🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat →

Wpisy użytkownika kogucik19

Łącznie 4 381 wpisów w archiwum, pokazane od nr 17 354. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.

17 354. kogucik19 2008-03-09 (23:00)
jedynym problemem jest ruchomy kurs i trzeba progresje codziennie przeliczac a to nie pozwala zaplanowac kwoty przy wiekszych kwotach to jest duza roznica kursy od 2,15 do 1,95 kiedys mieli 2,60 ale zeszli w dol nie wwiem dlaczego ale oni tez tam mysla.
17 365. kogucik19 2008-03-10 (09:29)
gdyby glupota frowala to ja wczoraj bym sie unosil nad wszystkimi kuklowiczami nie pytajcie dlaczego pomimo wygranej ale to juz historia a dzis konia z rzedem temu kto powie na co postawic moja metoda mowi ze na nieparzyste a logika ze na parzyste ludzie pomocy bo taka niepewnosc jest gorsza niz swiadomosc nawet przegranej jak by kto wiedzial to niech sie wypowie. wczoraj bylem zdecydowany na nieparzyste a dzis juz nie jestem.chyba jak nic nie wymysle do 13 to rzut moneta.pozdrawiam i zycze wygranych.
17 368. kogucik19 2008-03-10 (09:52)
Bardzo dobrze zrobiles zaraz tam zagladne ja jednak chyba postawie na parzyste z taka niwelka niesmialoscia mam nadzieje ze nawet jak nie dzis to cholera jutro bo wkoncu musza wyjsc od 4 lutego przez 8 losowan nie bylo parzystych a tu juz 8 losowanie i jest duze prawdopodobienstwo ze powinny sie ruszyc . dzis moja kolektora czynna od 12 wiec jeszcze bede walczyl z myslami.
17 370. kogucik19 2008-03-10 (10:05)
logik masz racje w 100% diagnoza trafna .
17 371. kogucik19 2008-03-10 (10:15)
cos popieprzylem i nie chcaco utwozylem nowy temat to mialo byc w otwartym oknie juz bo dotyczy tego samego wiec piszcie w oknie juz otwozonym a moj wpis trzeba wykasowac tylko ja nie umie.
17 372. kogucik19 2008-03-10 (10:40)
przeprosilem nie chcialem robic jak ty to nazwales "burdelu" popelnilem jakis blad nieswiadomie i przepraszam moze da sie to przenies na strone szlca .
17 375. kogucik19 2008-03-10 (11:40)
ciesze sie ze sie udalo przelozyc moj wpis na forum i ja dzis odstapie od zasady i zagram na parzyste tylko kurs marny 1,95 szkoda bo to pochonie wiecej gotowki a potem to skutkuje wiekszym wkladem w razie wpadki ale jak sie cieszyc to razem w grupie a jak smucic to tez moze latwiej
17 428. kogucik19 2008-03-10 (22:51)
no i mam za swoje zdradzilem dzis nieparzyste i co jest zle lepiej zone zdradzic niz nieparzyste trudno to ta magia tlumu wszyscy mowili ze beda parzyste i ja tez uwierzylem od jutra nie ma zmian zadnych .a piwko zawsze moge postawic wiec jestem otwarty na propozycje bede kolo olsztyna w lipcu to zapraszam zreszta taka propzycje juz dalem ale moze za wczesnie zeby sie decydowac ja zapraszam.jutro chyba 480 na nieparzyste ale dokladnie nie wiem bo nie znam kursu.
17 435. kogucik19 2008-03-11 (09:32)
witam i znow dostalem nauczke ze nie zmienia sie strategi juz takie skakanie doprowadzilo mnie do wielkiego dlugu i tylko dlatego ze obralem strategie zdolalem z niego wyjsc jak to mowia dobrego konia sie nie zmienia tylko daje mu sie odpoczac i jedzie sie na nim dalej otoz jak byla taka sytuacja trzeba bylo zrobic przerwe a nie zmieniac strategi i nie skakac. dzis choc prawdopodobienstwo parzystych jest wiekrze niz wczoraj zagram na nieparzyste i tak bede juz gral zawsze jak bedzie zle to dam odpoczac i zrobie przerwe az sie wszysko unormuje ale milo bylo przegrac w tak wspanialym towarzystwie i swadomosc ze nie jestem sam troche dodala mi otuchy i od dzis do roboty w celu odrobienia strat dosc sporych ale jeszcze nie tragicznych wiec glowy do gory i do kolektory,dzis zagramy za 510 zeta dobrze ze kurs wysoki bo 2,15 na nieparzyste. a dlug juz blisko 1500 z dzisiejsza wplata.Za oknem pogoda sliczna to i sukcesy beda zycze wszystkim wysokich wygranych.
17 438. kogucik19 2008-03-11 (10:52)
ja juz nie bede skakal bo tak postepowalem juz 2 razy i dostalem po uszach nawet jak wyda parzyste to troche ludzi wygra i to tez mnie cieszy ja sobie poradze jakos co do totolototka to podaje stone www.totolotek.pl potem na zaklady losowe i zaznacz multi i numerek i zobaczysz kursy
pozdrawiam musze juz leciec do wieczorka zycze trafnych typowan i wysokich wygranych
17 444. kogucik19 2008-03-11 (14:10)
jest taka gra na ifortuna losuja 3 liczby z 21 jak trafisz 3 to kurs jest 777 wiec jak zakladam trafisz za 1 razem to na czysto jest 1398.60 po odliczeniu 70 zakladow ktore rozpisalem po 2 zeta kazdy to daje 1258,60 czyli gdybysmy co 8 razy trafili 3 to jestesmy do przodu mozna by rozpisac 2 x po 70 kuponow zmieniajac rozstaw liczb czyli wysylac 140 kuponow ale wtedy co 4 razy trafic 3 tez do przodu garm na sucho od 1 marca i mam juz 2x3 a system wziolem ze strony systemy 3z21 i jak leci przepisale mmoze to ktos policzy bo kurs jest zachecajacy a skoro taki wielki to ktos to pomyslal tak ze tylko przy szczesciu wyjdzie. co o tym myslicie zobacze jaki bedzie bilans po miesiacu.
17 446. kogucik19 2008-03-11 (14:40)
Olsztyn i jego okolice to najpiekniejsze rejony na swiecie zazdroszcze i milego dnia.
17 478. kogucik19 2008-03-11 (20:18)
witam tak macie racje ze zyje w stresie za darmo nic nie zarabiajac ale pamietajcie ze byl taki okres ze zarobilem te w sumie 2800 ale od chyba 16 listopada nie wygralem ani grosza zeby dolozyc do tamtej kwoty juz bylem na 0 a tu 2 rownowagi i 600 w plecy potem pare bledow ze skakaniem po parzystych i z dzisiejsza wplata ok 1000 w plecy i znow odrabiamy a za to na reszcie gier gdzie obstawiam za 5 zeta wygralem wczoraj 17.10 w sumie z tych drobiacgow przez tydzien mialem 100 do przodu ale to jest inna pula jak wyjde na prosta przestaje tak grac bo chytry 2 x traci a apetyt rosnie i kiedys sie szczescie urwie juz mam rozpisana progresje od 30 zeta tylko musze sie odbic i wyjsc na 0 ale ciesze sie ze zarazilem swoim czasem nudnym pisaniem troche ludzi do tej gry i oni nie szaleli i wyjda na swoje czego im zycze.
17 479. kogucik19 2008-03-11 (20:31)
do tej pory mialem taka zasade gralem na obie mozliwosci po 200 jedna wypadala zarabielem 150 ktore odkladalem a to drugie 200 odrabialem do oporu bez zysku i tak w kolko i sie nawet nazbieralo ale spojrzcie nie bylo takich przerw jak teraz a numerek parzysty/nieparzysty to na zmiane wychodzilo az sie dziwilem wiec tez troche wpadlo a teraz nie ma regularnej gry dzis zagralem za 510 na nieparzyste i juz nie bede skakal bo to sie zle konczy tylko przystopuje do momentu jakiejs stabilizaci.
17 485. kogucik19 2008-03-11 (21:28)
moi rodzice niestety nie zyja juz ponad 6 lat ja mam 54 latka rodzine ktora utrzymuje zona nie pracuje corka jest na swoim w czym jej wydatnio pomoglem.widzisz ja nie musze grac nie stracilem ani grosza do tej pory nie bede ci pisal z czego sie utrzymuje ale moze wpadniesz do mnie kolo Olsztyna w lipcu to ci wyjasnie a mam tam dom letniskowy 2 dzialki wode i prad i piweczko ci postawie i pamietaj jestem na swoim utrzymaniu i nikt z tego powodu nie cierpi nie mam dlugow ani keredytow i nie wiem dlaczego akurat ja ci podpadam bo gram za 400 stowki wybacz zobacz za ile ludzie w kasynach graja bo takie stawki jakimi tutaj operujemy to na waciki i nie rob afery z powodu paru stowek uwierz ze nikt nie cierpi i stac mnie na taka gre i to wszystko moje dane masz dostepne jak cos to na gg mozemy pogadac ilu jest ludzi co siedzi w greci a kasa sie robi w kraju pomysl o tym.nie napisalem tego zeby sie chwalic tylko dlatego zebys sie zastanowil i nie stwiedzal czegos o czym moze nie masz pojecia nie prosciej bylo zapytac i bym ci wszystko napisal pozdrawiam i nieparzyste gora a moze parzyste co za roznica ktos napewno wygra.
17 523. kogucik19 2008-03-11 (22:48)
widzisz bzykuuu gdybys to ty przegral dyndal bys teraz na jakims drzewie bo to twoje calomiesieczne zarobki a ja sie smieje i mam dobry chumor ja bede jutro spal do gury jaj... a ty bedziesz zasuwal do pracy i pracowal na takich jak ja a jak dla ciebie pare stowek to szastanie to nie pytaj ile trace jak sie bawie wiec graj dalej za 2,5 zycze ci szczecia i nie placz ze dzis straciles podaj konto to ci wyrownam . Wszystkich przepraszam za ten ton ale bzykuuu sobie na to zasluzyl. i pamietaj to moja kasa i wara ci od tego za ile gram nie z twojego portfela .jutro za 100 na nieparzyste i co dalej cie szlak trafia ze stac mnie na to . wiecej nie ma co pisac ale ty jestes zazdrosnik a to brzydka cecha, szkoda bo nawet jestes sypatyczny facet a taki zazdrosny wstyd mi za ciebie .
17 603. kogucik19 2008-03-12 (10:32)
witaj ciesze sie ze ci sie udalo wygrac na parzyste ja dzis na nieparzyste i to za 1100 zeta musze puscic niestey .wczoraj mi Bzykuuu nadepnol na odcisk ale jemu odpowiem osobno ze sie chwale kasa otoz to nie jest chwlenie ja do kolektory w lutym zanioslem 12400 zeta a nie wygralem na czysto ani zlotowki czy to jest chwalenie to jest porazka moja i niektorzy slusznie zauwazyli po co tak grac jak nie ma efektow a byli to ludzie ktorzy maja dluzszy staz w grach ode mnie i dali mi do myslenia ale to jak z przejsciem dla pieszych z sygnalizacja wszyscy czekaja na zielone a jeden biega zawsze na czerwonym i 10 razy mial szczescie a 11 raz juz nie i tak jest ze mna ale juz bede swiatel przestrzegal pozdrawiam Dodam tylko ze jeszcze jestem na plusie nawt z dzisiejsza wplata wiec nie jest tak zle ale nie zarabiam niestety .
17 606. kogucik19 2008-03-12 (11:03)
nawet nie wiesz jak sie ciesze z tej prognozy a narazie uciekam bo mam pare spraw obys mial racje i tobie tez zycze zeby to co wytypujesz i wyslesz dalo korzysci pozdrawiam.
17 622. kogucik19 2008-03-12 (13:15)
tak to jest niebezpieczne to fakt ja na tych innych grach o ktorych wspominacie wygralem wczoraj az 28 zeta wiec ja inne gry gram za 5 zeta poczatek progresi a poniewarz mi do tej pory szlo to grube granie to konynuluje ale przestane tylko musze odegrac to co wszadzilem a nie sa to jakies oszalamiajace pieniadze. dla mnie szczesciem jest to ze rano jak sie budze i nic mnie nie boli a zyje to juz jestem zadowolony i uwazam ze jak sie klade spac i tez nic nie boli to jest szczesliwy dzien a majatek jedna chwila i pryska a poza tym nie przegram wiecej niz sobie zalozylem bo gram ciagle tym samym kapitalem ewentualne wygrane odkladam jak przegram kapital to kurka mnie zadziobie ale na razie jest dobrze pozdrawiam
17 671. kogucik19 2008-03-12 (15:14)
***Mario*** masz racje od dzis nie bede mowil za ile gram to moze draznic ludzi tylko dlaczego to jest chorobliwa zazdrosc bo mam znajomych(wstyt sie przyznac) w strazy miejskiej (nie trawie ich) w Krakowie i oni mowia ze nic nie robia tylko jezdza na donosy ludzi zazdrosnych. BO ktos cos buduje bez pozwolenia, bo samochod stoi nie przeszkadza nikomu tylko temu co wisi przez okno jak winogrono i sie nudzi jak cos zrobia z wlasnej woli to musza sie na to napatoczyc to samo z urzedami skarbowymi oni sami nic nie wykryja tylko po donosach sprawdzaja ludzi , byc bogatym w tym kraju to nieszczescie jak wycinalem orzecha na swojej dzialce to mialem tych debili ze strazy i policje ale jak wlamuja sie do auto zadna gnida nie zadzwoni i nawet nie krzyknie dzieki za wskazowki i dodam ze od stycznia w multi pomimo gry duza kasa nic nie wygralem jako zysk jak tylko wygram choc 1 zlotego to z radosci to oglosze a ja wsadzam i wyjmuje ale nie zarabiam pozdrawiam dzieki za wskazowki .
17 674. kogucik19 2008-03-12 (15:19)
guti ja mam 30 000 wiec jak tamten jest gupi i tylko 3000 wyciaga ja ci chetnie przekaze ta kase i daj mi tylko 1000 miesiecznie a reszte zatrzymaj.za 4 miesiace to nawet sie o te 3 nie upomne wiec bedziemy oba zadowoleni ok .
17 677. kogucik19 2008-03-12 (15:26)
guti to nie czsy jak byla gielda 12 spolek a ja mialem duze wklady w okocim zywiec i wawel i rano sie budzusz a ty 100% przyrostu za rok to byla tak potezna kwota i wtedy dobrze zroblem sprzedalem bardzo kozystnie i takie przytrosty sie skonczyly w tak krotkim czasie zobacz teraz na gielde ja wiem ze narkotyki, i te sprawy to dochodowy interes ale wiesez zinwestuj maje 30 000 legalnie i pochwal sie ile zarobimy i nie moz ze kolega mario jest glupi to nie ladnie a moze on spi spokojnie a my wszyscy po 2,5 wplacamy na niego kase propozycja aktualna.
17 681. kogucik19 2008-03-12 (15:35)
ty pracujesz bo masz firme ja pracuje w domu oba pracujemy z ta tylko roznica ze jak ja zawale to ja biore odpowiedzialnosc a u ciebie w firmie ktos moze zawalic a ciebie gnebia ja spie spokojnie a ty niestety myslisz czy wszystko ok wole 3x mniej a miec spokuj i moc sobie w kazdej chwili wyjechac spac do ktorej chce i ogolnie jestem zadowolonym czlowiekiem mialem fajne zycie i uzylem go bardzo ale zawsze mialem szacunek do ludzi pracy i do pieniadza powiem tylko tyle jak chcialem kupic rower waganta sport to jak chodzilem do technikum to jeden miesiac pracowalem na noce przy produkci papierosow moja wyplata wtedy byla chyba 1800 zeta a rower kosztowal 1650 zeta. ale byl moj i nikomu nie musialem dziekowac a jak go szanowalem a bylo to bylo ok 35 lat temu.
17 685. kogucik19 2008-03-12 (15:45)
kupilem jeszcze radio na dwie plaskie baterie z dluga antena i tak jak wiesniak szedlem przez ul. florianska w krakowie w krotkej koszulce i opakowaniem po malboro a w srodku klubowe to byl szpan to byly chwile piekne a teraz nawet jak masz kase to albo masz wrpogow albo zazdrosnikow a wtedy majac takie radio mialem wokol na rynku kolegow i stacje Luksemburg. ok koniec tego dobrego to nie arciwum wspomnien ale napisalem to po to aby zrozumiec sen zycia i niektorym pokazac ze jestem normalny pozdrawiam
17 688. kogucik19 2008-03-12 (15:49)
mowie ci nie mam szczescia do liczb za cholere ani na chybil ani tak nic mi nie wychodzi co jest zwiazane z liczbami ja musze ciupac do oporu w to co musi wyjsc kiedys taka moja uroda ale moge obiecac przez 2 tygodnie zagram z wami tylo podajcie liczby i nie grajcie w nie bo nie wyjda jak ja posle nie ma sprawy bede gral
.
17 697. kogucik19 2008-03-12 (16:18)
znam bardzo bogatego krakowianina i jest to kolega ze szkoly sredniej tak bogaty ze kupil by nie jednego razem z butami i ja sie u niego w wili spotkamy to po 2 flaszce on placze bo ma niepelnosprawna corke i mowi ze wszystko odda byle ona mogla chodzis i to jest nieszczescie tego czlowieka a ja wtedy rycze razem z nim i jak mnie odwozi jego kierowca do domu bo pomimo prosb nie lubie spac u niego to bogu dziekuje ze jestem zdrowy mam corke zdrwa i wszystko mi sie jakos uklada a na zewnacznie widac po nim ze to jest czlowiek nieszczesliwy a jak komus malo to zapraszam na onkologie chetnie wam pokarze co to szcecie jak wychodze z tamtad na wlasnych nogach to przez lzy gwizdam ze szcecia i wtedy te dupiane problem y juz nie istnieja albo sa malutkie jak nie wiezycie to sprawdzcie .
17 699. kogucik19 2008-03-12 (16:38)
jak wam sie wydaje dzis parzyste czy nieparzyste gora koniec z tymi pogladami ile ludzi tyle charakterow i pogladow kazdy tu ma inny obraz szczescia a ja gram dopiero od 6 miesiecy wiec o co chodzi ludzie graja 30 lat i jest im z tym dobrze po co tyle krzyku byc albo nie byc parzyste czy nieparzyste jak wam sie wydaje moze to uspokoi rozpalone glowy na czele z moja.
17 703. kogucik19 2008-03-12 (17:22)
wiec mamy juz wspolnego wroga i jest to siwy teraz musimy wymyslec skuteczna metode jak zmusic ich zeby nam dali zarobic poprzez zmiany i wszyscypolaczmy sily zeby bylo moze platne za 2 trafienia w dyzym i w multi inna tabela zeby za 1 liczbe bylo wiecej i zeby byla komisja sledcza przy losowaniu jak to zrobic czy pisac czy nie grac a moze go porwac i dopiero jak zmiena zasady to oddac a wogule to jakie stanowisko ma siqwy w looto pilnuje maszyn jest ich konserwatorem czy moze prezenterem ja nie wiem jak bysmy to wiedzieli to moze latwiej bedzie waczyc z nim dzis gora nieparzyste
17 709. kogucik19 2008-03-12 (18:39)
jejku za 4 cyfry trafione tylko 108.50 tego nie wiedzialem to jest rozbuj w bialy dzien to chyba nawieksze okradanie czlowieka to gorsze niz pozyczka w providencie przysiegam ze nie wiedzialem bo w tym nie siedze 108 zeta za 4 muslalem ze to juz skala 3-4 tys ale jaja dobrze ze nie mam szczescia do liczb nieprwdopodobne to az sie prosi zeby cos zrobic zasypac ich mejlami czy co wylaczam sie bo sie wscieklem.
17 715. kogucik19 2008-03-12 (19:14)
www.efortuna.pl
17 774. kogucik19 2008-03-12 (22:38)
no na jutro juz wszystko przygotowane mniej wiecej gratuluje wszystkim wygranych jutro 13 wiec jeszcze tylko kotow brakuje chodzacych przez droge do kolektory,dzis ze stulonym ogonkiem lulu ide spac nic nie boli dzien bardzo szczesliwy do jutra dobranoc, a moze ktos poda na jutro prognoze ja wiem ze beda nieparzyste a moze ktos ma inny przeciek. dobranoc.
17 783. kogucik19 2008-03-13 (09:46)
Witam wpadl mi do glowy pewien pomysl tylko prosze was szanowni kulkowicze nie karzcie mi isc do lekarza pierwszego kontaktu ani do psychologa ,psychiatry i nie zamykajcie w pomieszczeniu bez klamek , A oto moj pomysl:mam psa ( a wlasciwe ma go moja corka)ktory uwielbia grac w pileczke ,jak tylko ktos przyjdzie musi pograc strzelajac bramki bo pies stoi zawsze w drzwiach taki rzut karny skutecznosc jego obrony to prawie 70%i wpadl mi do glowy pomysl, kupienia 80 takich samych pileczek w jakims supermarkecie z jednego pokoju zrobie maszyne losujaca na srodku pokoju (18m2)wyznacze miejsce na te pileczki zeby nie rozbiegly sie po pokoju np.obloze jakis tam kwadrat poduszkami i bede razem z psem w drugim pokojy padnie komenda przynies pileczke (ten pies czeka na taka komende zawsze)pies poleci do pokoju i przyniesie pileczke i to bedzie imitacja powietrza pogram z nim 2 minuty potem schowam i znow komenda przynies pileczke i tak 10 razy zabawa swietna dla psa szczegolnie bo zawsze to mnie sie po 5 minutach grania nudzilo tym razem wytrzymam dluzej .kazda pileczke opisze numerkiem od 1-80 i to co piesek przyniesie to wysle oraz opublikuje na stronce .pies nie jest zainteresowqany wygrana tylko zabawa wiec nie bedzie analizowal co przynosi a corka moze sobie pracowac w trzecim pokoju spokojnie . jezeli teraz ktos chce do mnie cos napisac co o tym mysli to blagam prosze przeczytaj poczatek .Wymyslilem i jade po pileczki a te ktore ma sie schowa jemu nie zalezy na kolorze byle byla okragla .pozdrawiam.
17 788. kogucik19 2008-03-13 (10:37)
Baryla co do nazwy to sie zgodze choc moj piesek to PUNIO i od szczeniaczka zboczony na punkcie pileczek ale z ta sprzedaza za kase sie nie zgadzem. pomysl z nazwaniem systemu dobry wiec moze system PUNIO i pozwol ze skorzystam z twojego pomyslu ale zmienie nazwe bo autor ma takie prawa.dodam ze przed chwila pokazali w dzien dobry tvn psy ktore sa szkolone do gaszenia swiatla przynoszenia kluczy itp. a moze zamiast siwego nadzor nad losowaniem mial by jakis grozny doberman moze wtedy czesciej byly by 6 .ok jade po pileczki nara.
17 804. kogucik19 2008-03-13 (18:58)
witam wlasnie wrocilem i moja maszyna losujaca PUNIOMAT sie sprawdzila kupilem te 80 pileczek i swietnie sie bawilem a jaka psina zadowolona ze chej a wyglaskana i losowanie zdalo egzamin powtorzylismy to 4 razy czyli wylosowalem 4 x 10 liczb przez 3 godziny ubawilem sie jak nigdy zapomnialem ze to o miliony chodzi jutro juz beda cyferki na pileczkach, i przednia zabawa dogadalem sie z psina ze jak cos wygram to ja zabieram koszty ktore ponioslem a psina ma na jakis smakolyk choc nic jej nie brakuje ale zabawa kosztuje to byl genialny pomysl a jaka rozrywka warta wszelkie pieniadze dawno sie tak nie usmialem pozdrawiam i dzisiaj nieparzyste gora.
17 816. kogucik19 2008-03-13 (22:18)
ja mam jutro do wyjecia z kolektory 4843,80 zeta nawet nie wiecie jaki jestem szczesliwy wszystkim co wygrali gratuluje a tym co byli blisko jak ja przez koleje losowania niech beda dobrej mysli. dzis z podniesionym ogonem ide spac jestem szczesliwy.
17 819. kogucik19 2008-03-13 (22:30)
bawilismy sie dzis ponad chyba 3 godziny juz pisalem dzis o tej zabawie nie pisalem numerkow na pileczkach bo jak by nie wyszlo to bym pileczki oddal ale bylo wspaniale psina sie cieszyla wiec corka dzis pileczki opisze jutro jade na zabawe do siny i jutro kolo 17-19 podam jakis zestaw tylko nie wiem czy zrobic tylko 1 zestaw 10 liczbowy czy wiecej ale bez wzgledu na wynik zabawa dla psa i mnie kapitalna .
17 823. kogucik19 2008-03-13 (22:39)
OPA za 10 zeta wygrasz 8 zeta na czysto to jest zdarzenie pojedyncze prognozuje na jutro niestety parzyste ale wiesz jakie ja mam szczescie wiec decyduj sam .
17 827. kogucik19 2008-03-13 (22:44)
OPA kursy sa ruchome wiec wachaja sie od 1,95 do 2,2 a obliczysz to tak stawka x kurs x 0.9to bedziesz mial wygrana od nie odejmij wklad bedziesz mial zysk.
17 832. kogucik19 2008-03-13 (22:48)
poslalem 6 kuponow za 460 zeta a kurs byl maly bo 1,95 i wygralem 4843,80 zeta kursy niestety sa ruchome zawsze musisz przeliczac ten zbolaly kurs jak masz kolo siebie tipsport to tam kursy sa wieksze i bardziej stale .
17 837. kogucik19 2008-03-13 (22:53)
najwecej mialem wtopy 7000 ale gralem po 200 na poczatek progresi i dodam mialem duzo szczescia na poczatku sie wpakowalem ale potem przestalem skakac jak glupi po kursach i obralem strategie Stanislwie chyba ja zagram bo brak adrenalinki mnie wykancza ja napewno na NP
17 842. kogucik19 2008-03-13 (22:58)
Psychol nikomu kitu nie wciskam mam kupony przed soba mozna zobaczyc jak tylko masz ochote kuponow jest 6 kazdy po 460 kurs 1,95 wygrana na kazdym to 807.30 wiec nigdy nie zarzucaj mi kitu za powazny facet jestem jak nie wierzysz to sprawdz mnie .
17 847. kogucik19 2008-03-13 (23:04)
***MARIO*** szanuje cie bo twoje wpisy sa rzeczowe i konkretne podaj metode jak ci mam to udowodnic podac numery kuponow czy zadzwonisz na skejpi to pokaze do kamerki ludzie czemu nie wiezycie to mnie strasznie denerwuje jestem wstanie to udowodnic tylko pokazcie mi jak mam to zrobic a to zrobie w miare mozliwosci technicznych .
17 854. kogucik19 2008-03-13 (23:13)
przestan sie wydurniac z tym posylaniem a kto ty jestes zeby mnie tak szkolic nie musze sie przed nikim tlumaczyc wiec przychamuj troche dla powaznych podaje gg 6918272 i chce juz isc do papierow bo obstawilem wszysko cala drobnice i nie wiem nawet co tam wyszlo czy jestem tam 15 zeta czy 20 do przodu.
17 861. kogucik19 2008-03-13 (23:19)
***MARIO*** 6 sztuk nie 4 .
17 867. kogucik19 2008-03-13 (23:24)
postaram sie jutro zrobic zdjecia cyfrowka i je zamieszcze tylko poniewarz ja nie umie zrobi to corka jutro bedzie u mnie i juz bedzie po zawodach ale i tak lubie tu pisac to swietna zabawa pomimo wszystko wszystkim zycze juro trafnych typowan pozdrawiam,
17 878. kogucik19 2008-03-13 (23:44)
Stanislawie kogutem to ja bylem 30 lat temu wiec nie bede nic zmienial bo by to nie byloa prawda nara dobranoc wszystkim.
17 907. kogucik19 2008-03-14 (09:45)
Witam i dziekuje za wiele pytan na gg zacytuje pare:czy moglby pan napisac na czym ta gra plega nastepny pisze niech mi pan napisze jaka metoda pan gra zeby ciagle wygrywac. nastepny pisze bardzo prosze zeby pan przeslal mi wypelniony kupon ja go wysle a wygrana sie z panem podziele. to tylko kilka przykladow moge zrozumiec brak wiedzy wtedy wskarze gdzie ja szukac bo ja ciagle czytam i ja uzupelniam ale nie moge zrozumiec bezczelnosci przyslac kupon a moze podaj nr konta to ci wplace po co bedziesz sie meczyl chodzeniem do koletory. widze ze bardzo duzo ludzi czyta ta stronke ale duzo ludzi nie wie o co chodzi i mysli ze tu sa sami tacy co tylko wygrywaja.Ci ktorzy pisza na tej stronce sa ludzmi madrymi z bardzo duzym doswiadczeniem i to ich nalezy sluchac wczoraj moj drogi matematyk zadal mi pytanie "co by bylo gdyby przez kolejne 3 losowania wypadaly parzyste i rownowaga" jak ochlonolem to sie zastanowilem i on ma racje po koguciku by zostaly tylko piorka i skulony ogonek wiec wszystkim mowie nie mam metody na wygrywanie a to co robie jest strasznie ryzykowne i nie polecam nikomu grac za duze stawki progresja mialem do tej pory szczescie bo nie bylo dluzszych przerw w nieparzystych ale taka sytuacja moze wystapic i grajac za poczatkowa stawke 2 zeta czy 5 zeta jestesmy w stanie przerwac za 5 czy 6 razem i kwota nie bedzie kosmiczna.ja wczoraj na tej drobnicy czyli Duzy P/0/NP numerek P/NP i 3 zakresy w tipsporcie wygralem 49,50 ale wygralem a tu nic nie wygralem odbijam straty prosze o tym pamietac pisze to do tych ktorzy sa zachlysnieci tak jak ja bylem ze mi szlo i nalezalo juz dawno zmniejszyc stawke ale madry Polak po szkodzie te wszystkie informacje pisze dla tych ktorzy nie zdaja sobie sprawy z zagrozen mozna duzo stracic i tyle w tym temacie dla tych co wczoraj do mnie pisali jedyna rada czytac zdobywac wiedze i sluchac madrzejszych bo nie ma metody jest szczescie albo go nie ma i koniec tajemnicy gry. A teraz przyszla mi do glowy taka mysl gdyby ludzie zaczeli grac na te wszystkie zdarzenia a olali multilotka cyferki to moze to zmusilo by ich do podniesienia wygranych grali bysmy na zdarzenia ktore maja wieksza sanse wygrania niz trafienie cyferek niech to przemysla madrzejsi ode mnie ja sie zbieram bo moj puniolot czeka i pileczki tez znow bedzie swietna zabawa dzis chyba zrobie przerwe w grze ale jeszcze nie jestem zdecydowany poki nie zrobie zdjec kuponom nie moge isc do kolektory wszystko zalatwie bede po poludniu pozdrawiam i wysokich wygranych zycze i szczescia bo bez niego najlepsze systemy padna.wylosowane cyfry przez mojego pieseczka podam jak wroce kolo 16-17 pozdrawiam.
17 923. kogucik19 2008-03-14 (15:10)
Witajcie wrocilem i juz podaje cyferki wylosowane przez psiaka ale tylko 2 zestawy bo corka zaczela robic obiad i tlukla lopatke wieprzowa i pies z pustym zoladkem nie bedzie pracowal na niepewne miliony ciesze sie ze sronka zaczela zyc. tym wszyskim co nazywaja mnie glupcem mowie macie racje tylko napiszcie to z chumorem bo to tylko zabawa i nic wiecej i tak do tego podchodzic czeba wiec podaje w kolejnosci przynoszenia . Pierwsza 10 to 19, 22, 1, 26, 80, 14, 73, 12, 39, 44, Druga 10 to 25, 74, 8, 79, 34, 26, 20, 6, 31, 60 teraz musze wyjsc a co do mojej gry dzis odpuszczam i nie podam zadnego typu bo wydaje mi sie ze dzis to albo parzyste albo rowno bedzie ale to moje dodczycia wszystkich pozdrawiam i piszcie z chumorem a nie tylko "kogucik jestes glupi".no i uzasadnij acha zdjecia kuponow juz sa w kompie wiec kto chce sprawdzic podac poczte i wysle nara.
17 973. kogucik19 2008-03-14 (20:37)
witam i nie wiem czy o to chodzi ale kurs w milenium jest 20 na numerek 1 z 36 ale nie polecam pomimo wielkiego kursu 42 dni czekalem na 17 bo jak chodzila to potem znikla ale nie wiem czy o to chodzi a nie chce sie wcinac
17 980. kogucik19 2008-03-14 (22:11)
dobry wieczor dobrze ze dzis odpuscilem bo przewaga parzystych ale dumny jestem ze swojej psiny w pierwszej dziesiatce 4/10 ale w drugiej dziesiatce psina wybrala 6/10 wiec jak na psine to rewelacja pozdrawiam i do jura.
17 988. kogucik19 2008-03-14 (22:34)
OPA ja bym sie nie odwarzyl za tyle zagrac na jedno zdarzenie mnie zmusila koniecznosc ale mozna bylo sprobowac szkoda za to dumny jestem z psiny 6/10 to rewelacja ja nigdy takiego wyniku nie mialem pozdrawiam
17 992. kogucik19 2008-03-14 (23:04)
to juz choroba jest ja mam pule i jak nawet bym przegral to nikt nie ucierpi i byl by to koniec grania trudno nie ruszyl bym wiecej ale na razie to jest frada i przyjemnosc ale stres wystepuje co najgorsze ze ONI nie dadza mi wygrac i nie dadza przegrac tylko mnie wykoncza stresem bo ciagle deptam w miejscu juz nie dlugo bedzie 0 i zmiana stawki.
18 001. kogucik19 2008-03-14 (23:33)
Tak sie ciesze ze ktos zarobil bo wygral jutro postaram sie jak najwczesniej jechac do psiny i znow sie razem zabawimy mysle ze o 15-16 bede juz z powrotem i podam co ten moj kundelek wyniuchal sam jestem zaskoczony ta skutecznoscia nigdy sam tyle nie trafilem ale skoro sie sprawdza a mamy tyle radochy z tego to ok psina gora przynajmniej dzis . pozdrawiam.
18 006. kogucik19 2008-03-15 (07:21)
Witam troche myslalem nad ta gra w efotuna 3/21 kurs za 3 liczby 777 zakres wylosowanych trojek pochodzi w wiekszosci z zakresu liczb 10 - 21 czy moze mi ktos obliczyc lub napisac ile musze zrobic zestawow trojek zeby byl to system pelny z tych 12 liczb na 14 losowan 4 mialy ten zakres liczb.moze trzeba zagrac takim systemem w zaleznosci ile zestawow trojek wyjdzie.
18 008. kogucik19 2008-03-15 (07:30)
dzieki juz znalazlem na stronie z systemami to 220 trojek to gdyby co 3 losowania nam sie udalo to bylibysmy jeszcze do przodu 78.60 sam nie wiem jakie wnioski wyciagnac z tego za krotki okres porownawczy bo na 14 losowan mam ta srednia ale czy tak zawsze bedzie napewno nie .problem dalej pozostaje otwarty pozdrawiam.
18 013. kogucik19 2008-03-15 (08:05)
tak poszedlem spac z podniesionym kuperkiem w moim wieku juz sie tak nie spi po trzecie musze jechac do psiaka zeby sie pobawic i niech psina walczy o moje miliony .wczoraj dlatego ze nie wyslalem czulem sie nijako to losowanko nie bylo juz taka atrakcja wiec dzis zagram na nieparzyste zeby troche adrenalinki wytworzyc. troche w ta drobnice wygralem.zycze trafnych typowan i wysokich wygranych pozdrawiam .
18 028. kogucik19 2008-03-15 (13:03)
Wlasnie wrocilem od mojej maszyny losujacej ktora dzis wyniuchala nastepujace 2 zestawy po 10 liczb podaje w kolejnosci z jaka psinka przynosila do pokoju a robila to z taka radoscia i ochota ze chyba polapala sie ze chodzi o miliony a jednak nie zapytala co ja z tego bede miala ale to powie jak bedzie wigilia to pogadamy podaje liczby pierwsza 10 liczb 73, 36, 1, 39, 27, 6, 58, 77, 19, 24, druga dziesiatka 50, 41, 14, 19, 38, 71, 66, 79, 23, 9, wszystkim tym ktorzy obdarza psine zaufaniem zycze wysokich wygranych.to swietna zabawa wszystkim polecam co maja pieski .
18 038. kogucik19 2008-03-15 (14:03)
***MARIO*** odpowiem ci tak jak kiedys bawilem sie z moja psina i sie poslizgnolem i lekko zwicholem noge to nikt sie tym faktem nie zainteresowal ale kiedys to pedzacy pies sie poslizgnol i wszyscy byli na nogach czy aby jemu sie nic nie stalo pies polecial dalej a mnie opiepszyli ze nie dbam o psa wiec jestem tak jak cala rodzina milosnikiem zwierzad i tak jak ta psina ma to smiem twierdzic ze nie jeden z nas tak nie ma i gdybym tylko widzial oznaki zmeczenia (chyba nie ma takiej mozliwosci)psiny to bym przestal a robie tylko 2 losowania bo nie che go tym znudzic a potem gram z nim 30 minut wiec nie zarzucajcie mi ze mecze psa on sie meczy jak nie gra i to cala pieska filozofia czego my ludzie nie mamy i jeszcze jedno psy sa szczere nie sa zawistne i zazdrosne i wierne czego mu ludzie nie mozemy o sobie powiedziec pozdrawiam a maszyne swoja droga moge kupic .pozdrawiami z chumorem przez zycie trzeba isc i nie brac go tak powarznie bo w dzisiejszych czasach to tylko to nas moze uratowac wysokich wygranych.
18 043. kogucik19 2008-03-15 (15:27)
***MARIO*** nie gniewam sie bo ja nie umie sie gniewac i wiem ze okurat ty i inni moga krytykowac bo przy tym nikogo nie obrazacie a jak juz krytykujesz to uzasadniarz wiec jest to krytyka a mozna to nazwac i dobrymi radami jak najbardziej konstruktywna co do maszyny to bede 2 miesiace kolo olsztyna to zapraszam do siebie i wtedy przywieziesz i wtedy ja sie ochrzci i bedzie dzialac.tak bardzo kibicuje Kubicy i ciesze sie ze jest z Krakowa oby mu sie udalo pozdrawiam.
18 055. kogucik19 2008-03-15 (19:53)
Tomko czy ty grasz jakims systemem czy tak po analizie wysylasz 3 liczby ktore uwarzasz ze wyjda
18 056. kogucik19 2008-03-15 (19:56)
mam pytanie : gram w tipsporcie na trzy zestawy i obstawiam wszystkie mozliwosci i moj matematyk mowi ze zle robie ze powinienem obstawiac tylko 2 zestawy, nadmieniam ze traktuje kazdy zestaw osobno tak jak by to graly 3 osoby moze pomozecie rozstrzygnac spor miedzy nami kto ma racje pozdrawiam
18 070. kogucik19 2008-03-15 (22:20)
No niestety psina dzis dala plame trudno ale i zabawa przednia i rozrywki troche nma stronce jutro bedzie musiala lepiej ponuchac bo nie zarobi na kosteczke a i w multi rownowaga jak na sobote mozna bylo lepszej oczekiwac trudno dobranoc jutro bedzie lepiej.
18 094. kogucik19 2008-03-16 (08:27)
Witaj i do Starego gracza mam taka uwage poniewarz wpis ten do tyczy rownierz mnie wiec odpowiem tak .Sam sobie zaprzeczasz bo mowisz ze znasz ludzi ktorzy z tego zyja wygrywaja czyli mozna skoro im sie udaje wiec zachecasz ty tez do hazardu.Po drugie ja mam z trzego zyc i to nawet nie zle a gre traktuje jako odrobina rozrywki i adrenaliny dodam jeszcze ze te pare groszy jestem do przodu moze sie to zmienic ale poki co to tak jest.sam proponujesz kosztowna gre bo piszesz ze trzeba grac systemami pelnymi bo to jest szansa ale i koszt duzy a gwaranca wieksza ale mierna bo wygrana nie zalezy od kasy tylko od szczescia.gdyby bylo inaczej a zalezala od kasy wszyscy ja mamy i wszyscy bysmy wygrywali.nastepna sprawa to nie traktuj ludzi jak ograniczonych umyslowo, reklama trafia do kazdego bo tak jest zrobiona ale w wiekszosci sa to ludzie myslacy (przynajmniej na tej stronce)ktorzy potrafia rozroznic zla reklame od dobrej.widzisz od 2 dni pies losuje mi cyferki do multi swietna zabawa dla mnie i psiny wesolo na stronce i kto chce kozysta z tego nikt nie ma pretensi o to ze cos nie wyszlo ja sam poniewarz nie mam szczescia do liczb kozystam z innych i nie mam zalu ze nie wyszlo.grasz jak piszesz 30 lat a innych przestrzegasz to tak jak by zlodziej mowil nie kradnij bo to nie ladnie.Ale dobre jest rowniez to ze przestrzegasz przed zapedami na duze pieniadze ale to kazdy wie na ile go stac juz takich wariatow co sprzedaja domy zeby wygrac jest corac mniej ludzie zmadrzeli wiedza ze nie tedy droga 20 lat temu technika losowania byla inna i wiecej ludzi wygrywalo i dlatego czasem wpadali w pulapke teraz gra duzo ludzi technika i wiedza na temat losowan jest ogromna i kazdy jest swadom zagrozen jakie czychaja na nieodpowiedniego hazardziste .to tyle stary graczu zycze ci szczescia w grze i wysokich wygranych oraz wiecej dystansu do mlodych rozpalonych czasem glow mlodosc ma swoje prawa i nigdy nie idzie z rozumem w parze.gdybym mial to co teraz 30 lat temu to cho cho ale niestety czsem masz wielkie pieniadze i one cie nie ciesza bo wszystko wysiada i nie ma jak z nich nawet skorzystac bo albo sie nie chce albo jest ochota a mozliwosci brak wiec poki co mlodosc to radosci szczescie a to trzeba wykorzystac pozdrawiam.
18 097. kogucik19 2008-03-16 (09:13)
To juz jest dranstwo tak obnizyc kurs na nieparzyste w totolotku 1,85 to znak ze albo duzo ludzi zaczelo obstawiac ta gre i bronia sie przed graniem progresja bo trzeba wiecej wlozyc zeby wygrac i jeszcze zarobic i to moze odstraszyc, osobiscie podejzewam rownowage po raz drugi i za taki kurs to nie posle to jest dranstwo ze strony buka jakies granice przyzwojtosci powinny obowiazywac ja dzis odpuszcze. tak zjezyc czlowieka z samego rana, a mialem dobry chumor pojade do psiny polosujemy a potem go wezme na dlugi spacer i wytlumacze mu ze tyle ludzi liczy na niego niech sie wezmie w garsc i zachowuje tak by choc 4 liczby trafil powinien zrozumiec pozdrawiam.bede oklo 14-15 podam wtedy puniaki czyli liczby.
18 099. kogucik19 2008-03-16 (09:34)
Witaj Marian 1950 niestety nie mam a mialem kupe tych systemow gralem nimi na sycho i bez powodzenia i przy przeprowadzce to wyzucilem zostalo mi pare ale nie napisalem gwaranci jak w tym siedzialem to znalem na pamiec nie wiem czy byles na stronce na ktorej jestesmy jest dzial systemy i mozna tam odpisac jest tam 500 systemow o roznych zakresach liczb ale gwaranci tam w niektorych nie ma moze to ci jakos pomoze pozdrawiam .
18 102. kogucik19 2008-03-16 (09:56)
Witaj Bzykuuu-zazdrosniku brakowalo mi ciebie i twojego dosc prostego pisania ale ty musisz byc nieszczesliwym czlowiekiem musisz ciezko pracowac zeby jakos przezyc i wszystkim zazdroscisz taki typ fatalisty co to mowi " napewno sie nie uda " zmien podejscie popatrz w lustro i usmiechnij sie jak juz nie masz do kogo to do siebie bedzie ci lzej na duszy pomimo twojego krytycznego nastawienia brakowalo mi ciebie ,pamietaj ze pies idzie tam gdzie go wlasciciel prowadzi jak juz pies wejdzie w gowno to znaczy ze jego wlasciciel juz tonie w szambie pies jest niestety w niektorych sprawac madrzejszy od wlasciciela ale po co tobie tlumaczyc jak ty nawet psa nie masz wiec pomysl troche ,popracuj nad soba a beda z ciebie ludzie
, bylem troche na ciebie obyrzony ale mi przeszlo bo to tobie jest zle a nie mnie ja mam sie dobrze ale nie bede cie juz dobijal pozdrawiam. I jeszcze jeddno pies nie wie co to zazdrosc on wie co to wiernosc i oddanie, i nie oczekuje rewanzu tylko troche milosci pamietaj to milosc rzadzi swiatem a nie nienawisc i zazdrosc.tacy ludzie z gory skazani sa na niepowodzenia.
18 103. kogucik19 2008-03-16 (10:00)
jak juz wejdziesz na systemy ukarze sie napis OTWORZ potem taka ramka ktora skasuj a potem to bedzie wykaz roznych systemow w zaleznosci od ilosci liczb nie jestem dobrym nauczycielem i mozesz mnie nie zrozymiec ale probuj nie umie ci tego jakos sensownie wytlumaczyc sam nie jestem orlem komputerowym pozdrawiam.
18 105. kogucik19 2008-03-16 (10:16)
Bzykuuu juz widac poprawe ok bede sie staral pisac dla ciebie dlugie wywody ale nie zawsze madre i tu mozesz mnie krytykowac podpowiem ci jak masz internet wiec moze skorzystaj sa tam dzialy takie jak biblitekarstwo i moze tam cos poczytasz a jak nie podaj adres napewno ci wysle fajne ksiazki i nie wykorzystam adresu do niecnych celow. W grunie rzeczy fajny z ciebie facet pozdrawiam i juz wychodze bo dzis niedziela palmowa i zwiazane z tym uroczystosci bede po poludniu pozdrawiam i zycze ci wysokiej wygranej a wtedy oj wole nie myslec .
18 133. kogucik19 2008-03-16 (13:49)
Witam i odpowiadam tak jestem z Krakowa czyli centus albo lajkonik jak kto woli co do Kubicy to zal mi go bo zawsze cos mu sie przydarzy ale bedzie lepiej to zdolny facet ale podejzewam ze tam tez moze jakies uklady sa ale nie mam na to zadnych dowodow ale gdzie wielka kasa tam i uklady. teraz podam pierwsza 10 wylosowana przez psiaka :39, 35, 3. 19, 56, 7, 17, 80, 53, 23, oraz druga dziesiatka:50, 49, 1, 38, 36, 6, 20, 73, 39, 58 mnie osobiscie sie one nie podobaja ale tylko 8 parzystych a 12 nieparzystych wiec pomimo tak niskiego kursu 1,85 postawilem na NP oraz wyslalem tak dla jaj za podstawowa stawke liczby ktore nie wyjda oto one 1, 2, 3, 4, 5, i kurs euro jako 1 moze z tych wynuchanych zrobic jjakis mix czy co to juz od was zalezy ,pozdrawiam
18 137. kogucik19 2008-03-16 (14:00)
OPA moze byc rownowaga bo z grafiki tak wychodzi ale jak nie posle nie bedzie dreszczyka emoci a taki nijaki ten dzisiejszy dzien ze trzeba sobie pomoc. poza tym psina wylosowala wiecej nieparzystych moze za tyle glaskania sie zrewanzowala ale nie dzis to jutro bedzie dobrze pozdrawiam
18 146. kogucik19 2008-03-16 (16:45)
grzes bede trzymal kciuki za ciebie bardzo bym chcial zebys choc nie byl stratny pozdrawiam.
18 149. kogucik19 2008-03-16 (18:48)
no i jak dzis myslicie co wypadnie rownowaga czy nieparzyste a z drugiej srony to jest bandytyzm w bialy dzien tak kurs obnizyc na mozliwosc wystapienia zdarzenia bo wszystkie powinny miec taki sam kurs to dranstwo i bzibziarstwo ze strony totolotka. pozdrawiam
18 152. kogucik19 2008-03-16 (19:20)
Bzibziarstwo to inaczej najwyzszej rangi skurw.....o a kurs jest 1,85 dawno tak niskiego nie bylo pozdrawiam.
18 155. kogucik19 2008-03-16 (19:42)
tak chyba juz za pozno na parzyste bylo 2.40 !! a na nieparzyste 1,85 pisalem juz co o tym mysle.
18 157. kogucik19 2008-03-16 (19:45)
Przy takim samym ryzyku wystapienia kurs powinien byc taki sam na obydwa zdarzenia chyba za duzo ludzi zaczelo w to grac ciesze sie bo moze multi cyferki zmieni kurs na wiekszy jak im obroty spadna ale czy spadna to nie wiem .
18 159. kogucik19 2008-03-16 (19:49)
na remis nie wiem bo jak zobaczylem kurs na nieparzyste to mi mroczki sie w oczach ukazaly tak sie zjezylem ale jezeli pamietam to 3,2
18 179. kogucik19 2008-03-16 (22:17)
witam i gora nieparzyste tak czulem i dobrze ze wyslalem.grzes czy ci sie choc koszty wrocily dzis z podniesionym ogonkiem ide spac piesek przyniosl dzis wiecej nieparzystych i ja mu dzis zaufalem 8 do 12 na korzysc nieparzystych zasluzyl na kosteczke w 2 dziesiatce cztery liczby pozdrawiam.
18 201. kogucik19 2008-03-17 (09:33)
Witam po przeczytaniu dyskusi to ja osobiscie popieram Adamsa ma on racje z ta matematyka a my czesto o tym zapominamy moze nie we wszystkim sie zgadzam ale teori matematycznej sie nie da oszukac teraz pytanie na ile ona jest np.prodnoza skuteczna w zderzeniu z rzeczywistoscia przy krotkich terminach podejrzewam to na swoim przykladzie jest nieskuteczna ale jak bym gral 2-3 lata to pewnie byla by bardziej skuteczna. co do zakresow to gram w tipsporcie progresja na trzy zakresy 1-12 13-24 25-36 oraz na dwa zakresy 1-18 19-39 na 3 zakresy kurs jest 2,7 na to drugie kurs 1,8 i obstawiam zawsze wszystkie mozliwosci i chcialbym aby dzis wypadl zakres 25-36 w drugim przypadku 19-36 gram jeszcze czy numerek bedzie parzysty czy nieparzysty kurs 1.8 ale to w totolotku i prosze niebiosa o nieparzysty co do dzisiejszej gry w multi P /NP to dzis nie wiem czy zagram bo wszystko moze wyjsc a pewien matematyk mi powiedzial jak nie wiesz co obstawic to nie graj odpusc wiec dzis odpuszczam.co do rosolku ze mnie to tylko nieliczni beda mogli sprobowac tej wspanialej zupki a ten komu sie trafi grzywka bedzie mial szczescie do nastepnych swiat Bozego Narodzenia pozdrawiam kolo 15-16 podam losowanie puniolota czyli mojego przyjaciela pieska pozdrawiam i jeszcze jedno nie ponizajmy sie na tych stronach a wymieniajmy poglady nikt nie ma patentu na wiedze czsem pomysl wydajacy sie ze jest idiotyczny przynosi efekt i okazuje sie ze to jest dobre a to co bylo jako takie pamietajcie miejmy szacunek do siebie i na wesolo prosze.
18 205. kogucik19 2008-03-17 (10:43)
Witaj Stary graczu nie bedzie slow krytyki bo to co napisales a maz duuuuzo wiekszy starz grania ode mnie jest niestety prawda ale nie zgodze sie z tym ze wszyscy sa przegrani to tak jak bys napisal ze wszyscy chorzy na raka musza umrzec a to nie prawda widzisz jest takie cos jak nadzieja wiara ktora trzyma przy zyciu i taka nadzieje i wiare maja grajacy bo wierzyc w cos trzeba a nie zyc jak roslinka . Ludzie ida do pracy wracaja do domu i co oczy w idiotyczny telewizor gdzie panuje glupota i chamstwo oraz przemoc nie ma juz programow uczacych czego kolwiek wiec graja przegrywaja swoje nadwyzki finansowe i to jest zdrowsze niz by je przepijali i ta nadzieja ze moze ja jutro bede milionerem dodaje skrzydel jak redbul nie sa to szalency nie inwestuja duzo czasem zaszaleja w swojej determinaci ale czyms zyja no i co najwazniejsze poszezaja wiedze z akresu matematyki,prawdopodobienstwa ja tez nie zawsze rozumie Adamsa z tymi jego procentami ale czytam to nie raz kilkakrotnie za kazdym razem cos mi zaswita i potem tego szukam zeby zrozumiec grajac umiejetnie na zdarzenia losowe ale nie sportowe grajac progresja i to zdrowa czyli pierwszy prog nie wiecej jak 5 zeta nie mozesz przegrac gdyz zdarzenia sa cykliczne i mozna wytrzymac nawet brak zdarzenia przesz dluzszy okres az padnie i odegrac sie warunek to dobrze zaplanowana progresja kapital i szczescie nie sa to zyski straszne ale na papierosy zawsze sie skubnie .Dlatego ja nie polecam internetowych bukow bo tam 400 i koniec a trzeba byc przygotowanym nawet na pare tysiecy niestety .wiec gra to nie glupota tylko nadzieja a nadzieja daje nie jednemu sile . i tego nie mamy prawa negowac na gre trzeba spojrzec z chumorem bo nawet jak sie straci to jak sie zadreczysz to cie stres zje i zawal gotowy a jak to potraktujesz jako pechowa przygode i nawyzej nie kupisz w tym czasie nowego dlugopisu to bedzie to sukces no i wreszcze popatrz na to ze strony starosci ja jako juz stary kogut mam inny poglad na zycie niz mlodzi ludzie u ktorych jest swiadomosc wiedza i mozliwosc zarobku i strata to taki motor napedowy do pracy zarobic zagrac a nuz sie uda i tak w kolko czy to nie jest piekne nalezy sie tylko marwic tym ze nie ma metody aby zmusic totalizator zeby zmniejszyl swoje zyski i to jest dranstwo jak nas skubia ale to juz na inny temat pozdrawiam.
18 208. kogucik19 2008-03-17 (11:15)
Jezeli prosisz o rade to moja bedzie taka 800 sobie odluz a zagraj w multi na nieparzyste tylko nie wiecej jak za 10 zeta bo zebys mogl to odegrac potem progresja a 1000 to mala kasa zeby poszalec co do buka to tam nie szalej bo ci ogranicza wplate do 400 zeta i progrsja nic nie nawojujesz zagraj u buka na parzyty numerek i nieparzysty co wyjdzie zawsze wygrasz a z kad jests bo jak masz tipsport to sprubuj na przedzialy, tylko tez za 5 zeta pomysl ze zdarzenia dwudrogowe sa oplacalne zagraj na plusa parzysty czy nieparzysty za 2 zeta pomalutku bo 1000 to nic i poplynie nawet sie nie ogladniesz skubac pomalu jak kogutowi bedziesz chcial wyrwac na raz duzo pior to nie dasz rady a jak po jednym to go oskubiesz pozdrawiam i musze juz isc bede po poludniu,
18 225. kogucik19 2008-03-17 (14:44)
Witajcie co do wpisu KOTWICY to moze tak trzeba korzystac z obcych bukow po to zeby obroty u nas zpadly i wtedy oni moze pomysla co zrobic zeby znow przyciagnac gracza. nie zauwarzylem patriotyzmu ze strony totoltka w stosunku do grajacego wrecz przeciwnie robia wszystko zeby cie zniechecic przyklad kurs na nieparzyste 1,85 zgroza to wole dac obcemu jak swoj o mnie nie dba. temat rzeka ale moze w tym jest metoda. dzis podaje liczby wylosowane przez psiaka w puniolocie to pierwsza 10: 36, 48, 1, 19, 50, 6, 17, 72, 27, 39, oraz druga 10: 79, 53, 11, 1, 58, 7, 2, 33, 78, 44, moze z tego jakiegos mixa zrobic nic nie doradze bo nie mam szczescia i nawet nie posylam bo wiem ze jak posle to nic nie wyjdzie. zycze wysokich wygranych pozdrawiam i ja dzis odpuszcze bo sytuacja jest podejzana na rowno albo parzyste ale slepy los i tak zrobi co bedzie chcial.
18 252. kogucik19 2008-03-17 (18:43)
Witam i dziekuje za checi FRANK1 ale ja mam taki system skladajacy sie z kartki i dlugopisa i za pomoca jedynek i zer sobie wszystko zaznaczam w pionie i mam odrazu gotowy wykres a jestem wzrokowcem niestety juz po 50 wiec zrozumcie starego koguta ze moglby sie pogubic za szczere checi dziekuje jak cos to piszcie a ja moge tylko doradzic bo wbrew pozorom po grzaniu przez 5 miesiecy jestem do przodu jak dlugo to bedzie nie wiem ale przybywa a nie ubywa wiec to dobry znak moje gg 6918272 zycze sukcesow tylko rownowaga moze dzis wam przeszkodzic w zysku a potem poklikamy pozdrawiam.garm bo mi adrenalina skacze - zawalowiec .
18 291. kogucik19 2008-03-17 (21:44)
Eeeleaaa nic nie musisz udowadniac ja ci wierze bo w koncu wszyscy zaczniemy sobie nie wierzyc i sie obrazac i dosc mamy stresu przy grze to jeszcze nawzajem do siebie zygamy to nie jest fer. Dobrze ze istnieje adams matematyk czlowiek ktory wskazuje nam co bardziej sie oplaca i umie nam to pokazac w procentach i moze nawet nie jednego przestrzegl przed utopieniem wielkiej kasy pokazuje nam tu dzieki swojej wiedzy ze przerwy moga wynosic nawet 30 losowan na dane zdarzenie i to juz mnie naprzyklad zapalilo czerwona lampke i moge sie z nim nie zgadzac ale go sznuje bo ma wiedze wielka wiedze a ja ludzi modrzejszych ode mnie szanuje.kotwica i dobrze ze i ty jestes moze i takich potrzeba nie wiem czy jestes kobieta ale chyba tak wiec prosze czsem uwierz jak nie facetowi to kobiecie trzymaj sztame z kobietami .Sam na wlasnej skorze odczulem ten brak wiary i musialem udowadniac prawde .Nawet moja corka mowila zeby tego nie robic i nie znizac sie do takiego poziomu ale postanowilem to zrobic tak jak obiecalem po raz pierwszy i ostatni i wogole juz nie pisze kwotowo tylko na co gram i koniec ,jestesmy ludzmi zazdrosnymi a ja bardzo sie ciesze ze ktos wygral a jak Eeeleaaa pisze ze wreszcie trafila dana liczbe to ciesze sie jak bym to ja trafil i co najwarzniejsze wierze jej nie dajmy sie zwariowac myslmy lepiej jak zmusic totto do podniesienia kursow jak wygrac a nie jak sie pozagryzac o ludzie o panie o ludzie o panie juz tylko 15 minut i wszystkie buzie juz rozesmiane.
18 294. kogucik19 2008-03-17 (22:10)
no i dobrze dzis wyczulem ze nie poslalem na nieparzyste wyszlo rowno tak jak jakos czulem co do typowania przez pieska to w drugim zestawi 4 liczby z plusem moze komus szczesciue przyniosly niestety w pierwszej 10 tylko 2 trafienia napewno losuje lepiej ode mnie ,
18 309. kogucik19 2008-03-17 (22:51)
Adams nie kazdy to rozumie jezeli moge ci podpowiedziec to daj jakis komentarz do tego obszerniejszy bo podejrzewam ze twoja praca idzie na marne ludzie popatrza i jak nie zrozumia a nie zastanowia sie to to omijaja tak mysle moze zle mysle .pozdrawiam.
18 338. kogucik19 2008-03-18 (09:25)
Witam poczytalem wpisy z wczoraj i jak zwykle wyrzywamy sie na sobie nawzajem i zastanawiam sie do czego to ma sluzyc a nie dyskutujemy nad tym jak zmusic siwego zeby sie wytlumaczyl dlaczego maszyna losujaca kreci sie roznie tzn.czas krecenia jest rozny czym powodowane jest ze tlo w ktorym odbywa sie losowanie pozbawine jest elementow takich zeby mozna bylo rozpoznac kiedy sie ono odbywa,uwazam ze sa to wazne spostrzezenia ja ich nie zauwazam bo za bardzo sieskupiam na liczbach ale czytam ze o 8 sekund dluzej sie cos tam kreci i pytam DLACZEGO moze mi ktos to wyjasni nie mam wiedzy na ten temat liczby losowane przez psiaka podam kolo 14-16 wczoraj wylosowal w jednym zestawie cztery liczby z plusem co dzis jego nos wynucha. i dzis chyba bedzie rownowaga wiec odpuszcze bo zawsze sa dwie pod rzad 7, 8 luty 10,11 luty 28,29 luty 7,8 marzec wiec biorac to statystycznie jak by nam to obliczyl pan Adams to jest prawdopodobienstwo ze tak moze wyjsc pozdrawiam.
18 344. kogucik19 2008-03-18 (11:16)
Witam Grzes1972 tak masz racje bardzo przepraszam przedewszystkim za moj blad oraz za psiaka chyba na starosc ma wech slabszy ale to wszystko nic strasznie sie ciesze ze wygrywasz i to mnie cieszy i ze traktujesz to jako zabawe czego inne smutasy nie rozumieja pozdrawiam cie serdecznie i bawimy sie dalej bo ja przy losowaniu bawie sie okropnie ile smiechu u znajomych to wywoluje pozdrawiam i przepraszam ale siwy sie tez myli ale on nie przeprasza pozdrawiam i prosze o wybaczenie i dalej wygrywaj.
18 348. kogucik19 2008-03-18 (11:23)
posluchaj ty niedowiarku nie wierzysz bo nigdy nic nie wygrales koguta to ty jadles wtedy jak go pies zagryzl i trza bylo cos z nim zrobic i jeszcze jedno niedowiarku podaj poczte a przysle ci zdjecia kuponow juz jednemu wyslalem moge i tobie. ale zycze ci zebys dzis na obiad dostal kawalek miesa pozdrawiam.
18 353. kogucik19 2008-03-18 (11:38)
prostaku charuj dalej na tych swoich chektarach i odkladaj na nauke bo jestes taki tepy ze twoja edukacja bedzie tyle kosztowac co bys sprzedal te chektary dzbanki opruznil i dalej glupi bedziesz a nie chektary sa majatkiem tylko wiedza bo ty musisz pytac o wszystko madrego nawet o to dlaczego woda jest mokra nara.
18 379. kogucik19 2008-03-18 (15:38)
Witam i podaje liczby wyniuchane przez psiaka pierwsza 10 :27, 19, 1, 50, 58, 5, 79, 29, 2, 39, i druga 10 : 8, 48, 62, 72, 4, 34, 18, 1, 31, 34, mnie sie te liczby nie bardzo podobaja ale nie bede sie klucil z psiakiem on jest szybszy ode mnie co do losowania P/NP w multi to tak jak przewiduje OPA raczej bedzie albo rowno albo parzyste dlatego ja dzis gram na drobnice pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
18 380. kogucik19 2008-03-18 (15:42)
KOTWICA ja bardzo lubie cie czytac pomysl z nazwaniem grajacych wydaje mi sie dobry a nawet rewelacyjny jak by wiecej takich ludzi bylo to swiat bylby weselszy pozdrawiam i dopominam sie o wiecej.
18 441. kogucik19 2008-03-18 (21:44)
Idzie grzes przez wies i stalo sie przylecial golab z Krakowa nasral ci na pagony a tobie sie pomylilo i stwierdziles ze jestes polkownikiem bardziej bym uwerzyl w to ze jestes napoleonem. po drugie jestes po WAcie ale takiej cukrowej chyba pamietam ze wtamtym czasie wszystkie matoly szly na wat bo potzrbowali glupich i silnych .Po trzecie juz sie nie dziwie ze amerykanie w iraku sobie nie radza jak maja takich kretynow za sojusznikow to jeszcze sa skonni przegrac na szczescie wrociles do kraju i lezysz teraz odlogiem .I po czwarte nie chwal sie swoim skronym majatkiem bo gdybus go mial nie zebral bys w iraku paru dolarow a pamietaj ze nie jeden tu piszacy ma wiecej niz warte sa twoje chektary i moglby cie kupic z butami tylko co potem z toba zrobic bo w tym kraju nie wolno utylizowac ani dokonac eutanazi wiec nikt by sie z toba nie meczyl podpiol by cie do pluga zamiast konia i sam bys sie wykonczyl milego wieczorka ci zycze obszarniku z bozej laski.
18 452. kogucik19 2008-03-18 (22:14)
Tak puscilem dzieki nigdy nic nie wygralem w cyferki to pierwsza taka wygrana jak juz pisalem zam fakt ze wygralem jest dla mnie nagroda dzieki i ciesze sie ze tobie tez dobrze poszlo pozdraiwam.
18 463. kogucik19 2008-03-18 (23:17)
cos ta psina mi nawala w pierwszej 10 tylko 2 liczby w drugiej 10 tyklo 3 ale z plusem no moze jutro bedzie lepiej od glaskania to juz siersc wychodzi a kulki nie chca pozdrawiam i do jutra dziekuje za podanie typow poslalem i weszly 88 zeta wygralem ale sama radosc wygrac na cyferki to jest wydarzenie roku pozdrawiam.
18 466. kogucik19 2008-03-19 (08:25)
Witam i padly wszelkie statystyki wykresy i moje przeczucia tylko lotto zachowalo sie poprawnie i wylosowalo nieparzyste ale nie poslalem zawierzylem przeczuciu zapominajac ze mam dalej to zezowate szczescie i zawsze musze grac odwrotnie niz czuje madry kogut po szkodzie dzis oprucz innych zakladow wysylam na nieparzyste i koniec z miomi przeczuciami i wydaje mi sie ze dzis 20 sie powinny ruszyc ale niech nikt nie bierze tego powaznie bo ja kogucik ni cholery do liczb nie mam szczescia.Pozdrawiam I jeszcze jedno moze siwy czuje ze mu sie grunt pali pod nogami to pryska na karaiby a tu na mine pakuje mloda dzieczyne ale moze to i dobrze on juz dosc zlego zrobil i teraz karta sie odwruci nie zachwycila mnie w tej reklamie ta pani ale na tle tego starego siwego z apaszka pod szyja wypadla chodzi mi o wyglad korzystnie.co wy na ten temat sadzicie i psie wyniki powinny byc kolo 17 pozdrawiam.Dziekuje za informacje .
18 468. kogucik19 2008-03-19 (08:39)
Wpisz www.profesjonal to meze cie przezuci samo na fotune czasem fortuna sie blokuje.
18 492. kogucik19 2008-03-19 (16:21)
Witam tu biedny kogucik goniony przez swoja kurke po sklepach jak tak dalej pojdzie wszystkie piora mi z ogonka wypadna niech te swieta sie wreszcie zaczna i podaje liczby z puniomatu wyniuchane przez psiaka to byl jedyny moment zabawy w tym dniu pierwsza 10 : 27, 5, 38, 25, 29, 42, 63, 12, 18, oraz druga 10 : 50, 1, 22, 46, 69, 55, 19, 28, 64, 26, zycze powodzenia i juz kurka gdacze wiec zegnam do wieczorka .wysokich wygranych.
18 493. kogucik19 2008-03-19 (16:26)
Zapomnialem dodac ze co by nie bylo to poslalem na nieparzyste, i jako kogut tak dla jaj liczby ktore maja nie wychodzic w multi oto one 1, 2, 3, 4, 6, 9, 17, 41, i kurs euro jako 1 caly kurs to 4,73 pozdrawiam.
18 505. kogucik19 2008-03-19 (18:53)
dzieki Adams ja to puscilem za 2 zeta tak dla jaj bo chce zeby wyszla 1 a z moim szczesciem jak tu obstawie to tam wyjdzie tam zarobie troche wiecej a tu strace tylko 2 zeta z moim zezowatym szczesciem musze cos poswiecic zeby mnie bylo dobrze i innym sie poszczescilo ale co do oplacalnosci to masz racje wszystko jest nieoplacalne jak sie nie trafi i odwrotnie nawet kurs 1.2 sie oplaci pod warynkiem ze trafimy liczbe.kogucik juz na grzedzie siedzi padniety i nawet mu sie na kurki patrzec nie chce chyba ze po 22 dostanie adrenaliny a wtedy oj bedzie sie dzialo.
18 508. kogucik19 2008-03-19 (19:06)
Jezeli macie u siebie w miescie TIPSPORTA to polecam tam obstawiac bo maja wieksze kursy na parke prof ma 10 a TIPSPORT 11 to przy wiekszych kwotach daje sie odczyc na wyplacie.