Wpisy 225 909 – 226 008
13 lutego 2011 00:00 → 13 lutego 2011 10:44, 100 wpisów
Przyznacie,że mini jest najbardziej sprawiedliwą z gier oferowanych przez "narodowego operatora gier liczbowych".
Tylko czekac na bonus w mini. Ale tego nie zrobią bo stracą klientów na pozostałe gry.
Pasko: no tak, ale jak zmienią to? Np zakład będzie kosztował 2 zeta i zrobią, że będzie się kumulowało i będą stałe kwoty za trafienie 3/5 tak jak w lotto a 4/5 i 5/5 byłoby zależne.
Qń: zgadza się. Według mnie jest to najciekawsza obecnie gra w naszym totalizatorze.
Albo niech wprowadzą tak jak w Superenalotto 6 z 90 lub 6 ze 100 hehehe
W mini lotto gra się przyjemnie bo niska cena, największe szanse, i można no niemałą kasę wygrać.
Firma totalizator juz "sie przewiozła" na zmianach marketingowych. Wg mnie myślą co zrobić z mini i mają dwie alternatywy: 1) nie zmianiać czegoś co dobrze działa ( mini ) 2) próbować zmienić regulamin mini i poczekać na efekty,które w wypadku innycg gier jak np. lotto spowaodowały spadek obrotów o jakieś 15%
Dobra by była loteria. Ten kto trafiłby 50 liczb z miliona wygrałby całą kasę ze skarbu państwa nie licząc długów 

Trzeba po prostu liczyć siły na zamiary. Za 2,50 zł ma się 2 zakłady Mini Lotto i szansę na wygranie 5/5 prawie 40x większą. Czyli w Lotto trafić to tak jakbyś już trafił w Mini Lotto 5/5 i jeszcze miał zgadnąć jaki Twój Szczęśliwy Numerek wylosują.
Trzeba nie być pazernym. Chytry dwa razy traci
A w zestawieniu z Lotto. 40 razy 
A w zestawieniu z Lotto. 40 razy 
Kurczę pieczone musi byc jakis patent na to mini lotto żeby trafić "tylko" te 5 liczb. co losowanie mam 2/5 i oboki wrrrr
Ale nie wiadomo, który zakład, czy dodać o jedno czy odjąć o jedno i które liczby. Znowu robi się wtedy masa kombinacji heh no ale w sumie w mini lotto jest około 850 000 kombinacji więc wydaje się, że mało a to duzo 

Przy stu kombinacjach już jest spora szansa a z tego co widzę, niejeden z typujących puszcza taka kasę w ciągu dnia.
Czy zatem TS manipuluje? Czyta w naszych myślach i wie że przesunęliśmy o jeden?
Ej ale ja też mam oboki i jak chcę puścić obok to znów jest obok hihi
Ej ale ja też mam oboki i jak chcę puścić obok to znów jest obok hihi
Ciekaw jestem jak ktoś zagrał na dzisiejsze losowanie bo jeszcze te systemy są. Na pewno puszczane są systemy na 12 liczb.
U nas w Polsce jest zakaz grania w grupach czy jakoś organizowania tego typu działań?
Pawcio, nie ma. Nawet regulaminy TS to przewidują. Wygrana jest rozdzielana na uczestników.
Lestek: ale czy legalnie byłoby grac np systemem 12 liczb w mini lotto żeby np 20 osób złożyło się na kupon.
Albo 900 osób po złotówce i jest na system 12 liczb hehe i jak się wygra główna wygrana bez nikogo to każdy miałby po 20 0zeta
Bonus Multi Multi: 150 000 złotych
kosmaty, nie znam się na prawie podatkowym. Nie wiem jak będą rozliczane spółdzielnie graczy.
Wydaje mi się, że na zasadach ogólnych. Podatek jest pobrany raz. Przepisy podatkowe mówią że nie można opodatkować podwójnie jednej czynności więc...
mieliśmy kiedys swoje grono w barze i graliśmy w grupie i dlatego mam wątpliwośći

Wywiad z bacą:
- Baco, jak wygląda wasz dzień pracy?
- Rano wyprowadzam owce, wyciągam flaszkę i piję...
- Baco, ten wywiad będą czytać dzieci. Zamiast flaszka mówcie książka.
- Dobra. Rano wyprowadzam owce, wyciągam książkę i czytam. W południe przychodzi Jędrek ze swoją książką i razem czytamy jego książkę. Po południu idziemy do księgarni i kupujemy dwie książki, które czytamy do wieczora. A wieczorem idziemy do Franka i tam czytamy jego rękopisy.
- Baco, jak wygląda wasz dzień pracy?
- Rano wyprowadzam owce, wyciągam flaszkę i piję...
- Baco, ten wywiad będą czytać dzieci. Zamiast flaszka mówcie książka.
- Dobra. Rano wyprowadzam owce, wyciągam książkę i czytam. W południe przychodzi Jędrek ze swoją książką i razem czytamy jego książkę. Po południu idziemy do księgarni i kupujemy dwie książki, które czytamy do wieczora. A wieczorem idziemy do Franka i tam czytamy jego rękopisy.

Za miesiąc ma byc potop,koniec swiata,ludziska sie boja,nie wiedzą co czynić?udaja sie zatem w te pędy z zapytanie do głów koscioła.
Papież nakazuje wiernym modlitwe i spowiedź a dostapią bram niebios.
Immam muzułmanom nakazuje tez modlitwe od rana do wieczora a trafia do seraju.
Żydzi udali sie do naczelnego rabina i pytaja co robić?za miesiąc potop!
-Rabe odpowiada:
-macie miesiąc aby nauczyć się oddychać pod wodą!!

Miłej niedzieli życzę

W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 176 000
Pasko,sam dopisujesz wyniki KENO czy jakoś dzieje się to automatycznie ?
Witam wszystkich.
Życzę miłej,pogodnej niedzieli i naturalnie trafnych
typowań i wysokich wygranych.

Życzę miłej,pogodnej niedzieli i naturalnie trafnych
typowań i wysokich wygranych.

przepraszam
Jasza>>
Te informacje - z tym potopem i końcem świata, że za miesiąc,
to - pewne ? Czy jakieś - przeczucie ?

Jak tam "baby" na Podlasiu, coś ciekawego w liczbach "szepczą" ?
Jasza>>
Te informacje - z tym potopem i końcem świata, że za miesiąc,
to - pewne ? Czy jakieś - przeczucie ?

Jak tam "baby" na Podlasiu, coś ciekawego w liczbach "szepczą" ?
Moje typy na dziś:
07,30,32,43,44,52,55,59,60,61,62,64,66,67,76,77,78
07,30,32,43,44,52,55,59,60,61,62,64,66,67,76,77,78
Dzien dobry bardzo....
Witalski dla Wszystkich...
Robal 36
witalski
chlopak Jasza nalykal sie mroznego powietrza i stad te poranne wizje
pozdrawiam
Witalski dla Wszystkich...
Robal 36
witalskichlopak Jasza nalykal sie mroznego powietrza i stad te poranne wizje

pozdrawiam
wujas>>
Ze to był kawał - zajarzyłem, serio
Winni się tłumaczą ,ale to powiem - z mojej strony był żart,
Ale Ty, to już sobie z nas dwóch jaja robisz co ?
Ładnie to tak ?
Słyszeliście, że jakiś Polak wpław ocean przepłynął ?
W dwa tygodnie, zdolniacha... Ale to znaczy - że w totka nie grał, nie dał sobie szans... Noooo chyba, że na wiele losowań wysłał... I zobaczcie - i tak o Nim mówią
PS
Ma ktoś trochę 'mroźnego powietrza' na zbyciu ? Tanio ?
Ze to był kawał - zajarzyłem, serio
Winni się tłumaczą ,ale to powiem - z mojej strony był żart,
Ale Ty, to już sobie z nas dwóch jaja robisz co ?
Ładnie to tak ?

Słyszeliście, że jakiś Polak wpław ocean przepłynął ?
W dwa tygodnie, zdolniacha... Ale to znaczy - że w totka nie grał, nie dał sobie szans... Noooo chyba, że na wiele losowań wysłał... I zobaczcie - i tak o Nim mówią

PS
Ma ktoś trochę 'mroźnego powietrza' na zbyciu ? Tanio ?
ulala >>> witalski
milo Cie widziec...
Robal 36 >>> a co do powietrza to j/w ...na podlasiu jest Ci dostatek....
milo Cie widziec...
Robal 36 >>> a co do powietrza to j/w ...na podlasiu jest Ci dostatek....

Że wujas>>
świeże - to nawet wierzę, ale
z tym free, to już chyba trochę przesadziłeś
Ma ktoś może na dziś, jakieś przeczucia
pewne ?

świeże - to nawet wierzę, ale
z tym free, to już chyba trochę przesadziłeś

Ma ktoś może na dziś, jakieś przeczucia
pewne ?

wujas dzieki za kwiatuszek
u mnie tak pieknie swieci słoneczko że od razu jasniej i weselej w serduchu moze to przed walenty tak na mnie działa haa
u mnie tak pieknie swieci słoneczko że od razu jasniej i weselej w serduchu moze to przed walenty tak na mnie działa haa
aga31>>
to jakaś sugestia ? 6,7,20 ?
ulala >>
bo kwiatki mi "wyjdą"
to jakaś sugestia ? 6,7,20 ?
ulala >>
bo kwiatki mi "wyjdą"

Wczoraj po południu z maszyny na trafił wysłane na dwa...
8,11,12,14,28,47,2,65,68,79...
sam na I skreślę - 13,14,23 i 55,69,77
jedną stałą dychę/ kto mnie zna ten wie...
/ i skoro nikt więcej NIC nie zapodaje, takie siedem - 2,6,7,12,20,33,64
wujas>>
No co ty ?
zrezygnować, z tak ładnie zapowiadającego się - 6ooo ?
Jak myślicie w poniedziałek mesio dla Adama ?
8,11,12,14,28,47,2,65,68,79...
sam na I skreślę - 13,14,23 i 55,69,77
jedną stałą dychę/ kto mnie zna ten wie...
/ i skoro nikt więcej NIC nie zapodaje, takie siedem - 2,6,7,12,20,33,64wujas>>
No co ty ?
zrezygnować, z tak ładnie zapowiadającego się - 6ooo ?

Jak myślicie w poniedziałek mesio dla Adama ?

Cze Robal
Wczoraj byla twórcza dyskusja na forum w kwestii mini. Miejmy nadzieje,ze dla kogos z forumowiczow konstuktywna w zakresie wygranej piąteczki.
Wczoraj byla twórcza dyskusja na forum w kwestii mini. Miejmy nadzieje,ze dla kogos z forumowiczow konstuktywna w zakresie wygranej piąteczki.Jeszcze do sierpnia daleko,narazie to chciałbym coś wygrać nawet 2zł bo ostatnio nic nie wygrałem masakra,a jak u ciebie?
Sen: pani adwokat. Może ktoś wie co obstawić.
QN>>

widziałem jeszcze późniejsze wpisy - i tak, popieram w 100%...
całkiem szczerze - istotnie, to jedyna sensowna gra ts-a

widziałem jeszcze późniejsze wpisy - i tak, popieram w 100%...
całkiem szczerze - istotnie, to jedyna sensowna gra ts-a
Witam wszystkich w słoneczny dzionek . A ją stawiam tak jak wczoraj na 2 i 8. Na dziś na dwa losowania mam 2 piątki 2.8.11.49.50/ 9.18.25.35.61 i jedną 10 z Plusem 2.8.11.31.37.49.50.53.67.77.
kasika ale tak jest peszek mnie dopadł,Gała zawstydzi dzis peszka i wygra

w multi jest 8 dziesiątek,z każdej dziesiątki w każdym losowaniu średnio powinno być 2,5 liczby,dobrze liczę ?
W ostatnim czasie słabo chodziły np. 40-tki i zagrać na 4 szt.:
43,45,48,49
43,45,48,49