Wpisy użytkownika gracz1987
Łącznie 130 wpisów w archiwum, pokazane od nr 33 446. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
dzieki:)
a orientujesz sie jaki jest kurs na 52?
u mnie w miesicie jest tylko jeden buk: "fortuna"
a orientujesz sie jaki jest kurs na 52?
u mnie w miesicie jest tylko jeden buk: "fortuna"
tez bym prosil o liczby jesli mozna oczywiscie:) moje gg: 180301
Dziekuje z gory:)
Dziekuje z gory:)
drugi raz zagrałem w multi i trafilem 7/10 :)
o dziwo wyslalem kilka kuponow kierujac sie liczbami podanymi tutaj ale wszedl ten ktorego zaznaczalem ostatniego - mozna powiedziec dla ja zaznaczylem sobie 30 i 50 kolo siebie;)
o dziwo wyslalem kilka kuponow kierujac sie liczbami podanymi tutaj ale wszedl ten ktorego zaznaczalem ostatniego - mozna powiedziec dla ja zaznaczylem sobie 30 i 50 kolo siebie;)
co myslicie o liczba 34, 7, 9?
grajac stawka 10 wklad jest 25 zl a do wyjecia 540...
grajac stawka 10 wklad jest 25 zl a do wyjecia 540...
niestety myslalem ze mam fortune ale zostala przeniesiona do miasta 20 km dalej... wiec jestem skazany na totolotka...
edi8 bez obrazy - obserwuje to forum i strone z dwa tygodnie, wszystko super ładnie miła atmosfera (nawet trafilem 7/10) ale jedyne co mnie dziwi to Twoje prostackie zachowanie. Jesteś jakiś niedowartościowany i to leczysz przez internet czy to moze trudne dzieciństwo?
Chłopie odpuść - teraz już tylko pogarszasz sprawę bo i tak 90% forum uważa Cię za oszołoma. (ja tez)
pozdrawiam (Ciebie edi8 nie)
Chłopie odpuść - teraz już tylko pogarszasz sprawę bo i tak 90% forum uważa Cię za oszołoma. (ja tez)
pozdrawiam (Ciebie edi8 nie)
edi8 błagam włącz mózg.
to, że obserwuje forum od 2 tygodni nie znaczy chyba, że nie mogę zobaczyć wpisów na forum z wcześniejszą datą?
żałosne
to, że obserwuje forum od 2 tygodni nie znaczy chyba, że nie mogę zobaczyć wpisów na forum z wcześniejszą datą?
żałosne
nie bede nawet cytowal znawcow: "50 sa wredne nie ma co na nie liczyc" :p
wiecie co... wypilem troche i dochodze do wniosku ze wszelkie obliczenia moga byc przydatne jedynie w mnimalnym stopniu... zalozmy ze pozwalaja na okreslenie max 3 liczb.... ale reszta czyli upragnione 7 (zeby bylo 10) to czysty przypadek....... głownym czynnikiem potwierdzajacym moja teorie sa mierne wyniki wszystkich z nas....
niestety...
niestety...
APEL: EDI8 i KOGUCIK19
SKOŃCZCIE TE SWOJE POLEMIKI NA CZACIE!
TO OCZYWISTE ŻE NIE LUBICIE SIE NAWZAJEM - ALE CZY Z TEGO POWODU MACIE ZAMIAR DO KONCA SWIATA JEDEN DRUGIEGO CHWYTAC ZA SŁÓWKA I WSZCZYNAC PYSKÓWKI?!
NA WYMIOTY CZŁOWIEKA BIERZE!
SKOŃCZCIE TE SWOJE POLEMIKI NA CZACIE!
TO OCZYWISTE ŻE NIE LUBICIE SIE NAWZAJEM - ALE CZY Z TEGO POWODU MACIE ZAMIAR DO KONCA SWIATA JEDEN DRUGIEGO CHWYTAC ZA SŁÓWKA I WSZCZYNAC PYSKÓWKI?!
NA WYMIOTY CZŁOWIEKA BIERZE!
mariusz mega pewniaki ile szacujesz ze wejdzie Ci z tych liczb?
btw.
czy jak trafilem w ML plus 3/10 to zeby dostac 4 zł w tej 3 musi byc liczba plus?
btw.
czy jak trafilem w ML plus 3/10 to zeby dostac 4 zł w tej 3 musi byc liczba plus?
i jeszcze małe pytanko: czy ktoś wie ile kombinacji było by w przypadku losowania z zakresu 1-30? (30 kulek)
A co myślicie o tym żeby grać w ML tylko liczbami od 1 do 30?
Dużo jest losowań kiedy wpada sporo liczb z tego przedziału... np w ostatnim 11
Myslałem żeby zrobić np 3 zakłady z jakimiś tam liczbami z przedziału 1-30
i 3 zaklady z np ośmioma liczbami z przezdiału 1-30 i dobrać jeszcze 2 z liczb powyzej 30...
co myslicie?
Dużo jest losowań kiedy wpada sporo liczb z tego przedziału... np w ostatnim 11
Myslałem żeby zrobić np 3 zakłady z jakimiś tam liczbami z przedziału 1-30
i 3 zaklady z np ośmioma liczbami z przezdiału 1-30 i dobrać jeszcze 2 z liczb powyzej 30...
co myslicie?
a można założyć na forum coś w stylu własnego dzienniczka? i wpisywac sobie tam swoje typy?
Szanowny Gromie! Nie chodzi o to, że jestem kolejnym niedowiarkiem...
ale gdybym był w stanie wyciągnąć z gry choćby 3000 zł miesięcznie (a co tu już wogóle mówić o 9000!) to nie traciłbym 8 godzin dziennie na przeglądanie nudnych papierków w pracy a to wszystko za 2100...
nie wnikam też w Twoje sprawy rodzinne ale mnie żona całowała by po rękach gdybym jej tyle kasy przyniósł a nie jeszcze obcinała budżet...
Pozdrawiam
ale gdybym był w stanie wyciągnąć z gry choćby 3000 zł miesięcznie (a co tu już wogóle mówić o 9000!) to nie traciłbym 8 godzin dziennie na przeglądanie nudnych papierków w pracy a to wszystko za 2100...
nie wnikam też w Twoje sprawy rodzinne ale mnie żona całowała by po rękach gdybym jej tyle kasy przyniósł a nie jeszcze obcinała budżet...
Pozdrawiam
Czy regularne zarabianie w lotto nie jest wbrew logice i wbrew tej grze?
Przeciez znajac sposob na zarabianie nawet 1 zł miesiecznie (ale pewnej złotówki) lotto bo odpowiednim zwiekszeniu stawki jest skończone... ale osoba z taką wiedzą jest na celowniku rządu...
Przeciez znajac sposob na zarabianie nawet 1 zł miesiecznie (ale pewnej złotówki) lotto bo odpowiednim zwiekszeniu stawki jest skończone... ale osoba z taką wiedzą jest na celowniku rządu...
Ja Ci moge erka powiedziec ze w pytalem kobiety z kolektury i mowila mi ze ani jednego jeszcze nie sprzedala...
;)
;)
Jak to co?!
Codzienną - nie ważne, że złudną - nadzieje na polepszenie właśnie tego szarego życia...
Codzienną - nie ważne, że złudną - nadzieje na polepszenie właśnie tego szarego życia...
jestem z małego miasta - 10 tys mieszkancow.
w los milionos musi byc okreslona liczba wykupionych zakladow zeby losowali?
mi sie wydaje ze jednak ludzie beda kupowali... fajnie rozpoczac nowy rok z milionem na koncie;)
w los milionos musi byc okreslona liczba wykupionych zakladow zeby losowali?
mi sie wydaje ze jednak ludzie beda kupowali... fajnie rozpoczac nowy rok z milionem na koncie;)
Witam,
gratuluje osobie która pisała na czacie, że będzie wysyp 40 :)
ja zagralem taka piateczke:
41, 42, 44, 45, 47
i niestety 47 nie siadlo:(
gratuluje osobie która pisała na czacie, że będzie wysyp 40 :)
ja zagralem taka piateczke:
41, 42, 44, 45, 47
i niestety 47 nie siadlo:(
ZACHOWUJECIE SIĘ JAK DWA UJADAJĄCE PSY!!!!
PISZE TAK BO JUŻ NIE IDZE TEGO ZNIESC!
NIKOGO JUZ NIE OBCHODZA WASZE OSOBISTE SPORY!!!
PISZE TAK BO JUŻ NIE IDZE TEGO ZNIESC!
NIKOGO JUZ NIE OBCHODZA WASZE OSOBISTE SPORY!!!
a co ? padło 10/10??!!
mam pytanie: jak stawiam 6/6 ML plus i wpadnie mi dajmy na to 6/5 ale bez liczby plus to mam wypłacone tak jak za plusa?
mam pytanie: jak stawiam 6/6 ML plus i wpadnie mi dajmy na to 6/5 ale bez liczby plus to mam wypłacone tak jak za plusa?
jesli mozna kogos pochwalic...
to wpełni zasłużony ukłon w strone MARIO OLSZTYN...
dwa razy już się napasłem dzięki jego numerom;)
to wpełni zasłużony ukłon w strone MARIO OLSZTYN...
dwa razy już się napasłem dzięki jego numerom;)
grom bedziesz podawal swoje typy od 6.12?
patrzac chlodnym okiem na np wprowadzenie typowania 10 na stronce to bedzie ono powodowalo tylko frustracje...
zalozmy ze chcialbym pograc 10 z tej strony... np dzisiaj wymagałoby to przepisania 130 typow x 2,5 = 325 zł... kogo stać na stawianie takich sum codziennie? z drugiej strony jak ktoś trafi w koncu bedzie straszny zal...
patrzac chlodnym okiem na np wprowadzenie typowania 10 na stronce to bedzie ono powodowalo tylko frustracje...
zalozmy ze chcialbym pograc 10 z tej strony... np dzisiaj wymagałoby to przepisania 130 typow x 2,5 = 325 zł... kogo stać na stawianie takich sum codziennie? z drugiej strony jak ktoś trafi w koncu bedzie straszny zal...
no tez mam taka nadzieje... bo inaczej to do konca miesiaca za 2,50 bede gral;)
Wiecie co Wam powiem... może tak młodzieżowo... ZLUZUJCIE POŚLADY ;)
Zacznijmy od tego, że przestańcie traktować lotka jak śmiertelnie poważnej sprawy...
To tylko do frustracji prowadzi;) a osoby które wywołują tu ciągłe zwady mają problem w sposobie myślenia tzn: "mi się należy nagroda, dlaczego to nie ja wygrałem, teraz wyżyje się na innych"
więcej luzu:) jesteśmy tu by sobie pomagać... choc i tak 90% w lotto to przypadek...
Zacznijmy od tego, że przestańcie traktować lotka jak śmiertelnie poważnej sprawy...
To tylko do frustracji prowadzi;) a osoby które wywołują tu ciągłe zwady mają problem w sposobie myślenia tzn: "mi się należy nagroda, dlaczego to nie ja wygrałem, teraz wyżyje się na innych"
więcej luzu:) jesteśmy tu by sobie pomagać... choc i tak 90% w lotto to przypadek...
do wpisu 34885.
realista a ty co mesjasz jestes i misje pelnisz na tym czacie?
a jak ktos wygra 10 mln to tez tylko pozyczka od totalizatora?
Zachowujesz sie jak pies ogrodnika i tyle... tylko pytanie co Cie tak meczy? Nie chcesz... nie graj... ale odwal sie od innych i daj im ponosic konsekwencje wlasnych czynow...
realista a ty co mesjasz jestes i misje pelnisz na tym czacie?
a jak ktos wygra 10 mln to tez tylko pozyczka od totalizatora?
Zachowujesz sie jak pies ogrodnika i tyle... tylko pytanie co Cie tak meczy? Nie chcesz... nie graj... ale odwal sie od innych i daj im ponosic konsekwencje wlasnych czynow...
Po pierwsze zagrałem za 1100 zł...
Po drugie... masz racje... mam w dupie te Twoje wypociny... wiec nie bede ich juz czytal.
pa.
Po drugie... masz racje... mam w dupie te Twoje wypociny... wiec nie bede ich juz czytal.
pa.
kogucik a moze zalozysz temat o graniu w fortunie?
to propozycja a nie zaczepka oczywiscie... na pewno wielu skorzystalo by z Twojej wiedzy...
to propozycja a nie zaczepka oczywiscie... na pewno wielu skorzystalo by z Twojej wiedzy...
jeden moze przeznaczyc na gre 100 zł drugi 1000 zł miesiecznie.
ALE CO KOMU DO MOICH PIENIEDZY I SPOSOBU W JAKIE JE WYDAJE?
Niektorzy tworza tu patologie... nikt tu własnym dzieciom chleba od ust nie zabiera zeby miec na lotka wiec bez przesady...
ALE CO KOMU DO MOICH PIENIEDZY I SPOSOBU W JAKIE JE WYDAJE?
Niektorzy tworza tu patologie... nikt tu własnym dzieciom chleba od ust nie zabiera zeby miec na lotka wiec bez przesady...
Poza tym jest tu chyba jeden osobnik z rodziny baranowatych który nie pojmuje podstawowych spraw.
Wyjaśnijmy sobie:
Gdy zawieram zakład(umowe) z TS to nie na zadną pożyczke ale na to, że podejmuje sie wytypowania liczb...
Więc w wypadku wygranej dalej gram za swoje pieniądze... bo zawarłem taki układ... więc gadanie NIBY mądrym językiem, że to jest tylko pożyczka bo i tak oddasz do TS to tylko głupie farmazony... powtarzane przez osobników łudząco podobnych do słynnych moherowych beretow ojca rydzyka...
Wyjaśnijmy sobie:
Gdy zawieram zakład(umowe) z TS to nie na zadną pożyczke ale na to, że podejmuje sie wytypowania liczb...
Więc w wypadku wygranej dalej gram za swoje pieniądze... bo zawarłem taki układ... więc gadanie NIBY mądrym językiem, że to jest tylko pożyczka bo i tak oddasz do TS to tylko głupie farmazony... powtarzane przez osobników łudząco podobnych do słynnych moherowych beretow ojca rydzyka...
nie.
ale mam wrazenie, ze Ty jestes i urazilem Cie tym porowaniem. Racja?
ale mam wrazenie, ze Ty jestes i urazilem Cie tym porowaniem. Racja?
nie trzeba sluchac radia maryja zeby wiedziec ze caly ten ojciec rydzyk i jego swita to niezly przekret...
ale to tak na marginesie...
ale to tak na marginesie...
mówili "to"
to:
opasłe świnie z wylewającymi sie brzuchami z przepychu w limuzynach za setki tysiecy złotych...
to widac...
to:
opasłe świnie z wylewającymi sie brzuchami z przepychu w limuzynach za setki tysiecy złotych...
to widac...
grom ty to masz cierpliwosc ;) moze zaloz temat na forum i bedzie spokoj...
mam pytanie:
ile kombinacji moze wystapic przy losowaniu 5 z 10 liczb?
ile kombinacji moze wystapic przy losowaniu 5 z 10 liczb?
Nie kumam tego kalkulatora.
Przypadek:
Losowanych liczb jest 80
Ja typuje 10 z przedzialu 1-30
ile kuponow musialbym wyslac zeby miec gwarantowana 9
przy zalozeniu ze wpadnie minimum 9 liczb z przedzialu 1-30
prosze o pomoc
Przypadek:
Losowanych liczb jest 80
Ja typuje 10 z przedzialu 1-30
ile kuponow musialbym wyslac zeby miec gwarantowana 9
przy zalozeniu ze wpadnie minimum 9 liczb z przedzialu 1-30
prosze o pomoc
Liczb losowanych jest 10 z 80 jesli sprawia ci to satysfakcje....
to jutro olewam prace...
bede sobie teraz pykal jedno 5/6 w DL na miesiac i bedzie sie zylo git;)
bede sobie teraz pykal jedno 5/6 w DL na miesiac i bedzie sie zylo git;)
Czy ktos jest w posiadaniu informacji... ile np dana parka albo trójka najdłużej nie pojawiła się przez kolejne losowania?
chodzi mi o ogolne dane od 1 losowania ML
np
nadjluzej bo przez x losowan nie padla parka x,x
np
nadjluzej bo przez x losowan nie padla parka x,x
a ja wczoraj puscilem 3 razy po 10 liczb w ML... i nie trafiłem ANI JEDNEJ... ;)
za to tez powinni płacić;)
za to tez powinni płacić;)
ja myslalem zeby grac 8/8 w ML liczbami:
7,17,27,37,47,57,67,77 i 11,21,31,41,51,61,71
ile w tych liczbach jest ósemek?
7,17,27,37,47,57,67,77 i 11,21,31,41,51,61,71
ile w tych liczbach jest ósemek?
znaczy moje myslenie jest takie:
10/10 - nie ma sensu, wydaje mi sie ze wygrywaja takie liczby osoby ktore pojda raz w zyciu sobie puscic lotka i jest wygrana...
9/9 - podobnie jak wyzej
8/8 - mi osobiscie pasuje najlepiej bo grajac na dwa przedzialy liczb mozna majac szczescie mozna trafic
bo z reguly wpadaja po 4,3 liczby z danego przedzialu dziesiatek...
pozdrawiam
aaa no i mniejesze kombinacje w stylu 3/3 4/4 mnie nie interesuja... gralem na takie liczby ale sensu to nie ma... jak dla mnie osobiscie...
10/10 - nie ma sensu, wydaje mi sie ze wygrywaja takie liczby osoby ktore pojda raz w zyciu sobie puscic lotka i jest wygrana...
9/9 - podobnie jak wyzej
8/8 - mi osobiscie pasuje najlepiej bo grajac na dwa przedzialy liczb mozna majac szczescie mozna trafic
bo z reguly wpadaja po 4,3 liczby z danego przedzialu dziesiatek...
pozdrawiam
aaa no i mniejesze kombinacje w stylu 3/3 4/4 mnie nie interesuja... gralem na takie liczby ale sensu to nie ma... jak dla mnie osobiscie...
kogucik ja nie jestem jakims tam pieniaczem ale od niektorych bykow ktore robisz to az glowa boli, przyklad: poniewaRZ
pozdrawiam
pozdrawiam
juz tak nie dramatyzujmy - kazdemu zdazy sie zrobic blad ortograficzny...
kogucik przepraszam - nie wiedzialem ze masz taka przypadlosc. prosze zebys nie mial zalu.
kogucik przepraszam - nie wiedzialem ze masz taka przypadlosc. prosze zebys nie mial zalu.
a ty widocznie nie masz co robic... skoro musisz sie charytatywnie udzielac.... bo my tu jestesmy zeby cos zarobic... a ty? wolontariusz?
tomcio mam troszke kaski:
moze zrobimy dzisiaj test... podaj mi wytyczne a ja tak zagram...
oczywiscie bez obciazen psychicznych bo kasa ktora przeznacze jest tylko na ten cel... wiec przegram bez zalu.
moze zrobimy dzisiaj test... podaj mi wytyczne a ja tak zagram...
oczywiscie bez obciazen psychicznych bo kasa ktora przeznacze jest tylko na ten cel... wiec przegram bez zalu.
rafal filipiuk:
jezeli starasz sie, a raczej udajesz madrego... to powiem ci ze z tego calego udawania wychodzi tylko zenada...
jezeli starasz sie, a raczej udajesz madrego... to powiem ci ze z tego calego udawania wychodzi tylko zenada...
kobieta z wioski, 10 km od mojego miasta wygrala niedawno 10 mln w DL... a teraz dostaje smsy z pogrozkami.... ze jesli nie wplaci tyle i tyle to glowe utna...
informacja pewna.
informacja pewna.
wygadac... poleciala na drugi dzien do sklepu sie chwalic... no nie dziwie sie... kazdego mogloby poniesc...
LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!
Juz nie moge sluchac tych glupot ze TS nas oszukuje....
Przeciez DL to szansa 1 na 16000000 wiec przestancie gadac glupoty ze nie wygraliscie bo TS oszukuje...
Ludzie trafiaja 6 w DL i to jest FAKT!
Juz nie moge sluchac tych glupot ze TS nas oszukuje....
Przeciez DL to szansa 1 na 16000000 wiec przestancie gadac glupoty ze nie wygraliscie bo TS oszukuje...
Ludzie trafiaja 6 w DL i to jest FAKT!
gdybym mial 800 zl miesiecznie na lotka to gral bym tym systemem:
01 09 13 16 28 (2)
01 09 13 16 28 (3)
01 09 13 16 28 (4)
trafiajac w koncu 5 mam gwarantowana 6...
01 09 13 16 28 (2)
01 09 13 16 28 (3)
01 09 13 16 28 (4)
trafiajac w koncu 5 mam gwarantowana 6...
prawda jest taka ze i ty edi8 i ty gromie w lotto jestescie bezradni...
jesli nie...
udowodnijcie ze jest inaczej w pojedynku na typy...
jesli nie...
udowodnijcie ze jest inaczej w pojedynku na typy...
o jakim typowaniu wy mowicie ludzie ?!!!!?
zmażcie sobie te cyferki z kulek i typujcie - wyjdzie na to samo...
zmażcie sobie te cyferki z kulek i typujcie - wyjdzie na to samo...
coś mi tu nie gra z tym filmikiem przecież moge każdemu pokazać mój kupon wygrany
właśnie myśle jak kolega plus 1984 przecież mogę iść na rynek miasta i każdemu pokazać kupon - nic nikomu do tego
ale jakie kopie o czym ty mówisz - tak to bym nakopiował sobie jakieś 3/10 i wysyłał znajomych po wygraną?
składamy się na drukarkę i papier! trzeba kopiować 3/6 i wysyłać jak najwięcej znajomych ahhahaah
gdyby to była prawda to nikt by nie odpuścił alefart kupuj drukarkę i kopiuj kody kreskowe hahh
alefart nie trolluj kawał był śmieszny ale skończ bo to śmieszna tania sendacja z "faktu"
gdzie jest pasko po co kopiować tą tanią sensację i ludzi nabierać? jeszcze większa niechęc do TS będzie... i różne ufo teorie
dobra po co karmić trolla? mam pytanie w tej lidze typujących ktokolwiek jest w skali dajmy miesiąca na plus z $ ?
« PoprzednieKolejne 100 »