Wpisy 220 920 – 221 019
5 lutego 2011 00:19 → 5 lutego 2011 10:30, 100 wpisów
przestaje grać w multi szkoda kasy mam na kogo wydawac nie ma co się co łudzić...

jednym z pewniaczków to islandersi powinni dzisiaj przegrać
barcelone z a.madryt dam pierwszą połowe x2
i drugą x2
i boston bruins powinien przegrać

od poniedziałku do piątku pracujam
a yno jedna baba gupioł, dzisiej przyjmuje
tak to bym dawno poszedł do faceta
w min by mi usunoł
a ta baba bydzie sie pół godziny ***olić

a yno jedna baba gupioł, dzisiej przyjmuje

tak to bym dawno poszedł do faceta
w min by mi usunoł
a ta baba bydzie sie pół godziny ***olić

wesoły ja znam kobitki co sprytnie ząbki usuwaja przynajmniej u mnie 

a skąd TY mieszkasz wesoły? bo u mnie gabinetów czynnych solko godno.z kobitkami facetami do wyboru do koloru

moje ząbki kazdy jeden trza kurka chirurgicznie usuwać
bo są zrośnięte z korzeniami
bo są zrośnięte z korzeniami

Wesoły boli cię ząb. Jak masz dziure to spal gazete na talerzyku i tezn żółty nalot wez na wacik i wsadz w dziure. I niech wszyscy spieprzaja wtedy z domu na godzine a ty zostan. Zatrujesz zeba i masz problem zglowy na dlugi czas.
Ulala> trafiłem wczorak 3 razy po 2/3 moja parka 15 i 64 weszla ale 51 61 i 21 nie weszlo
miałem 7 lat temu dwa ząbki leczone
i problem wrucił nie będe sie z nimi ***olić jak bola to trza wy***olić
i problem wrucił nie będe sie z nimi ***olić jak bola to trza wy***olić
wesoły jak nie ma dużego ubytku to ząb sie leczy nie usuwa,nie lekceważ tego,bo bedziesz żałował kazdy żab jet na wage złota doceń to.

Hefajstos pociesze cie
mój tata jak miał35lat miał sztuczną szczekę górną

mój tata jak miał35lat miał sztuczną szczekę górną

moim zdaniem będzie 41,71
57 też możliwe
moja szwagierka ma jedynke sztuczną a ja nie wiedziałam byliśmy pod namiotami i jej ta koronka czy co to wyleciała i ona calutki czas chodziła z chusteczką przy twarzy
hihihihih

57 też możliwe
moja szwagierka ma jedynke sztuczną a ja nie wiedziałam byliśmy pod namiotami i jej ta koronka czy co to wyleciała i ona calutki czas chodziła z chusteczką przy twarzy
hihihihih

teraz nawet od korzenia zeba odbudowac potrafia calego. A moj ial tylko 2 bo za duzo ropy przez weza sciagal .
no to zdrówko!
ja ide do włosologa dziś
trzymajta się
ja ide do włosologa dziś

trzymajta się

wesoly zajrzyj tutaj a zapomnisz o zebie http://www.cam4.com/psycobillys

Korn więc na godz. 14 na sucho wygląda to tak single:
11,38,72,80 parek nie ma, ani trójek
znikam
mam ważne sprawy do załatwienia będę późniejZastanawiam sie jaka liczba ma dzis najwieksze szanse i 19 widze.Wczoraj 75 mi chodziła po glowie i przeczucie mnie nie zawiodło.
W tym roku wylosowano już 684 liczby parzyste oraz 716 nie parzystych dlatego min mam taki układzik
Wczoraj mialem 2/3 razy 3 kupony weszla mi parka 15 64 ale inne nie chcialy . ,ialem 61 a bylo 62 .

Ulcia