Wpisy 2 482 768 – 2 482 867
3 listopada 2015 00:00 → 3 listopada 2015 03:26, 100 wpisów
WN -Janosik2009 Wziąłem na wieczorne losowanie z twoich zestawów 5 liczb z 1ego zakładu
gonzagawyżej pisałem,że mam dwie linie i BINGO,linia to:5/5,a BINGO :6/6
Brajan nie opowiadaj bzdetów bo to co wysyłasz innym nie sprawdza się wcale - przerabiałam to na sobie. przekazywałeś liczby z księżyca.
Brian nik ci nie bedzie pisac ze nie wygrales idz wyplac kaske i dostajesz taki kwitek ze wygrana tyle i tyle tam cyferek nie ma
pisze jescze raz dostajesz ile wygrales tam nie ma jakie cyferki byly
Brjan - nie podajesz innym z linii i tego nikt nie może sprawdzić bo wielokrotnie proszono Cię o wstawienie skanów ale nigdy tego nie zrobiłeś. Ja od Ciebie dostawałam liczby na MM i to wiele razy ale w tych zestawach liczb były same pudła więc nie wiem jak Ty wygrywasz chyba że te dobre typy masz dla siebie a innym dajesz szajs. Skoro jesteś taki dobry bo piszesz raz po raz o swoich wygranych to pokarz skany i nie będzie wątpliwości.
Nooo-skoro jesteś...taki-toAle mogę Ci zaręczyć,że NIKT by nie analizował Twoich "sposobów"
Brjan przestań bredzić bo testowałeś te swoje możliwości super typowania na mnie i wielkie nic z tego nigdy nie było. Raz na 10 zestawów była jedna liczba trafiona. Więc nie wiem czego nie rozumiem . Pisząc o tym wygrywaniu bez pokrycia w skanach jedynie się ośmieszasz.
Brjan to Ty masz pecha i dorabiasz ideologię o wygrywaniu aby się dowartościować w ten sposób.
Nie ma się o co kłócić>przegrał-dobrze,Wygrał>jeszcze lepiejJa miałem kolejnego pewniaka>[14]
może lepiej wydumać jakies ładne liczby
i nie tracić dobrej energii
i nie tracić dobrej energii
Brjan ***ij się w łeb leszczu
ewa ... tu powinoo pokazać skany wygrany uczciwe ..ja tu widzę kazdy tak mają oszust
Brjan ja nie jestem zawistna tylko nie znoszę oszołomów którzy chwalą się czymś co jest fikcją.
gonzaga za pewniaka
a ja musze popracować nad swoimi ,bo cos listopad na razie słabo
a ja musze popracować nad swoimi ,bo cos listopad na razie słabo
Hej Wszystkim Brajan to jest stary oszust i oszołom, ostatnio pisał, ze do końca października wstawi skany co wcale nie miało miejsca Brajan chyba wygrywa w kulki za stodołą dobranoc
Lorey życzę wszystkim wysokich wygranych ale nie znoszę nabijania się z innych. Brjan wielokrotnie przesyłał mi czy to mailowo czy sms -em zestawy liczb które miały być w 100% pewniakami. Z tego co do mnie przesyłał nie było nigdy nic za jednym wyjątkiem trafionej 1 liczby a po losowaniach umieszczał wpisy że trafił 8/10 , 7/10 czy też 2x 5/5 czy tak jak dzisiaj 6/6 .Prosiłam wielokrotnie żeby przesłał mi chociaż jeden skan na e- maila ale nigdy tego nie zrobił więc doszłam do wniosku że w to są tylko jego przechwałki na temat wygranych. Ja mu życzę jak najwyższych wygranych ale w realu.
no wiec ewa już nie ma co się denerwować,ludzie sa rozni....
mamy tu pewniaka i zobaczymy jutro jak mu się powiedzie
ja tez
mamy tu pewniaka i zobaczymy jutro jak mu się powiedzie
ja tez
tu każdy pokazuje że coś trafił a naj cząśniej każdy trafia palcem w oko