Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 102 169. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie chce mi się szukać wczorajszych deklaracji przystąpienia (typowania)
to tak samo jak ja wysłałam keno na ch/t zamiast puścić swoje cyfry i poszły w tym losowaniu moje 7/8
Robal_36 .... i tak możemy sobie dyskutować o metodach i sposobach i systemach itd. itp..... gdyby były takie to co dzień w MM byłoby co najmniej kilka wygranych 10/10 i innych. i znów itd.itp
pzdr
pzdr
Robal_36... ja moje 9/10 miałam ze swoich liczb, wynikających z dat urodzenia itp. wysyłanych systematycznie, było na nie też kilkanaście 7/10... o mniejszych nie piszę...
Robal_36... i tymi pokrętnymi sposobami doszliśmy do tego samego wniosku, a że dziś jest wtorek (do tego nieparzysty), a moje większe wygrane były w nieparzyste wtorki - to jestem dziś pełna optymizmu, że dziś jest ten dzień...
pzdr
wysokich wygranych wszystkim!!!
pzdr
wysokich wygranych wszystkim!!!
Robal_36... masz rację, najlepiej raz zagrać i wygrać ...ale cóż, rzeczywistość jest inna... na pocieszenie: pamiętam, jak kilka lat temu pewna rodzina z mazur wygrała w Dużego Lotka 6/6, dwa losowania pod rząd
więc dlaczego i nam miałoby się nie udać....
pzdr
więc dlaczego i nam miałoby się nie udać....
pzdr
dziś miła pani w kolekturze opowiedziała mi historię jak to wczoraj pewien pan obraził się na multi i zamiast wysłać swój stały kupon 9/9 z plusem, wybrał piwko. wylosowano całą dziewiątkę i plus...
matev44. pani by słówka do mnie nie pisnęła gdybym nie zaczęła rozmowy, że poszło mi bokiem 7/8 w keno
matev44. powiem tak. ja "się obraziłam" na keno i podarłam mój kuponik, ale będąc w kolekturze wysłałam na ch/t. trafiłam 2 zł, a gdybym wysłała moje to bym miała 325 zł, więc wszystko jest możliwe
majowie mieli kalendarz cykliczny, po 2012 wszystko od początku, euro 2012 nie zagrożone.
pzdr
pzdr
kogucik ja się nie gniewam. proszę o wierszyk w stylu "hej na buka" ale dla TS
witam!
rico. bonus 50 tys był już wczoraj wieczorem, po dzisiejszym losowaniu jest już 60 tys
rico. bonus 50 tys był już wczoraj wieczorem, po dzisiejszym losowaniu jest już 60 tys
hej lila, rico, ricardos...
ja wysyłałam rano i też jest 50 tys
a skoro co losowanie zwiększa się o 10 tys. to teraz jest 60 tys. a TS-owi komputer zaspał...
ja wysyłałam rano i też jest 50 tys
a skoro co losowanie zwiększa się o 10 tys. to teraz jest 60 tys. a TS-owi komputer zaspał...
1. raz nie wysłany bo cyferki nie chodziły więc wysłałam na ch/t
2. raz się zastanawiałam: wysłać, nie wysłać... no i nie wysłałam
2. raz się zastanawiałam: wysłać, nie wysłać... no i nie wysłałam
lila ten komputer TS jest naprawdę do tyłu. zamiast powiększyć bonus to zmniejszył
rico...biorąc pod uwagę, że przystępując do gry zgadzamy się z regułami...
jak sobie policzyłam to ładne parę tysiaków wyciągnęłam od TS więc stratna nie jestem...
i najważniejsze
komputer TS nadal zaspany, jest dziś szansa na wygrane...
powodzenia
jak sobie policzyłam to ładne parę tysiaków wyciągnęłam od TS więc stratna nie jestem...
i najważniejsze
komputer TS nadal zaspany, jest dziś szansa na wygrane...
powodzenia
rico...jeszcze nie trafiłam 8/8 w keno, dwa razy bym miała 7/8 gdybym wysłała....
ale z góry dziękuję!!!
pzdr
ale z góry dziękuję!!!
pzdr
lila. ok.
a jak wygram dziś 10/10 w multi albo 6/6 w lotto, to napewno sytuacja się zmieni :)
pzdr
a jak wygram dziś 10/10 w multi albo 6/6 w lotto, to napewno sytuacja się zmieni :)
pzdr
torsan... ze sportem to mam tylko do czynienia jak dźwigam ciężary po schodach :)
witam.
ricardos... odebrałam całe 20,60 zł... nie wiem na co to przeznaczyć...
ricardos... odebrałam całe 20,60 zł... nie wiem na co to przeznaczyć...
Robal 36... za późno rada, już wysłałam za wygraną, pan w kolekturze musiał mi wydać całe 5,60 zł., bo 15 zainwestowałam:) i był strasznie niepocieszony... nie lubi wypłacać kasy, nawet takiej malutkiej
Robal 36 a jak znajdziesz jakąś monetę to "chuchasz" na nią czy nie???
wysłałam 6 kuponów, wylosowali 6 moich liczb, średnia 1 trafienie na kuponie
Gała... a kiedy ta zniżka formy się skończy??? masz jakis konkretny termin???
no ok. każdy się wkurza jak mu nie idzie, ale jednak coś sie ugrywa
komputer TS nadal przytkany, podaje wielkości wygranych i bonusa a nie podaje wyników
krzysiek2783... ja nie wierzę że TS jest uczciwy, ja wierzę, że wygram a to różnica
elmat331... głowa do góry, ale przepisu na wygraną nikt ci tu nie zagwarantuje bo go nie ma
krzysiek2783... stare przysłowie pszczół mówi: pierwszy milion trzeba ukraść albo wygrać w totka :-)
to tak na próbę, żeby sprawdzić czy mogę pisać więcej na czacie:
31.03.201015:51
3,2 mln złotych w Lotto trafione w Szczytnie
To już trzecia ponadmilionowa „szóstka” trafiona w historii Szczytna i trzeci milioner z warmińsko-mazurskiego w ciągu ostatnich 35 dni.
18 zł - tyle zapłacił gracz niedzielnym popołudniem w punkcie przy ulicy Chrobrego za sześć zakładów na chybił trafił w Lotto. Wystarczyło to, by cieszyć się wysoką wygraną o wartości 3 227 080,1 zł.
„Milionowe” liczby, pokrywające się z tymi na zwycięskim kuponie, zostały wylosowane wczoraj o 22.15 na antenie TVP Info to: 10, 15, 27, 32, 39, 46. Warto sprawdzić dokładnie własny kupon, gdyż obok pożądanej „szóstki”, trafiono wczoraj ponad 50 tysięcy wygranych niższych stopni o łącznej wartości około 2,1 mln zł.
31.03.201015:51
3,2 mln złotych w Lotto trafione w Szczytnie
To już trzecia ponadmilionowa „szóstka” trafiona w historii Szczytna i trzeci milioner z warmińsko-mazurskiego w ciągu ostatnich 35 dni.
18 zł - tyle zapłacił gracz niedzielnym popołudniem w punkcie przy ulicy Chrobrego za sześć zakładów na chybił trafił w Lotto. Wystarczyło to, by cieszyć się wysoką wygraną o wartości 3 227 080,1 zł.
„Milionowe” liczby, pokrywające się z tymi na zwycięskim kuponie, zostały wylosowane wczoraj o 22.15 na antenie TVP Info to: 10, 15, 27, 32, 39, 46. Warto sprawdzić dokładnie własny kupon, gdyż obok pożądanej „szóstki”, trafiono wczoraj ponad 50 tysięcy wygranych niższych stopni o łącznej wartości około 2,1 mln zł.