Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 857 583. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof bedziemy kolo 18 ,czekaj na nas.Bedziesz widzial dwa autokary to bedziemy my
Witajcie,krzysztof c nie ma Ci wstyd przychodzic tu na mp po tym co zrobiles nam w sylwestra?
Witam,jackwar ale zeby isc na wybory to trzeba miec na kogo glosowac a jak sie nie ma to sie siedzi w domu.
Tusk,Kaczynski,Palikot,Miler,widzisz miedzy nimi roznice?Bo ja nie,kazdyz nich ma ludzi w nosie.
Dzis aws u unie wolnosci masz dzis w sejmie tylko pod innymi szyldami
Ale co rząd kaczynskiego wykryl.Agent Tomek omamil poslanke sawicką i wreczyl jej iles tam tysiecy.Osmieszyli sie tylko w ten sposob a korupcji nie z likwidowali.Minister zdrowia PISu Piecha zalatwil mieszkanie swojemu synowi z jakims guru farmaceutycznym za umieszczenie jakis lekarst w na liscie refundowanej.I mniejszego zla niema jest same dno.
Jackwar u nas sie nic nie zmieni chyba ze bedzie jeszcze gorzej.Zobacz sobie oferty pracy na tablicy,stawki po 4,5,6 zl za godzine jak tyle chleb kosztuje.Ja nie mam rodziny takze mam mniejszy problem ale co z tymi co maja dzieci?.Masakra
Pasco masz jakies sygnaly kiedy mozliwosc grania w TS przez neta wejdzie w zycie?
Czesc Krzysztof c,Ty sie ucz a nie pisz na mp bo znowu nie zdasz
za nie co ponad godzine zobaczymy czy cos z tego bedzie.Dawno tu nie widzialem krzysztofa c.Moze w koncu wziąl sie za nauke?
Kiedys byl tu dziennie i zadawal po klikanascie pytan a teraz cisza
Witam,czytam te wasze historie na temat wyzysku w pracy.To macie w liczbach,srednia unijna zwrotu zainwestowanej zlotowki na pracownika przez pracodawcy to 1,20 a w polsce 1,80.Czyli w polsce wyzysk i jest znacznie wiekszy niz w innych krajach europy.
Witajcie,wszystkiego dobrego po swietach i wiele wygranych zycze.I do pracy pora isc
witajcie, czemu jest tak ze jak coś dobrze działa to usiłuje się to jeszcze poprawić co później daje odwrotny skutek do zamierzonego.
Jak ja tu weszlem pierwszy raz to odrazu żucil mi się w oczy czat, zacząłem czytać i tak tu jestem parę lat już, gdyby były tylko wiadomości od bota zapewne więcej bym tu nie zajrzał. Czat jednak jest tu bardzo ważny i powinien być na głównej stronie.
Witam,z tym logowaniem tez pasco sie nie popisal.Typowalem ze smartfona i bylo latwo,a teraz za kazdym razem trzeba na nowo sie logowac i tabelki są wyczyszczone i na nowo trzeba wpisywac liczby.Jakos te zmiany nie są najlepsze,czat widze ze wrocil na glowna strone przynajmniej tyle
hej,wtrącając sie do dyskusji w sprawie krzysztofa c to mam takie jedno pytanko.Jak juz wejdzie do rady gminy i przyjdzie mu glosowac za jakąs uchwalą to czy tez bedzie sie pytam nas na mp czy glosowac za czy przeciw?
ech ten caly krzysztof c,ale czym by bylo multipasco bez krzysztofa?
kiedy w koncu zrobią lotto przez internet,nie chce sie w taką pogode wychodzic
moze pasco by cos w tej kwesti zrobil,my mu bedziemy nadawac kupony, on bedzie latal do kolektury
dunca ale trzeba placic prowizje,i jak cos wiekszego wygrasz to nie wiadomo czy czasem "kupon sie nie zgubi"
krzysiek najpierw powiedz ile masz kasy na auto a pozniej bedziemy szukac
8 min do losowania a tu pusto ,krzysiek c troche ruchu zrobil przynajmniej
moze nie doszly skoczek polecial na chwile do kolektury nadac kupon na exstra pensje i wroci spowrotem?
Krzysiek ja wiem jak wysylac za pobraniem,chcialem Tobie pomoc ale jak juz wiesz to
Krzysiek skuter pali 5 na 100 to masakra.Moj pali gdzies 2,5 na 100
krzysiek jedz gdzie go kupiles niech go zobaczą,bo szkoda kasy by tyle palil
przez te oszczednosci TS maleją im wplywy do kasy bo coraz mniej ludzi gra
ja gralem w 3 losowaniach EX po jednym zakladzie z maszyny i 3x0 bylo
krzysiek c ,jak to mowią ze ten co sie spieszy to dwa razy wolniej robi od tego co robi wolniej i solidniej.Krzysiek malymi kroczkami do przodu.Cierpliwosci Ci zycze a napewno Ci sie wszystko uda.
jocia jaka Twoja najwyższą wygrana w mm byla? Jeśli to nie tajemnica
aha, ok.Dzieki za info i jeszcze jedno pytanko.Jocia kiedy Ty spisz?
dziennie tu was czytam, o różnych porach dnia i nocy i zawsze się tu udzielasz stąd moje pytanko
mocca, starość jest tylko w naszym umyśle. Bo można mieć 80 lat i czuć się młodo a można mieć 25 i mieć wszystkiego dość i brak chęci do zycia
Witajcie co tam u was oprocz tego ze Krzysiek kandyduje na radnego?
Krzysztof C nie myslales o wyjezdzie zagranice?Jestes mlody to masz droge otwartą?
jacekkowal,to dobry pomysl.Ale u nas nie realny do wprowadzenia.Wiesz dlaczego albo Ci powiedziec?
Krasnalka ja tez na rowerze jezdze do pracy,no chyba ze są zaspy to to juz nie
Reniuszka graj na 8/8 kokosów z tego niema ale często zwraca się koszt zakupu i często w skakuje 5/8