Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 96 480. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Matti. jakoś ostatnio nie mam szcześcia ale ja wysyłam 17,24,25,26,57
do wszystkich wątpiących....:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Skrajnie-biedny-97-latek-wygral-majatek-na-loterii,wid,12010092,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Skrajnie-biedny-97-latek-wygral-majatek-na-loterii,wid,12010092,wiadomosc.html
lila.dzięki, poszaleje jeszcze na 22.15. czas pobic swój rekord albo przynajmniej dorównac ;-)
teraz się zastanawiam czy jest możliwe ze o 22,15 coś się z tego powtórzy. czy jest sens wysyłać jeszcze raz ten kupon
max... ja narazie z nich nie bede rezygnowac... jutro 25... moja liczba urodzenia... może cos sie uda
paola... mam kilka zestawów... cyferki owe wynikają z dat urodzenia moich i rodzinki...
lila...to forum dla anonimowych hazardzistów hihi... madzia sie przestraszyła po wiadomościach że zamiast z nami będzie musiała tam pisać
madzia... ok. już myślałam, że nawet witanie się jest nie na miejscu ;-)
madzia... ufff. ja dziś próbowałam rozgryźć keno i nie byłam na czacie, więc pomyślałam, że jakieś hocki się porobiły
Robal_36... nie wiem co mogło ci się tak skojarzyć, ale nie mam czasu przyglądać się tym "znacznikom" bo albo się wkurzam że nie lecą moje liczby, albo cieszę, że lecą
witam wszystkich.
lila... od tych klopsów to już niestrawności można dostać
lila... od tych klopsów to już niestrawności można dostać
sprinter22new... niektórzy wygrywają... jak to się ma do Twojej teorii???
hosia... bez problemów zwykle odbiera się wygrane w kolekturach należących do TS. Jak ktoś ma na swojej działalności to już problem
wiechu100... mówię o kolekturach, w których kolektorzy są pracownikami TS....
Witam Panowie. Dla rozluźnienia atmosfery podajcie koleżance jakieś cyferki na multi :-)
Naptun...ma się rozumieć, ale jak trafię to jakoś Ci się odwdzięczę, coś mi ostatnio moje nie chcą wpadać, ch/t też lipa, więc może pomoc koleżeńska podziała
Kubex... Tobie też dzięki
Neptun... pójdę na spacerek to zaszaleję...
Neptun... pójdę na spacerek to zaszaleję...
kubex... ale wygraliśmy... no ale cóż, jest jeszcze 22.15 . niektórzy maja kilka nicków żeby więcej typować
ricardos... no właśnie taki mam zamiar, tylko to czarowanie coś ostatnio mi nie wychodzi
ricardos...a ja w 2003 9/10, później to już mniejsze. ostatnio 5/5 w styczniu
ricardos...trzeba jakieś czary odprawić żeby nam się dziś udało... bonusem możemy się przecież podzielić... a i jest jeszcze kolega neptun i kubex do podziału bo rano swoje typy podali :-)
ricardos... ja już kolekturkę odwiedziłam.... drugi raz nie będę biegła ;-)
neptun, ricardos... ale z tego co wiem to ja mam najbliżej do oddziału....:-)