Wpisy użytkownika eeelllaaaa
Łącznie 863 wpisów w archiwum, pokazane od nr 13 827. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Opa z 60 tek to mnie sie widzi 63,64,69 któras z nich co ty znów widzisz w tej 61?:(
sandacz Marian.Sz
Dobra ja ide nynu moze jutro bedzie lepszy dzien i cos wpadnie :))dobranoc wszystkim:)
hej wszystkim.Ja dzis wypuszczam 2,18,45,64.Co z tego bedzie obaczymy:)Rumun doskonale Cię rozumie męcze to samo tylko mniej narazie w to wsadziłam niz Ty.Ale ze 2z18 padnie w jednym losowaniu to juz chyba cud bedzie jakis:)
64i45 i pikna piątka ;)orek Ty nie wiesz ze prof do 18tej otwarty nie zapózno doradzasz :P?
Do mnie gada drukowanymi 45 mówta co chceta oo kaczor z rana mi te twoje pewniaki podawaj a nie jak juz prof zamknięty:P
Tia sam se idz mam z pół kilometra a tam ciemno hihih:)
Dobra ja spadam jak mi co wleci to sie przyjde pochwalic jak nie wpadnie to sie przyjde pozalic tak czy siak wpadne po losowaniu.Powodzenia:)
jeeesss wpis 13893 troche kasy wpadło>bzyku ja tez ci moge udowodnic ile wygrywam ile puszczam u mnie to proste spisuje wszystkie numery z profa :)
Mamy dzisiaj walentynki,
święto chłopca i dziewczynki,
Tych co to sie kochają,
No i sobie też ufają,
Dają sobie dziś prezenty,
Mówiąc przy tym to WALENTY
Potem spacer w parku krótki,
trochę piwa, trochę wódki,
Aby lepiej sie gadało,
no i miłość wyznawało.
Potem kino, jakieś kwiaty,
A wieczorem marsz do chaty.
Kolacyjka przy stoliku,
Romantyczna oczywiście,
Tak że czułość serce ciśnie.
Potem do 12 w nocy.
Dwie poduszki,jeden kocyk
Jakieś buzi, przytulanka,
Taki dzień to jest sielanka.
Chyba że ktoś nie ma damy,
wtedy dzień jest przechlapany.
Dziękuje rico serdecznie pozdrawiam.Dziękuje równiez wszystkim którzy wysłali mi Walentynki na emaila i gg:)
A na dzis 2,21,23,39,64,69:)
analizator to nie pierwsza 5tka tej osoby na tej stronce ;) i ja mu zycze aby nie ostatnia :)
sandacz obecna tylko nie ma o czym pisac ;)
sandacz a Tobie jak idzie ostatnio? ja wkoncu odkułam te cholerne 2:))co straciłam na nim wróciło do mnie.Wypuszczam dzis na progresje 34,23,39,56,4 jak mi sie cos po drodze nie zwidzi to podmienie liczbe w najblizszych dniach.I jakos w meczach mi poszło długo nie puszczałam w sob pusciłam i wlazło :)Dzis mam 3 mecze na oku puszczam je za 30zł:)
sandacz dzis nie zabardzo jest z czego wybrac mało meczy ale ja stawiam na to Savehof-H 43 Lund 1
Magnitog.-CSKA M. 1
Den Bosch-Top Oss 1.Za 30zł wychodzi 100,50wygranej.Moze wejdzie oby:)No to fajnie Ci idzie lepiej niz mi napewno.Ja cały tydzien straciłam na odkuwanie kasy z liczby-2-.W tym tygodniu trza by było jakis zysk w koncu zrobic:)
Magnitog.-CSKA M. 1
Den Bosch-Top Oss 1.Za 30zł wychodzi 100,50wygranej.Moze wejdzie oby:)No to fajnie Ci idzie lepiej niz mi napewno.Ja cały tydzien straciłam na odkuwanie kasy z liczby-2-.W tym tygodniu trza by było jakis zysk w koncu zrobic:)
tak kazdą z osobna mam puszczone te liczby.Wydaje mi sie ze w tym tygodniu powinny popac ale jak cos to bede podmieniac czasem miewam te silne przeczucia i cos podmieniam:)
Dzisiaj grają.
sandacz dam ci przykład np gra POLSKA-NIEMCY jak dasz 1 to polska wygra,jak dasz 2 to niemcy a jak 0 to ze bedzie remis.
sandacz ale i tak jak idziesz puszczac to nie mozesz napisac np.POLSKA-1.Musisz napisac nr meczu u kazdego bukmachera ten numer jest inny do danego meczu.
szczupak mnie oskubali z forsy ? to wiesz więcej o mnie niz ja sama :)Bo jak narazie nie mam salda na minus mimo wpadki z liczbą 2:).A czemu sie czepiasz sandacza to tez nie rozumie duzo ludzi nie wie jak obstawiac mecze i co w tym złego.pozdrawiam
sandacz mnie sie tam wszystkie podobają hehe a i tak trafi mój napewno:)
sandacz no własnie nie wiem czemu on sie uparł na te 39 i nie zmienia ale kazał mi takie wpisac mu to wpisałam hehe.Mam z nim domowy zakład ze moje 34 padnie szybciej:)
szczupak głodnemu chleb na mysli:))))
sandacz Oby nam wszystkim wpadało:)oc raz na jakis czas cos konkretnego i humorek by był:)ok ja juz musze mykac:)narazie
A mnie sie dzis udało pusciłam 23 na progresje babka mi sie w profie pomyliła dała mi na czeskie 9z49 tą liczbe a ona padła są juz wyniki.To sie nazywa szczęscie,cud jakis:)
sandacz dzięki za gratki ale mam dzien cholercia no parki,trójki,liczby na progresji narobiłam sobie zysku dzis .No takiego dnia jak dzis to jeszcze nie miałam.Jeszcze niech mi mecze wejdą i padne na miejscu:)
sandacz ta 2 Ci sie nie zbrzydła? hehe ja juz jej nie obstawie jak 47 tak mnie dobiły te dwie liczby:)
sandacz wierze Ci mnie adrenalina skacze co wieczór na maxa hehe:)ciesze sie ze Ci wpadła :)
sandacz a nic przegrałam z nim zakład bo mu 39 szybciej padło niz moje 34:)ale tak najgozej to tez mu nie poszło dzis spoko:)
Hej wszystkim :)Na progresje 56.Parki 56,5\56,74.Trójki 56,5,65\\\56,5,74.A moze wejdzie:)A no i liga celtic i ersenal ze wygra:)
Kaczor ja zaryzykuje celtic bo mój mi kazał hehe :))najwyzej bedzie na niego:)
Romano1409 no to powodzenia szykuje Ci sie adrenalina:))ja poluje na 56 do 3 dni powinna wejsc tak mnie sie wydaje:)
sanmdacz juz nie cholercia
sandacz mówie Ci oni wygrają dostaje rozdwojenia oglądam na tv N wszystkie mecze naraz z ligi pilot mi sie pali hehe ;)Ale fenebrahce narazie prowadzi tez je wcisłam w kupon no zobaczymy jeszcze wszystko sie moze zdazyc;)
ale z nas komentatorzy no hihih :))super ten mecz widac ze sie biją az sie chce oglądac ;)
no on podobno ma dzis urodziny jak dobrze dosłyszałam mógły zrobic sobie taki prezent ;)
znów masz 2? ja mam 56 i te trójki co tam wyzej pisałam i 74 ale te ma za małą kwote.
Romano1409 Machester Utd tez mysle ze szczeli cosik sie męczą z tym lyonem.Wogóle było warto postawic na remisy w pierwszej połowie oprócz celtiku wszedzie remis.
sandacz do 3 dni ona wejdzie mówie Ci znów mam te swoje przeczucie:))
juz 2-2 niesamowity mecz:)
no i nie padło sobie 56:( piterex gratki ;)
Hej:) 5,21,31,56:) z meczy wygra wisła,toluca,Naval,Basiktas.Romano1409 doradz czy dobre mecze wybrałam:)Pozdrawiam.
Romano1409 jak dobrze sprawdziłam to spalił Ci się ten kupon z meczami:(((
Romano1409 ok bede trzymac za 37a ty za 56 i 21 :) mnie sie tez zaraz spali bo wisła juz chyba nie da rady szczelic ale ja tam miałam po 2zł popuszczane to kij z tym:)
Romano1409 to potrzymalismy sobie no:((( te 77 działa mi juz na nerwy zaczne je puszczac to moze przestanie latac.
parka 70,77 wypisz wymaluj na progresje.
Romano1409 jutro sobota fajne mecze bedzie szło odkuc troche nie przejmuj sie;) musze mykac liczyc ranking na trójkach.
kogucik ja nie wiem czy to do mnie było? jak tak to ja nie musze grac na odzyskanie kasy jesio duzo nie wsadziłam ja zaczynam od najnizszej stawki to początek progresji a wszystkie liczby tamte mi popadały tylko 56 mi zostało a 21 mi sie spodobało to je dodałam:)
jendruś a to sobie puszcze te Twoje a co mi tam :))A co do hanysa to lubiałam go czytac szkoda ze znikł ja tez ze sląska to jego gware mi sie fajnie czytało:)
A te 50 tki to wogóle na urlop sie wybrały chyba.
jendrus ja nigdy nie mam za złe no co Ty :)Pozdrawiam:)
jendruś mnie sie podobają te 5,21,28,54,56,73 ale czy one wejdą hehe :)
pusciłam tą twoją parke 1,73 i takie 18,64\\28,54.Chybił trafił mi takie trafiły17,22,31,45,78 nie podoba mi się.I duzy chybił trafił 3,5,21,28,41,43\\\6,11,12,30,42,49.Expres chybił trafił-2,4,17,21,35 i pusciłam mecze 8 kuponów po 2zł i tyle:)
rico a jakos po mału leci:)nie jest zle ,a u Ciebie jak?
5,21,52,69\\1,16,31,64:)
sandacz kurcze dzięki nie zauwazyłam nawet:)
1,5,29,39,58,69z moim szczęściem najlepiej obstawic ze nie padną te heh :)pozdrawiam.
sandacz gratki za trafienia ;))pozdrawiam.
sandacz nie no rewelka totalna gratki ;)))
No jasne ze tak ciesze się razem z Tobą ;)Mi wpadło tylko 39 na progresji ;)
sandacz hihihi no ma za co dziękowac :)
sandacz ja od marca wogóle zmieniam taktyke zobaczymy jak bedzie ;) ok ja mykam nynu.gratki jeszcze raz .powodzenia
sandacz dzięki niby nic ale na progresji to wielkie cos :)
opa u mnie to wiosna normalnie :)1,21,23,69.
bella34 tak patrze na moje i Twoje liczby i puszcze sobie parke 1,69 a moze sie uda:))
która nie padnie i tak dobrze bo mam je obie na progresji.ok powodzenia wszystkim ja mykam:)
Human dobre hehe ;)Mi wczoraj troche kaski wpadło:) A na dzis 1,28,38,66,69.Oc dzis to nie wiadomo na moje oko moze byc duzo powtórek.Pozdrawiam :)
Beezqp ja teraz przez pare dni brałam jeden na chybił trafił ale nic nie wchodziło:(
Moze sie powtórzyc ta parka 21,69 i do tego 1,28dodac.
Ja dzis w ML klapa ale jakims cudem weszły mi mecze miałam Rome obstawioną i Porto ;)
wyników nie ma ,a mnie znów sklonowali rozpacz normalnie :(((jakby cus ela wyzej to nie ja :)
sandacz ta ja se klne tu pod nosem heheheh ale nie na czacie a nick taki podobny to sie wolałam wytłumaczyc:)
marius a mnie wczeskim padło tam to sie przynajmniej maszyny nie psują hehe 18zł ale zawsze cos.elaaaaa bardzo podobny nick do mojego ale spoko zaczynam sie przyzwyczajac:)
hej wszystkim ja wczoraj w Ml porazka,uratowały mnie mecze dwa kuponu wlazły:)na dzis pomieszałam te liczby 37,38,73,58,28,1,pozdrawiam.
Opa wcale nie ładnie wkurza ostatnio mnie Ml jakos nie pomojowemu te kulki lecą dobrze ze oc mecze grają tak jak ja chce heh;)ostatnio w czeskim ML predzej trafiam niz w naszym:)zgroza normalnie!
mario u ciebie to jakis lepszy trafił jest u mnie jak ostatnio pare razy wziełam to nawet jedna liczba nie weszła i jesio mi takie durne dało ze np 5 liczb z jednej dziesiątki.
4,5 blisko 2,6 ale i tak fajnie ze trójeczka;)
Tak Mario ja sie teraz zraziłam ale kiedys na chybił 2 razy miałam czwórke w duzym w ML4/4 tez na chybił-trafił.To taka sama metoda jak kazda inna i tak liczy sie tylko szczescie:)
Dobra zostawiam was trza troche odpocząc od dumania nad cyferkami:)narazie i powodzenia na dzis:)
sandacz ano ponarzekałam sobie rano na ML i moje zale chyba zostały wysłuchane hehe;)nie nie pusciłam niestety tej trójki bo sobie te liczby poparkowałam ale i tak fajnie wyszłam na plus wiec zalu nie mam do mojej głupoty :)
sandacz sama jestem pod wrazeniem cos za łatwo poszło dwa dni z rzędu szkoda ze 26 jesio nie wypaliło ;)
sandacz jaka załamka?tylko sie cieszyc kazda wygrana cieszy ;)dzis babka w profie puszczała przedemną parke 19,78 za większą kase kusiło mnie ja posłac ale potem sie rozmysliłam to jest dopiero załamka hehe ;)ale cóz moja tez padła więc spoko ;)
Opa jak postawisz za 2zł to 18zł wygrana:)
kogucik19 mój pies nie rozumie komendy przynies piłeczke ale mogłabym to na chłopie wypróbowac hehe ;)
kogucik19 zarty zartami ale nie wydaje mi sie to dobrym pomysłem to zwykły chybił-trafił ;) Na dzis 26,29,39,44,79Pozdrawiam
A ja tam gram na jedną liczbe i nie narzekam:) cały knif polega na tym by wybrac dobrą liczbę i w pore reagowac.Zresztą puszczam tą liczbe co typuje na pewniaku wiec widac jak to wygląda.
Ale szczerze wam powiem ze jest to bardzoooo stresująca metoda gry no i trzeba miec kase oczywiscie dlatego nikomu nie polecam.Zresztą kazdy gra za ile chce i jaką metodą chce;)
sandacz no mam cie na uwadze próbuje cie przegonic ale se neda dobry jestes hehe:)Co do grania jesio na jedną liczbe ja tez zaliczyłam wpadki nawet 3 w lutym i odkuwałam tydzien kase ale odkułam troche sie nauczyłam na błędach i wiem jakich juz nie poełniac:)
sandacz ja wczoraj w meczach to myslałam ze krew mnie zaleje obstawiłam te bosnie ze wygra bo miałam jakies przeczucie a tam taka stawka wysoka! wygrali mi a dodałam sobie jesio jeden mecz po stawce 1,7 i te cholery mi przegrały!ale sie wkurzyłam.
A tak jesio na marginesie co wy wszyscy z tymi parzyste nie parzyste tam wcale nie jest taki wysoki kurs mozna znajsc mecz o wyzszym kursie pewniejsze to chyba i wiecej płatne niz te parzyste nieparzyste.
sandacz ja puszczam ten czeski czekam tam na okazje w drugim progu progresji trafiłam tam pare pojedynczych liczb.I brałam na chybił trafił 3 liczby w tym 3z21 pare razy mi trafiło 2z3 szkoda ze nie rozbiłam na parki tego bo tam parka wychodzi prawie 80zł za 2zł wkładu.
sandacz no własnie a ja skazana tylko na fortune jestem hehe ale kurs słaby jest na tym.A z tym czeskim jesio tez przekichane bo te boroki nie mają takiego pasco co ma tak swietną stronke nie ma statystyk i nie wiadomo czego sie trzymac tam mozna tylko samemu jakies wnioski wyciągac ogladając wyniki ostatnich losowan:)
tak teraz tam 6 najdłuzej stoi ja je dzis wypusciłam po minmalnej stawce tam nie musisz codzien az dzwigac o tyle bo jest kurs wysokiza jedną liczbe za 4zł postawione wygrywasz 18zł to jak w naszym parke złapac:)
adams no własnie o to mi szło :)mozna znajsc zdazenie bardziej pewne i o wyzszym kursie niz parz\nieparz:)Tylko trzeba dobrze poszukac troche poanalizowac a np w sob iniedz jest z czego wybierac meczy masa:)
Ok ja mykam powodzenia na dzis wszystkim:)
fiolka gratki;) Ja dzis tez zadowolona 2 parki i liczba 26 mi wpadła w profie prawie 50zł wpadło:)36liczby brakło by 270zł wpadło:(
Mario napisałabym ale nie mam twojego gg:)ale z tą pazernoscią to masz troche racji ja tam puszczam w profie ale na mniej liczb i za mniejsze kasy no chyba ze czasem mi tam odwali to puszcze za wiecej.Ze wczoraj nr kuponu mozna sprawdzic 133398031413915-1537\\1333980314131948-7910\\1333980314153319-3284\\no i zobacz jakby w profie taka parke puscic za 100zł masz 900zł wygranej ale na to mi zawsze odwagi brak:)pozatym nigdy nie wiem która mi padnie z tych co sobie ubzduram i zeby ją puscic za większą kase.
Mario co jesio do tej pazernosci ja wczoraj sobie pusciłam 4 liczby w profie 26,28,33,36 widzisz jakbym nie była taka pazerna i zrobiła trójki juz by było cus a tak dooopa przez jedną liczbe:(
frank1 jak masz zwykłe ako to tak musisz trafic oba zdarzenia.jak puszczasz na systemy np 2z3 mozesz sobie wtedy pozwolic na pomyłke ;)