Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 232 996. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krysztof c kiedys mozemy na kurniku zagrac bo ostatnio chwaliles sie ze grasz
witam, krzysio ma tu takie fajne wpisy a krasnale go tak poniewiera .Trochę luzu
ciężka sprawa z tą pracą dziś. Niby trochę jej jest ale za marne pieniądze .Liczę krasnalka ze godzinie zarobisz
panowie dajcie na luz,wygra ktos z was 10/10 to podzieli sie z nami z mp i wszyscy bedą zadowoleni
hej,krzysztof c trzeba bylo kupic cos z Kymco to by Ci sie nic nie psulo.
krzysztof c trzeba bylo polskie jablka rozdawac na miescie,biedron rozdawal i wygral
do znawców, 50% z kupionych losów na wygrane przeznacza się tylko w lotto i mini?
w multi juz dawno jest ubogo w wygrane, pytanie tylko która gra z ts jest lepsza
czytając dziś na forum uzytkownika Micowhy dochodzę do wniosku ze chyba przestanę grać w mm .Ma koleś dużo racji w tym co pisze
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4529 masz snopek,to o tym Ci mowilem
snopek szczegolnie przeczytaj post na koncu przedostatni z godziny 18:24
Krzysztof c ktoś chodzi po Twoim podwórku idź zobacz i nie wracaj juz dziś
czyli jutro trzeba o 5 rano wstać i zrobić kolejkę przed kioskiem ruchu żeby zdążyć kupić gazetę fakt
jak Ts zamknie losowania na MP to Pasco będzie puszczał wyścigi F1 a Krzysztof C będzie komentował
Krzysztof zapytaj Pasco może pójdzie na to, będzie miał więcej odsłon
Krzysztof czy wy nie mozecie sobie pogadac na gg ,a nie zasmiecacie Mp.To jest portal o tematyce lotto a nie o F1
i nie wracajcie z tego marsa,mam nadzieje ze internetu na marsie nie ma
Tadeoo widac ze Ty na tyle dojrzały nie jestes by zorientowac sie o czym jest ten portal
prawda krzysztof tylko ze te inne rzeczy wypychają nam te tematy do ktorych ten portal zostal stworzony
zauwaz ze coraz mniej ludzi tu pisze,nocnej zmiany juz prawie wcale nie ma
ja proponuje dwie trojki,17,19,22 i 1,8,10.Nie bylo ich juz od kliku losowan i moze cos z tego nie dlugo wejdzie
ja mam mini na 6 losowań i lotto na 3 losowania .Wszystko na chybił po jednym zakladzie
W N jak zaczela sie ekstra pensja to jeszcze dali wygrac.Mialem 3 x po 10 zl i raz 5 zl.Od poczatku roku przykrecili srube i juz nic nie idzie wygrac .A wszystkie zaklady mialem z chybika.
olus dlatego juz od 2 losowan nie gram w EP,wole lotto lub mini gdzie TS przynajmniej na papierze gwarantuje przeznaczyc 50% wplywow na wygrane a w innych grach takiej gwarancji nie ma
60mln zl przyznali sobie w zeszlym roku nasze ministerstwa.Podalo wlasnie antyradio.Niezle.
witajcie,cos nam zamiera te nasz Mp.Malo cos udzielających jest,jolcia chyba strajkuje...
Witam,ten kto tego nie sluchal to wklajam jeszcze raz.O naszym prezydencie
Jednej liczby mi zabraklo i drukowal bym dzis wypowiedzenie z pracy.Zajrzyjcie na moj profil
Witajcie,jak juz mowa o wyborach to dwa slowka z mojej strony.Wygrana jakiejkolwiek parti nic nie zmieni.Zmienic sie musi myslenie polakow a w szczegolnosci wlascicieli firm ktorzy zatrudniają pracownikow.Jest zbyt duza roznica w zarobkach miedzy szefami firm a pracownikami.Zwykli robole pracują za minimalną krajową a szefostwo plawi sie w luksusach.Pracownika traktuje sie jak niewolnika.Mozna by bylo wiele na ten temat napisac ale to nie miejsce na to.Pozdro dla wszystkich