Wpisy użytkownika gracz1987
Łącznie 130 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 293 960. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
o widze że nadal jestem zarejstrowany.
krótkie pytanie: mam troszkę hajsu i zastanawiam się w co najlepiej grać jeśli chodzi o stosunek ryzyko/wygrana
myślę o multimulti 3/3 stawka 10 bez plusa. koszt 25 zł możliwa wygrana 540 zł. ktoś poleci coś innego? mam zamiar postawić 10 razy zakład i zobaczyć czy chociaż 1 trójeczka wpadnie
krótkie pytanie: mam troszkę hajsu i zastanawiam się w co najlepiej grać jeśli chodzi o stosunek ryzyko/wygrana
myślę o multimulti 3/3 stawka 10 bez plusa. koszt 25 zł możliwa wygrana 540 zł. ktoś poleci coś innego? mam zamiar postawić 10 razy zakład i zobaczyć czy chociaż 1 trójeczka wpadnie
spytam ponownie bo same piwka ludzie tu stawiają ;p
bonus?
co do zdapek kupiłem ostatnio chyba "szybka dziesiatka" czy cos takiego 20 sztuk po 1 zł wpadły mi 2 więc odpuściłem
co do zdapek kupiłem ostatnio chyba "szybka dziesiatka" czy cos takiego 20 sztuk po 1 zł wpadły mi 2 więc odpuściłem
profesor <piwko> nie znam sie na bukmacherce wtopiłbym szybko kasiorke
ciekawe czy w moim małym mieście 10 tys mieszkańców jakiś nocny sklep będzie otwarty to bym poleciał podrapać zdapki hehe z nudnów i nadmiaru kasy... profesor poleć coś w temacie buka
jutro losowania są normalnie? stawiam jutro 5 trójek takich samych na stawce 10 bez plusa. zobaczymy może poszaleje za wygraną a może pójdzie szloch raz się żyje - prezentów nie musiałem kupować na święta to sobie zrobie
zrobie symulacje moja trójka 3,13,33 - dziś bym postawił 2 razy stawka 10 bez plusa
profesor dzięki, wpadnę zobaczymy może coś u buka ugramy <piwo>
Proszę bardzo o informację gdzie padła 6tka z czwartku. będę zobowiązany. oraz pytanie: czy jak wpada coś od 4 w górę to maszyna w kolekturze "dzwoni" inaczej czy taki sam dźwięk jest. Dzisiaj trafiłem "niby" 3ke ale kobieta nie dałą mi potwierdzenia a wtdało mi się ze maszyna strasznie głośno "zapipczała". Może miałem 4 albo 5tke i sie dałem naciągnąć bo i tak mnie radocha z 3ki złapała
dzięki wielkie za info, a ktoś wie czy maszyna "pipczy" tak samo w przypadku 3ki i 4ki np?
jetta podziękowałem kilka wypowiedzi wyżej. Dzięk jeszcze raz
nie no wg mnie to nie ok było że kobieta razem z 24 zł nie dała mi wydruku z wygranej. zapomniałem się upomnieć a co jeśli np. 4ka się trafiła... dziwne
jeżeli tak to mnie okantowała baba, dokładnie to w sklepie było. nieraz trafiałem 3jke i wiem jak brzmi dźwięk. a tym razem sam się zdziwiłem że jakoś dłużej "popiszczało".
jak tu teraz to babsko podjeść jutro... pewnie nic nie osiągnę ale ciekawe czy 4 czy może 5...
jak tu teraz to babsko podjeść jutro... pewnie nic nie osiągnę ale ciekawe czy 4 czy może 5...
nie mógłbym jutro iść do tego sklepu i powiedzieć że nie otrzymałem dowodu wygranej podając godzinę o której tam byłem? czy osoba obsługująca maszynę ma obowiazek potwierdzenie mi dać czy nie musi? Alb czy oni zachowują jakieś kopie wygranych kuponów? 300 zł drogą nie chodzi....
uprzedziłaś mnie andromeda. tak zrobię. wiem że to moja głównie wina ale kobieta też nie solidnie podeszła do sprawy... kamer w sklepie jest od cholery jak coś..
to pracownica była, jest ich z 2 które widzę od "zawsze" a dzisiaj mnie jakaś 3cia młoda obsługiwała. jutro idę po wydruk, jeśli nie da albo zacznie kręcić piszę reklamację i tyle. nauczkę mam na przyszłość.
z tą policją to przesada na razie, małe miasto i nie chce robić afery bo taki nie jestem ale naprawdę samo mi do głowy nie wpadło, że maszyna dzisiaj jakoś inaczej "zareagowała" na wygraną a do tego potwierdzenia nie dostałem co w domu skojarzyłem.
zdam relację jutro czy dostanę to potwierdzenie. przykre by było jakby ktoś nawet 300 zł sobie przywłaszczył nie mówiąc już o tym że (marzenie) trafiłem piąteczkę...
zdam relację jutro czy dostanę to potwierdzenie. przykre by było jakby ktoś nawet 300 zł sobie przywłaszczył nie mówiąc już o tym że (marzenie) trafiłem piąteczkę...
jeszcze raz dzięki za rady. jutro napiszę relację co z tego wyszło. sprawa jest na tyle świeża, bo z dziś, że musi mieć wygrane kupony. jak nie będzie chciała pokazać to ją postraszę szefem albo tym, że piszę do centrali bo potwierdzenia nie dała. będzie dobrze tylko noc będę miał niespokojną
Hej, może ktoś kojarzy opisywałem sytuacje z wczoraj - kobieta mi w sklepie wypłaciła za domniemaną trójkę 24 zł i nie dała potwierdzenia. Zdziwiło mnie że maszyna jakoś inaczej "pipczała" - fakty skojarzyłem w domu, że być może trafiłem 4 albo 5tke.
Dzisiaj udałem się do sklepu - najpierw zupełnie mnie zlała ale na to że "załatwie to przez centralę" powiedziała że "poszuka" - po jakiejś minucie stwierdziła że ma "taki wielki stos kuponów" MIMO ŻE JEJ PODAŁEM DOKŁADNĄ GODZINĘ - ze nie jest w stanie odnaleźć mojego kuponu i ŻE NIE MIAŁA OBOWIĄZKU WRĘCZAĆ MI POTWIERDZENIA WYGRANEJ.
co robić?
Dzisiaj udałem się do sklepu - najpierw zupełnie mnie zlała ale na to że "załatwie to przez centralę" powiedziała że "poszuka" - po jakiejś minucie stwierdziła że ma "taki wielki stos kuponów" MIMO ŻE JEJ PODAŁEM DOKŁADNĄ GODZINĘ - ze nie jest w stanie odnaleźć mojego kuponu i ŻE NIE MIAŁA OBOWIĄZKU WRĘCZAĆ MI POTWIERDZENIA WYGRANEJ.
co robić?
dzięki jeszcze raz za rady, zaraz skoczę do sklepu czy może odnalazł się kupon - bo skoro GO NIE MA to pewnie jest 4ka albo 5ka a na 300 albo 7000 to już się mogły babki połasić w sklepie
andromeda masz rację, wychodzi z maszyny wydruk z wygraną którą muszą podpiąc do kuponu i wychodzi wydruk dla klienta...
kupon był z czwartku a byłem po odbiór wczoraj. dostałem kasę za 3ke i kupiłem kolejny kupon od razu więc nawet godzinę jej podałem kiedy odbierałem wygraną. babka mówi że odszukać nie potrafi a to sklep osiedlowy a nie kolektura z wielkim ruchem jest, więc pewnie się połasiły jak tam 4ka była bo w czwartek ładnie płacili za 4 i 5 - 300 i 8000 zł
wróciłem ze sklepu - kobieta chyba przemyślała sprawę i już jej to że napiszę do centrali się mało wiarogodne wydało bo powiedziała że "nie mam zamiaru szukać z całego tygodnia kuponów" - czyli pewnie żadnej 3ki nie było tylko 4ka,5ka którą sobie zainkasowały.
Powiedziałem jej, że skoro kupon zaginął to napiszę do centrali i tak też za chwilę zrobię.
Zobaczymy czy jakieś wygrane powyżej 3ki wczoraj tam przez automat przeszły...
Powiedziałem jej, że skoro kupon zaginął to napiszę do centrali i tak też za chwilę zrobię.
Zobaczymy czy jakieś wygrane powyżej 3ki wczoraj tam przez automat przeszły...
tak napisałem do lotto w sprawie nieszczęsnej 3ki bez potwierdzenia:
"
Witam, wczoraj tj. 04.01.13 r. udałem się z kuponem lotto z dnia 02.01.13 r. Kolektura nr: 041165 SYCÓW, Hanki Sawickiej 15a 56-500 SYCÓW
Otrzymałem 24 zł ponieważ jak twierdziła Pani obsługująca trafiłem 3 liczby. Kupon był zakupiony w innej kolekturze w Sycowie.
W domu zorientowałem się, że zamiast potwierdzenia wygranej z informacjami, dostałem ogólne zestawienie wygranych z całej Polski z tego losowania.
Dzisiaj udałem się do tej kolektury prosząc o potwierdzenie wygranej lub chociaż wgląd do mojego kuponu żeby upewnić się, że padła "trójka", a nie np. większa wygrana.
Otrzymałem odpowiedź, że (cytuje z pamięci): "nie będę przeszukiwać kuponów" , "nie musiałam Panu dawać potwierdzenia wygranej" , "stos kuponów jest za duży, nie chce mi się".
Chciałem ułatwić zadanie ponieważ zaraz po otrzymaniu wypłaty 24 złotych, kupiłem kupon lotto z godziną: 15:43
Zaproponowałem też, że wrócę za kilka godzin jednak otrzymałem odpowiedź negatywną.
Czuje się potraktowany nieuczciwie i nie profesjonalnie - w dzisiejszych czasach nie tak powinno się traktować klientów nawet jeśli suma jest mała - w tym przypadku nie aż tak bo wielokrotność zainwestowanej.
Nie miałem szans na wgląd ile liczb wytypowałem, a otrzymując ogólne zestawienie nawet jeśli nie celowo to wprowadzony w błąd ponieważ skoro wygrałem chciałem mieć dokument potwierdzający sumę i trafione liczby.
W tej sytuacji analizując podejście Pani obsługującej maszynę, mógłbym nawet podejrzewać, że celowo nie dostałem potwierdzenia gdyż padła wyższa wygrana - czego oczywiście nie zakładam z góry, jednak myślę, że powinienem zostać potraktowany inaczej.
Zwłaszcza, że kolektura mieści się w sklepie na osiedlu gdzie często chodzę - ruch tam jest wg moich obserwacji nie duży i nawet jeśli lotto to dodatek do sklepu powinno być traktowane i klienci również poważniej.
Proszę o interwencję lub radę co powinienem zrobić - nie chcę rzucać oskarżeń ale podejrzewam, że moja wygrana była wyższa, a ja celowo wprowadzony w błąd. Jeszcze raz proszę o działanie pozwalające rozwiać moje wątpliwości. Dziękuję i pozdrawiam. "
"
Witam, wczoraj tj. 04.01.13 r. udałem się z kuponem lotto z dnia 02.01.13 r. Kolektura nr: 041165 SYCÓW, Hanki Sawickiej 15a 56-500 SYCÓW
Otrzymałem 24 zł ponieważ jak twierdziła Pani obsługująca trafiłem 3 liczby. Kupon był zakupiony w innej kolekturze w Sycowie.
W domu zorientowałem się, że zamiast potwierdzenia wygranej z informacjami, dostałem ogólne zestawienie wygranych z całej Polski z tego losowania.
Dzisiaj udałem się do tej kolektury prosząc o potwierdzenie wygranej lub chociaż wgląd do mojego kuponu żeby upewnić się, że padła "trójka", a nie np. większa wygrana.
Otrzymałem odpowiedź, że (cytuje z pamięci): "nie będę przeszukiwać kuponów" , "nie musiałam Panu dawać potwierdzenia wygranej" , "stos kuponów jest za duży, nie chce mi się".
Chciałem ułatwić zadanie ponieważ zaraz po otrzymaniu wypłaty 24 złotych, kupiłem kupon lotto z godziną: 15:43
Zaproponowałem też, że wrócę za kilka godzin jednak otrzymałem odpowiedź negatywną.
Czuje się potraktowany nieuczciwie i nie profesjonalnie - w dzisiejszych czasach nie tak powinno się traktować klientów nawet jeśli suma jest mała - w tym przypadku nie aż tak bo wielokrotność zainwestowanej.
Nie miałem szans na wgląd ile liczb wytypowałem, a otrzymując ogólne zestawienie nawet jeśli nie celowo to wprowadzony w błąd ponieważ skoro wygrałem chciałem mieć dokument potwierdzający sumę i trafione liczby.
W tej sytuacji analizując podejście Pani obsługującej maszynę, mógłbym nawet podejrzewać, że celowo nie dostałem potwierdzenia gdyż padła wyższa wygrana - czego oczywiście nie zakładam z góry, jednak myślę, że powinienem zostać potraktowany inaczej.
Zwłaszcza, że kolektura mieści się w sklepie na osiedlu gdzie często chodzę - ruch tam jest wg moich obserwacji nie duży i nawet jeśli lotto to dodatek do sklepu powinno być traktowane i klienci również poważniej.
Proszę o interwencję lub radę co powinienem zrobić - nie chcę rzucać oskarżeń ale podejrzewam, że moja wygrana była wyższa, a ja celowo wprowadzony w błąd. Jeszcze raz proszę o działanie pozwalające rozwiać moje wątpliwości. Dziękuję i pozdrawiam. "
« Poprzednie 100Kolejne »