Wpisy użytkownika jacol900
Łącznie 444 wpisów w archiwum, pokazane od nr 140 301. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Kathy dasz znać Ricardosowi ,że wysłałem mu to co chciał ?
Bo znów mi powie ,że za późno ! 
Bo znów mi powie ,że za późno ! 
Siemka wszystkim ! O nie znowu on.... wczoraj też denerwował czatowiczów 

Może mi ktoś rozpisać 5 liczb na 4 liczbowe zestawy ?
Czy ta rozpiska jest dobra ?
1234
1235
1245
1345
2345
Czy ta rozpiska jest dobra ?
1234
1235
1245
1345
2345
Rico nie każdy gra 10 ,to raz ,dwa to nie każdy typuje liczby w typowanaich ,po trzecie nie każdy mówi ile wygrywa 

Angierski ja nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz ,mówisz ,że raz na 200 losowań trafiło Ci sie 8/10 i już masz podobno metodę 100 % ? Powtarzam Twoje słowa z wczoraj ,żal dupe ściska za przeproszeniem 

Darku ja dziś o 14 nic nie puściłem ,za późno wstałem
Na 22 coś na pewno pójdzie
Swoją drogą dobrze powiedziałeś angierskiemu,może w końcu przestanie tu spamować 
Na 22 coś na pewno pójdzie
Swoją drogą dobrze powiedziałeś angierskiemu,może w końcu przestanie tu spamować 
Wędrowco obliczyłbyś liczby które nie wpadną w Mini Lotto na dzis?
Rico dopóki tak będziesz myśleć tak będzie..zapamiętaj to co mówię! 

Swoja droga jak wysłałem kupon o 13:50 kiedyś ,więc mylisz się ,że zamykają kolektury o 13:35..
Madzia mylisz się ,każdy większy majątek ,a tym bardziej 2-3 miliony jest kąskiem dla przestępców ,gdyby ktoś się dowiedział ,że wygrałaś w Lotto i TS podał by Twój adres np. na ich stronie ,uwierz mi ,żebyś miała problemy rano
Polska dziki kraj..
Polska dziki kraj..Kazano by Ci oddać całą wygraną albo wymordują Ci rodzinę i Ciebie samą ,oczywiście CI tego nie życzę ,tylko tak by to najprawdopodobniej wyglądało..
u was tz? Rozumiem ,że to jakaś wieś(bez urazy ,mówię o małej społecznośći) i wszyscy się tam lubicie i nie rozpowiadacie tego nikomu ,albo nie znacie takich ludzi ,mówię poważnie ,że istnieją tacy ludzie którzy gdyby się tylko dowiedzieli ,że ktoś nagle wygrał taką kasę to by mu chętnie ją zabrali..więc dobrze ,że TS nie podaje kto wygrał 

Madzia wiedziałem ,że porównasz milionerów LOtto do tych co doszli do tego sami ,otóż taki Kulczyk ma 20 osobową ochronę ,domy są w stałym monitoringu i ma takie znajomości ,że nikt go nie zaczepi
Nie będę wspominał o sprawie Olewnika,grupy przestępcze wiedzą w kogo uderzyć ,żeby zarobić..niestety.
Nie będę wspominał o sprawie Olewnika,grupy przestępcze wiedzą w kogo uderzyć ,żeby zarobić..niestety.Czemu Darku? Będe za 15 minut na gadu to pogadamy Darku wiesz o czym!
Darku zaraz wysyłam maila z zestawikiem ,tak jak się umawialiśmy 

Mam takie pytanko do tych co biorą liczby z Typowań z naszej stronki ,chodzi mi o pewniaki ,czy one często się sprawdzają?Chodzi o typowania w dziale TYPOWANIA - PEWNIAKI .
Wędrowco mogę prosić Cie o przysługę? Może wiesz co oznacza we śnie spadająca winda oraz wściekły pies który mnie atakuje? Jechałem windą na samą górę ,już miałem wysiadać i nagle zaczeła spadać ,ale normalnie się zatrzymała już na samym dole i nic mi się nie stało ,a pies mnie atakował w noc lub palce .z Góry dziekuję
No nie ma się co dziwić jemu ,jeśli przed wygraną był tak młody ,zarabiał grosze to jak dostał miliony złotych to chciał zasmakować życia..ale nie każdy tak reaguje ,to zależy od przeszłości takiego człowieka ,od jego nastawienia do życia i celów ,on chyba żadnych celów niestety nie miał ... ;/
« Poprzednie 100Kolejne »