Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 475 713. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chudybyk- mentalność Polaka - samemu nie skorzystać i innemu nie dać choć nie wierzę w to że Ty do tej grupy się zaliczasz bo inaczej nie pisałbyś o tym na MP.
Chudybyk - to wspaniale że znalazłeś sposób na tośka - życzę powodzenia i wysokich wygranych.Każdy człowiek ma potrzebę dzielenia się wiedzą z innymi i Ty znajdź sobie takiego "ktosia" - to pomaga.
Drapek -941
Brjan od dłuższego czasu wygrywa ale to nie ma pokrycia w liczbach czy też w zestawach które podaje na MP i nie tylko - widocznie tu podaje te które nie mają szans trafienia a sobie zostawia te dobre. Może w tym jest metoda na wygraną jeżeli rzeczywiście wygrywa.
Brjan od dłuższego czasu wygrywa ale to nie ma pokrycia w liczbach czy też w zestawach które podaje na MP i nie tylko - widocznie tu podaje te które nie mają szans trafienia a sobie zostawia te dobre. Może w tym jest metoda na wygraną jeżeli rzeczywiście wygrywa.
Dusia - jednego dnia lepiej drugiego gorzej - samo życie. ale przed nami jeszcze wiele udanych losowań i wysokich wygranych czego Tobie z całego serca życzę.
A Antek mieszka w moim bloku na czwartym piętrze - muszę się go zapytać co z tym losowaniem.
Polska - ten login powinien Ciebie obligować do poprawnej polszczyzny. Naucz się chłopie poprawnie pisać bo tylko się ośmieszasz tymi swoimi wpisami z błędami ortograficznymi .
Wizard - uważaj bo się narazisz Jarkowi - zbawcy Polski bo wyznawców ma dużo.
Witaj Serwku - w MM idzie mi średnio , zmiany
jakie zaszły też mnie nie nastawiają optymistycznie więc cieszyć się nie ma z czego.
jakie zaszły też mnie nie nastawiają optymistycznie więc cieszyć się nie ma z czego.
RP
- Ty wiesz Serw jak osłodzić kobiecie życie
Tak zapewne jest to zabawa ale dlaczego tak kosztowna .
- Ty wiesz Serw jak osłodzić kobiecie życie
Tak zapewne jest to zabawa ale dlaczego tak kosztowna .
Gonzaga aby chociaż to Twoje "typowanie" przyniosło Tobie profity.
Antoni Macierewicz mieszka w moim bloku to mnie zapewne lustruje.
Ja też jestem tego zdania że jesteś urocza i piękna i tak trzymaj
Lucynko gdybyś coś miała to wrzuć mi na profil lub napisz e-maila jest podany na moim profilu.
Tak widziałam i było na co popatrzeć.
Tak widziałam i było na co popatrzeć.
Lorey - ostatnio wena mnie opuściła i kiepsko mi idzie na MM, Muszę chyba zrobić sobie przerwę.
Lorey - Tobie idzie wspaniale - skoro jesteś na czele rankingu, Gratuluje
Janosiczku witaj - czy mogę podać jeszcze swój spis liczb do Twojej analizy ?
Witaj Majpanku - czy wpisem 148 odniosłeś się do podanych przeze mnie liczb ?
EstMy - miłego dnia i wysokich wygranych.
Brjan - masz do podania jakieś pewniaczki ?
Brjan - masz do podania jakieś pewniaczki ?
EstyMy - popatrz na mój wpis 145 do analizy który Janosik ocenił 5/10 może coś Tobie przypasuje. Życzę powodzenia.
Witaj Gonzaga - gratuluje pewniaczków - szkoda że nie skorzystałam z podpowiedzi.
Witam Dusia, Isla,, Majpan, Torsan życzę miłego
dnia iwysokich wygranych
dnia iwysokich wygranych
Lila . Emerytka, Krasnalka, Janosik, Torsan - dobry wieczór i wysokich wygranych życzę
Brajan nie opowiadaj bzdetów bo to co wysyłasz innym nie sprawdza się wcale - przerabiałam to na sobie. przekazywałeś liczby z księżyca.
Brjan - nie podajesz innym z linii i tego nikt nie może sprawdzić bo wielokrotnie proszono Cię o wstawienie skanów ale nigdy tego nie zrobiłeś. Ja od Ciebie dostawałam liczby na MM i to wiele razy ale w tych zestawach liczb były same pudła więc nie wiem jak Ty wygrywasz chyba że te dobre typy masz dla siebie a innym dajesz szajs. Skoro jesteś taki dobry bo piszesz raz po raz o swoich wygranych to pokarz skany i nie będzie wątpliwości.
Brjan przestań bredzić bo testowałeś te swoje możliwości super typowania na mnie i wielkie nic z tego nigdy nie było. Raz na 10 zestawów była jedna liczba trafiona. Więc nie wiem czego nie rozumiem . Pisząc o tym wygrywaniu bez pokrycia w skanach jedynie się ośmieszasz.
Brjan to Ty masz pecha i dorabiasz ideologię o wygrywaniu aby się dowartościować w ten sposób.
Brjan ja nie jestem zawistna tylko nie znoszę oszołomów którzy chwalą się czymś co jest fikcją.
Lorey życzę wszystkim wysokich wygranych ale nie znoszę nabijania się z innych. Brjan wielokrotnie przesyłał mi czy to mailowo czy sms -em zestawy liczb które miały być w 100% pewniakami. Z tego co do mnie przesyłał nie było nigdy nic za jednym wyjątkiem trafionej 1 liczby a po losowaniach umieszczał wpisy że trafił 8/10 , 7/10 czy też 2x 5/5 czy tak jak dzisiaj 6/6 .Prosiłam wielokrotnie żeby przesłał mi chociaż jeden skan na e- maila ale nigdy tego nie zrobił więc doszłam do wniosku że w to są tylko jego przechwałki na temat wygranych. Ja mu życzę jak najwyższych wygranych ale w realu.
Witaj Janosiczku - sprawdź mi te liczby
1,9,17,27,32,33,36,37,40,44,61
1,9,17,27,32,33,36,37,40,44,61