Wpisy użytkownika eryka1
Łącznie 3 394 wpisów w archiwum, pokazane od nr 218 882. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzis snu niepamietam,ale wczoraj miałam sen ,był straszny wiatr wszystko zrywał leciały blachy bałam sie ze uderzy we mnie to bedzie pomnie,stanełam pod drzewem zeby sie ukryc ,widzałam płot z śiatki i otwarta brame patrze a ludzie uciekaja to ja tesz za nimi zaczełam biec ,widziałam krew.
Pozdrawiam was lubie czytać wasze pogaduchy zawsze ktoś tu pełni dyżor.

Ten skromny widoczek

Dla pieknych twych oczek.Na Świętego Waletego .Wdniu zakochanego.Czytajac choć pomysl przez chwile,że ten co wysyła,wspomina i kocha cię mile.---to dla wszystkich zakochanych.

Dla pieknych twych oczek.Na Świętego Waletego .Wdniu zakochanego.Czytajac choć pomysl przez chwile,że ten co wysyła,wspomina i kocha cię mile.---to dla wszystkich zakochanych.Gram tyle lat losowanie zawsze było na żywo w telewizi zeby nieznalezli 5 min na losowanie na reklamy to maia czas,ale nie dało by sie oszukiwac ludzi chamstwo i tyle.
Witam czy dzis losowanie bedzie normalnie,bo my tu głowkujemy a ani i tak robia znami jak chca.
Jak ktos niewie jaka awaria wczoraj o 22 była najlepiej wrocic do wpisow i poczytac ile nerwow nas to losowanie kosztowało.
Ja chce losowanie na zywo w telewizi zawsze i wczesniej zeby nie czekac tak długo ludzie musza isc spac bo do pracy rano ida.Jeszcze nietak dawno tak było.Kto tak zadzi co za duren.
Pszepraszam to moia wnuczka szleje ma 10 lat jest u babci na ferjach,
ulexxa ostatnio tak smiało z tobą rozmawiała moja wnuczka mnie na chwile nie było,śmiałam śię z niej,co wysłała tyle serduszek a ktoś jej napisał co eryka się zakochałaś.
W lutym 20 2000roku trafiłam 5/5 x 10 w ostatniej chwili przypomniał mi się sen że miałam coś kupić za 5 zł i tak dałam x 10.
Wtedy wygrałam 4500 bo miałam jeszcze na innych kuponach w tym dniu była wylosowana moja data ur,widze ze wczoraj o 22 g było z tego dnia 7liczb,ja pracowałam a po wygrane pojechał syn i synowa.
Kiedyś po losowaniu brałam kartke zapisywałam wygrane i dodawałam,teras niema co dodawac.Ale czesto kresliłam swoja date ur i nr mieszkania i tesz były trafne.
HARTGE ja miałam skreslonych 5 liczb swoich na kuponie i wtedy przypomiał mi sie sen ze ktos mi kazał zebym kupiła za 5 zł a wtedy skojarzyłam sobie ze to chodzi o te 5 liczb,to tylko piękne wspomienia.
Ja to trzymam kupon lotto z wypłata i bilet na pociag z tego dnia wypłaty.
Musze sie jeszcze przejsc do białego domku,wczoraj było wybite okno kiedys było tam włamanie,wycieto płytę od tyłu,dobrze że ktoś nie zabrał kaputerów na keno i lotto,tylko ukradł papierosy teraz są w cenie,ale ktos za darmo sie napalił.
ulexxa życze zdrowia,wiem co czujesz na tej opcej ziemi,to przerabiałam.
umnie na sanki to za moło śniegi,ja lubie lato i morze,te spacery nad brzegiem.
Ja mam 2 dziesiatki stałe i czasem cos do tego skresle i w lotto tez mam 2 zakłady stałe wysyłam jeden zakład juz 12 lat,a drugi to moie i meza daty urodzenia,my jestesmy 2 wagi.

jedna moja 10 siadka to rok temu była w styczniu cała i w marcu musze ja pilnowac moze sie powtuzy.

Witaj ulala co to dzis bedzie bo sniło mi sie ze skoczyłam ze sterty słomy,a puzniej ja kogos trzymałam za reke i on skoczył tak jak tarasu.

Wedrowca dzieki moje liczby tłumaczone przez ciebie zawsze byly w tym dniu ,ja całego snu niepisałam .
Wujas kiedys kresliłam na brudno w kratce z duzego lotka i tam liczba 9 jest na samej goze i ten skok dlamnie oznaczał liczby 9,18,27 36 45,
Ja jeszcze marzec mam internet teras musze pomyslec jakiego operatora mam wybrac ,czy z kablowki mamy nowa siec czy z telefonu.co otym sadzicie.

Ulala widac dobra gosposie o tej godzinie i juz sa,ja ras robiłam i mnie nie smakuja wole z soczewicy sa smaczne ale w moich terenach ludzie nie znaja soczewicy .

Ulala tak jak do ruskich pieprz sol cebulke smarzona i oczywiscie że soczewice po ugotowaniu trzeba dobrze utłuc,najpierw odcedzic z wody,tam skad pochodza moi rodzice to jest larytas unich jadłam sie zachwycałam oni robia tesz tak jak pyzy ziemiaczane i nadziewaja soczewica,a smakuje jak z miesem bys jadła a podsmarzane jakie dobre.Unas soczewica tylko jest w jednym sklepie z nasionami,dawno nie gotowałam ich.

Te kurczaki to mi juz zbrzydły tylko w niedziele uwjelbiam rosól,to dzisiejsze mieso jest okropne ,jak by to bylo swojskie to oczywiscie niema porównania do tych ze sklepu.

Ja ras wziełam kartke i długopis na szafke nocna żeby pisac sen jak na spiaco pisałam i na lezaco to mi wyszły same bazgroły .

Dawno temu przysnił mi sie kupon mm jak maja byc skreslone liczby widziałam to i skresliłam a to było tak samo tylko z drugiej strony jak w lusterku odbicie sny sa naodwrut.
Witam hanusia76 mi tez snił sie sklep kupywałam talerze a ktos kupował kaplet sztucców.
Dzieki wedrowca twoje rady wczraj z ta kartka pod poduszke pomogły..
Cześć ulexxa wiem ze byłas niedawno chora to ten wyjazd przełuz to jest daleka droga trzeba miec dużo zdrowia i sily,sama kiedys jechałam tak jako pasazer i wiem co to znaczy daleka podruz.
Moia kolerzanka z pracy jest teraz w niemczch mieszka tam bo wyszla zamaz za niemcai i napisala mi na naszej klasie ze było chora znalazła sie w szpitalu na zapalenie płuc i miała swinska grype.
ulexxa ja cię rozumie bardzo dobrz e bo w młodym wieku pracawałam w czechosłowaci 2 lata mieszkalam z polkami w chotelu,puzniej po 20 latach pracowałam 14 miesecy w enerde do domu jezdziłam 1 ras w miesacu to był koszmar podrusz pociagiem z przesiadkami i do tego bagarze bo w polsce nic wtedy nie było.5 lat temu w niemczech 2 miesiace wiem cos otym najgorzej tesknota daje znac o sobie zebym wtenczas miała komurke czy jak teraz internet a tu niemcy nie znajdziesz nawet radia po polsku , przepraszam ze sie osmielam bo ci wspułczuje ...

Co robicie??