Wpisy użytkownika jacol900
Łącznie 444 wpisów w archiwum, pokazane od nr 122 300. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam serdecznie ,po raz pierwszy na czacie na tej stronce jestem 
Moja parka na dziś to 3,58 ,dawno nie padały...wy też obstawiacie parki na zasadzie "dawno nie padły" ? Pozdrawiam!

Moja parka na dziś to 3,58 ,dawno nie padały...wy też obstawiacie parki na zasadzie "dawno nie padły" ? Pozdrawiam!
To liczby na multi multi? Jesteś pewien tych liczb ,że tak zachwalasz?

Jak już chcesz wygrać więcej i pewniej ,zainwestuj w parki progresją ,ale musisz wyliczyć sobie szczegółowy plan progresji dla Twojego portfela i analizować liczby po każdym losowaniu 

Czy jest jakiś sposób (np patrząc na statystyki ) lub algorytmy na trafienie 2,3 liczb w MIni Lotto?
Chodzi Ci o kombinacje typu :1,2 1,3 ,1,4 ,1,5 i tak aż do 42 ,następnie 2/3 2/4 itd?
Zaraz przeczytam dokładnie
Dzięki za pomoc kolego
Jak będę miał jeszcze pytania zgłoszę się ,muszę wyjść z psem ZW
Dzięki za pomoc kolego
Jak będę miał jeszcze pytania zgłoszę się ,muszę wyjść z psem ZW
Korn748 Mógłbym Cie prosić o numer gadu ? Tam byśmy bardziej szczegółowo na spokojnie o tym pogadali jeśli możesz

Czy istnieje taki program ,który za podstawie analiz bada które liczb padły najwięcej razy po danej liczbie ? Np Losowanie 22:15 padła liczb 2 ,program liczy ile razy padła liczb 3 ,4 itd aż do 80 w np 100 losowaniach ,gdy w losowaniu przed padła 2 ..dalej np padła liczb 34 i znów liczy 1,2,3,4 aż do 80 i bada która liczba padła najwięcej razy po 34 we wcześniejszym losowaniu ,istnieje taki program?
Ja podam 2 zestawy 10/10 ,zestaw 5/5 i zestaw 7/7
Ale to koło 13:30
Ale to koło 13:30Nie ,mam mapy wydrukowane i różne statystyki i opracowałem fajny system CHYBA (jesli patrzac na losowanie poprzednie bym leciał tym systemem to bym zgarnął 8/10 ,opracowanie go trwa wuchte czasu i trza aktualizowac co losowanie.
Póki co nie zapeszam ,podam liczby o 13:30,wracam do liczenia ,żeby się wyrobić 

Ja ze stronki MultiPasko biorę mapki ,drukuję i ręcznie obliczam ,siedzę już od 22 i powoli wymiotuję liczbami
Ale podam liczby
tak jak mówiłem i zobaczymy czy się opłacało ,na 90 % myślę ,że tak !

Ale podam liczby tak jak mówiłem i zobaczymy czy się opłacało ,na 90 % myślę ,że tak !

Witam ,już wiem na czym mój błąd polega ,ale nie wiem z czego on wynika ,dlaczego tak się dzieję ,otóż obliczenia tylko dla liczb 2,7,8 okazały się trafne ,gdybym tylko je brał pod uwagę trafiłbym 7/10 ,zacznę liczyć już na 22 ,i przepraszam ,że nie podałem tych wyników o 13:30 ,ale zaspałem (całą noc nie spałem
)
)Lepiej do statystyk jest brać pod uwagę 50 czy 100 losowań poprzednich?
sam9 jak obliczasz 10 ?
Ja podaje moje : 2,7,10,13,17,33,34,37,71,75 i drugi zestaw taki sam ,ale zamiast 7 ,jest 6 (bo dawno nie padła )
Pozdrawiam Jacek

Ja podaje moje : 2,7,10,13,17,33,34,37,71,75 i drugi zestaw taki sam ,ale zamiast 7 ,jest 6 (bo dawno nie padła )
Pozdrawiam Jacek

Ja kiedyś wyśniłem sobie 4/6 ,ale zamiast wysłać Lotto ,wysłałem Mini Lotto 

To wina Twojej podświadomości
Ja np liczby wyciągałem ze snów ze zwierzętami ,każdy zwierzak miał numerek i często w Mini Lotto było 3/5 
Ja np liczby wyciągałem ze snów ze zwierzętami ,każdy zwierzak miał numerek i często w Mini Lotto było 3/5 
Im dłużej o tym myślisz tym gorzej ,bo wpajasz sobie w podświadomość ,że nic Ci się nie śni i Cie to denerwuje ,więc tak jest ,ja CI proponuję się odprężyć ,połóż się na łóżku na plecach prosto ,zamknij oczy (musi być cisza i spokój) zacznij sobie liczyć od 20 do 0 tak z 5-10 minut i wtedy powinno CI się coś przyśnić ,ja zawsze tak robię jak muszę rano wstać i muszę szybko zasnąć i zawsze mi się coś śni ,głównie to co siedzi mi w podświadomości ,głównie sny odnoszą się do tego co siedzi w podświadomości ,a czego rozum nie wie 

Oczywiście nie od razu poczujesz taki fajny stan i zaśniesz ,ale po kilkudziesięciu próbach i pełnym skupieniu tak 

5/10 i 4/10 Zaraz zrobię analizę ,czy jakbym obliczył wszystkie 20 liczb czy padła by 10 

Czy ktoś umie pisać proste programy do analiz Multi Multi ? Szukałem we wszystkich programach i nie ma tej funkcji wyznaczania liczb ,którą ja stosuję ( wyliczyłem liczby z 3 wcześniej wylosowanych i tylko w zakresie 1-40 ) Zajęło mi to ponad 3 godziny ,ale 4/10 i 5/10 wpadło
Wyliczenie większej ilości liczb jest czasochłonne i samemu nie zdążę wysłać kuponu
Dlatego szukam kogoś kto napisze taki programik
Więcej info na gadu gadu 585 32 56 
Wyliczenie większej ilości liczb jest czasochłonne i samemu nie zdążę wysłać kuponu
Dlatego szukam kogoś kto napisze taki programik
Więcej info na gadu gadu 585 32 56 
Czy w MM jest system na 20 liczb 10 skreśleń? albo chociażby 9 lub 8 skreśleń?
Posiada ktoś program MultiPairs 2004 PLUS ? U mnie nie chce on ściągać wyników z internetu ,wyskakuje błąd i informuje mnie on ,że nie jestem podłączony do internetu ,choć jestem 

Pasko ,w MultiPairs 2004 PLUS ,który dziś kupiłem nie działa mi aktualizacja wyników z neta ,jest komunikat ,że nie jestem połączony z internetem ,a jestem cały czas połączony
Co zrobić?
Co zrobić?tola ,nie wygrywasz ,bo nie wierzysz w to ,że wygrasz ,zacznij wierzyć to z czasem przyjdą i wygrane !

Dziś na 14:00
2/2 32,22
5/5 07,14,22,32,42
10/10 07,13,14,22,32,33,42,48,62,67
2/2 32,22
5/5 07,14,22,32,42
10/10 07,13,14,22,32,33,42,48,62,67
raz nie wysłałem ,było 7/10 ,drugi raz wysłałem to było 4/10 i 5/10 a dziś wysłałem 2/2 5/5 i 10/10 i zobaczymy
)
)Horse186 Twoja strategia polega na analizowanie liczb ,które wypadły najwięcej razy np ? Czy o co chodzi z tymi słupkami?

Ja pracuję nad system "liczby ,które najczęściej wypadają po danej liczbie " ,nie wiem czemu ,ale często z 4 pierwszych liczb (1-10 ,które wypadły ) namierzam 5-6 liczb ,licząc wszytskie 20 wypadnięte liczby słabo to wychodzi ,szukam teraz zależności ...Hose186 przedstawisz dokładnie ten systeM?
Motylek jak bym mógł prosić
na maila jacek.salamandra@gmail.com z góry dziękuję
na maila jacek.salamandra@gmail.com z góry dziękuję
ja je zapisałem sobie i jak skończę analizować poprzednie losowanie i zabiorę się za następne to porównam 

Ale się zamieszanie zrobiło ,a ja powiem prosto ,to ,że Multi Multi jest grą statystyczną to wiemy nie od dziś ,jeśli ktoś nie chce grać to niech nie gra i niech nie obraża innych graczy tutaj na chacie ,jest tu opcja banowania użytkowników?
Dodam ,że "zapachyspodpachy " Twój nick mówi sam za siebie ,za inteligentną osobą to Ty na pewno nie jesteś ,więc skończ nas tu obrażać ,bo nikt Cie nie chce słuchać...
Ale ja na własnym doświadczeniu wiem ,że można obstawić chociażby 7/10 ,które wyliczyłeś swoim systemem ,pozostałe 3/10 które nie wpadły to tylko szczęście ,więc system można sobie pomóc ,a szczęście kiedy będzie trzeba zrobi swoje.
Dopóki będziecie myśleć ,że nie wygrywacie to tak dalej będzie
Trzeba być dobrej myśli
)
Trzeba być dobrej myśli
)Hose186 mógłbyś mi podać liczby ,które typowałeś na 14:00 ? Bo ja mam też 20 wyliczonych ,w tym 7 wpadło i chce sprawdzić czy się pokrywają z Twoimi

Dobra ! Liczby moje porównane z typami Hose i Equalibrum dają najkorzystniejszy zestaw i dość możliwy (zaskoczyło mnie to ,że mają tak wysokie wyniki w moich analizach) Także to może być te upragnione 10/10 jeśli szczęście dopisze
2,11,18,21,31,43,57,63,71,80
2,11,18,21,31,43,57,63,71,80
Ewentualnie dodatkowa 10
Mniej pewna :
2,14,43,19,57,31,11,18,80,74.

Mniej pewna :2,14,43,19,57,31,11,18,80,74.

"nie da rady tego wyliczyc ,a szkoda jest prawdopodobienstwo ,ze 5 wpadnie,a moze fartem sie uda"
odnośnie czego ten post i o co chodzi ,bo nie rozumiem
odnośnie czego ten post i o co chodzi ,bo nie rozumiem

Da rade wyliczyć ! Czemu ja wyliczyłem już 7/10 5/10 4/10 ? Oczywiście samo wyliczenie nic nie da ,potrzeba szczęścia ,ale można szczęściu pomóc analizami i statystykami 

Wyliczenia ze statystyk są pewniakami ,ale np 17 zamiast "wysłać " na następne częstą 52 ,wyślę trochę mniej częstą 14 ,albo nigdy nie występującą 12
Ale może być też tak ,że akurat trafisz z wyliczeniami
Co to system prawdopodobieństwa?
Ale może być też tak ,że akurat trafisz z wyliczeniami
Co to system prawdopodobieństwa?można by też sprawdzić ,która z grup ma wysyp do tego i jak te liczby powinni być w wysypie (te moje podane ) to jest miodzio
Nie chce mi się już sprawdzać tego ,ale powinni mieć wysyp 
Tola nawet jak Ci się trafi 9/10 to jest 10 000zł ,a jak trafisz 10/10 to masz 250 000zł + prawie 500 000 zł bonusu ,a jak wyślesz za 5 zł z plusem to masz 5 000 000 zł
ja biorę bez plus za 2,5 dwie kombinacje ,te które podałem 
Nie chce mi się już sprawdzać tego ,ale powinni mieć wysyp 
Tola nawet jak Ci się trafi 9/10 to jest 10 000zł ,a jak trafisz 10/10 to masz 250 000zł + prawie 500 000 zł bonusu ,a jak wyślesz za 5 zł z plusem to masz 5 000 000 zł
ja biorę bez plus za 2,5 dwie kombinacje ,te które podałem 
to wysyłasz te moje liczby? Chce wiedzieć ,czy ktoś jeszcze trafi 10/10
Witaj Wędrowco 
Witaj Wędrowco 
Zależy
Ja lubie piwko od czasu do czasu (ogólnie nie lubię alkoholu ) .Czasem trzeba sobie walnąć strzała
Fajki ,też palę ,ale z 5-8 na dzień ,zależy jaki dzień
A MM gram to zależy ,ja wierzę ,że wygram ,więc gram 
Ja lubie piwko od czasu do czasu (ogólnie nie lubię alkoholu ) .Czasem trzeba sobie walnąć strzała
Fajki ,też palę ,ale z 5-8 na dzień ,zależy jaki dzień
A MM gram to zależy ,ja wierzę ,że wygram ,więc gram 
Ja palę od roku ,wcześniej paliłem tak sporadycznie ,nie nałogowo ,ale jednak mnie wzieło.. oto skan kuponu tych dwóch zestawów co podałem! http://yfrog.com/6wscan0002nyj
Raz nie paliłem maks 3 dni to już mnie dręczyło ,zastanawiałem się nad rzuceniem ,bo teraz łatwiej mi będzie ,ale muszę to jeszcze przemyśleć
A w MM grasz jakaś strategią ,czy losowo wybierasz liczby?
A w MM grasz jakaś strategią ,czy losowo wybierasz liczby?Od razu mówię ,że nie jestem żadnym jasnowidzem ,liczę tylko liczby w MM ,bo tylko ta gra pozwala na patrzenie w statystyki ,DL i ML to tylko szczęście 

Hose wysłałeś już kupon ? Jak tak jakie liczby ? Ja porównałem Twoje i moje liczby oraz liczby Equalibrum i wyszło ciekawie ,bo w mojej specyfikacji te liczby są dość korzystne i powinny paść ,było ich akurat 10 

Ej jeśli tak zrobią to szkoda go ,jeśli ktoś np by obstawiał mecze z jego analiz to by był zarobiony
Gdybym to ja był to bym go odkupił od niemców
w sumie chyba go odkupię ,ciekawe ile za takiego 
Gdybym to ja był to bym go odkupił od niemców
w sumie chyba go odkupię ,ciekawe ile za takiego 
Hose a zdradzisz swoją metodę obstawiania ?
Te liczby na kupon obstawiałeś losowo z tych 20 tak?
Te liczby na kupon obstawiałeś losowo z tych 20 tak?Jak to chcesz zrobić? Lotto nie jest grą statystyczną ,więc tylko szczęście
Chyba ,że masz inne zdanie ,chciałbym je poznań 
Chyba ,że masz inne zdanie ,chciałbym je poznań 
Muszę się pochwalić
Mam przed sobą właśnie 2 ogromne hamburgery full wypasione ,ale nim je zjem muszę
. To takie uczczenie 10/10 ,która dziś padnie w moje ręce 
Mam przed sobą właśnie 2 ogromne hamburgery full wypasione ,ale nim je zjem muszę
. To takie uczczenie 10/10 ,która dziś padnie w moje ręce 
Jestem zaskoczony ,w takim razie muszę odrzucić dwie metody typowania ,biorę się za kolejne na tym samym podłożu .
Jestem na tropie ,ale nie rozumiem go ,już kiedyś pisałem jak biorę do analizy tylko 3 pierwsze liczby wybiera mi 4-7/10 nigdy w tym ,że zawsze dostaje 10 liczb i nie mogę dodać np tej która dawno nie padła (co dodaje szanse ) bo bym musiał którąś z tej 10
wywalić ,co mogło by być błędem

wywalić ,co mogło by być błędem

Witam ! Mam w 90 % opracowany ciekawy system
Nie sprawdza się co losowanie ,bo to zależy od liczb ,muszą wypaść owocne liczby (nie każda liczba w tym systemie działa ) ale jeśli już wypadnie to widać to bardzo dobrze ,które wypadną na 90 % w następnym losowaniu ,np na losowanie 08.07 rano wyliczyłem 4/4 i była to tylko jedna mocna kombinacja(nie miałem wątpliwości) ,jak się okazało trafiłem 5,17,75,37 ..na losowanie dzisiejsze o 14:00 mocna liczba była tylko 30 ,więc ją wytypowałem i jest .Na 22 są tylko 2/2 mocne ,są to 2 ,30 ,można do tego dodać dawno nie wypadającą 31 (w mojej analizie wypadła bardzo słabo ,więc jej nie biorę). Pozdrawiam
Nie sprawdza się co losowanie ,bo to zależy od liczb ,muszą wypaść owocne liczby (nie każda liczba w tym systemie działa ) ale jeśli już wypadnie to widać to bardzo dobrze ,które wypadną na 90 % w następnym losowaniu ,np na losowanie 08.07 rano wyliczyłem 4/4 i była to tylko jedna mocna kombinacja(nie miałem wątpliwości) ,jak się okazało trafiłem 5,17,75,37 ..na losowanie dzisiejsze o 14:00 mocna liczba była tylko 30 ,więc ją wytypowałem i jest .Na 22 są tylko 2/2 mocne ,są to 2 ,30 ,można do tego dodać dawno nie wypadającą 31 (w mojej analizie wypadła bardzo słabo ,więc jej nie biorę). PozdrawiamNarazie nic więcej nie powiem ,prócz tego ,że opiera się ona na analizach i jest skuteczna 

Testy ,analizy ,próby trwają od około 2 tygodni i jak na razie w każdym losowaniu się sprawdza ,ulepszam co chwila i chyba jestem już na końcu ,to zależy od najbliższych losowań
Analiza dla jednego losowania (tą co się robi zawsze przed losowaniem ) trwa koło 1-1,5 h o ile ma się odpowiednie programy ,bez programów to około 20 h roboty ,nawet nie zdążyłbym wysłać kuponu
Bo co losowanie trzeba liczyć ,może pojawią się takie liczby ,które dadzą 10/10 kto wie 
Analiza dla jednego losowania (tą co się robi zawsze przed losowaniem ) trwa koło 1-1,5 h o ile ma się odpowiednie programy ,bez programów to około 20 h roboty ,nawet nie zdążyłbym wysłać kuponu
Bo co losowanie trzeba liczyć ,może pojawią się takie liczby ,które dadzą 10/10 kto wie 
Wracając do Jacka i Agatki ,moja siostra ma na imię Agata i jesteśmy bliźniakiami 

wydaje mi się ,że musieli albo zmienić kule albo nie wiem co ,wypadły te liczby ,które nigdy jak dotąd nie powinni paść...wszystkie ..
Powiem tak z każdym losowaniem odkrywam co robię źle i w tym losowaniu nie brałem pod uwagę losowania z 14:00 już pierwsza liczba ,którą wziąłem pod liczenie to 13 i była ona u mnie pewniakiem...jedno losowanie a tak dużo zmienia

No idzie się zdenerwować lekko mówiąc

w swoich analizach nie wziąłem pod uwagę losowania ,którego liczby wykorzystuję i gdybym je wziął wcześniej to bym obstawił na dziś na 14 3 kupony (różne kryteria ) 3/3 , 2/2 i 7/7 ! Każda liczba z tych liczb wjechała
A na 22 bym obstawił 6/8 ! Ide dalej testować obym tym razem się nie mylił !Jeszcze mi się fajki skończyły !

w swoich analizach nie wziąłem pod uwagę losowania ,którego liczby wykorzystuję i gdybym je wziął wcześniej to bym obstawił na dziś na 14 3 kupony (różne kryteria ) 3/3 , 2/2 i 7/7 ! Każda liczba z tych liczb wjechała
A na 22 bym obstawił 6/8 ! Ide dalej testować obym tym razem się nie mylił !Jeszcze mi się fajki skończyły !

Jedno losowanie a tyle zmienia ! Do analiz brałem o jedno losowanie za mało i wychodziły zupełnie inne wyniki ,o to co bym zgarnął gdybym się nie pomylił w ostatnich 3 dniach....07.07 4z8 ,3z4 08.07 4z5 ,3z7,9z9

, 09.07 3z3 ,2z2 ,7z7,6z8 ! 
Biorę się za liczenie na 14 ,a po losowaniu od razu za liczenie na 22 !

Muszę was zmartwić ,bo owszem wychodziły super wyniki ,ale program doliczał pkt liczbom które wypadały po losowaniu ,można by brać znów wersję bez tego losowania jednego i odejmować po jednym pkt ,ale wtedy tych liczb będzie więcej i nie wiadomo która wpadnie...póki co czekam na 14 i muszę trochę odpocząć ,może coś mi wpadnie znów do głowy.
Ja rezygnuję z gry w Multi Multi ,najprawdopodobniej nie ma systemu ,który wylosuje liczby które wyliczymy 
Zagram sobie jeszcze raz jak będzie kumulacja w Lotto i to chyba koniec mojej przygody z Lotto 

Zagram sobie jeszcze raz jak będzie kumulacja w Lotto i to chyba koniec mojej przygody z Lotto 
Ok ,to jest prawdopodobieństwo jak 1:8 ,ale życzę Tobie owocnej pracy z Twoim systemem 

z innej beczki mam pytanie
Na odbiór wygranej mam 2 miesiące ,11 sierpnia kończę 18 i powiedzmy ,że wygrałem w Lotto np.2 miliony (jak wiadomo ,nie wolno grać w lotto przed 18 rokiem życia ) i te 2 miliony wygrałem np wczoraj ,to czy mogę iść odebrać je 12 sierpnia ? Jak oni mi powiedzą ,że nie wydadzą mi kasy ,bo w czasie zawarcia kuponu byłem niepełnoletni ,jest takie coś możliwe? Czy mogę powiedzieć ,że kupon znalazłem np tego 12 sierpnia ?
Na odbiór wygranej mam 2 miesiące ,11 sierpnia kończę 18 i powiedzmy ,że wygrałem w Lotto np.2 miliony (jak wiadomo ,nie wolno grać w lotto przed 18 rokiem życia ) i te 2 miliony wygrałem np wczoraj ,to czy mogę iść odebrać je 12 sierpnia ? Jak oni mi powiedzą ,że nie wydadzą mi kasy ,bo w czasie zawarcia kuponu byłem niepełnoletni ,jest takie coś możliwe? Czy mogę powiedzieć ,że kupon znalazłem np tego 12 sierpnia ?« PoprzednieKolejne 100 »

w drodze do kolektury !