Wpisy użytkownika eeelllaaaa
Łącznie 863 wpisów w archiwum, pokazane od nr 18 164. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sandacz no własnie,własnie puscił bys kobite przodem to ty co:P hihih.Trzymaj za mnie kciuki mam 3 kupony meczy wszystko powypalało zostało na kazdym kuponie po jednym meczu zaliczyc;)
jak dla mnie niech leci co chce byle moje :D tzn 39,79,1,56,36 cos z tych ;)i jesio pare innych ale nie bede sie rozpisywac:)
sandacz ja to tak z wyprzedzeniem to nigdy nie dumam ale zobacze jak co to dam ci znac dzien wczesniej.Tylko nie miej pretensji jak nie wejdzie ;)nie zawsze graja tak jak ja chce niestety.
sandacz nie dziekuj mnie tam nie zbawi podac typy jakie puszczam nic na tym nie strace ;)a moze sie uda i oskubiemy troche profa ;)nie tylko on nas bedzie skubał:)
No ok ja spadam wróce albo sie pochwalic albo pozalic meczami:)narazie i powodzenia:)
Kogucik gratki;)Grzesiu gdzie ty sie podziewałeś?mało Cię widac tu ostatnio:(ja w ML klapa ale czuje ze jutro bedzie mój dzien dwa dni porazek starczy mi hehe;)W meczach jeden kupon wypalił 2 spaliły sie przez jeden głupi mecz wygrali ale nie w 1połowie tak jak ja dałam.Ale i tak dobrze oc jakas wygrana jest:)sandacz cosik orek nas rozdzielił:)
sandacz odezwij się do mnie elampa@op.pl pozdrawiam:)
szukacz szczęścia ja gram w tym czeskim ale komletnie nie wiem gdzie ty widziesz te A lub B.W tym czeski 3z21 za parke płacą79,20 za 2zł postawione.A w tym 9z49 płacą 39,60 za dwa zł postawione:)
Za trójke w 3z21 płacą 1398,60\\Za trójke w 9z49płacą 270zl.Za 2zł postawione:)
eljot dzieki za linka nie miałam tego przyda sie:)sandacz odezwij sie na email jak bedziesz;).Ja kombinuje na jutro z meczami mam to na oku Lyon-Sochaux - 1 (francja puchar)
Celtic-Aberdeen - 1 (Szkocja FA Cup-2.sp)
Carguefou-Marseille -(2.5) + (francja puchar)
Dortmund-Jena -1 (niemcy puchar) Ale pomysle jesio poanalizuje doradze sie moze puszcze za wiecej to;)
Celtic-Aberdeen - 1 (Szkocja FA Cup-2.sp)
Carguefou-Marseille -(2.5) + (francja puchar)
Dortmund-Jena -1 (niemcy puchar) Ale pomysle jesio poanalizuje doradze sie moze puszcze za wiecej to;)
MANIEK.G najlepiej to chyba ja se wymysliłam w tym meczu dałam czerwoną kartke ubzdurało mi sie ze sie będą bili hehe:)napewno to bedzie nie wypał:)sandacz spoko:)
Apropo czeskich totków dzis padła najdłuzej oczekiwana tam liczba -6-w tym 3z21;)Miałam ją puszczoną nie wielka wygrana za jedną liczbe ale zawsze cus:)
sandacz ja niestety i pale i gram:(a co do 6 ja jej dzis nie chciałam puscic tez ale wziełam jeden chybił trafił i tam padła to mówie a puszcze na osobnej no i tak sie udało:)Do kotwica to mnie unikaj jak ognia bo ja zarazam!!:)
kotwica alez ja to wiem i mi z tym dobrze i nie bede sie zmieniac i umie się do tego przyznac:)poza tym jesli przynosi mi to jakis dochód to nie mam zamiaru sie nawet leczyc z tego:)
kotwica hahahaha ubawiłeś mnie;)wiem ze mnie nie znasz więc naswietle Ci sytuacje obiad w moim domu zawsze jest jak w zegarku jestem straszną pedantką mam wysprzątane jak talala co drugi dzien pieke ciasto na wszystko znajduje czas bo z natury jestem poukładana i szybka:)nikt w moim domu nie narzeka.A co do wątpliwosci moich wygranych wygranych to od pewnego czasu spisuje nr kuponów z profa które wygrywam mam -97- wygranych odkąd pisze powiedz tylko gdzie Ci wypisac te numery a poswięce sie i Ci wszystkie te numery wypisze abys mógł sprawdzic moje wygrane i aby Twoje wątpliwosci mineły:)
Kotwica spoko no własnie staram się wszystko tak organizowac zeby na wszystko miec czas i niczego nie zaniedbac.A hazard to moje małe hobby i przyjemnosc więc nie bede z niego rezygnowac.Zresztą tak jak zawsze pisałam kazdy gra jak chce i za ile chce ;)Ja uwazam ze gra na 10liczb jest besensu ale są ludzie co tak grają i liczą ze kiedys wygrają10\10 i spoko niech tak grają przeciez za swoją kase grają więc niech robią co chcą.ok pozdrawiam i zycze powodzenia w dzisiejszym losowaniu;)
grześ idzie przez wieś - zejdz z eli jesli mozesz:)pozdrawiam
grześ idzie przez wieś mnie jest naprawde ciężko wyprowadzic z równowagi:)takie dziecinne pisanie nie robi na mnie wrazenia wręcz przeciwnie zal mi takich ludzi jak TY:)
koguciku mam nadzieje ze pusciłes sobie rano to co"ktos"zyczliwy Ci podał na gg;)
sandacz 45zł do przodu ;)kto chiał to skorzystał dałam cynk na gg niektórym;)
kogucik nie dziękuj jak mam tak silne przeczucie jak dzis miałam to zawsze dam cynk;)ciesze sie ze cosik zarobiliscie ;)
*** MARIO *** własnie ostatnio ci mówilam zebys dał mi gg a ja twojego nie widzialam bo patrzałam na inny nick kurcze teraz juz mam.Jak bede miec taką znów na 99%obiecuje napisac;)
własnie ten nick mnie zmylił;)mnie tez nie zawsze idzie no chyba ze w peniakach jak narazie i tyle.Ale czasem miewam te swoje przeczucia;)
sandacz no trudno nic nie poradzisz i tak jest dobrze ale warto tak mieszac czyjes ze swoimi typami.
koguci,sandacz,mario udało sie ;)sprawdzcie jesio to na profie miałam to na 3 dni puszczone 1333980317103935-9450
razem 151,20 wygranej jest super.Mario mam nadzieje ze poparkowałeś a nie trójkowałeś ;)
Mario wiedziałam!wiedzialam!ze zrobisz trójke normalnie to czułam oz ty na drugi raz ci napisze jedna to nie bedziesz miec z czego trójkowac.:P:P
To nie układy nie matematyka i nie statystyki to intuicja babska i tyle;)
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół rodziny życzy eeelllaaa i Marian.Sz.
rico ,Matycz obecna tylko troche zalatana jestem:)i nie mam czasu zabardzo pisac:(wczoraj udało mi sie upolowac to;1333980324112128-4813(nr kuponu prof)progresje na jedną liczbe narazie odpusciłam.A u was co tam jak tam po świętach?pozdrawiam.
dratewka0 dzieki za gratki to był czysty przypadek pusciłam przed swiętami to na pare dni juz nie liczyłam ze wpadnie a tu masz:)na dzis to mnie sie widzą tylko te liczby 25,46,48,64,Ale chyba za pikne zeby wpadły razem,pozatym za dobrze mi szło czas troche pospadac.Mam tez na oku tą trójke 25,48,62 powinna wpasc w najblizszym czasie.pozdrawiam.
Mateusz ja sie zaczajam robie bach,bach ale czasem slepakami strzelam hehe:)
Jeszcze jedna trójka mi sie widzi na najblizszy czas 20,38,58.Mateusz ja sie na grubego nawet nie porywam ja na te szaraczki prędzej poluje hehe :)
Mateusz ja tam sobie te moje parki i trójki bede puszczała a 10tki to ty za mnie pouszczasz dobry chłop jestes jak kiedys trafisz to wiem ze cosik mi odpalisz heeh wiesz na co ;)))))
Mateusz z wiosną bedzie lepiej zobaczysz:)))oki ja musze mykac.pozdrawiam i powodzenia :)
dratewka0 no wiem ze na frynie jest ale troche mi za daleko bo ja bardziej karmańskie te strony jak na szombry sie jedzie:(
czesc fiolka u mnie tez cos nie tak jest nie tylko mapy.
krykus ja ją puszczam od 2 dni tez mam nadzieje ze wejdzie:)pozd
I taka trójeczka na dzis 1,31,45 i[6] 1,38,45,58,67,73.
krykus o to inaczej grasz ja za tyle jej nie puszczam ja z niej trójeczki robie ;)Ale dzis mnie gryzie te 38 czy sie powtórzy!ale jakby nie było parka śliczna patrząc na to jak ona lata:)I nie pisze ze jutro ona dzis ma pasc i koniec hehe:)
elampa@op.pl tylko w tej chwili to nie pogadamy bo ja musze mykac bede po południu dopiero niestety.Acha i zastanów sie nad trójeczkami za 50zł w profie bys miał 25 trójek po 2zł z tej parki nie wiem przelicz sobie to jak lepiej wyjdziesz .Ja puszcze trójki bo jakby nie padła ta parka mniej strace a jak padnie to jedną to juz mam na 100%.A ta parka padnie w najblizszym czasie ja tylko na nią będe teraz grac na trójki az padnie.Pozd
krykus no jak nie kapujesz? dajesz tą swoją wybraną parke i dokładasz jakąs liczbe na trójke i puszczasz po 2zł i tak pare takich trójek puszczasz dokładając rózne liczby np 38,73,45\\\38,73,67itd...:)
krykus hehe babka jestem:)nie musisz dokładac 78 liczb tylko takie jak Ci sie podobają ja dzis pusciłam tą parke z moimi typami z 5tek i bym miała 4 trójki bo trafiłam 4z5 ale doopa bo 38 nie padło.Na pocieszenia padła mi parka 25,44 dobre i to.Jeszcze sie wkurzyłam pusciłam 15 meczy na jednym kuponie i jeden mi zakichał tylko.
krykus i nikt Ci nie karze myslec ja tam nie mysle na przeczucie tylko gram:)podoba mi sie cos to puszczam i tyle:)pozd
krykus ale ta parka sie zawzieła noo:) mnie sie wczoraj udało trafic dwie inne parki.Widze ze ty puszczasz za większe kasy ja nie gram az za tyle.Opa dzięki za pamięc pozd.dla Ciebie również;)
krykus nio weszło w koncu:)musze sobie teraz inną dobra parke znajsc:)a co do kogucika to dobry człek!Kogucik pozdro:)
koguciku zle mnie zrozumiałes przeczytaj jeszcze raz mój wpis.ja napisałam do krykus o tym ze ty to równy gosc jestes.:)
tak tak koguciku :) a zycie zbyt krótkie zeby sie wykłócac:) Ja tez jutro grila robie oby tylko pogoda sprzyjała na grile nam:)w ostatecznosci usmazy sie na patelce tą kiełbache :)heh Musze juz mykac pozdrawiam wszystkich .
krykus forum parek albo moje typowania patrz cos wynajdziesz moze ci sie spodoba.Mnie sie najlepiej widzi 1,14,25,62,63,gdzies tu parke widze trza to jakos zmieszac.
blanko zyje zyje:)tylko czasu mi brakuje ostatnio pozdr.Nie wiem czy to prawda ale u mnie babka w profie gadała mi wczoraj ze prof wprowadzac ma jakies inne gry liczbowe do swojej oferty wiecie cos o tym?
krykus ja wchodze tylko na chwile włączam kompa bo u mnie w bloku mamy problem z prądem ludzią kompy sie poaliły tv i jutro to mają dopiero naprawic.Przez te 3 dni padły te liczby co ci pisałam tylko 1 nie padło ja z nich robiłam parki potrafiałam wszystko.A na teraz to juz sama nie wiem musze chyba odczekac pare dni az sie cosik wyklaruje.Ja nie mam zadnego sposobu to intuicja cos mi sie podoba to typuje .
sandacz nie no rewelka ;) gratki!!!!!!!pozdrawiam
weronika hahaha dobre.Ja tez tak siedze i patrze w ten komputer w te cyfry i mapy ,pół dnia zejdzie a nic mądrego człowiek nie wymysli hihi :)
Najlepiej to isc se póścic chybił trafił i niech sie dzieje co chce:) heh
tczew 1958 nie coś ty nie dało rady nie chce mi wskoczyc kwota mniejsza niz 1zł jak wbijam mniej to mi sie zeruje a jak daje te 1zł to wychodzą mi kosmiczne kwoty za kupon i dooopa blada.A te babki w fortunie to jak u ciebie nic nie kumate.
Ok Tomek mój loging na skype taki jak mój nick tu.Jak będziesz mógł zadzwoń.
Oki Tomek jak cos to dzwoń.
Dzięki Tomek jestes wielki w zyciu bym na to nie wpadła ! pozdr i narazie
Pasko mnie tez to znów wykryło wrzucam Ci loga z avasta jak to cos Ci da .Sign of "JS:Cruzer-C[Trj]"has been found in "http://www.multipasko.pl/img/logo22.gif"file.
Osobiscie radze się tym nie przejmowac juz mnie nie raz złapał ten wirus i nic się nie stało komp chodzi normalnie.A avast faktycznie jest nadpobudliwy.pozd.
No i polinii padło te 2 na Florydzie w końcu :) super!
Polinii -2- się tyle nastało ze raczej -27- bedzie miało krótsze wakacje tak na moje oko :)pozdr i powodzenia.
Kogucik tez nad tymi Włochami dumałam bo niezły kurs za jedną liczbe .Tylko ze tam losuje 6z90 ciężko trafic.
czeskie 3z21 to Kombinátor.A 9z49 to Variátor. :)
typermario ja wczoraj pierwszy raz pusciłam DL PL w fortunie takim system
masz nr kuponu i zobacz sobie 1333990523091706-4306.Wydaje mi sie dobry robisz np 6parek i puszczasz 1,2z6 za stawke jaką tam chcesz.Mozesz tez dac więcej parek ale cena kuponu rosnie.:)
masz nr kuponu i zobacz sobie 1333990523091706-4306.Wydaje mi sie dobry robisz np 6parek i puszczasz 1,2z6 za stawke jaką tam chcesz.Mozesz tez dac więcej parek ale cena kuponu rosnie.:)
Typermario napisze ci jasniej malujesz 6 parek puszczasz system 1,2z6.Trafiasz jedną taka parke wygrywasz 49,50.Jesli trafisz 2 takie parki wygrywasz 729zł.Za ten kupon dałam 7,50 przy czym blok 1z6 po 1zł a 2z6 po 0,10 wbiłam.Jak na moje oko to się bardziej opłaca niz puszczenie w totalizatorze gdzie za trafne 2 liczby nie masz nic:)Sam sobie powbijaj na kalkulatorze fortuny i bedziesz wiedział jak to wygląda .A te parki które tam dałam to poprostu 6 parek najdłuzej stojących w DL :)Acha i pamiętaj nie mozesz trafic pół parki musisz miec 2 liczby w parce trafne i to wystarczy by juz cos wygrac:)Napisałes "ciekawa wygrana przy trafieniu 2 i 1 liczby" własnie tylko te dwie sie liczyły ta jedna nie by wygrac:)mam nadzieje ze jasno wytłumaczyłam .pozd
Oj typermario tez tak kombinowałam zeby po jednej liczbie i nic sensownego nie wymysliłam bo wszystko sie wydaje nie opłacalne trza w to więcej wsadzac kasy za taki kupon a wygrana nie zbyt ciekawa jedynie te parki a jak wiesz parke tez ciężko trafic ale powalcze z tymi stojącymi np parka 10,27 stoi juz 692 losowania az sie w głowie nie miesci to przeszło dwa lata i zeby sie te dwie liczby nie spotkały.No chyba ze moze ktos inny ma lepszy pomysł ja niestety nie (...)
Tak do przyładu Ci napisze system 2z6 za 10zł i jak trafisz 2 liczby z tych 6 wygrywasz 33zł.Mnie sie to nie podoba.
http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717 tu są wyniki z czeskich lotków.Ale się dzis rozpisałam oki mykam juz pozdrawiam i wygranych wszystkim dzis zycze w losowaniach:)
Josef wiem tak to juz jest.Cały knif w tym zeby leciało to chcemy a system nie wazny jak nam padnie to co chcemy to kazdy sytem dobry i zawsze wygramy.Tylko jak to zrobic by padało to co chcemy hehehe :):)Ja gram na rózne systemy w wiele gier liczbowych meczów co chwile cos zmieniam odmieniam szukam lepszych metod i lepszych sytemów.Zawsze cos gdzies sie zaliczy a kazda wygrana cieszy wiadomo:)
No i padło 27 na florydzie :)
haha polinii widze ze i ty pobudke masz z rana przez te 27:)Dobrze ze padło choc tam idzie cos wygrac bo w naszym ML mam ostatnio katastrofe.A kogucik pewnie spi i nie wie ze wygrał heh:)
Polinii tylko tam juz wszystko ciekawe padło i teraz nie ma się zabardzo czego uczepic oc pare wizji mam.A dzis na ml 23,33,36,54,67,19 przy mojej ostatniej passie obstawic ze te nie padną hehe:)
Kogucik wyniki 1-10-15-27-36.Wiedziałam że się ucieszysz :)a miałam jeszcze trójke 1,27,33 i klapa ale i tak jest super.Ciesze sie z wami:) pozdrawiam i szczescia w dzisiejszych losowaniach:)
fajnykazik juz lepiej wierszyki poczytac niz te kłótnie czasami:-)pozd
Witam ja na dzis pusciłam z tych liczb parki 19,23,36,54 i taką 36,37.W duzym na chybił mi tak trafiło 24,25,31,35,38,41 wcale mi się nie podoba to sobie pusciłam po mojowemu parki z liczbą 29 i ze stojących tą 14,16.Troche tego jest ale taki dzień aż tyle losują.Pozdrawiam i szczęscia dzis życze w losowaniach.:)
A ja podam bo jak podam to raczej nie pada heh 19,23,36,,43,53.Pozdrawiam...
Czytałam ale nie znalazłam to na multipasko dwa razy bedziemy typowac? jak wejdzie ten multi multi?czy jak to bedzie?
wielislaw04 nie nie musisz byc członkiem klubu.A co Ty chcesz puscic ?
No to wchodzisz normalnie na strone fortuny i po lewej stronie wchodzisz na liczby swiata tam wybierasz dzien na kiedy i gre liczbową w jakiej chcesz to puscic i wybierasz liczby jakie tam masz tworzysz grupy a,b,c itd w rubryczce 2z6 dajesz stawke za jaka chcesz zagrac zapisz i gotowe wyskoczy ci taki nr napisz go na kartce daj go w fortunie i tyle. tylko w kalkulatorze nie mozesz miec tego ptaszka odchaczonego przy Pop-up tam miej czyste pole.Jak cos nie jasne to pisz pomoge.
O własnie Josef masz racje on to tez tam opisał szczegółowo.
Az mnie kusi napisac co ja mysle ale nie napisze bo wiecej kłotni nie trza :)
wielislaw04 ja ci odpisałam na forum trójek :)pozd
Josef haha .Nie moge bo by mnie ktos przestał lubiec hii a po drugie post by był bardzooo długi.:)Staram się omijac posty tej osoby i ich nie czytac bo na kazdy się krew w zyłach burzy:)Zamiast się wykłócac trza sposobów na wygraną szukac:)
Tomus na moim wysranowie nie mam totomixa a w głowie tych trzech liczb bo mi ostatnio nic nie wchodzi :P Dzis napewno nie padnie 19,33,36,37 bo z tego parki pusciłam,więc grajcie ze nie wypadną:)
A mój mi powiedział że jakby on tyle nad tymi liczbami ślęczał co ja to by juz szóstke w duzym wymyślił a ja co duppa nic nie wchodzi.
Mnie się bardzo podoba zawsze można podpatrzec co szukali inni i sie zasugerowac...
No i teraz wszyscy będą zadowoleni :))brawa dla admina.
edi8 Twój wpis był do mnie?
edi8 chodziło mi o wpis po wpisie Józefa 50708. "Chyba że w krok..." raczej to tyczyło się mnie.Nie bede sie wdawała więcej z Tobą w dyskusje bo wszystkie dyskusje z Tobą na tym forum kończą się kłótniami a nie po to jest to forum.Pozatym w moim poscie który wkleiłes nie ma wypisanej osoby o którą mi chodziło:)moze zajmnij się wróżbiarstwem jestes bardzo przewidujący:)
mysia pysia ale tam liczby tak maja długo stoją bo mało kulek losuja.Ja mam hiszpanie i washington na dzis.Cos ostatnio trzydziestki w Ml szwankują moze wnet nimi sypnie.
w hiszpani6z49 czyli jak nasz duży liczba 12 stoi 43 losowania a w naszym duzym 14i15 stoją 27-28 losowan i byc tu mądrym.
Sory ta 12 stoi tam 44 losowania bo wczoraj tez nie padła a tam losują codziennie prócz niedziel.
hej kogocik ja tez tak mam ale nie zawsze i nie na stronie fortumy tylko na stronie florydy liczby wylosowane układają się w numer skype.Tez nie wiem czemu tak się dzieje.
Ok ja stąd spadam :) pozdrawiam i zycze szczęscia w dzisiejszych losowaniach:)
Mój chybił trafił Dl.11,14,18,30,33,39 ciekawe co z tego będzie pewnie nic jak zawsze :(
Po 7 dniach porazek u mnie wkoncu drgneło 1333990604103107-1593 (18zł)
1333990604103029-2093 (162zł)
1333990604103012-0395 (10,80zł)
1333990604102853-8574 (135zł)
Serducho sie raduje z samego rana :)
1333990604103029-2093 (162zł)
1333990604103012-0395 (10,80zł)
1333990604102853-8574 (135zł)
Serducho sie raduje z samego rana :)
Wyniki florydy 2-17-21-25-33.Dzis znów radosc znów wpadła niezła kasa.Wczoraj u kogucika pisałam liczby jak ktos zapuscił to ciesze się bardzo.Ml mnie ostatnio wcale nie wchodzi ale inne kraje cudo.Pozdrawiam
Jeśli ktos zapuścił coś z moich typów z rana to z belgi mozna się juz cieszyc wypadła -13tka- :)
A ja tak myśle ze 19 dzis albo jutro padnie :) ale obaczymy kto to wie.