ale wydaje mi sie ze bedzie dobrze przeciesz te 4-5 parzystych pod rzad to nie jest tragedia to jest gra i ze strata trzeba sie pogodzic i cierpliwie odrabiac odrobilem juz ponad 7000 wiec i to powinienem ale dzieki za rady za mnie musial by ktos cyfry wymyslac bo jak wiesz najlepszy system nic nie wart jak do niego liczb odpowiednich nie wybierzesz a mnie wybrac liczby to predzej worek maku przelicze pozdrawiam.
19 844. kogucik19 2008-04-06 (19:21)
jak zaczniesz wygrywac to beda cie szanowali i beda sie pytac w co grasz u mnie na osiedlu juz jestem znany i mam szacunek ze wzgledu na duza kase w ktora gram czasem to mile zagraj a zobaczysz wiesz ze obciach to krasc i z spasc.pozdrawiam
19 846. kogucik19 2008-04-06 (19:30)
Kiedys taki jeden mnie zapytal podajac dwa zespoly ktory wygra i powiedzialem mu ze ten bo nazwa tego zespolu mi sie spodobala on sie zdziwil i wyslal co mu poradziem nie znajac sie calkowicie na sporcie i ten zespol wygral choc podobno nie mial prawa i od tej pory ta mlodziez mi sie klania ale boje sie wchodzic w rozmowe bo sie kapna ze jestem zielony wiec uciekam bo jak by sie kapneli to bylby obciach dopiero.
19 869. kogucik19 2008-04-06 (22:08)
Dzis kogucik jest zadowolony z losowanka pozdrawiam i gratuluje wygranych dobranoc na forum podam reszte,mozna bylo zaryzykowac ale po co tak pomalu jest o wiele przyjemniej tylko ta 44 nie wychodzi co mnie akurat nie dziwi to moje zezowate szczescie do liczb nic dodac nic ujac dobranoc
19 884. kogucik19 2008-04-07 (08:40)
Witam,dzis zagramy na nieparzyste ale podejrzewam ze bedzie albo rownowaga albo parzyste bo kwiecien plecien niech przeplata i tym co obstawiaja parzyste i tym co obstawiaja nieparzyste tylko niech przeplata sprawiedliwie,a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie wiec wiemy o co chodzi.dzis zagramy skronutko ,reszta na forum ,zastanawiam sie po co ktos sie wysila i chce nam udowodnic ze nie warto grac,napisz rownierz ze nie warto miec marzen i nie warto miec nadzieii wogole to nic nie warto a to co warto to upic sie warto tak?taka masz metode na zycie to gratuluje ci pewnie masz duzo przyjaciol i znajowmych z takim jak ty warto trzymac bo zawsze pocieszy i powie "napewno sie nie uda"i juz pelen nadziei nie realizujesz swoich marzen i planow i w twoim zyciu nie ma zadnych zmian czyli dobrze bo po staremu ,zastanow sie troszeczke nad tym ,i niechoc nawet do lekarza bo napewno ci nie pomorze wiec poloz sie w lozeczku i czekaj albo samo wyjdzie albo ty przeniesiesz sie w inne miejsce to twoja metoda na zycie gratuluje i pozdrawiam, zagraj na nieparzyste.
19 886. kogucik19 2008-04-07 (10:45)
Remek ja rozumie ze dzis jest poniedzialek i ze mam wdupione 5000 ale mam rowniez wydupine 5600od nich wiec i tak mam dodatni bilans tylko rozliczam to inaczej mam udupione z kapitalu a wygranej nie dodaje do kapitalu i mnie sie tez chce zygac jak takie pirdoly piszesz ale masz racje do pracy trzeba zachecac ja pracowalem 30 latek i moge wdupic jeszcze nie jedne 5000 a tobie nic do tego moze pokazesz swoje osiagniecia w jakiejs dziedzinie co pochwal sie jaki ty jestes oblatany czekam pozdrawiam cie i zalatw ta swoja potrzebe bo bedziesz smierdzial jak nie zdazysz nara.
19 888. kogucik19 2008-04-07 (11:02)
specjalnie obnizam poziom dla takich naukowcow i wtedy spadaja do madrzejszych bo glupiemu nie ma co pisac i o to chodzi pracuj i milego dnia.
19 891. kogucik19 2008-04-07 (11:51)
??????? nie podrzuce ci zadnej trujki bo do liczb nie mam szczescia i nikogo na mine nie wsadze ale moze zagraj dzis w numerek czy wyjdzie parzysty czy nie obstaw obie mozliwosci za 5 zeta zawsze ci ktoras wyjdzie a juro postawisz na ta co nie wyszla za 10 zeta a na ta co wyszlo znow 5 zeta i tak w kolko przerwa moze wynosic ok 5-6 losowan to przy takiej stawce poczatkowej dasz rade jak cos to wejdz na forum parzyste/nieparzyste i tam mozemy popsac teraz nie mam juz czasu ale popoludniu bede powodzenmia.przemysl to czy to nie lepsze od trujki trujka tez zamyka ci droge do duzej wygranej czyli ty liczysz na zysk ale nie na wielki wiec pomysl co daje ci lepsza gwarancje.
19 898. kogucik19 2008-04-07 (17:28)
Witam widze ze i glupol i obiektywny chcecie mnie namowic na gre parzystymi tak zrozumialem wasza wypowiedz otoz wyjasniam ,ze jestem wam wdzieczny za rady ale pozostane przy nieparzystych serdecznie was pozdrawiam ,a moze wiecie jakie beda jutro kursy na nieparzyste to napiszcie wasz wielbiciel.
19 902. kogucik19 2008-04-07 (18:59)
Beezqp tak wysylam na Grzegorzeckiej ale nigdy tam nie siedze wpadam tylko do tego smrodziku co czuc go od stalych bywalcow ktorzy tam siedza od rana do wieczorka . ale lokalizacja trafna pozdrawiam i kiedys kot mi przebiegl droge i to byl dobry dzien .
19 903. kogucik19 2008-04-07 (19:06)
tak glupol masz racje corac wyzej a ci co zostaja na dole to wiesz moze nie byles w kurniku zagladnij a sie dowiesz.
19 905. kogucik19 2008-04-07 (21:09)
Bzykuuu zazdrosniku masz racje chce byc sam na tej stronce i dyktowac warunki i jeszcze jedno chce zeby sie ze mna dzielic wygrana a czemu nie przecierz mi sie nalezy wreszcie musial na to wpasc Bzykuuu i wylozyc wam kawe na lawe i za to strasznie dziekuje ,madry z ciebie facet dzieki,
19 908. kogucik19 2008-04-07 (21:30)
Bzykuuu nie wszystkich ale duzo mi sie tam miesci roznych oszolomow trudno takie zycie nie wiem tylko gdzie ciebie umiecic bo zaslugujesz na szcegolne miejsce moze cos zaproponujesz gdzie bylo by ci dobrze tylko nie przesadzaj z zadaniem ale postaram sie sprostac wracajac do psa to wpadl mi do glowy fajny pomysl dzieki bo to twoja zasluga tylko go przetestuje na sobie bo ty pileczek do nogi nie przynosisz chyba ale gdybys sie zdecydowal to nie ma sprawy pozdrawiam
19 913. kogucik19 2008-04-07 (21:41)
To 6 nieparzystych to fajny zestaw i prawdopodobny dopisal bym te nieszczesna 44 niestety ona parzysta .
19 927. kogucik19 2008-04-08 (09:02)
To jest dranstwo tak obnizyc kurs na nieparzyste na 1,85!!!!!! to chwyt ponizej pasa ze strony totolotka.i to wszystko zgodnie z regulaminem.juz nic nie pisze bo musial bym byc bardzo chamski ,
19 932. kogucik19 2008-04-08 (09:37)
Witam i jest takie duze prawdopodobienstwo ze dzis moga wyskoczyc parzyste nie bylo ich od 3 losowan ale po cichu mi sie wydaje ze nieparzyste beda odrabiac strate i dzis NP a jutro P i tego sie bede trzymal pozdrawiam. no i czekam na ta 44 to tez jakis wybryk natury.
19 933. kogucik19 2008-04-08 (09:44)
TIPSPORT ma kurs 2,1 na oba zdarzenia czyli na P/NP tylko ze jak tam sie wlaca powyzej 500 zeta to dzwonia do putina czy mozna przyjac taki fajny kraj,
19 957. kogucik19 2008-04-08 (19:50)
Jak dobrze byc ograniczonym umyslowo bo ja z tego pisania dzisiejszego nic nie rozumie ,a skoro to pisza ludzie madrzy i uczeni to co dzis wyjdzie bo ja mysle ze nieparzyste i 44 ,prosze tych naukowcow o potwierdzenie .
19 962. kogucik19 2008-04-08 (20:31)
Tak to prawda zadne zwierze nigdy bez powodu nie zaatakuje albo atakuje bo musi zdobyc pozywienie albo odpiera atak innego zwierzaka i tak jest w kurniku czy ktos widzial gospodarstwo w ktorym sa dwa koguty nie ma bo by sie zadziubaly walczac o wzgledy kurek ale walcza chonorowo slabszy odchodzi a ludzie nawet jak walcza to honoru za grosz nie ma i taka brutalizacja zycia i nie piszcie ze to ci co graja sa niebezpieczni bo prawdziwy gracz poglebia swoja wiedze z zakresu matematyki ,systemow wymienia poglady a tu paru kretynow korzystajac z anonimowosci pozwala sobie wszystkich bezkarnie wyzywac i ponizac jedynym hamulcem moze byc jawnosc na stronce a tego nie bedzie,jak napiszesz ze wygrywasz to jestes tym co namawia do chazardu a jak napiszesz ze przegrales to juz jestes hazardzista bo bedziesz sie odgrywac i tak zle i tak nie dobrze ,dam przyklad : jak straz miejska (osobiscie ich nie trawie)przyjechala pod hale targowa w Krakowie to nie poszla do stojacych pod kioskiem 4 mlodych i nachlanych mlodziencow tylko kazali sie zbierac kobiecie kalece o dwoch kulach ,i nikt nie zareagowal na taka glupote ze strony strazy,wydarlem sie na nich jak tylko moglem ale uwazalem zeby ich nie obrazic i co zabrali sie i poszli przyklad ten dowodzi ze mlodzierz jest bezkarna tatus nie zapyta synka z kad on ma BMW tylko sie cieszy ze synek jest operatywny i ma,a porzadnymi brykami jezdza gupole ktorych zaden urzad nie zapyta z kad ma takie dochody ale jak ty pomylisz sie w zeznaniu to cie zniszcza ,Taki balagan idzie od gory i nie ma sie co dziwic,wystarczy posluchac politykow ktorzy wiedza doskonale co tobie jest potrzebne ,reszte sobie mozemy sami dospiewac.pozdrawiam.
19 965. kogucik19 2008-04-08 (21:10)
Nie to nie klutnia ale Adams ma racje to chcialem napisac co on zaproponowal w pelni popieram,
20 000. kogucik19 2008-04-09 (22:19)
Kogucik dzis szczesliwy wreszcie upolowal nieparzyste do odebrania jutro 2016,63 a kiedy wyjde na 0 pomalutku a do skutku tylko trzemu to tak dlugo trwalo na 9 dni tylko 2 x NP ale trudno takie zycie wszystkim gratuluje i pozdrawiam.z podniesionym ogonkiem ide spac dobranoc.
20 004. kogucik19 2008-04-09 (22:47)
Moze napisz jakie sa koszty tego twojego systemu ile trzeba miec troche szczegolow bo nikt w ciemno do spolki z toba nie przystapi poki nie zrobisz kosztorysu gry oczywiscie ogolnego pozdrawiam,
20 007. kogucik19 2008-04-10 (10:07)
Pozdrawiam P.Miodka czemu ja tylko jeden blad popelnilem i bylo tak krotko.Z wyrazami szacunku.
20 054. kogucik19 2008-04-10 (22:21)
Witam i kogucik znow szczesliwy wydziubal sobie nieparzyste reszta tez ok to dzis szczesliwe losowanko pozdrawiam i gratuluje wygranych i z podniesionym ogonkiem dumnie krocze w kierunku wersalki.Pozdrawiam
20 106. kogucik19 2008-04-11 (22:34)
Dobry wieczor.Losowanko zgodnie z zyczeniem dzis rownowaga jutro parzyste a niedziela bedzie dla nas czyli nieparzyste na drobnicy troche sie zarobilo i do jutra dzis smutny kogucik udaje sie na zasluzony odpoczynek .pozdrawiam i gratuluje wygranych.
20 114. kogucik19 2008-04-12 (10:00)
Witam.Popieram prosbe ***MARIO*** ze swojej strony dodam ze brakowalo by mi tej postaci na stronce.Pozdrawiam.
20 164. kogucik19 2008-04-12 (21:05)
Uprzejmie prosze aby sie tak nie martwic o tych mlodych ludzi oni sa bardziej cwani niz nam sie wydaje,jest tyle organizaci dbajacych o rodzine a dochodzi do znecania sie przez 2 lata nad niepelnosprawnym czlowiekiem przez matke i opieka spoleczna nic nie wie ,a my sie martwimy zeby bron boze nic sie nie dzialo mlodzierzy,czlowiek z glodu umiera w wiezieniu i wszyscy mowia ze procedury byly zachowane,zgroza dzieci oddawane do rodziny zastepczej po to by kasa leciala nikt nie sprawdzil w jakich warunkach one zyja i czy opiekunowie sie wywiazuja z obowiazku a narod placi tym wszystkim spolecznym instytucja z naszych podatkow a my sie tu marwimy o mlodzierz niech graja i koniec lepiej to niz stanie pod budka z piwem,i zaczepianie ludzi o zlotowke w krakowie myjacy szyby w samochodach na skrzyzowaniach byli bezkarni poki nie prawie zabili czlowieka i dopiero sie instytucje za robote biora a nie tylko blokady na kola i staruszki gonic za chandel pietruszka .Przykladow wiele wiec nie martwcie sie o ta mlodzierz tak bardzo, bo plakac sie chce jak staruszki stoja a zmeczona mlodzierz jedzie na wyklady i musi siedziec bo na uczelni chyba musza stac bo jak inaczej sobie to wytlumaczyc ,pozdrawiam
20 184. kogucik19 2008-04-12 (22:24)
Bardzo szczesliwe losowanie nawet sie nie spodziewalem wyszly nieparzyste w multi i przewaga parzystych w duzym lotku rewelacja ,taki jestem szczesliwy i dzis z podniesionym ogonkiem dumnie bede kroczyl do wersalki,bo kurka juz stroszy piorka dobranoc
20 218. kogucik19 2008-04-13 (20:20)
Tak dzis powinny wyjsc parzyste bo byl duzy kurs 2,3(NP)i malutka kasa weszla bo tylko 190 zeta wiec niech parzyste dzis beda gora pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
20 224. kogucik19 2008-04-13 (22:14)
Witam,i znow z podniesionym ogonkiem dumnie bede kroczyl do wersalki ,tylko jak to kurce wytlumaczyc ze dzis znow ......NP wypadly a z drobnicy 22,pozdrawiam gratuluje wygranych dobranoc
20 228. kogucik19 2008-04-14 (09:23)
Witam dzis odpuszczam multi NP bo czuje rownowage lub atak P pozdrawiam i zycze wysokich wygranych
20 252. kogucik19 2008-04-14 (22:18)
Wiatam.Spelnily sie moje prognozy wreszcie nastapil atak parzystych i to w takim pieknym stylu,pozdrawiam
20 271. kogucik19 2008-04-15 (09:27)
Witam.Dzis prognozuje znow atak parzystych po wczorajszej sromotnej przewadze parzystych dzis tak latwo skory nie oddadza i znow zaszaleja ale juz nie tak,a poza tym dobry furman zawsze zawraca,wiec dzis parzyste ja tak jak wczoraj sobie daruje ,pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
20 293. kogucik19 2008-04-15 (19:38)
Witam.Zadano mi pytanie a konkretnie zadal go KZ"dlaczego nie gram na parzyste skoro prognozyje ze wyjda"wpis nr 20272 po przeczytaniu tego pytania caly dzien sie meczylem nad logiczna odpowiedzia i jej nie znalazlem,i doszedlem do wniosku ze jest to moja niestety glupota ,oraz polaczenie koguta siedzacego na osle ,napewno nie sa to finanse i chyba to jest logiczne wytlumaczenie tej sytuaci.Ja wiem co teraz sie napisze byc moze o mnie ale do bledow i uporu czeba sie przyznac .Jak by ktos znalazl powod nie zwiazany z tymi powodami co podalem chetnie przeczytam,
20 298. kogucik19 2008-04-15 (20:00)
Nigdy sie nie wrocilem z pod kolektory nigdy nie wyrzucilem kuponu do kosza i nigdy nie watpie w to co zatypuje ,moze inaczej ci to wytlumacze uparlem sie na nieparzyste a ze jestem uparty to zdania nie zmieniam ,ale ucze sie ciagle i obiecuje pograc i na parzyste (az mnie ciarki przeszly).jak tylko bedzie taka okazja Na Boga nie wmawiaj mi choroby jeszcze nie teraz jestem mlodym graczem a stary wiekiem,gram na kase dopiero od pazdziernika 2007 roku to musial by byc wirus gigant zeby mnie tak szybko zlapal pozdrawiam,
20 305. kogucik19 2008-04-15 (21:37)
Strasznie sie ciesze ze Krakow dzis szczesliwy dla co poniektorych, i gratuluje kasiorki po 22 jeszcze ci sie konto powiekszy i impreza na calego a jutro ojojoj ale to jutro a dzis do boju ,co do chorby juz sie rozgadam za dobrym psychanalitykiem,gratuluje wygranej,pozdrawiam
20 307. kogucik19 2008-04-15 (22:27)
Jestem zly na siebie ze nie poslalem NP ludzkosc wymyslila progresje ja z niej dzis nie skorzystalem.Madry Polak po szkodzie jutro na bank posle i to na NP pozdrawiam z drobnicy tylko 40 zeta dobranoc
20 339. kogucik19 2008-04-16 (22:10)
Wiatam. NP znow gora z podniesionym ogonkiem dumnym krokiem udaje sie na zasluzony odpoczynek,no i 46 tez weszla gratuluje wygranym do jutra pozdrawiam.dzis na drobnicy 11.28 do przodu.
20 394. kogucik19 2008-04-17 (19:34)
Witam.Przeczytalem Pytie a poniewarz podala moj przyklad jako przegranego z dlugiem 3891 pragne wyjasnic ze niestety jestem wygranym bo jak bym wygrana uzupelnil kapital bylbym 1560 zeta do przodu nie rewelacja ale do przodu,ale ja wygrana odkladam jak by jej nie bylo a kapital do odzyskania to wlasnie 3891 i zyski z drobnicy nie sa odliczane od dlugu bo dlug nie powstal na drobnicy tylko na multi nieparzyste i tylko tak chce kapital odzyskac zreszta cala gre przedstawiam na forum przypomne ze mialem 5400 dlugu a juz jest 3891 to co nie jest to wygrana jednak .wiec droga pytio gram i mam zyski nie rewelacyjne ale zyski srednio 50 zeta dziennie czy to malo na glowna wygrana nie mam szans ale na zdarzeniach tez mozna zarobic wiec spruboj zagrac podaje na forum kwoty i w co gram a sie przekonasz ze mozna zarobic.Zapewniam cie ze bedzie lepiej bo ok 80 zeta dziennie tylko testuje gre na sucho i w wiekszym przedziale ,a chce sie dowiedziec ile musze zainwestowac ale o tym potem.Pamietaj PYTIA ze kto gra madrze wygrywa tylko nie glowne wygrane tylko drobne ale jednak wygrywa .Pozdrawiam
20 422. kogucik19 2008-04-17 (21:34)
Prof.Miodek a ty sie czepiasz czy tak trzy tak a to w gruncie wszystko jedno (nie do konca) ale jak juz tresci brak to choc by zadnego bledu nie bylo to i tak nie wiadomo o co chodzi.Szkoda gadac,zbliza sie piatek to juz sie zwoje mozgowe niektorym przepalaja.Pozdrawienia dla prof.Miodka
20 477. kogucik19 2008-04-18 (21:11)
Witam jak czytam to co niektorzy pisza to lepiej milczec pisze na forum tam nie ma takich zlosliwosci a sobota sie zbliza wiec znow kilku bedzie pokazywac na co ich stac ale zawsze obstawiam NP ,i wczoraj sie cieszylem ze wyszly P dzis NP lub rownowaga ale chyba NP.pozdrawiam
20 492. kogucik19 2008-04-19 (10:55)
Ja o takich drobnych kwotach nie dyskutuje a wszystko jest napisane tylko czytac ,i troche kultury sobota i niedziela to dni dla oszolomow wiec nie ma co tu szukac ale pozdrawiam wszystkich i dalej sie zagryzajcie we wlasnym sosie poczytam wieczorem .
20 502. kogucik19 2008-04-19 (14:20)
Witam ok lubek 49 mam troche inne zdanie ale zycze ci wygranej ,ktos musi przegrac zeby wygrac mogl ktos,o 22 sie dowiemy kto na wozie kto pod wozem ,pozdrawiam
20 521. kogucik19 2008-04-19 (22:50)
Witam.Niestety z opuszczonym ogonkiem pokonany przez los bede spal na srodkowej grzedzie ale to bylo do przewidzenia zawsze po jednej rownowadze wychodzi druga a potem NP czyli jutro moze sie ogonek podniesie.Przewiduje jeszcze dwie rownowagi w tym miesiacu.pozdrawiam
20 538. kogucik19 2008-04-20 (09:55)
Witam.Szanowny Panie Obserwajtor,milo mi ze troszczy sie pan o mnie i pragne Pana poinformowac ze bankrutem jeszcze nie jestem ale prawda jest ze inwestuje duzo ,ale najwieksza przyjemnosc mam jak ide pod odbior kasy jak kasjerka wyplaca np.4000 zeta to ludzie patrza na ciebie i nie zdaja sobie sprawy ze prawdziwa wygrana to jest 200 zeta odzyskanego kapitalu ale uwierz takie uczycie jest bezcenne ,poza tym poziom tej stronki zwlaszcza w soboty i niedziele jest zenujaco niski i moze dlatego kulkowicze ktorych wymieniles nie udzielaja sie tak mocno ,ale jestem i czytam a na zaczepki niektorych jest jedyna metoda brak reakcji i widza ze przegrali i odpuszczaja zamieniajac sie miejscem i ida pod budke z piwkiem i tam juz sie licza a jest im to potrzebne do zycia bo maja zanizone poczucie wlasnej wartosci.Juz czuje co mi odpisza i poczytam wieczorkiem.Wszystkich jednak pozdrawiam i zycze im wysokich wygranych,a ze wygrac mozna zawsze troche kasy to widac ,slychac i czuc.
20 557. kogucik19 2008-04-20 (22:20)
I znow z opuszczonym ogonkiem ide do wersalki jestem troche zly wiec gratuluje wygranych i pozdrawiam.
20 573. kogucik19 2008-04-20 (22:50)
Bella 34 kurka nawet nie wie za ile zagralem i nie bedzie wiedziec za ile jutro musze zagrac w przeciwnym razie juz by byl rosolek na dzisiejsza niedziele.Prof Modek jestem zly i ortografia nie jest moja mocna strona ale jak bys napisal co jutro wypadnie to byl bym wdzieczny ,pochwal sie swoja wiedza a nie tylko ortografia to nie jest dyktando krajowe a jakos cie tam nie ma ,Pozdrawiam
20 578. kogucik19 2008-04-20 (23:09)
Ok profMiodek zwracam chonor ja ufam ludziom i jak ktos sie podpisuje to mu wierze a ze jestem wsciekly to nie analizuje podpisu.masz racje ze nie zawsze sie wygrywa .i ta plenta zakoncze ta wypowiedz .Bardzo przepraszam i ok nie ma co do tego wracac ,czasem musisz mnie zrozumiec .
20 611. kogucik19 2008-04-21 (20:39)
Witam Lubek49 mam nadzieje ze ogonek na NP bo inaczej zaczne wyrywac sobie piora z ogonka a kogut bez ogonka zyje tylko do najblizszej niedzieli a potem razem z makaronem konczy swoj zywot
20 614. kogucik19 2008-04-21 (21:18)
Bella bella bella mari bella mari nawet tak nie mysl ale milo ze dogajesz mi optymizmu ,pozdrawiam
20 616. kogucik19 2008-04-21 (21:50)
Czemu zawdzieczam takie zainteresowanie drobiem przeciesz teraz modne sa kalmary,malze,osmiornice a drobiu juz nikt tak nie chwali,ale wiem jak by sie wszyscy cieszyli jak bym w garnku skonczyl niektorzy by napisali nawet radosna poezje jakie to mile ze tak dbamy o to zeby drugi przegral ile to radosci dla drugiego czlowieka ,nawet dobrze miec takich sasiadow zawsze mozna liczyc ze jak ci kradna samochod to jego wtedy napewno w domu nie bedzie ale jak zrobisz cos nie tak to zaraz to zglosi gdzie trzeba .Wiec pozdrawiam wszystkich sasiadow.