Wpisy 35 734 – 35 833
12 grudnia 2008 00:20 → 13 grudnia 2008 21:29, 100 wpisów
W październiku , gdy wychwyciłem tę wysoką w tamtym miesiącu efektywność tego w/w sposobu doboru typu , opartego o odejmowanie PLUSÓW - sprawdziło się to w 17 losowaniach...
Zaś w listopadzie - ale w 28 losowaniach , ponieważ PLUS dwa razy powtórzył się dzień po dniu , uniemożliwiając dobór takiego typu wobec wyniku odejmowania równego "0" - to w/w odejmowanie dało 8 trafień...
hejka...kto obstawiał moje cyferki? troszke wpadło -prawda? pozdrawiam
piotrek11, sądzę, że dla ciebie najodpowiedniejszymi książkami, będą "O krasnoludkach i sierotce Marysi(Hosia)i "Na jagody" Marii Konopnickiej.
Pouczająca lektura dla dzieci i nie zaśmieca umysłów liczbami.
Pozdrawiam
Pouczająca lektura dla dzieci i nie zaśmieca umysłów liczbami.
Pozdrawiam
dobra jakie typy na dzisiaj?? ktoś już coś ma?mi krążą takie liczby po głowie, ale trzeba z nich coś wybrać:
34/12/29/42/50/69/73/6/24/54/59/37/76/9/
coś napewno z tego będzie
34/12/29/42/50/69/73/6/24/54/59/37/76/9/
coś napewno z tego będzie
KRZYSZTOF no tak z 13 liczb cos napewno wyjdzie,ale ile jest to "cos"bo to jest warzne,Gdybys byl uprzejmy zprecyzowac bo dales bardzo duzy wybor,i nawet trudno z tych liczb system zrobic,chyba ze ty dales propozycje a my mamy sobie wybrac co komu pasuje,ale chyba nie o to chodzi,pomysl i dobrze by bylo jak bys sie w 10 liczbach zmiescil lub podaj 2x 10 liczb tez bedzie dobrze,to moja i tylko moja taka uwaga,sam chyba to rozumiesz napewno.Poniewarz jestes nowy zaproponuje ci gre na PARZYSTE/NIEPARZYSTE,lub sume liczb w multilotku,gra prosta ,albo wiecej jak 810,5 albo mniej nie ma trzeciej mozliwosci,sa jeszcze inne mozliwosi ale pomalutku juz inni cie poprowadza ja tylko daje ci propozycje.
kogucik ja nie jestem jakims tam pieniaczem ale od niektorych bykow ktore robisz to az glowa boli, przyklad: poniewaRZ
pozdrawiam
pozdrawiam
"krzysztof.kt": ponieważ podałeś 14 liczb ( choć niektórzy twierdzą że tylko 13 ) to WAŻNE jest , abyś podawał je po uporządkowaniu od najmniejszej do największej , gdyż to znacznie ułatwia samo czytanie innym - oraz daje dobre świadectwo o podającym typy....Pzdr.
GRACZ zapamietam na zawsze "poniewaZ",ok i masz racje .Co do ilosci to mogla zajsc pomylka w kiczeniu bo na ogol podaje sie liczby po przecinku.Uciekam z czata powod wiadomy.Pozdrawiam czynnie grajacych.
wiec na dzisiaj leci:
5/5 - 25/29/34/37/68
6/6 - 6/12/24/50/73/76
10/10 - 25/29/34/37/50/54/59/68/73/76
oraz 3/3 - 25/68/37
powodzonka - apropo króliczka dostał klapsa w tyłek wczoraj , ale go nie złapałem ;(
5/5 - 25/29/34/37/68
6/6 - 6/12/24/50/73/76
10/10 - 25/29/34/37/50/54/59/68/73/76
oraz 3/3 - 25/68/37
powodzonka - apropo króliczka dostał klapsa w tyłek wczoraj , ale go nie złapałem ;(
dodaje jeszcze 3/3 - 76-29-34 oraz 34-37-68
belfer od...czep się ode mnie !Ja w przeciwieństwie do ciebie mam odwagę wkleić tu swoją fotkę . I bądz tak dobry wypowiadać się w swoim imieniu a nie w moim. Ja nie robię sobie z nikogo jaj jak to ostatnio sugerowałeś. Posłuchaj dziadka i spadaj do książek. Polecam szczególnie poradniki jak radzić sobie z problemami zrozumienia tekstu. Niedawno bartnik pisał że dzięki czatowi PASKO trafił 6+. Nie wpieprzaj się więc w tryby pracującej maszyny i spadaj stąd. Pisałam ci juz ale nie zrozumiałeś więc wyrażę się dosadniej... jesteś na tym czacie potrzebny jak wrzód na dupie
GRACZU :proszę Cię nie czepiaj się takich szczegółów .To nie jest na tym czacie takie istotne. Kogucik jest dysgrafem i już kilkakrotnie bardzo przepraszał za błędy których jest świadomy. Zapewniam Cię - idzie się do tego przyzwyczaić :).
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Hosia, wiedziałem, że jesteś dzieckiem, ale teraz także wiem, że jesteś dzieckiem bardzo źle wychowanym, ale to już nie twoja wina, być może szkoły albo kto inny popełnił błędy wychowawcze.
Wklejenie fotki o niczym nie świadczy, to tylko może być krzyk rozpaczy, żeby ktoś zwrócił na ciebie uwagę, bo czujesz się samotna.
Ja bym na twoim miejscu nie używał wulgaryzmów i tego typu porównań, bo to nie przysporzy ci przyjaciół, a wręcz przeciwnie wszyscy cię zaczną lekceważyć jak niektórych z czatu, którzy na tym ucierpieli i mieli nawet kilkudniowe blokady dostępu do forum i czatu.
Uważaj, żeby to się dla ciebie też tym nie skończyło. Więcej pokory, a mniej wysokiego mniemania o sobie i dystansu do gier losowych życzę i pozdrawiam.
Wklejenie fotki o niczym nie świadczy, to tylko może być krzyk rozpaczy, żeby ktoś zwrócił na ciebie uwagę, bo czujesz się samotna.
Ja bym na twoim miejscu nie używał wulgaryzmów i tego typu porównań, bo to nie przysporzy ci przyjaciół, a wręcz przeciwnie wszyscy cię zaczną lekceważyć jak niektórych z czatu, którzy na tym ucierpieli i mieli nawet kilkudniowe blokady dostępu do forum i czatu.
Uważaj, żeby to się dla ciebie też tym nie skończyło. Więcej pokory, a mniej wysokiego mniemania o sobie i dystansu do gier losowych życzę i pozdrawiam.
PASKO skoro jestes adminem to może byś porządki zrobił na czacie?? bo chyba takie złośliwości są zbędne... pozdrawiam
To nie są złośliwości. Pisanie po polsku to bardzo ważna umiejętność. Wpisy z rażącymi błędami ortograficznymi powinny być blokowane przez "jakiś program" na stronie. Wówczas odpada Adminowi banowanie. Najlepiej niech Kogucik wklei dowód na swoją przypadłość. Wtedy nikt nie powinien mu wytykać tych ...
Gdy czytam jego teksty to mi się flaki wywracają. Jak można robić takie byki.
Gdy czytam jego teksty to mi się flaki wywracają. Jak można robić takie byki.
Belfer napisał: 35709. Bardzo dziwne, że tacy starzy wyjadacze jak edi, kogucik i OPA nie widzą tego, że część młodych dzieciaków, a niektórzy z nich z nickami żeńskimi ( co jak wiadomo zmiękcza obyczaje) robi sobie z nich po prostu "jaja"
Te same proste i beznadziejne pytania o to jak się gra, za ile, a poco? a na co?, a co ja z tego będę miała/mniał?.
Ten czat jest właśnie po to, żeby między innymi dowiedzieć się jak się gra , za ile i w jaki sposób. Powiedziałam ci już - wie podoba się to spadaj. A o mojego bana i utratę przyjaciół się nie martw. Zobaczymy czy poprą mnie czy ciebie
Te same proste i beznadziejne pytania o to jak się gra, za ile, a poco? a na co?, a co ja z tego będę miała/mniał?.
Ten czat jest właśnie po to, żeby między innymi dowiedzieć się jak się gra , za ile i w jaki sposób. Powiedziałam ci już - wie podoba się to spadaj. A o mojego bana i utratę przyjaciół się nie martw. Zobaczymy czy poprą mnie czy ciebie
Na szczęście Kogucik nie musi się przed nikim tłumaczyć a szczególnie przed belfram belfra.
juz tak nie dramatyzujmy - kazdemu zdazy sie zrobic blad ortograficzny...
kogucik przepraszam - nie wiedzialem ze masz taka przypadlosc. prosze zebys nie mial zalu.
kogucik przepraszam - nie wiedzialem ze masz taka przypadlosc. prosze zebys nie mial zalu.
belfer belfra : A może ty wkleisz jakiś dowód wywróconych flaków ? Zastanów się trochę dziewczynko co piszesz
No iiiii chyba mi się udało. Zasiałem troszkę ... . Ludzie! Moim zdaniem lekarstwem na obelgi, poniżanie, porównanie do czegoś/kogoś tam jest ignorowanie wpisów tych, którzy się wymądrzają. Ten wpis popełniłem tylko dlatego, by zobaczyć Waszą reakcję. Podpisując się nowym nickiem. Znacie mnie z innego nicka z tego forum. Ja Wasze nicki też znam. Wystarczy coś napisać i sami widzicie jak reagujecie. Takie wpisy trzeba mieć w ..pie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Proszę nie testuj mnie. W obronie przyjaciół walczę na śmierć i życie
2/6 w DL słaboo
ale w sobote padnie 6 na 100%
pewniak na kolejne losowanie na duzego to 8
"tomcio1972":
mam dobre wieści w sprawie tych 2 kolejnych rozpisów systemów skróconych , po 4 skr. na 9 i 10 liczb z gw. "4" przy 5z9 i przy 5z10. Kolega "sindbad" wkrótce je zamieści w wersji z tabelkami gwarancyjnymi.
Pzdr.
edi8
mam dobre wieści w sprawie tych 2 kolejnych rozpisów systemów skróconych , po 4 skr. na 9 i 10 liczb z gw. "4" przy 5z9 i przy 5z10. Kolega "sindbad" wkrótce je zamieści w wersji z tabelkami gwarancyjnymi.
Pzdr.
edi8
Do wpisu 35762:
Wstyd to kraść i z d...y spaść.....
Nie odzywaj się synku jak starsi dyskutują, to też element kultury.
Wstyd to kraść i z d...y spaść.....
Nie odzywaj się synku jak starsi dyskutują, to też element kultury.
ok edi8 dzieki.
Napewno sie przyda a ciekaw jestem rowniez czy te systemy da sie skrocic.
Chodzi mi o jak najmniejsza ilosc zakladow przy oczywiscie zachowanej gwarancji danego systemu.
Nawt 2 lub 3 zaklady robia duza roznice bo jakby zagrac takim systemem to majac 12 lub 14 zakladow to przy mnozeniu tych zakladow wychodza duze roznice kuponow do wysylki.
pozdr.
Napewno sie przyda a ciekaw jestem rowniez czy te systemy da sie skrocic.
Chodzi mi o jak najmniejsza ilosc zakladow przy oczywiscie zachowanej gwarancji danego systemu.
Nawt 2 lub 3 zaklady robia duza roznice bo jakby zagrac takim systemem to majac 12 lub 14 zakladow to przy mnozeniu tych zakladow wychodza duze roznice kuponow do wysylki.
pozdr.
Nie wiedziałem , że jest taki przedmiot jak "Prostactwo" , którego nauczają belfrzy...próbki swoich lekcji tu zamieszczając ( vide wpis 35764 ) . Bana mu!
To szczyt chamstwa, żeby o bana dla kogoś domagał się ktoś, kto jest wybitnym przedstawicielem chamstwa, prostactwa i drobnomieszczństwa.
Bez urazy edi, ale trafiłeś jak kulą w płot. hehehehe
Bez urazy edi, ale trafiłeś jak kulą w płot. hehehehe
"tomcio1972": kolega "cymbał" już zamieścił w swoim wątku rozpisy tych 2 systemów skróconych ( na 30 i 51 zakładów ) a teraz zyskamy do nich tabelki gwarancyjne i ew. skrócenie.
Ciągle jednak szukamy rozpisu systemu na 3 skr. z gwarancją "3" przy 4z9 - w możliwej dla zachowania gwarancji wersji na 30 zakładów , bo "cymabał" podał na 31 zakładów...
Pzdr.
Ciągle jednak szukamy rozpisu systemu na 3 skr. z gwarancją "3" przy 4z9 - w możliwej dla zachowania gwarancji wersji na 30 zakładów , bo "cymabał" podał na 31 zakładów...
Pzdr.
"belfer" , twoja jakże emocjonalna reakcja świadczy , iż jednak trafiłem w ten twój płot - a wszak podawałeś się za mistrza prowokacji , którym to nie wolno poddawać się.
Ten wpis popełniłem tylko po to aby zobaczyć twoją reakcję - więc "lekarzu lecz się sam!" ha,ha,ha
Ten wpis popełniłem tylko po to aby zobaczyć twoją reakcję - więc "lekarzu lecz się sam!" ha,ha,ha
dziękuję Pasko za mapy obejmujące 50 losowań. Przy okazji gratulacje i pozdrowienia
edi8
Juz przepisalem sobie te systemy.
Zobaczymy po tabelkach procentowych jak to bedzie wygladac.
Wiem ze na obecna chwile 30 i 51 zakladow sa to najkrotsze rozpisy.
Chodzi mi ogolnie o to czy jest jakas szansa aby to skrocic zachowujac gwarancje.
Ja obecnie posiadam systemy z gwarancjami 3/4 na 3 liczby nast:
6 liczb-6 zakl
7 liczb-12 zakl
8 liczb-20 zakl
9 liczb-31 zakl
10 liczb-45 zakl(w tym systemie ostatnio na sucho trafilem 5 z 10 a znalazlem 5x 3/3)
nawet tylko przy grze na 3/3 to system kosztuje 90 zl a 5x3/3 to jak wiesz 450zl.
pozdr.
Juz przepisalem sobie te systemy.
Zobaczymy po tabelkach procentowych jak to bedzie wygladac.
Wiem ze na obecna chwile 30 i 51 zakladow sa to najkrotsze rozpisy.
Chodzi mi ogolnie o to czy jest jakas szansa aby to skrocic zachowujac gwarancje.
Ja obecnie posiadam systemy z gwarancjami 3/4 na 3 liczby nast:
6 liczb-6 zakl
7 liczb-12 zakl
8 liczb-20 zakl
9 liczb-31 zakl
10 liczb-45 zakl(w tym systemie ostatnio na sucho trafilem 5 z 10 a znalazlem 5x 3/3)
nawet tylko przy grze na 3/3 to system kosztuje 90 zl a 5x3/3 to jak wiesz 450zl.
pozdr.
Maleńkie sprostowanie:
Nigdy sam siebie nie oceniałem jako mistrza prowokacji, bowiem uczynił to ktoś z pod nickiem belfer belfra, a uważam ponadto, że ja przy twojej mistrzowskiej formie w tej dziedzinie zupełnie "wysiadam".
Moim zadaniem było jedynie zwrócenie waszej uwagi, a przede wszystkim ludzi młodych, wstępujących w arkana gier losowych na "wypranie" umysłów jaką przynosi ta dziedzina rozrywki.(jak ją niektórzy nazywają)
Nic to jednak nie dało, bo każdy musi przejść przez ileś tam prób grania różnymi systemami i w różne rodzaje tego typu gier, aby "doświadczyć", że to się nie może opłacać.
Pikanterii dodaje fakt, że ty w to "badziewie" nie grasz, kogucik gra już tylko na "więcej" "mniej",OPA sporadycznie, a wszyscy razem staracie się jak możecie namawiać (poprzez stwarzanie pozorów wygrania),naiwnych do gry.
To tyle, w tym temacie.
Nigdy sam siebie nie oceniałem jako mistrza prowokacji, bowiem uczynił to ktoś z pod nickiem belfer belfra, a uważam ponadto, że ja przy twojej mistrzowskiej formie w tej dziedzinie zupełnie "wysiadam".
Moim zadaniem było jedynie zwrócenie waszej uwagi, a przede wszystkim ludzi młodych, wstępujących w arkana gier losowych na "wypranie" umysłów jaką przynosi ta dziedzina rozrywki.(jak ją niektórzy nazywają)
Nic to jednak nie dało, bo każdy musi przejść przez ileś tam prób grania różnymi systemami i w różne rodzaje tego typu gier, aby "doświadczyć", że to się nie może opłacać.
Pikanterii dodaje fakt, że ty w to "badziewie" nie grasz, kogucik gra już tylko na "więcej" "mniej",OPA sporadycznie, a wszyscy razem staracie się jak możecie namawiać (poprzez stwarzanie pozorów wygrania),naiwnych do gry.
To tyle, w tym temacie.
a ty widocznie nie masz co robic... skoro musisz sie charytatywnie udzielac.... bo my tu jestesmy zeby cos zarobic... a ty? wolontariusz?
tomcio1972 - zapoznaj się z ofertą na systemy skrócone na 3 skr. od pewnej firmy zajmującej się produkcją oprogramowania do gier losowych:
lotto2000.republika.pl/systemy-lotto-ml3.html
lotto2000.republika.pl/systemy-lotto-ml3.html
c.d.
z w/w oferty wynika bowiem ,iż można jeszcze po 1 zakładzie "urwać" w przypadku:
a/ rozpisu 3 skr. z gw. "3" przy 4z9 - bo mają na 30 zakładów
b/ rozpisu 4 skr. z gw. "4" przy 5z10 - bo mają na 50 zakładów.
Ale i tak , to co podał na forum w swoim wątku kolega "cymbał", jest bardzo dobre!
Pzdr.
z w/w oferty wynika bowiem ,iż można jeszcze po 1 zakładzie "urwać" w przypadku:
a/ rozpisu 3 skr. z gw. "3" przy 4z9 - bo mają na 30 zakładów
b/ rozpisu 4 skr. z gw. "4" przy 5z10 - bo mają na 50 zakładów.
Ale i tak , to co podał na forum w swoim wątku kolega "cymbał", jest bardzo dobre!
Pzdr.
edi8
bylem i widzialem.
Nie jest to niestety za darmo.
Rozpiski ktore posiadam maja taka sama lub minimalna roznice zakladow(1-2).
Brakuje mi owszem systemow np 10 liczb na 3 lub 4 skreslenia z gwarancja 3/5 lub 4/6 bo zmniejsza to bardzo ilosc zakladow a co za tym idzie ilosc kuponow do wyslania.
Te wieksze systemy ktore oni posiadaja na 5-6-7 skreslen to mozna znalezc na La Jolla Institute.
Na La Jolla nie ma tych mniejszych na dwie lub 3 liczby albo 4 z tymi gwarancjami o ktorych tu mowimy.
Np system 15 liczb 35 zakladow na 3 liczby z gwarancja 2/3 napewno nie ma gwarancji 3/4 bo to jest za malo zakladow.
No ale nic bede cos szukal. Moze kiedys natrafie na mniejsza ilosc zakladow.
pozdr.
bylem i widzialem.
Nie jest to niestety za darmo.
Rozpiski ktore posiadam maja taka sama lub minimalna roznice zakladow(1-2).
Brakuje mi owszem systemow np 10 liczb na 3 lub 4 skreslenia z gwarancja 3/5 lub 4/6 bo zmniejsza to bardzo ilosc zakladow a co za tym idzie ilosc kuponow do wyslania.
Te wieksze systemy ktore oni posiadaja na 5-6-7 skreslen to mozna znalezc na La Jolla Institute.
Na La Jolla nie ma tych mniejszych na dwie lub 3 liczby albo 4 z tymi gwarancjami o ktorych tu mowimy.
Np system 15 liczb 35 zakladow na 3 liczby z gwarancja 2/3 napewno nie ma gwarancji 3/4 bo to jest za malo zakladow.
No ale nic bede cos szukal. Moze kiedys natrafie na mniejsza ilosc zakladow.
pozdr.
BELFER i znowu nie czytasz dokladnie bo na forum napisalem ze gralem do wczoraj liczby swiata czyli FLORIDE,HISZPANI,WASHINGTON, i tak abys nie mowil ze przegrywam to napisze ci ze z 14 liczb jakimi zaczolem w kazdej grze grac zostalo po 5 liczb w kazdym przypadku reszta wyszla wiec jak sam widzisz nie moge byc w plecy,ale nie zamierzam sie tlumaczyc nikiomu ,w koncu to moja kasa,i nikomu nic do tego,a teraz wszystkie liczby przezucilem na jedno zdarzenie i bede konczyl az wypadnie ostatnia liczba .Co do gry na plusy-minusy to jeszcze nie gram tylko na forum rzucilem taka propozycje ze bede gral bo,lubie sobie tak experymentowac,a mam takie mozliwosci wiec to wykorzystuje.Jezeli juz piszesz cos o koguciku,to najpierw o nim poczytaj i zrozum co napisal,bo piszesz nie prawde,a najlepiej jak bys o mnie nie pisal kto chce to czyta sobie moje przemyslenia i sposob gry na forum,i tam moze dyskutowac ze mna ,bo na czacie niestety sie nie da.Zapamietaj tylko jedno ze gdybym przegral choc jednego zlotego bez mozliwosci odrobienia tej straty juz wiecej bym do kolektory nie poszedl,ale poki co to zarabiam,no nie bede pisal ile bo nie chodzi o wielkosc tylko ze nie dokladam a bylem juz w roznych tarapatach,i dzieki uporowi i wiedzy,oraz doswiadczeniu udaje mi sie zawsze wyjsc na prosta i nawet wygrac wieksze kwoty.Nikogo nie namawiam a wrecz przeciwnie,czasem odradzam a czasem,daje inne wskazowki do gry innym ktorym sie wydaje ze zagraja i wygraja i ze tak bedzie zawsze.Bylem juz pare razy pod wozem,ale teraz jade kareta wiec nie pisz ze jestem przegrany,bo globalnie zarobilem spora kase na lotto,i stac mnie na zabawe i experymenty z innymi grami jak widzisz robie to zawsze z wielka osroznoscia.Jako belfer powinienes byc bardziej oczytany o kims kogo przyklad przytaczasz.Pozdrawiam.Do GRACZA napisze pozniej infermujac go ze nie czuje zadnej urazy do niego.Reszta pozniej.Acha zeby to byl wpis zwiazany z lotto to napisze ze dzis puszcze w systemie takie liczby 6,15,24,62,37 ,3/5 jak kto woli lub 10 zakladow ,dla mnie to wszystko jedno.I w tym temacie nie bede dyskutowal.
Gdzie Ci mężczyźni...ooo,prawdziwi tacy.By wyłożyli Hosi!Trójeczkę na tacy.No Panowie gdzie te chlopy.Zbanowani czy co?
Korzystając z Conradowskiej ciszy - Pasko wyznacz nagrodę dla gracza , który zajmie 1 -sze miesca we wszystkich rankingach , choć przez jeden dzień , może to być breloczek , bądż samochód .
to ja wykładam trójeczke na tacy-50,54,76-poszła w fortunie za trójeczke,plus dwa systemiki z tymi liczbami
Masz rację Christo ...Gdzie te chłopy ? Ktoś pluje nam jadem na MULTIPASKO a oni udają, że pada deszcz.
DZIEKI edi8 za te rozpiski.
pozdr.
pozdr.
tomcio1972: oby się Ci przydały do dobrego rozpisania Twoich własnych typowań! Bo o czym wielu tu nie wie - systemy to jedynie matematycznie uporządkowany zapis , mający w sposób gwarantowany spełniać założony warunek określonej wygranej przy zrealizowaniu określonej ilości trafień w granym zbiorze , gdyż można przy chaotycznym skreślaniu mieć taką samą skuteczność w obrębie granych liczb i zawrzeć taką samą ilość zakładów , a nie mieć w żadnym zakładzie oczekiwanego trafienia!Pzdr.
witajcie!na dzisiaj trzy 6
29,34,50,54,68,76
6,9,12,24,42,59
15,18,21,26,31,61
[8]z maszyny
1,18,19,44,54,61,69,71
29,34,50,54,68,76
6,9,12,24,42,59
15,18,21,26,31,61
[8]z maszyny
1,18,19,44,54,61,69,71
edi8
Dokladnie i bardzo przejrzyscie to ujales.
Mam nadzieje ze duzo ludzi to zrozumie.
Dokladnie tak jest.
Ja to wiedzialem ale do innych ludzi z ktorymi rozmawialem na tematy lotto to do nich to nie docieralo.
pozdr.
Dokladnie i bardzo przejrzyscie to ujales.
Mam nadzieje ze duzo ludzi to zrozumie.
Dokladnie tak jest.
Ja to wiedzialem ale do innych ludzi z ktorymi rozmawialem na tematy lotto to do nich to nie docieralo.
pozdr.
10.45.49 3 dni pod rzad w ML
Tak widać...moja pierwsza piątka wszystkie do góry ,środkowa do dołu i 700 byłoby na święta...
A powtórki tak chodziły za mną wczoraj ! Od dziś przyświeca mi hasło : co masz puścić dziś puść jutro ;)
na to wszystko ja się już nie wypowiadam,zacznę lepiej grać w bierki
[elektryczne pod wodą]dzisiaj wziełam typy od Mario i też bryndza...buuuuuuu
[elektryczne pod wodą]dzisiaj wziełam typy od Mario i też bryndza...buuuuuuu
widzę hosiu że obie mamy "szczęście"
moja babska intuicja szwankuje coraz bardziej,a juro mija 10lat mojej gry w multi,zagrałam 13 grudnia pierwszy raz i trafiłam 4 ze stawką x10=400 wtedy
były to jakieś pieniądze
moja babska intuicja szwankuje coraz bardziej,a juro mija 10lat mojej gry w multi,zagrałam 13 grudnia pierwszy raz i trafiłam 4 ze stawką x10=400 wtedy
były to jakieś pieniądze
Mnie ostatnio właśnie z piątek może coś wreszcie wyjdzie...te w tą tamte w tamtą ...się zobaczy i tak pewnie nic nie wyjdzie jak znam życie.
Belciu Ja miałam kiedyś jeden jedyny raz czwórkę w lotka . Wiesz za ile ?....36 czy 9 złoty Ale ostatnio ładnie chapnęłam w multi 900 we wrześniu i 1152 w listopadzie
aaaa....to już ja jedyna się ostałam która buduje te stadiony i g...o z tego ma?hosiu no to gratulacje widać bardziej łebska babeczka z Ciebie
To Belciu tylko zasługa naszej słynnej kobiecej intuicji. Tylko dlaczego do cholery tak rzadko działa. ;)
Lepiej żeby porządny basen wybudowali,a nie jakieś stadiony...tam tylko i tak korupcja,a na basenie to i robotę może podłapać...aż 1000zł na rękę i można szaleć do woli.
OPCIU BELCIU Poszalejemy jeszcze Obiecuję :) Trzymajcie uszy w górze i bądzcie cierpliwi a przede wszystkim słuchajcie swojego głosu. Przyjrzyjcie się różnym liczbom i typujcie te o których nie możecie zapomnieć ,te które za Wami chodzą a któregoś dnia KTO wie . Nie uwierzycie ale miałam dziś dużą chęć puscić 10,45 i jeszcze cztery liczby z tego co OPA podałam. Ale tego niestety nie zrobiłam
Pozdrawiam cieplutko i życzę dobrej nocy
Pozdrawiam cieplutko i życzę dobrej nocy
tomcio1972 napisał:
35792. 10.45.49 3 dni pod rzad w ML
...........................................................................
A przecież trochę tych liczb więcej 3 dni pod rząd wystąpiło , bo cała ta "piątka" : 10,28,45,49,56...
Pzdr.
35792. 10.45.49 3 dni pod rzad w ML
...........................................................................
A przecież trochę tych liczb więcej 3 dni pod rząd wystąpiło , bo cała ta "piątka" : 10,28,45,49,56...
Pzdr.
W przeciwieństwie do PASKO , to ja wstawałem dziś o świcie , aby znajomych z lotniska odebrać - więc o 4.52 byłem już wyspany :) ...
Jeden tescik z forum ktory zrobilem 10.12 przez ostatnie 3 dni dosc dobrze by zaplacil.
Zrobilem go w/g pomyslu ktory edi8 zasugerowal.Zrobilem rozpis na 4 bloki ale widze ze losowania bywaja zlosliwe takze w/g mnie lepiej byloby zrobic rozpis na 6 blokow czyli 6x9=54 kupony po 4 liczby. Koszt nadania 108 zl na jedna gre. Oczywiscie z tego testu wynika ze przesuniecie czasowe zrobilo robote a nie codzienne zmienianie liczb.
Taki byly liczby uzyte:
5.10.15---70.72.76
27.31.33---42.45.49
Kazda 3 to 3 pary po 2 liczby.
Miesajac ze soba pary z kazdej trojki da to nam 6x9=54 kupony.
Wylosowano:
10.12--- 10--70
31.33---45.49
11.12--- 10--72
45.49
12.12--- 5.10.15
45.49
10.12-- 1x 4/4
11.12-- brak 4/4
12.12-- 3x 4/4
Koszt nadania na 3 dni to 324pln.
Wyplata 4x360=1440
Zysk netto 1116 pln.
Ladnie to wszystko wyszlo tylko czy w realu tez tak bedzie sie ukladac?.
Pozyjemy zobaczymy.
pozdrawiam wszystkich zakreconych lotkowiczow.
Zrobilem go w/g pomyslu ktory edi8 zasugerowal.Zrobilem rozpis na 4 bloki ale widze ze losowania bywaja zlosliwe takze w/g mnie lepiej byloby zrobic rozpis na 6 blokow czyli 6x9=54 kupony po 4 liczby. Koszt nadania 108 zl na jedna gre. Oczywiscie z tego testu wynika ze przesuniecie czasowe zrobilo robote a nie codzienne zmienianie liczb.
Taki byly liczby uzyte:
5.10.15---70.72.76
27.31.33---42.45.49
Kazda 3 to 3 pary po 2 liczby.
Miesajac ze soba pary z kazdej trojki da to nam 6x9=54 kupony.
Wylosowano:
10.12--- 10--70
31.33---45.49
11.12--- 10--72
45.49
12.12--- 5.10.15
45.49
10.12-- 1x 4/4
11.12-- brak 4/4
12.12-- 3x 4/4
Koszt nadania na 3 dni to 324pln.
Wyplata 4x360=1440
Zysk netto 1116 pln.
Ladnie to wszystko wyszlo tylko czy w realu tez tak bedzie sie ukladac?.
Pozyjemy zobaczymy.
pozdrawiam wszystkich zakreconych lotkowiczow.
HOSIA bardzo sie ciesze i zycze powodzenia a ja na imprezke sie szykuje,wiec dzis mnie nie bedzie.Pozdrawiam.
witam
poszukuje generatora do smi
00kopytko@orange.pl
pozdrawiam
poszukuje generatora do smi
00kopytko@orange.pl
pozdrawiam
moje typy to 76 i 54 lub 59 i 24
jak myślicie czy wystąpi i dziś ta piątka co przez ostatnie 3 dni?
pozdro dla zapalonych graczy ML
jak myślicie czy wystąpi i dziś ta piątka co przez ostatnie 3 dni?
pozdro dla zapalonych graczy ML