Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 483 000. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Takaja - nie rozumiem Twojego żalu do osób na czacie bo jeżeli tu Ciebie opluwają to po co tu wchodzisz i szukasz zaczepki - widocznie masochistką jesteś i sprawia Ci to przyjemność. Problem jest przede wszystkim w Tobie a nie w innych - zastanów się nad tym zanim zaczniesz znów pisać.
Witaj Janosiczku -proszę sprawdź mi te liczby
27,30,34,54,55,59,62,69,75,76
27,30,34,54,55,59,62,69,75,76
Janosiczku proszę o sprawdzenie jeszcze tego zestawu liczb-
30,58,59,62,34,40,41,44,48,62,68,76
30,58,59,62,34,40,41,44,48,62,68,76
Lelek - co się z Tobą działo ?. Nie dostałam od Ciebie odpowiedzi.
Paweł - przepraszam poszło do spamu i nie zauważyłam. Odpiszę jutro.
Janosiczku nie rób tego - tu jest zazdrośników - nieudaczników wielu. Ty tym się nie przejmuj i rób swoje .
Serw masz jedno tylko wyjście aby wygrywać - odkochać się bo jak sam napisałeś kto ma szczęście w miłości to na nic więcej nie może liczyć. Wybór należy do Ciebie.
Serw - jesteś tego pewien to dlaczego niektórzy wierzą tylko w jedną miłość - do pieniędzy?
Majpan tu zgadzam się z Tobą - pieniądze szczęścia nie dają ale ułatwiają pięknie
żyć.
żyć.
Krzysztof c - czy Ty jesteś takim pierdołą czy tylko udajesz? Przestań wypisywać bzdety bo robisz się żałosny. Masz wyimaginowane i wręcz śmieszne problemy a na nie może jedynie w Twoim przypadku może odpowiedzieć psycholog lub psychiatra .
Witaj Janosiczku- proszę zerknij na ten mój zestaw liczb
2,10,11,18.21,32,47,50,65,76
2,10,11,18.21,32,47,50,65,76
Gosia u mnie jest dobrze ale nie na tyle żeby nie mogło być lepiej.
Witam Wszystkich serdecznie w Nowym 2016 Roku i życzę Wam zdrowia oraz szczęścia .
Faralku dziękuję pięknie za życzenia
Faralku dziękuję pięknie za życzenia
RP obecnie jest już prawie wszystko OK ale grudzień spędziłam w szpitalu.
.Ja też.
.Ja też.
Witaj Tytoniasz - pozdrawiam - napisałam do Ciebie @ i czekam na odpowiedź. Powodzenia.
Najwspanialsze życzenia dla Jubilatki - Joli - Joci w dniu jej Urodzin
Beatko i Piotrze gratuluję córeczki i życzę Jej oraz Wam Rodzicom Wszystkiego Najlepszego.
Dawno tu nie byłam ale o Was pamiętam i wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Panie Panowie witam i serdecznie pozdrawiam.
Dusia przeczytaj @ i odpisz.
Dusia przeczytaj @ i odpisz.
Janosiczku
Dusia proszę o odpowiedź na wczorajszego e-maila który przesłałam Tobie jeszcze raz.
Dusia proszę o odpowiedź na wczorajszego e-maila który przesłałam Tobie jeszcze raz.
RP miło że jesteś - co u Ciebie słychać- czy nadal wszystkie Tobie się podobają ????
Jacekkowal - dobry jesteś - gratuluję ja miałam podobne typy z tym że stawiałam jeszcze 2,19 ,24 i 39 a nie miałam 30,42 ,46 i 63.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.