Wpisy użytkownika jacol900
Łącznie 444 wpisów w archiwum, pokazane od nr 135 162. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Majklasz ,ale ja sobie tego z kosmosu nie wziąłem
Testuję już ta metodę i jak na razie 40 losowań minęło i jest cud ,miód i malina 
Testuję już ta metodę i jak na razie 40 losowań minęło i jest cud ,miód i malina 
Majak1991 a co ja napisałem wcześniej ? Mówię ,albo wyliczę liczby ,albo nie ,średnio mogę wyliczyć raz na 5-6 losowań pewne 100 % ,już obliczyłem 40 losowań wstecz i się sprawdza...
Majak powtórzę po raz setny
Biorę liczby z analiz (co losowanie są inne ) po godzinnej analizie albo coś wytypuję albo nie,jeśli wytypuję to wysyłam i odbieram 16 zł ,jeśli nie to czekam na kolejne losowanie . Akcja powtarza się co losowanie ,albo coś wyliczę ,albo liczby mi nic nie dadzą ,rozumiesz teraz?
Hej Kathy
Biorę liczby z analiz (co losowanie są inne ) po godzinnej analizie albo coś wytypuję albo nie,jeśli wytypuję to wysyłam i odbieram 16 zł ,jeśli nie to czekam na kolejne losowanie . Akcja powtarza się co losowanie ,albo coś wyliczę ,albo liczby mi nic nie dadzą ,rozumiesz teraz? Hej Kathy

Zgadza się Majak ,zdarzyło się tylko tak raz ,w 3 losowaniach w przeddzień tego zdarzenia miałem 2/2 3 razy ,co jest dość dziwne ,następnie też wytypowałem 2/2 ,ale nie wpadło ,był to jedyny raz ,wiesz czemu ? Sprawdziłem i kilka losowań później nie mogłem wyliczyć żadnej liczby ,stało się tak ,bo dokonano zmian kuleczek do losowania ,co ma znaczenie , statystyki się pomieszały i dlatego były błędne...jeśli nie zmienią kulek można grać ,po zmianie należy odczekać około 10-12 dni...
Majak widzę ,że się nie dogadamy
Nie rozumiesz i nie zrozumiesz i wciąg stoisz przy swoim ,że mam marne szanse ,skoro mam to ok
Twoje zdanie ,masz prawo je mieć 
Nie rozumiesz i nie zrozumiesz i wciąg stoisz przy swoim ,że mam marne szanse ,skoro mam to ok
Twoje zdanie ,masz prawo je mieć 
Ja za zaoszczędzone pieniądze kupiłem nie dawno Mercedesa W124 Coupe 2.3 l benzyniak 

Napisałem ,że z oszczędności ,z oszczędności się nie kupuje nowego mercedesa
Poza tym chyba większość facetów na tym forum wie ,że w124 to nie nowość ,mój jest rocznik 1992 
Poza tym chyba większość facetów na tym forum wie ,że w124 to nie nowość ,mój jest rocznik 1992 
Panowie Rico i Gała mają rację ! Wiara czyni cuda ! Coś o tym wiem
)
)trafić 13 z 24 to jakieś super osiągniecie ,to tak jakbyś trafił 5/10 

I Zestaw : 2,16,25,28,33,44,47,58 (3,54 ) 8 lub 10 skreśleń
II Zestaw : 2,15,17,34,39,57,74,78,(10,47,73) 8 lub 11 skreśleń
III Zestaw : 2,15,16,25,47,54,58 (7 skreśleń)
IV Zestaw : 2,47
V Zestaw : 2,16
VI Zestaw : 2,47,16
Sam jestem ciekaw
II Zestaw : 2,15,17,34,39,57,74,78,(10,47,73) 8 lub 11 skreśleń
III Zestaw : 2,15,16,25,47,54,58 (7 skreśleń)
IV Zestaw : 2,47
V Zestaw : 2,16
VI Zestaw : 2,47,16
Sam jestem ciekaw

Rutra
Opiszę Ci to na przykładzie
masz 14 mln Białych audi Q7 ,ale chcesz czarne
Jest tylko jedno czarne
Masz zawiązane oczy ,a teraz masz jedną szansę na wybranie tego jednego czarnego Audi
Dasz radę?
Opiszę Ci to na przykładzie
masz 14 mln Białych audi Q7 ,ale chcesz czarne
Jest tylko jedno czarne
Masz zawiązane oczy ,a teraz masz jedną szansę na wybranie tego jednego czarnego Audi
Dasz radę?
Pilka jestes w stanie nie widząc mnie powiedzieć mi co mnie czeka w najbliższej przyszłości ?
Jestem w szoku...jak szedłem z papierosa do pokoju ,usłyszałem w filmie (często jak idę do pokoju łapie różne teksty ,a to z rozmowy mojej rodziny ,a to z filmów itd ) i w filmie aktor powiedział do innego ,"teraz lepiej idź spać ,jutro jak wstaniesz będziesz wiedzieć co zrobić " ....Nawiąże jeszcze do maila Pani Pilki ,jestem w szoku ....cały mail jest o moim życiu i jest w 100 % prawdą ....jestem w szoku.

Sam9 rozumiem ,że wstając będę już wiedział ,nie muszę szukać wskazówek ?
Na szczęście śpię w piwnicy i okno mam wysoko ,więc nie patrzę 
Na szczęście śpię w piwnicy i okno mam wysoko ,więc nie patrzę 
Siemanko wszystkim !
Kogo ja widzę ?
Ricardos podróżnik
Udała się podróż ?
Kogo ja widzę ?
Ricardos podróżnik
Udała się podróż ?
Wędrowco mógłbym Cie prosić o podanie liczb ,które dziś nie wypadną w Lotto?
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi Bluszczu ,mówisz o mnie czy o o sobie? Kto ma 3 sposoby i kto myśli nad 1 liczbą godzinę?
ale ja się nie pytam o moje metody ,tylko o to ile wygrała Mag ?

equalibrum ile wydałeś na całość? Jaka minimalna wygrana przy tym systemie?
Grał ktoś systemem 3 skreśleniowym (w systemach na tej stronce jest ) ? Sprawdza się?
przy trafieniu wszystkich 5 liczb z tym systemem jest 540 zł ,wiec czemu nie

Co myślicie o tych dwóch metodach :
1.Kupić 80 piłeczek i je oznaczyć numerkami ,rozłożyć je w linii ,umieścić psa na przeciwko siebie w większej odległości i zależnie od typu gry liczbowej zawołać go tyle razy ile chcemy skreśleń ,po przyniesieniu piłki znów go ustawić tak jak na początku i od nowa
2.Kontakt ze zmarłymi w celu podania liczb?
1.Kupić 80 piłeczek i je oznaczyć numerkami ,rozłożyć je w linii ,umieścić psa na przeciwko siebie w większej odległości i zależnie od typu gry liczbowej zawołać go tyle razy ile chcemy skreśleń ,po przyniesieniu piłki znów go ustawić tak jak na początku i od nowa

2.Kontakt ze zmarłymi w celu podania liczb?

Mam mądrego psa
Rozróżnia swoje zabawki ,wszystkie komendy wykonuje super ,więc może i piłeczki mi wybierze 
Rozróżnia swoje zabawki ,wszystkie komendy wykonuje super ,więc może i piłeczki mi wybierze 
Ricardos dobrze zrozumiałem ? Wysłałeś 8 zakładów jako 12 liczb?
Hose zauważyłem ,że po losowaniu dopiero mówisz co było Twoim pewniakiem ,czemu nie napiszesz tego przed losowaniem?
49 miało być i padło ,a o reszcie nic nie mówiłeś

49 miało być i padło ,a o reszcie nic nie mówiłeś

Hose nie chce nic mówić ,ale po raz kolejny po losowaniu mówisz ,że wygrałeś coś na sucho i podajesz te liczby po losowaniu....na mnie to nie robi np wrażenia ,jeśli podasz taki zestaw minutę przed losowaniem np to uwierzę 

Hose nie chcemy się kłócić przecież ,możesz podać jutro wszystko co masz przed losowaniem ,tak jak Darek? To co podasz po losowaniu nie będzie uwzględniane ,możesz nawet podac minute przed losowaniem 

Darku rozumiem ,że ty grasz systemem skróconym ? Bo w tydz 20 liczbach widzę 10 liczb trafionych ,gdybyś zagrał pełnym to by wpadła 10 nie?
Czarodziejka wejdź na forum ,temat programiki wspomagacze g16 i na sam koniec tematu ,drugi post od końca w tym temacie jest Darka i tam podał liczby 

a ja mam wyspę na hawajach
Podaj liczby na 14 ,jak nie wpadną wszystkie kupujesz mi następną wyspę ,tym razem gdzieś w europie...
Podaj liczby na 14 ,jak nie wpadną wszystkie kupujesz mi następną wyspę ,tym razem gdzieś w europie...z tego co wyczytałem w Twoich komentarzach jesteś oszustwem ,gdybyś miał system 100 % ,co jest nie możliwe ,nie sprzedawałbyś go za 700zł... my tu takich oszustów nie lubimy !
będziesz na ogromnym minusie
Ja już nie czytam Twoich postów ,bo szkoda oczy na takie bzdury 

Ja już nie czytam Twoich postów ,bo szkoda oczy na takie bzdury 

Zgadza się Mag
A Ty dziś liczb nie podajesz? Wiecie ,czy Darek będzie dziś przed 14?
A Ty dziś liczb nie podajesz? Wiecie ,czy Darek będzie dziś przed 14?Człowieku spójrz co piszesz ,niby masz 100 % system to po co Ci sprzedawać ten system i robić stronę ,po co? OPANUJ SIE i spójrz realnie na świat ,bo się obudzisz z ręką w nocniku...
Stronę Multipasko odwiedza dziennie około 10 000 osób , jest warta 94 228 zł 

Woytas jaki modelem bmw driftujesz? Zawodowo ,dla przyjemności ?
Woytas wiadomo jeśli auto to tylko tylny napęd
Ja teraz czekam na odbiór mojego W124 2,3 litra w coupe , ze względu na dość łyse opony ładnie chodził bokiem nawet po suchym ,niestety automat (lubię ,ale przy lataniu bokiem gorzej z automatem ) ,ale jak się wyczuło i w odpowiednim momencie wcisnąłeś cały pedał do końca(on ma taką funkcję sport ,że niby wciskasz do końca ,ale jak dociśniesz na maksa do końca ,wtedy dopiero redukcja
)i wszystko zgrałeś ze sobą to ładnie wchodził w poślizg kontrolowany i dość łatwo wychodził ,tylko raz o mało nie wywaliłem w słup
Ale opanowałem
Raz mi spadła opona jak zahaczyłem na pętli autobusowej (pustej! ) o asfalt (kółeczko i w środku był piasek i asfaltowa grudka ) ,a tak to wszystko si
z jakiego miasta jesteś?
Ja teraz czekam na odbiór mojego W124 2,3 litra w coupe , ze względu na dość łyse opony ładnie chodził bokiem nawet po suchym ,niestety automat (lubię ,ale przy lataniu bokiem gorzej z automatem ) ,ale jak się wyczuło i w odpowiednim momencie wcisnąłeś cały pedał do końca(on ma taką funkcję sport ,że niby wciskasz do końca ,ale jak dociśniesz na maksa do końca ,wtedy dopiero redukcja
)i wszystko zgrałeś ze sobą to ładnie wchodził w poślizg kontrolowany i dość łatwo wychodził ,tylko raz o mało nie wywaliłem w słup
Ale opanowałem
Raz mi spadła opona jak zahaczyłem na pętli autobusowej (pustej! ) o asfalt (kółeczko i w środku był piasek i asfaltowa grudka ) ,a tak to wszystko si
z jakiego miasta jesteś?Ja zostawiam w124 do jazdy normalnej
Ze szperą jest bomba
We wrześniu muszę pomyśleć nad jakąś e34 z manualem właśnie do driftu ,bmw z lat 90 są najlepsze do tego sportu 
Ze szperą jest bomba
We wrześniu muszę pomyśleć nad jakąś e34 z manualem właśnie do driftu ,bmw z lat 90 są najlepsze do tego sportu 
Ok ,wróciłem ze spacerku
Widziałem Jaguara XKR v8 510 KM
Kierowca ładnie mu przycisnął
Aż się uśmiechnąłem kiedy usłyszałem to v8 
Biorę się za liczenie na 22 ...
Widziałem Jaguara XKR v8 510 KM
Kierowca ładnie mu przycisnął
Aż się uśmiechnąłem kiedy usłyszałem to v8 
Biorę się za liczenie na 22 ...
w Poznaniu się robi co raz jaśniej ,ale troche kropi i za ciepło nie jest 

Wiadomo Nissany też bardzo dobre auta
znam człowieka który ma nissana patrola od nowości już 12 lat i jest jak nowy 
znam człowieka który ma nissana patrola od nowości już 12 lat i jest jak nowy 
Jeśli mogę polecić to polecam Piwo Czarnkowskie ,nie wiem czy ktoś pił ? Bardzo dobre 

Oki poczekam ,jak dasz pewniejszą 20 i dam swoje typy ,obyś zdążył przed 20
Bo chciałbym wysłać jeszcze
Bo chciałbym wysłać jeszcze
Spotkała mnie dziś dziwna sytuacja
Odbieram wygraną 2/4 ,stawkę miałem 5 zł ,Lottomat kazał Pani wydać mi 6 zł ,a nie 4 zł (za stawkę 2,5 zł ,2/6 wygrana to 2zł ,więc za 5 zł powinna być 4 zł ) a Pani na lottomacie miała napisane 6 zł wygranej ,czy to nie dziwne?
Odbieram wygraną 2/4 ,stawkę miałem 5 zł ,Lottomat kazał Pani wydać mi 6 zł ,a nie 4 zł (za stawkę 2,5 zł ,2/6 wygrana to 2zł ,więc za 5 zł powinna być 4 zł ) a Pani na lottomacie miała napisane 6 zł wygranej ,czy to nie dziwne?