Wpisy 2 476 522 – 2 476 621
26 października 2015 00:00 → 26 października 2015 09:30, 100 wpisów
bolek ...nic ...ale tu ludzisko wiedział 10 ..a wcześnie nie powiedział na suchoo ..co tak tyle bzdur rozumu prawdopodobne zachowuje dorosły człowie jak małe dziecko
Cześć wam i mówiłem wygra PiS teraz czekamy na dobre zmiany a wy na kogo ?
Krzysztof-To Ty jesteś geniuszIdż sam w politykę,a co najmniej na politologię
A kto na premiera ? Kogo chcecie narodzie Multipasko ? No wiem wiem pani Szydło to słuszny wybór a wiecie jak kiedyś pójdę do polityki chętnie bym wystartował z ramienia PiS i Zjednoczonej Prawic albo moja partia ZGODA taka nazwa kto z was by chciał by w niej być członkiem ? Dobranoc wszystkim i na zdrowie bo ja piłem z mamą szampana na zdrowie bo kupiłem dzisiaj za 12,30 zł i małe winko takie smakowe aby dobrze rządzili. I powodzenia abyśmy wygrywali wysoki wygrane.
JA mam własną Partię Monarchistyczną Łagodnego Postępu w Granicach Prawa
Obywatel G.C -Nie pytaj o Polskę.Zawsze aktualne i ponadczasowe. Ale...puszka Pandory została otwarta.I moze w końcu 3,6,9?
w piątek przemieszczam się do Olsztyna to sobie odpocznę od "hazardu" przez kilka dni
"Wśród osób z wykształceniem podstawowym i gimnazjalnym na PiS głosowało 55,9 proc"
witam
dusia krasnalek
wczoraj losowania
w ep tylko 2 trafne mialem
ja nie byłam głosować bo mnie cosik rozłożyło ,całą noc nie spałam nie wiem czy na nowo oskrzela nie zaskoczyłybo się dusiłam i ten okropny kaszel
heja
Trza uciekać z polski ......bedzie wojna
jocia
Nie rozumiem jak można tyle lat dawać się tak ogłupiać przez media, partie typu po i pis,....
Zamiast wybrac kogos kto naprawde chce zmienic polske a nie tylko obiecywac...to wybiorą tego co nic nie zrobi.
co jest ? coraz więcej osób tutaj w porannej godzinie , pewnie nie mogą spać
Jak Jarek nie zaprowadzi w Polsce porzadku, to ma wpierdy milego dnia
Dzień dobry.Miłego dnia i
Od dzis nasze podatki ida na pomniki po Smolensku ,bedzie trzeba wybudowac je na kazdej ulicy
Liczę na ostra jatkę uwięzienia dla PO poto glosowalem
Kraj mlekiem i miodem plynacy.Dlamnie tak wiem jak kasę kosić.
Ale teraz pojawi się wazeliniarzy i nadgorliwców wśród radnych i prezydentów miast, którzy będą chcieli się przypodobać Prezesowi i rzeczywiście wtedy łatwiej przemianować nazwę ulicy niż na przykład unowocześnic placówkę zdrowia.
Vasil Aty na PO glosowales bo Gdańsk to bastion PO
Bo on nie leci w kulki i nie obiecuje a działa a pis i po..Szkoda slow
Ja nie wiem czemu ludzie są tacy naiwni i wierzą. Np Kampanie reklamową Kopaczowej widzą i myślą 'O skoro pani Kopacz tak mówi że będą zwiększone płace to tak będzie' A wystarczy spojrzeć na to na jej nastawienie,wpuściła emigrantów , dała im hajs,dom,ubezpieczenie. A obywatelowi co dała..Nie mam pytań..
Powitała emigrantów chlebem i solą no popatrzcie jaka łaskawa.
A polakom nie chciała udzielić w odpowiedzi napytanie które by ją pogrążyło.
Kazała wziąć go jak najdalej od niej , tak traktuje obywatelów.
Wszystko to jest pic , pic na wodę.
A polakom nie chciała udzielić w odpowiedzi napytanie które by ją pogrążyło.
Kazała wziąć go jak najdalej od niej , tak traktuje obywatelów.
Wszystko to jest pic , pic na wodę.
Nie wiem z czego tu się cieszyć bo inni się cieszą że pis wygrał.
Wygrały czerwone mordy z okrągłego stołu.
Wygrały czerwone mordy z okrągłego stołu.
W miejscowości Kiełczewo padła wygrana 4 335 288,50 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Ja na PiS unas hyba 80% miał.Ja niczego niechce bo wiem ze tylko własnymi rękami da sie zarobić albo ukraść Aty politykom wierzysz ze od nich cos zalezy