Wpisy 2 180 090 – 2 180 189
8 listopada 2014 00:33 → 8 listopada 2014 01:48, 100 wpisów
jocia zatem możesz mi podawać 25 , a ja z niej wyciągnę złotą 10
prawda, że to świetne rozwiązanie? hahaha
Doskonałe, ale sama sobie poradzę któregos dnia , dzięki za dobre chęci
rozpatruję mapkę ... tak pi razy drzwi mi wychodzi, tym razem czuję się jakoś szczególnie niepewnie wobec liczb, ..zastanawiam się czy nie darować sobie tego na 14...i zostawić na wieczorne
jocia spokojnie, nie jestem pazerotą na czyjeś szczęście ..to był żart, ot chęć zabawnej pogawędki ...skoro siedzimy o tej godzinie obie
właśnie pracuję z mapką nad uzupełnieniem liczb,które mi "wywróżyła" medea ...ciekawe co wyjdzie, dziś np mocno zastanawiam się nad wysyłaniem mniejszej ilości zakładów i puszczaniem stałego jednego czy dwóch. Po zeszłotygodniowym sprawdzeniu stałych okazało się, że gdybym nie zmieniła liczb byłoby 300 zł w kieszeni ...gr!
właśnie pracuję z mapką nad uzupełnieniem liczb,które mi "wywróżyła" medea ...ciekawe co wyjdzie, dziś np mocno zastanawiam się nad wysyłaniem mniejszej ilości zakładów i puszczaniem stałego jednego czy dwóch. Po zeszłotygodniowym sprawdzeniu stałych okazało się, że gdybym nie zmieniła liczb byłoby 300 zł w kieszeni ...gr!
http://www.iv.pl/images/10322357873199864303.jpg
Piratka i Jocia
Dobranoc
Piratka i Jocia
Dobranoc
piratka
Pomogę Tobie :
Liczba Pi ~~ 3,1415...
według sennika
drzwi :10
otwarte : 72
zamknięte :50
skrzypiące: 83=11
płonące : 41
Alez ja jestem spokojna , zapewniam..czesto sie dzielę , a niektórym daję wszystko co mam nawet
Liczba Pi ~~ 3,1415...
według sennika
drzwi :10
otwarte : 72
zamknięte :50
skrzypiące: 83=11
płonące : 41
Alez ja jestem spokojna , zapewniam..czesto sie dzielę , a niektórym daję wszystko co mam nawet
Ja sie nie boję Mocca , zapewniam, już niczego sie nie boję, jestem zaprawiona w bojach ..
Hahahhaha, eee nie nie, będzie dobrze jocia, widzę niekiedy jak zarywasz też noce, jak wypatrujesz oczy na mapkach i każdy liczy, że zdobędzie..
Brakuje mi 20 jakiejś ..26/29 zaraz którąś złapię, skreślenie oboków mnie kusi tylko strasznie mocno...mimo postanowienia o 1,2 zakładach
a z sercem uważaj ...nie każdy doceni...
Brakuje mi 20 jakiejś ..26/29 zaraz którąś złapię, skreślenie oboków mnie kusi tylko strasznie mocno...mimo postanowienia o 1,2 zakładach
a z sercem uważaj ...nie każdy doceni...
pomijam fakt, że z tymi drzwiami to.....fantasmagoria jakaś
teraz się zastanawiam czy mi się jakieś drzwi w ogóle śnią, ja miewam straszne sny, dziwne, niekiedy prorocze odnośnie wydarzeń w rodzinie, niekiedy trochę jakby oderwane od rzeczywistości...ale drzwi żadnych nie pamiętam poza windowymi
piratka nie mówię nie będę teraz zwracała uwagę na sny...chociaż te gdzie się ludziom cyfry śnią...książkę czytywałam w snach, ale cyferek żadnych nigdy....a tu proszę drzwi trzeba wypatrywać!!
Mocca , mam już spore doświadczenie i w tych sprawach
dziekuję za troskę
A nawiązałam do tego : tak pi razy drzwi mi wychodzi,
dziekuję za troskę
A nawiązałam do tego : tak pi razy drzwi mi wychodzi,
jocia hahhahhaha teraz siedzę i się śmieję, jesteś niemożliwa...!
piratka z tymi słowami właśnie widzę!
Skoro wychodzi Tobie : pi razy drzwi..to masz to co Tobie wychodzi
ja zdecydowanie! piratko
piratko wolę herbatkę zdecydowanie jestem herbatkowa
ahhahahhaaha
zboczyłam na chwilę i właśnie nadrobiłam zaległość, trzeba było ubrać piżamke
jocia jak mi dasz cudownego buziaka to zaparzę, a nawet płonąć będę!
jocia moje jest ostatnio w rozsypce...szlocha ale nie parzy z drugim ukochanym
jocia ...pisałam ja również, a zatem świetnie, nie szukaj wykrętów! <---Ty w spodniach
piratka...to mamy liczby na piratka i mocca....jutro(hm raczej dziś) będę interpretowała sny
jocia możesz być i w slipach ahhahhahah ale lepiej bokserki!
piratka ja też się smieję do rozpuku
jocia bo ktoś musi, O! i zobacz te pięści trzęsące się Twoje...testosteron w zatrważającej ilości
piratka....ja u siebie sprawdzałam ...ale, że Ty u joci?
jest 29 osób...jutro będą niewybredne komentarze latać
jest 29 osób...jutro będą niewybredne komentarze latać
ognista? moja interpretacja---> morelka oreiro wylosuje Ci wygrany zakład!
Tylko sam czat się nie zna, wyrzuciło mnie i zamknęło mi stronę
Przypomniało mi tym samym, że pora się zbierać i trochę przespać, ostatnimi czasy zasypiam o 6,8 rano i budzę o 10 przed popracowaniem:/
Dwie osoby ..niestety sie nie znają..jedna zapewne nas śledzi i napisze,że jestem dziadkiem piratki..a drugo poszła spac, ale bedzie zanieczyszczała KG.
2 nie znają hmm......to i tak chyba dobry bilans ?