Wpisy 227 311 – 227 410
15 lutego 2011 00:18 → 15 lutego 2011 11:31, 100 wpisów
Tak jakoś mi cały dzień chodziło po głowie 32 więc wysłałem w jeden zakład rano na mieście a potem jeszcze u siebie na osiedlu dwa zakłady na 32.
MCSI.Dlaczego prowokujesz?Nie wiadomo,czy jesteś kobietą,czy mężczyzną,a na dodatek nie typujesz.
Użytkownik Pechowiec6 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
dzień dobry witam wszystkich buszujących po chat , ja chyba zacznę grać jokera wczoraj wygrałam 42,80zeta 

JA to wiem ale był spór, bo tytoniasz wczoraj pisał że wygrał w jokera kreśląc SWOJE liczby

Witam

Tak sobie myślę , że czas najwyższy zacząć wysyłać tą moja parkę 39,42 ...oczywiści w połączeniu z innymi pewniakami

Witam czy dzis losowanie bedzie normalnie,bo my tu głowkujemy a ani i tak robia znami jak chca.

>> wesoły <<
dzisiaj wygrasz 15 min ut ????

ale mimo wszystko powodzenia

Witam wszystkich.......... .
dzisiaj dam na colorado ze wygra 100zł
albo 50zł
i na inslandersów tez
tylko jeszcze sie musze zastanowić

albo 50zł
i na inslandersów tez
tylko jeszcze sie musze zastanowić

słabizna z wczoraj 2/4 i 2/5
trzeba cos zatypowac i wysłacc ,jakies pewniaki mamy na 14??
trzeba cos zatypowac i wysłacc ,jakies pewniaki mamy na 14??
a tak sobie wczoraj puściłam parę numerków i okazało się że trafiłam jedną swoją typowaną i tą z maszyny
a ja dopiero parę razy wczoraj pierwszy raz cokolwiek wygrałam podobne do gry numerek
gotujj mala gotujj ,ja zmykam popracowac papatki
oki oki poczytam sobie jak to sie gra i co mozna wygrac
dziekii pappapatki milegoo dzionkaaaaa

oki oki poczytam sobie jak to sie gra i co mozna wygrac
dziekii pappapatki milegoo dzionkaaaaa

ja dziś tylko puszczam mini i nic więcej.... no i może się wybiorę do szczęśliwej kolektury po zdrapkę

jak ja zaczne grac to będe grał
na 10licz i na 9liczb
bo zeby wygrać to konkretnie a nie 2zł

na 10licz i na 9liczb
bo zeby wygrać to konkretnie a nie 2zł

kosmaty>>
do Twojego wpisu 227317.
z wpisu 227230 tytoniasza12 NIE wynika wprost, że człowiek sam skreślał 4/4 , że jest to niestety niemożliwe doskonale wiem /i nawiasem - bardzo nad tym ubolewam, ale ja to p.Pikuś, bo znam takiego, który całkiem obraził się na ts-a. Wręcz stał się jego śmiertelnym wrogiem przez brak tej opcji, i czasem pojawia się i jęczy i rozpacza /
Ale - ja TU nie robię za papugę. Masz wątpliwości to pytaj tego, co ogłaszał, a nie mnie.
Ja widywałem już tu lepszych miszczów
Dlatego piszę -
powodzenia realnie grającym i
pozdrowienia dla bajkopisarzy
powodzenia
wesoły gdzie Ty masz tę Otawę dzisiaj?
Robal ja wczoraj tego dokonałam sam tylko ze swojej analizy skresliłam na kuponie 75-65-14-24 i nie wysłałam.Trudno sie mówi szkoda ,ale to juz historia.
Gała oczywiscie ze bedzie dobrze,ale wczzoraj mogłam miec 3/3-4/4 i do tego jescze zastanawiałam sie nad 49 i by bylo 5/5
Te liczby od paru dni tak ze mna przygrywaja,ale ja sie nanich zawezne i ich pokonam.
ulala byłoby takie zycie gramy dalej,ja kiedys skresliłem na kertce 10 liczb do mm wybrałem 5 i je pusciłem trafiłem 1 a ta nie puszczona 5 wpadła cała.
TAK pokonaj tsa zrób to dla siebie dla mnie
TAK pokonaj tsa zrób to dla siebie dla mnie

Ja taka gierke liczbowa mam od paru dni jestem na ich tropie jak bym była konsekwentna to liczby by juz byly pokonane.
potrzebuje dwóch liczb do mini.... skreśliłam 7, 15,36, i nie wiem co dalej
mala takie tam na cukierki,wczoraj boglo byc a kupn nie został puszczony.

ulala>>
Nie chodzi mi o wytypowanie i nie "puszczenie "
To "tylko" pech, podobnie, jak przez pomyłkę stwierdzenie o wygranej wydrapanej w zdrapce... Osoba o tym pisząca zachowała się w porządku - trzeba mieć charakter, żeby umieć przyznać się do pomyłki, nieprawda ? Sam ostatnio starłem o literkę za dużo, szczena mi opadła do kostek, i wiem jakie to uczucie...
Co innego jednak ciągłe, z jakąś dziwną premedytacją, wpisy o stałych niemalże pewnych wygranych...
Z pewnej strony jednak patrząc - odradzam takie wirtualne typowania - bo zniesiesz jakoś - nie wysłaną 5/5 w multi, da się jakoś przeżyć nierealne, dla jakiejś zabawy przecież umieszczane tu w typowaniach 6/12 w lotto - bo KTO zniósłby finansowo taki styl gry ?
Mając około 35ooo miesięcznie - chciałoby się, byłaby potrzeba grać ?
powodzenia
Nie chodzi mi o wytypowanie i nie "puszczenie "

To "tylko" pech, podobnie, jak przez pomyłkę stwierdzenie o wygranej wydrapanej w zdrapce... Osoba o tym pisząca zachowała się w porządku - trzeba mieć charakter, żeby umieć przyznać się do pomyłki, nieprawda ? Sam ostatnio starłem o literkę za dużo, szczena mi opadła do kostek, i wiem jakie to uczucie...
Co innego jednak ciągłe, z jakąś dziwną premedytacją, wpisy o stałych niemalże pewnych wygranych...
Z pewnej strony jednak patrząc - odradzam takie wirtualne typowania - bo zniesiesz jakoś - nie wysłaną 5/5 w multi, da się jakoś przeżyć nierealne, dla jakiejś zabawy przecież umieszczane tu w typowaniach 6/12 w lotto - bo KTO zniósłby finansowo taki styl gry ?
Mając około 35ooo miesięcznie - chciałoby się, byłaby potrzeba grać ?
powodzenia