Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 518 127. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale tu cisza,wszyscy poszli kupony nadac bo losowanie dzis wczesniej
publika rosnie a tu losowania niema,ts swietuje .dzis losowania nie ma
Krzysiek c nawet jakbys sie urodzil 29 lutego i tak byc nie wygral,trzeba miec farta i tyle
giaster ktos wyzej stwierdzil ze kaskada to dobra gra.Co Ty na to
sam9,tak mowili pare dni temu w pogodzie ze bedzie tak cieplo.A nad sląskiem teraz leje i ida burze
tzn jeszcze ich nie ma ale z tego co widac na mapie to chyba beda
dobranoc,jesli jest ktos ze sląska to wylącznie tv i inne urządzenia bo moze grzmiec w nocy
Pasco przydala by sie jeszcze jakas emotka z deszczem bo to ostatnio czeste zjawisko
krzysztof c,zadbaj najpierw o mature.Powodzenia abys jutro dobrze napisal
krzysiek poslij mi na @ Twoje zdjecie ja je wydrukuje i porozwieszam w okolicy moze ktoras sie znajdzie
Ludzie juz przestancie psuc wizerunek tego portalu,bo zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy.Dziwie sie ze pasco nie reaguje na te klotnie.
player ale jest wiele ciekawszych tematow niz ciągle ublizanie sobie.Emeryt TY tez sie wez w garsc
Witajcie,na sląsku znowu leje i konca nie widac.Mimo wszystko milego dnia wam wszystkim
10,17,22,26,33,41,56,59,71,76 z +,moja propozycja na dzis.Pozdrawiam
Giorgio przylączam sie do prosby jesli chodzi o mozliwosc typowan na wiecej niz tylko na dwa losowania
Pasko bylo ostatnio pytanie do Ciebie czy moglbys zwiekszysc ilosc typowan,dzis jest tylko na 2 losowania.Czy moglbys na np 10 losowan?
Mam nadzieje ze tak jak mowili w ts ze od nowego roku bedzie mozna grac w ts przez neta.W takie swieta jak dzis to ciezko znalesc otwartą zoltą bude
Witajcie,pasco stare bylo lepsze.Prosze w imieniu wszystkich .Zmien na stare.Przyjemniejsze dla oka bylo.Pozdro
Witajcie,wiecie kiedy w koncu bedzie mozna grac w lotto przez neta.Mialo byc od przyszlego roku?
hehe spoko ,szacun do Ciebie za przeprosiny hehe.Chodzi mi o taką miejscowosc kowalewo pomorskie.Znasz takie?
Pytam bo na tablicy jest pewne ogloszenie rodziny i chcialbym sprawdzic czy jest prawdziwe czy to tylko jakis blef?
http://tablica.pl/oferta/wyslij-paczke-dzisiaj-naprawde-potrzebujemy-pomocy-ID4foML.html zobaczcie sami
wiesz tu nie chodzi czy chce czy nie chce cos wyslac.Chodzi mi o auttentycznosc tej histori.Bo oszustow w polsce jest pelno.
Czlowiek docenia to co ma wtedy dopiero kiedy widzi sie takie rodziny jak ta z tablicy
Najlepiej by chyba bylo zadzwonic do opieki spolecznej tego miasta,oni napewno bedą ich znac zakladając ze naprawde tej pomocy potrzebują i korzystają z opieki spolecznej.
Neptun ,nikt tu sie nie chwali i nikt nie pomogl.Ja chcialem tylko sprawdzic wiarygodnosc tego ogloszenia.Dlatego pytalem czy jest ktos z tych okolic i kropka.Multipasco to nie tylko numerki ale przedewszystkim fajni ludzie dlatego tez zapytalem.
Hej,a w polowie roku gadali ze od stycznia bedzie mozna grac w lotto przez neta.Widac tylko obiecywali