Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 460 690. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Serw - co u Ciebie z tymi okładami z młodych p....i - pomagają ???. 857
multi multi plus - cieszę się że udało Ci się rozszyfrować ten program i mam nadzieję że odpowiesz mi na parę pytań?
Serw - przykro mi że Ciebie posądzałam o brak serca ale że w ten sposób mi to udowodnisz że je masz to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Najważniejsze że je znaleźli i naprawili co w nim szwankowało.
Wędrowca netowy - dopiero teraz wieczorem jak podałeś numer wpisu tego testu zapoznałam się z jego zawartością i gratuluję bo udało się Tobie wytypować liczby które weszły na poprzednie losowanie a na to było 8/10.Wpaniale
Brjan - nie śpię bo nie zaśpiewałeś mi kołysanki i nie dostałam od Ciebie buziaka
na dobranoc.
na dobranoc.
Wędrowca netowy - dlaczego - masz wyczucie i bardzo dobrze typujesz i ja Ciebie bardzo proszę abyś to robił dalej i takich jak ja którzy to doceniają na MP jest dużo więcej,
Camilex - Ts nikogo nie zmusza do grania i jeżeli uważasz że jesteś oszukiwany to nie graj i nie wypisuj bzdetów bo swoim chamskimi wpisami tylko innych irytujesz.
camilex - czy masz aż takie ubogie słownictwo że musisz używać wulgaryzmów aby oddać sens grania?
Dzień dobry Panie - Panowie
życzę miłego dnia i wysokich wygranych .
życzę miłego dnia i wysokich wygranych .
KACZOR001 - a co widzisz w tej szklanej kuli na wieczorne losowanie ?
camilex - przestań biadolić bo to jest już żałosne jeżeli jesteś pewny że Ciebie Ts oszukuje to przestań grać i będzie po problemie.
Coluś - cola2 dziękuje tylko bądź grzeczny - nie używaj wulgaryzmów
Witaj Brjan - mam problem z wysłaniem do Ciebie tych plików ( zdjęć) ponieważ one są ciężkie i Twoja skrzynka pocztowa ich nie przyjmuje.
Brjan z tych co mi podałeś nie ma ani jednej trafionej ale dziękuję za gest.
Brjan - koleżanka mi wysłała x 3. Ale cóż jest ryzyko i jest zabawa.
Ceha w ten sposób Tobie odpowiedziałam bo myślałam że zacytowałeś słowa piosenki Perfektu " nie płacz Ewka"
Wizard co Ty jarasz - bierz chłopie tego mniej albo zmień dilera.
polska - dlaczego na tej stronie wypisujesz polityczne bzdety czyżby i tu Pis miał swoich hejterów ?.A jeżeli już musisz pisać to pisz poprawną polszczyzną bez błędów .
Janosik - 17,20,32,37,40,44,57,61,69,80
1,5,18,27,42,52,59,62,67,74
1,5,18,27,42,52,59,62,67,74
Zgrywus nie podniecaj się bo to tylko hasło i nim tylko zostanie ale niektórzy głęboko wierzą w kiełbasę wyborczą.
Brjan przecież PIS już rządził i co nie zadbał o to abyś miał taką płacę.
Brjan - gdyby rządził dobrze to zapewne rządził by 8 lat a może dłużej. Politycy są wstanie obiecać wszystko aby tylko dorwać się do władzy.
Brjan- Rząd to nie prezydent . Współczuję Ci i zarazem zazdroszczę że jesteś człowiekiem tak ogromnej wiary i wierzysz w te bzdety bez pokrycia. Ale to jest Twój wybór na jaką partię będziesz głosował i nie musisz tu nikogo agitować.
Brjan- przeczytaj sobie swoje wpisy. Ja Szymon myślałam że jesteś realistą .
Lelek - czy to co piszesz do Joci to tajemnica a jeżeli nie to o co tu biega ?
Janosik weź ciupagę odbierz te talary bogatemu tośkowi i rozdaj nam maluczkim
dobrze - Janosicku jak tylko się pojawisz to prześlę Ci liczby abyś z nich coś
konkretnego wyczarował.
konkretnego wyczarował.
Janosik to ty prawem zbójeckim musisz przycisnąć TS aby tych dudków na Święta więcej dał.
Witaj Janosiczku - podaję swoje liczby prosząc o je
sprawdzenie.
10,13,16,31,33,34,46,61,68,76
22,33,35,36,40,46,68,76,77,80
sprawdzenie.
10,13,16,31,33,34,46,61,68,76
22,33,35,36,40,46,68,76,77,80
Jackawer -dziękuję - sprawdzimy po losowaniu. W której dzielnicy mieszkasz?