Wpisy 2 182 248 – 2 182 347
10 listopada 2014 00:00 → 10 listopada 2014 08:10, 100 wpisów
albinlotto
jacunn
jacunn
wiedziałam, że się odezwie << to forma bezosobowa!!
obojętnie czy komentarz czy nie ( a to zdanie nie jest komentarzem )
Inaczej brzmi np. :
jocia, wiedziałam,ze się odezwiesz .
Lub:
wiedziałam,ze jocia się odezwie .
Wiesz Mocca..jestem szczera, cos mnie w Tobie ..niepokoi i zastanawia od początku. Tak na : -.
obojętnie czy komentarz czy nie ( a to zdanie nie jest komentarzem )
Inaczej brzmi np. :
jocia, wiedziałam,ze się odezwiesz .
Lub:
wiedziałam,ze jocia się odezwie .
Wiesz Mocca..jestem szczera, cos mnie w Tobie ..niepokoi i zastanawia od początku. Tak na : -.
Witam w Poniedziałek
przewiduję że to będzie tydzień Wysokich Wygranych !!!
przewiduję że to będzie tydzień Wysokich Wygranych !!!
TS
Witaj staszek2012.coś w tym jest,mam podobne odczucia-miałem sen
jocia to bezsensu, jeśli mnie nie lubisz(choć nie wiem czemu bo ostatnio mi się nawet wydawało, że miło i żartobliwie Nam się rozmawiało i nie miałyśmy żadnych zatargów bo i czemu) to ok, nie zamierzam Ci się narzucać TO TYLKO CZAT. Jocia ja nie pisałam, że nie użyłam formy bezosobowej ;> nadal pisze--> czytaj proszę ze zrozumieniem, moje pytanie retoryczne: gdzie bezosobowo(jakbym miała tak się "rozdrabniać" jak Ty to bym się przyczepiła do Twojej kropki i wykrzyknika(jak już to znak zapytania jociu)...był wykrzyknik bo zabawnej formy użyłam tak jak w rozmowie z ludźmi się używa tonu głosu) było retoryczne. Co do Twojego "...inaczej brzmi jocia wiedziałam, że się odezwiesz.." inaczej ale może dlatego, że to Ty tak byś w danej chwili napisała nie ja..., a jak już pisałam sądziłam, że obie znamy się: raz na żartach, dwa mamy dystans, a trzy nie mamy nic do siebie żeby tak się dąsać i czepiać za bezosobowe formy....w dodatku jak już napisałam...było wiadomo o kogo chodzi. Jedyny mój błąd w tym, że nie wzięłam pod uwagę czyichś "uraz" czy "uczuleń". Co do Twojego "niepokoi"<------to dopiero niemiłe! Niespecjalnie rozumiem co ma Cie niepokoić? Szczerość i otwartość? Rozumiałabym gdybym miała tysiące nicków(macie tu uraz na tym punkcie) albo obrażała kogoś i była niegrzeczna rozmyślnie czy nietaktowna do osób, z którymi nie zamieniłam słowa...
pierwszy raz śniła mi się wielka dynia,którą transportowałem tramwajami(zapamiętałem ich numery)na tej podstawie stworzyłem układ siedmiu 10tek-zaraz je odpalę.będzie drogo
Jocia
maryjan
maryjan
2 182 258
NIE MASZ racji, a dąsają sie małe dziewczynki...jestem już duża
Daruj sobie, proszę ..te elaboraty bezsensowne .
NIE MASZ racji, a dąsają sie małe dziewczynki...jestem już duża
Daruj sobie, proszę ..te elaboraty bezsensowne .
Tramwaj? Dynia?
to daj numer tego tramwaja bo potrzebuję pewniaka !
to daj numer tego tramwaja bo potrzebuję pewniaka !
ja niedawno jechałem tramwajem lecz dyni nie było
I-4,9,10,14,17,28,41,43,45,54
II-7,10,14,18,21,24,36,38,40,49
III-10,14,21,27,28,30,41,44,53,57
IV-4,7,21,24,25,29,36,41,42,52
V-9,11,13,20,25,40,54,58,60,64
VI-8,13,15,22,24,30,41,44,46,49
VII-4,16,17,26,27,35,46,48,52,56
oto przesłanie
II-7,10,14,18,21,24,36,38,40,49
III-10,14,21,27,28,30,41,44,53,57
IV-4,7,21,24,25,29,36,41,42,52
V-9,11,13,20,25,40,54,58,60,64
VI-8,13,15,22,24,30,41,44,46,49
VII-4,16,17,26,27,35,46,48,52,56
oto przesłanie
maryjan to aż Tyle było tych tramwaji??
Dobra, jadę spać Pa
a nie wiesz ile ważyła ta dynia
jocia to dopiero nieszczere i jeszcze to przytulenie, a napisałaś o minusie odnośnie mnie...nieprzyjemnie.., bo ja np nic do Ciebie nie mam poza tą sytuacją teraz. Starasz się mnie uciszyć wypisując do mnie(i tu nie ma znaczenia ilość pisanego tekstu), a ja jedynie chciałam wyjaśnić sytuacje odpowiadając Ci jak ktoś kto również rozmawia z inteligentną osobą ...aby do siebie nic nie mieć. Już napisałam jeśli mój nick z samego nicku od początku Ci się nie podoba, to nie zamierzam Ci się narzucać wystarczy, że zwyczajnie nie będziemy do siebie pisały, przestrzeń czatowa spora. Jak sama jednak napisałaś również..jesteś dużą dziewczynką..więc może zreflektujesz i zamiast mnie elaboratami oskarżać...będziemy się tolerować, a z czasem mnie może nawet polubisz na + zamiast tego -.
Jeśli ktoś się zdecyduje jechać siudemką-proszę nie zapomnieć o+.(zawsze z +)bye
To,że Ty do mnie nic nie masz, nie oznacza tego,ze ja nie mogę miec czegos do Ciebie .Nie jest to równoznaczne << pocieszam- nie przytulam
mam dziś problemy z więc weszłam jeszcze zatypowac na profilu
Mocca jesteś jeszcze bo zauważyłam, że o coś chciałaś zapytac ?
Jeśli jesteś to liczby banalnie wyliczyłam biorąc polskie nazwy kinów urodzeniowego i tego który wypada w tym roku w Twoje urodziny i wrzucając je w calości do kalkulatora numerologicznego. W tej sposób powstały zestawy stały z kinu urodzeniowego oraz do grania w tym roku czyli kinu "rocznego". Kiny mają ze sobą zawsze inne kiny "powiązane" (nie wiem jak to bardziej dokladnie określic). Te kiny tzn. kolor i rodzaj (np. ręka,orzeł, małpa itp) też przeliczyłam i powstały zestawy uzupełniające dla powyższych zestawów. Jeśli chodzi o horoskopy to po prostu nazwa do kalkulatora np. łosoś i masz cyferkę do gry. Można jeszcze korzystając z kalkulatora numerologicznego biorytm.net (jeśli nie pokręciłam nazwy strony) dostac liczbę numerologiczną poprzedzoną przez sumę i ciąg liczb z danej nazwy np. 472389475720673948 = 39 = 12 = 3 czyli masz do gry 39. Niemniej można też zagrac w liczby zawarte w ciągu 47,23,47,57,20,67,48
Mocca jesteś jeszcze bo zauważyłam, że o coś chciałaś zapytac ?
Jeśli jesteś to liczby banalnie wyliczyłam biorąc polskie nazwy kinów urodzeniowego i tego który wypada w tym roku w Twoje urodziny i wrzucając je w calości do kalkulatora numerologicznego. W tej sposób powstały zestawy stały z kinu urodzeniowego oraz do grania w tym roku czyli kinu "rocznego". Kiny mają ze sobą zawsze inne kiny "powiązane" (nie wiem jak to bardziej dokladnie określic). Te kiny tzn. kolor i rodzaj (np. ręka,orzeł, małpa itp) też przeliczyłam i powstały zestawy uzupełniające dla powyższych zestawów. Jeśli chodzi o horoskopy to po prostu nazwa do kalkulatora np. łosoś i masz cyferkę do gry. Można jeszcze korzystając z kalkulatora numerologicznego biorytm.net (jeśli nie pokręciłam nazwy strony) dostac liczbę numerologiczną poprzedzoną przez sumę i ciąg liczb z danej nazwy np. 472389475720673948 = 39 = 12 = 3 czyli masz do gry 39. Niemniej można też zagrac w liczby zawarte w ciągu 47,23,47,57,20,67,48
Jeszcze jedno..sam nick - jest bardzo ładny i do niego NIC nie mam
Dobra zatypowane, jakiś nerwosolek w herbatce wypity idę spróbowac zasnąc
Nie napisałam, że nie możesz, dobrze by było ..aby jak na dorosła osobę było uzasadnione, Twoja wola jednak.
Pocieszenie...hm,w takiej sytuacji i przy Twoim zdaniu trochę zakłamane się wydaje(bez względu na to czy ironia, cynizm czy cokolwiek ma wyrażać według Ciebie)...zresztą zapewniam, że nie trzeba, nie ja z Nas dwóch mam problem z czymkolwiek. Chciałam tylko rozwiązać sprawę abyś nie czuła się urażona i miałam nadzieję na jakieś porozumienie, z drugą inteligentną osobą jak mi się wydawało. Bez sensu jest taka dyskusja z mojej strony jeśli chcę z kimś dobre relacje utrzymywać choćby tylko czatowe, a ktoś wcześniej udawał dobrego i mi jakieś minusy wystawiał, nie mając podstaw i znając tylko sam nick(najwyraźniej ten nick Cie tak "zastanawia" bo nie przypominam sobie aby cokolwiek innego mogło, a znikąd indziej się nie znamy), pisząc obie do tej pory względem siebie dobrze. Jeśli względem czegoś czujesz się niepewna to Pan Pasko może posłużyć pomocą...daje pełną zgodę na to by napisał czy miałam inny nick czy nie i co pisałam z kimkolwiek kiedykolwiek na tym forum(odnośnie tego za co to Ty mnie tak nie lubisz). To wszystko z mojej strony. Nie czuj się proszę urażona. Do ludzi podchodzę z szacunkiem bez względu na to czy po drugiej stronie ekranu czy nie...czego dowodem jest to, że chciałam dobrze załatwić te sprawę. Wcześniej to nie był brak szacunku, a jedynie żarty jak i w rozmowie z piratką i Tobą wcześniej. Ot i całe moje podejście.
Pocieszenie...hm,w takiej sytuacji i przy Twoim zdaniu trochę zakłamane się wydaje(bez względu na to czy ironia, cynizm czy cokolwiek ma wyrażać według Ciebie)...zresztą zapewniam, że nie trzeba, nie ja z Nas dwóch mam problem z czymkolwiek. Chciałam tylko rozwiązać sprawę abyś nie czuła się urażona i miałam nadzieję na jakieś porozumienie, z drugą inteligentną osobą jak mi się wydawało. Bez sensu jest taka dyskusja z mojej strony jeśli chcę z kimś dobre relacje utrzymywać choćby tylko czatowe, a ktoś wcześniej udawał dobrego i mi jakieś minusy wystawiał, nie mając podstaw i znając tylko sam nick(najwyraźniej ten nick Cie tak "zastanawia" bo nie przypominam sobie aby cokolwiek innego mogło, a znikąd indziej się nie znamy), pisząc obie do tej pory względem siebie dobrze. Jeśli względem czegoś czujesz się niepewna to Pan Pasko może posłużyć pomocą...daje pełną zgodę na to by napisał czy miałam inny nick czy nie i co pisałam z kimkolwiek kiedykolwiek na tym forum(odnośnie tego za co to Ty mnie tak nie lubisz). To wszystko z mojej strony. Nie czuj się proszę urażona. Do ludzi podchodzę z szacunkiem bez względu na to czy po drugiej stronie ekranu czy nie...czego dowodem jest to, że chciałam dobrze załatwić te sprawę. Wcześniej to nie był brak szacunku, a jedynie żarty jak i w rozmowie z piratką i Tobą wcześniej. Ot i całe moje podejście.
medea76 dziękuję pięknie! Zostawiłam wiadomość na Twoim profilu..fajnie, że odpowiedziałaś ..miałam poszukać na stronach o "kinie"...ale nie orientuję się choćby, które źródła są wiarygodne. Teraz będę wiedziała czego dokładniej poszukiwać jeśli będziesz zajęta lub Cie nie będzie.
Dobrej nocy Wszystkim
nicki minus albo plus do przodu czyli kasa hmmale tu mało ludzie ucziwe podawają jaki liczby np real ale nie zarany wygrać ...kazdy np ty uczciwa podaje liczby real ..ja tez uczciiwy podaje ..jak koniec real i zostal przegrany a ty chcce mówi ja kłamca ..nic niestety
nerwowy dzień.Zbyt dużo wolnego czasu.,,Prawdziwa choroba zaczyna się wtedy,kiedy nie masz siły,by wyłączyć komputer,,
50,52,53,54,65,66,67,68,71,73,75,76,77,79,80 Duży wysyp liczb na 14ą 10/10
lewy...jakieś konkretne pewniaki podaj lepiej a nie o głupotach myślisz
chyba mąż krasnalki wygrał i kazał jej wypi------ ja to wczoraj czytałem i myślałem że to humor a to jest fakt krasnalka odezwij się kiedyś
o i jaki fajny czt jedel liczby drugi muzyczkę i
ka o ma
https://www.youtube.com/watch?v=OZXf_8SvOrw
ka o ma
https://www.youtube.com/watch?v=OZXf_8SvOrw
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-b.imagehost.org-0457-obraz16.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-b.imagehost.org-0457-obraz16.jpg
Dusia
J-23