Wpisy użytkownika eryka1
Łącznie 3 394 wpisów w archiwum, pokazane od nr 236 973. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulexxa co zrobic jak ten niemiecki jezyk jest tak trudny,umie liczyc i pojedyncze słowa znam ale mysle ze zaczne sie jeszcze uczyc .
ulexxa nie wybieram sie ja mam swoie lata i pieniadze stałe aby tylko zdrowie dopisywalo wszystkiego w zyciu doswiadczyłam,wystarczy niech bedzie jak jest zle niemam,zeby nie te rachunki jest okej..
Wedrowca czy sen musze tu opisac czy jak napisze na obrubce snow to tam tez odpowiesz.
Wedrowca N sniło mi sie dziecko pilnowałam---blachy ciasta---reka palec--woda z kranu. wiecej w obrobce snow.Jak mozesz to prosze o liczby ztego.
ulala proponuje liczbe 39 moja ze snu nie poszla rano od wedrowcy ,

Co to bedzie sen miałam kupony do przepisania w kolektuze nie mogłam przepisac bo zawsze ktos mi przeszkadzał.
Witaj Wędrowco dzis sniło mi sie że dostałam karty do wrózenia chyba tarota ze te beda łatwe do czytania i bym zarabiała.
Hosia hanusia ja jakos nie umie to wykorzystac skresliłam MM I LOTTO zeby wysłac przed wyjazdem do mamy,nie moglam na spokojnie czekac na wiecej liczb tak jest jak ktos cie popedza.
Wedrowca N wielke dzieki po takich naszych snach a twoich cudownych obliczeniach powinnismy bycc bogatsi aby tak dalej ....
Sen dzis dawałam drobne pieniadze na składki do koscioła,pare razy sen dzis o drobnych pieniadzach,kupowałam bilet u kierowcy za 5 zł.
Witaj ulexxa ja mysle ze jak jestes na terenie niemiec to sen dotyczy gry w niemczech to sa inne losowania.a napewno nie dotyczy Polskich losowan co ty na to..
Jest bo tam zyjesz i przerzywasz wszystko inaczej ,a sen dotyczy naszego zycia co sie wokuł nas dzieje.Zycze ci szerokiej drogi uwazaj jak bedziesz jechac noca bo moga byc sliskie drogi.
Bo ja to przezyłam ,20 lat temu pracowałam w END i przyjechał do mnie maz maluchem ch cielismy rano wczesnie wyjechac do polski a był juz parzdziernik na dachu załadowany był simson,jechalismy po mału moze 40 na g i na wiadukcie wpadlismy w poslizk lezelismy na dachu i jeszcze inne samochody tez ,wybiły sie szyby tak nic wiecej policia nas pusciła do domu,to było 100km za Erfurtem ale wtedy zmarzłam bo juz zblizał sie listopad, a jak bysmy wyjechali o 1 godz puzniej to by nas nie spotkało.
Sen dzis ,tyle pamietam napad porwanie chowałam sie 2 ałtobusy w 1 była strzelanina ja z kims połorzyłam sie na podłoge,zrywałam z reki zegarek wyzuciłam od siebie potem zbierałam kawałi złotego łancuszka...
Aga31 wysłałam ci na gg teraz na pewno jestes zajeta jak bedziesz mogla to odpiszesz .
Aga31 podam ci nr gg 6542581 sprubuj ty mnie znalesc bo mi niewychodzi.
aga31 ja do ciebie napisze na gg ale czekam bo cos tam narobiłam znim przez te reklamy ,pewniak 35,
wiem bo mi weszło gg z plusa a ja miałam inne,czekam na pomoc bo ja jestem samołukiem.

Ulala to juz wiesz najgorzej pierszy ras chyba do pracy za granice.
Lila nie urodził tylko pochodził to wiedza wszystkie dzieci w szkole Wołów.
Lila ze Skokowej do Strupiny kierunek ŻMIGRUT za Zmigrodem pierwsza wioska.Skad ty bedziesz jechac czy samochodem.
Nie zna tam nikogo ,maz miał taką prace ze robił w całych okolicach zna wszystkie drogi krajowe i nawet lesne w naszym rejonie.
Rikardos gratuluje ci teras zrozumiałam o co chodzi,życze 6stki w realu.
Bo kiedys do polski moja kolerzanka wzieła niemke brygadzistke na urlop stara panna nie mogła z nia sobie poradzic w domu bo zawalała sie do jej meza miała dosc jej.
Gała jest ok jakies drobne wygrywam wczoraj w dwoch 10 miałam .6/10 licze ze kiedys sie uda wiecej.

Witam rano podałam ze pewniak bedzie 4 i jest jednak ja mam prorocze sny.
Witaj Ulexxa jednak pospiech niejest ci wskazany, i zaduzo spraw na głowie i organizm to odczuwa .

co wy dzis ztym indykiem kupowałam nie ras na fermie i sa nawet do 12kg ..
Sen Tomcia ja wczoraj idac spac skresliłam liczby i połozyłam kupon na ekran kaputera ze moze sen mi cos da do zrozumienia .
Wedrowca witam przypomniało mi sie sen dzis widziałam swoje rece cos mieszałam a moje dłonie były jakies brzytkie parszywe co to znaczy
Oj dzis sniłam widzałam piekny ganek z drzewa a wnim piekne zezby i włascicel mowił ze go zapisali do zabytków grupy 02 i tak tego nikt nie przetłumaczy na liczby.
Co mysle zrubmy prube kto chce poda 1 liczbe a ja sprawdze wachadelkiem i odpowiem czy ona dzis wejdzie do multi