Wpisy użytkownika eryka1
Łącznie 3 394 wpisów w archiwum, pokazane od nr 190 344. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
moje liczby wysłane mm 2,4,12,17,31,38,43,59,71,74 ,przez film zapomniałam podac typowanie
Pisali w gazecie wczoraj ze miljoner ostatniej 6 jeszcze sie niezgłosił.
Super widze ze tu mozna miec wszystko moze tak z gazety fakt ktos by podał mi dzis numery do zdrapki onagrady.
Ale unas pogoda wczoraj wieczor deszcz padał a tu rano sniek posypal i mróz slizgawica straszna
Witam polecam na 14 liczby nr 3,5,10,14,16,18.to numery polek wybranych w finale na mis .wczoraj upadly 2liczby 6,4,byly juz wczoraj wylosowane.
Co to bylo za losowanie w telewizi na zywo maszyna losujac multi sie zatrzymala pokazali jak bylo wylosowane juz 6 liczb .
Witam co ztymi liczbami w niesortowane sa sortowane moze ktos mi poda wczorajsze 10 liczbe wniesortowanych.
Szczęśliwego Nowego Roku 2011 żeby nam śię dażyło w karzdym losowaniu sypało 

zapraszam na

zapraszam na

Jednak musze sama chodzic wysyłac ile razy posłuze sie męzem to nic nie wygrywam ,rano miałam 6/10 bo sama byłam .Życze dużo prezentów w 2011 

Wnowym roku wziełam sobie na chibił 1z mm było 6/10 2z lotto 2z mini to sprawdze o 22 myśle ze te liczby jeszcz nieras obstawie.
Witam co oni znami robia zapłać za kupon 2.50 zl teras wyslij SMS za 3.69 zl to razem 6.19 .Czy numer kodu tez wysyłamy .
den to cyganeczka z portretu była do sprzedania w niemieckich rupieciach,nic niema zemna wspulnego ja mam niebieskie oczy.
Jak mozna tak kogos obrazac bo ktos wygrał a ja nie ztad te nerwy ,żeby wygrać trzeba duzo stracic nerwów i pieniedzy nikt nikomu nie zabrania wygrywać ...
Wiem ze na forum ktoś obilcza liczby ze snów niech obliczy liczby dla tych 3 KRÓLI
Witam co wy myslicie bo ja uwazam ze Owsiak zle wybiera czas zbiorki pienedzy ile ludzie wytracili sie na Swieta Nowy Rok teraz czekaja dopiero na wypłate nie wszyscy pracuja wbiuze i maja na 1 wypłate .
Ja mam wysłane dwie 10 na 2 losowania zeby nie chodzic 2 x o 14 było 4/10 3/5 wysyłam zawsze te same liczby.
śniło mi śie ze pospadały Gruszki z drzewa miałam je pozbierac ,wiatr je postracał.
widziałam byo duzo postrocanych gruszek pod drzewem a ja bylam wdomu widziałam przez okno to byl sad ale drzewo jakie to niewiem mysle ze grusza.
Apropo biustu,dis sniło mi sie ze dano mi dziecko do piersi zebym nakarmiła dziecko sało mleko z mojej piersi,tak naprawde dawno byłam matka karmiaca.
ale zwas mozna sie usmiac,rozbawiliscie mnie do łes,to mi juz niegrozi.
Zeby te sny zrozumiec co znacza, przed świetami sniło mi sie ze mam dwie piersi po tej samej stronie widziałam 2 sudki jedna pod druga a wieczorem sie okazało ze liczby kture wysyłam w lotto były wylosowane wszystkie w multi były by pieniadze na sw a tak 0 miałam nerwy.
Witam moze liczba 48 do tego torta,bo umnie NK ktos ma dzis urodziny tej liczby.
Słyszałam że maja więcej płacić MM za wygrane,to wiadomość od pani z kiosku.
Witam sniło mi sie zgrabywanie żielonej trawy na łące i dziecko spało w szafje a ja zamykałam dzwi do niej.
Moze ktos mi powie czy mozna przez kaputer uczyc sie niemjeckiego dla poczatkujacych jak to zrabic .
Wędrowca jednak ty jestes dobry wsnach ,dzis w telewizi jeden pan podawał liczby do daty urodzin jak ktos zadzwonił,usłyszałam swoją cała date spisałam liczby i skreśliłam na 14g było 4/6 i teraz ten sen dziecko w szafie uniego tez była dlamnie liczba 31.
Miałam sen spotkał mnie straszny deszcz na łące nie miałam się gdzie schowac kładłam sie na trawie bo bałam sie burzy.tyle pamietam.
Taki miałam sen widziałam jak wblokach barjerki na balkonach smarowali smoła czy lepikiem i to grubo a ja krzyczałam co robia bo unas po 25 latach lepik kapie //jeszcze widziałam schody kamere na scianie do podgladania idt
niewiem ale było dużo balkony były długie tak jak nasz ma 8 pretow i 6 metrow długi i balkonow było wiecej
Korn748 co do ery to masz racie ja jestem ich klijentem 8 lat 3 komurki i internet blukonet doili mnie ładnie teraz kacza mi sie umowy i juz wszystko zrezygnowałam uciekam odnich wtamtym miesiacu 200zl i wtym 200zla internet osobno49zl,a było tak ze płaciłam 400zlinternet bardzo słaby,
korn nieraz chciałam cos wygrac i do radia zet wysłałam esm to do telewizi ale to wszystko jest sciema aby tylko naciagac kogos i obiecywac,oni za wszystkie telefony daja mi rachunek jeden a puzniej od tej sumy doliczaja wat ostatnio mam 2 waty w grudniu inny a w styczniu inny na karte by tego nie byłoa abonament to sobie pozwalałam .ile ja obnich dostawałam esm z obietnicami.
Miroslav ja pracowałam 2 lata w SEMILI w KOLORZE 01 chodziłam na stołówkę jadłam czskie knedliki były smaczne do tego gularz kapusta .
Jest i tak bogaty woli pozyczyć żeby nie wydać 10 zł a biedny weżmie porzyczke i tak sobie kupi.