Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 104 681. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila...w laptopie cięzko wymienić klawiaturę :-) ale już jest raczej ok, bo wczoraj po południu udało mi się wiekszy tekst skopiować i dodać do czatu... teraz też się rozpisałam dla sprawdzenia
lila... ok. moge już elaboraty pisać... a w związku z tym, że dziś prima aprillis to można bezkarnie dużo rzeczy wypisywać :-).... a nawet jak wygramy, to nikt nam nie uwierzy
lila jak wygrałam moje 9/10 w kwocie 5000zł minus podatek = 4500zł to się ciotka na mnie obraziła, bo chciała pożyczyć ode mnie kase na spłatę tam czegoś co przewyższało moją wygraną, a ktoś z rodziny jej powiedział, że wygrałam 500.ooo
lila...jak dzis powiem, że wygrałam to nikt mi nie uwierzy i będzie spokój :-)
Z okazji Wielkanocy życzę Wam wiosny,
wiosny, wiosny!
Pękających pąków, krokusów i przebiśniegów,
topniejących śniegów, ziemi, która zaczyna pachnieć,
słońca, które nie tylko świeci ale wreszcie i grzeje.
Wiosny w przyrodzie i w życiu rodzinnym,
w pracy, na koncie bankowym
i gdzie tam jeszcze komu zimno.
wiosny, wiosny!
Pękających pąków, krokusów i przebiśniegów,
topniejących śniegów, ziemi, która zaczyna pachnieć,
słońca, które nie tylko świeci ale wreszcie i grzeje.
Wiosny w przyrodzie i w życiu rodzinnym,
w pracy, na koncie bankowym
i gdzie tam jeszcze komu zimno.
Lila myslę, że vento chciałby z tym wiaderkiem na Pasko sie zaczaić
myślę, że vento jeszcze kamizelkę ratunkową powinien zabrać dla siebie jak się jednak zdecyduje na ten wyjazd... :-)
luke... chyba ci ten lis całą noc spać nie dał, że tyle w tobie złośliwości
pzdr
pzdr
mysia-pysia...ja zawsze wysyłam te same to nie mam problemu z wymyslaniem ;-)
tomcio1972... ja zagrałam, tylko znów 10 minut różnicy, 3 raz w ciągu miesiąca
luke... chłopie... hazard to jest jak sie całymi dniami w kolekturze stoi i gra a nie jak raz na tydzień wyda 2 zł na keno
luke... żeby ci dodać otuchy to np. ja nie przetopiłam, z udokumentowanych kuponów z TS mam ok 10 tys, a nie wszystkie kwitki wygrane zbierałam, stratna więc nie jestem
Już od jutra można zagrać w Jokera – nową grę, w której jedna liczba przynosi szczęście! Aby wziąć udział w grze, wystarczy w dowolnym punkcie Lotto podać swoją wybraną liczbę. W najbliższym losowaniu, 9 kwietnia, do wygrania będzie nawet 250 000 złotych.
drogi hipcio... kupon na moim profilu to dowód mojej największej wygranej 9/10 w multi. niestety nie potrafię zrobić żeby był wyraźniejszy
pozdrawiam
pozdrawiam
dzięki hipcio... nie obraziłabym się gdyby znów się do mnie uśmiechnęło :-)
ja zawsze jak gram to wysyłam te same liczby. czasami dokładam jakiś nowy kuponik ale nie na stałe
Hosiu... nie dziękuję ale nawzajem :-)
Hipcio... każdy ma swoją metodę
Hipcio... każdy ma swoją metodę
lila...no ja właśnie też nie jestem pewna, ale jokera na 1 losowanie wyślę
adam_rudasl... wybieramy lub losujemy z maszyny jedną liczbę od 1 do 36, dodatkowe liczby od 1 do 50 maszyna wybiera sama
pzdr
pzdr
hej lila...
a u mnie na portalu "trójmiasto" debata czy faceci są lepszymi kierowcami czy kobiety i jaka płeć częściej gada przez telefon podczas jazdy...
pośmiać się można
a u mnie na portalu "trójmiasto" debata czy faceci są lepszymi kierowcami czy kobiety i jaka płeć częściej gada przez telefon podczas jazdy...
pośmiać się można
witam wszystkich
Wędrowca netowy... jeśli oglądałeś to samo co ja to ten pan mówił również o dziwnym odgłosie silników....
Wędrowca netowy... jeśli oglądałeś to samo co ja to ten pan mówił również o dziwnym odgłosie silników....
SirMavins... witaj... jak śpią to się nie kłócą przynajmniej
pozdrawiam
pozdrawiam
neptun... każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale nie każdy to rozumie... i dlatego większość nieporozumień
bella34...nie ma za co :-)
ricardos... witaj sąsiad
w kolekturze jeszcze nie wiedza gdzie padła szóstka
ricardos... witaj sąsiad
w kolekturze jeszcze nie wiedza gdzie padła szóstka
lila... ciagle ktos cos pisze o jokerze to sie może pomieszac.
pzdr
pzdr
lila... dobranoc
kocio...wiem... sama się zastanawiam czy go wysłać jutro
kocio...wiem... sama się zastanawiam czy go wysłać jutro
kocio...mi chodzi po głowie 5 jokerków i miałabym problem, którego wybrać
kocio...pewnie tak zrobię, że wyslę 5... ale mam czas do namysłu do jutra
kocio...nigdy... tylko w keno mi sie udało trafić przez maszyne, w pozostałe gry nigdy nic
zwykle nie wysyłam na ch/t ale któregoś razu wzięłam, oprócz stałych oczywiście. kilka liczb było takich samych jak moje.
może się komuś przyda ta wiadomość.... :-)
może się komuś przyda ta wiadomość.... :-)
lila... wczoraj i dziś podałam inny zestaw liczb niż do tej pory, zrobiłam zatypuj, pokazało że pomyslnie... a dopiero teraz patrzę, że tych typowan wogóle nie ma
madzia i to...
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4&feature=related
OPA... u mnie za miesiąc 7 rocznica 9/10, ale że to było 13-tego we wtorek to jutro zaszaleje
madzia... uwierzę...
http://www.youtube.com/watch?v=KBEo-1Dt4o0&feature=related
i
http://www.youtube.com/watch?v=BoUL6NUHsVE&feature=related
taki zestawik na gorsze dni
pzdr
http://www.youtube.com/watch?v=KBEo-1Dt4o0&feature=related
i
http://www.youtube.com/watch?v=BoUL6NUHsVE&feature=related
taki zestawik na gorsze dni
pzdr
vento...rocznice 9/10 wspominam milej...niż tą okoliczność o której wspomniałeś
kocio...ponieważ nie mogłam się zdecydować, wybrałam twoją radę
pzdr
kocio...ponieważ nie mogłam się zdecydować, wybrałam twoją radę
pzdr
vento... nie rozumiem z czym się "wstrzeliłeś"
i nie ma być ci co przykro bo mi nie jest
bo w ogóle nie wspominam...
i nie ma być ci co przykro bo mi nie jest
bo w ogóle nie wspominam...
witam
luke... na moim kuponie wydrukowało, że bonus przekroczył 50 tys
luke... na moim kuponie wydrukowało, że bonus przekroczył 50 tys
Gała... wczoraj trafiłam w dwóch losowaniach, myślisz że ta passa może przejść jeszcze na dziś?
Gała... no mam jeszcze trochę czasu na przemyślenie, ale patrząc na te plusy to rzadko wypadają moje , wczoraj nie miałam z tym problemu bo jak mówiłam wcześniej 13-tego zaszaleje.... no i się udało