Wpisy użytkownika detmon
Łącznie 409 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 833 989. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie no ja konsekwentnie 39. 32 i 35 też się pojawiają, ale 35 też w parce z 34 lub 36
wiem, też czasami obstawiam oboki tych które mają paść, ale to 39 to już naprawdę naprawdę. w końcu to nie mini że doły na kilkadziesiąt losowań
gorzej, że 39 padło w plusie, a obstawiam że z plusa przejdą albo 2 liczby albo 0, bo ostatnio klika razy przechodziło po jednej
a tak no tak. takie tez lubia wędrować między lotto a lotto plus
dobra siadam do mapek bo czas nagli a i trzeba trochę kuponów skreślić.
przecież najwięcej wygranych pada w miastach, "na wsiach" dość sporadycznie
w MM właśnie puściłem kilka dyszek, głównie obstawiam 5-8 powtórzeń z poprzedniego. ostatnio 2x z rzędu 6 przeszło, dużo liczb jak 41 czy 68 aż się palą żeby poszybować do góry
i jeszcze ważna kwestia do lotto - 8x z rzędu przeszło po jednej liczbie z plusa. tak się składa, że ostatnie losowanie plusa cholernie pasuje na dzisiejsze lotto
ciekawsze jest to że już 10-ty raz z rzędu przeszła jedna liczba z poprzedniego lotto plus do lotto. jutro albo zero albo dwie
dorzuciłbym dwie liczby z 2jką na końcu do tego dwie z 1,3,5,7,lub 9.. chociaż bardziej 9 lub 5.. coś się wykombinuje
kilkanaście może więcej. zobaczymy jak się będzie typować. chyba daruję sobie chybiłtrafił
ja też kiedyś wyciągnąłem zdrapkę i wygrałem. o niczym to nie świadczy, poza szczęśliwym przypadkiem
co do mapek lotto - bardziej jestem w stanie uwierzyć, bo sam nieraz 'wyczuwam' niektóre liczby (szkoda ze nie wszystkie lol), ale ciągnięcie losów to już jest zwykły fart
ostatnio np w mini lotto miałem fazę, trafiałem regularnie 3/5 - tak co drugi dzień, a było blsko 4/5. teraz nic nie widzę i pewnie nic nie trafię...
nie no ja ogólnie wierzę w przeczucie i szczęście (albo jego brak) ale nie wysnuwałbym na tej podstawie żadnych bałamutnych teorii o wyższości takiego a nie innego sposobu grania nad innym
i na pewno nie postulowałbym zaprzęgnięcia dzieci do ciągnięcia losów
może nawet nie to, ale po prostu grając jakiś czas masz tendencję do obstawiania tych samych liczb
dziecko, czy "żona" biorąc blankiet czy nawet patrząc na mapę (choć tego nie próbowałem) po prostu przelewa "strumień świadomości" i tyle - z matematycznego punktu widzenia szanse są takie same, ale biorąc pod uwagę, że moje typowanie jest obarczone błędem przyzwyczajenia, może właśnie to ich typowanie być celniejsze
kolejna szóstka na chybił trafił. nikt kto typuje nie skreśliłby takich liczb... chociaż ja miałem blisko 5/6 w lotto plus... typując na lotto ...
co ciekawe chciałem skreślić 32 35 39 ale stwierdziłem ze nie ma bata, wszystkie te trzy nie padną na raz
i koniec końców jedynie mi się zwróciło za ostatni tydzien z okładem grania
w moim 'drugim domu' tez jest 5 tys ale az dwie kolektury - ciezko byłoby wyczaić zwyciezce, chyba że by nieźle przyszalał z wydatkami
ja tak miałem jak grałem w lublinie, ostatnie 15 baniek poszło tego samego dnia w tym samym punkcie w którym grałem - tylko ze koles wygrał na własne. wracając do domu miałem dziwne przeczucie wygranej, rano myslałem ze sie w***ie jak sie okazało ze własnie tam padła szóstka
57 lub 59, czas łatac dziurę na 50tkach. 51 do powtórki plus 54/56
ktoś mi wytłumaczy jak to jest możliwe? miałem 3 10tki na kuponie, w jednej 4/10, w drugiej 4/10+, w trzeciej kosz. sprawdzałem wczoraj i jeszcze dziś. a w kolekturze gość mówi że mam 14 pln..
mrówka, dzięki za sugestię, faktycznie nie wiem ile płacą za poszczególne stopnie wygranej w grze w którą tłukę od kilku lat
wygląda więc na to, że system dał dupy i naliczył coś czego nie było. co jest o tyle niepokojące, ze może tak zrobić również w drugą stronę
ja piernicze, miałem w zakładach 5 liczb z 6 w lotto, trafiłem raptem trójkę
zestaw 6 liczb jakie padło w ostatnim lotto plus grałem 2 losowania temu...
mało tego nie wiem czy pusciłem tego zestawu takze losowanie temu.
kiedyś też w ten sposób minąłem się z 5tką w mini, miałem zestaw którym grałem z tydzien, potem go wywaliłem i wtedy padł
nie, ale obstawiałem 2+9 na remisie w lotto od dłuższego czasu. tzn 2x liczby z 2ką na końcu plus 2x z 9tką i parz/nieparz remis. w tym dokładnie te które padły w tej właśnie konfiguracji
teraz nie wiem, morale mi się obniżyło. ile razy można się minąć z wygraną, zaczynam byc w tym ekspertem
najlepiej wychodzi mi typowanie parz/nieparz, czy padają obok siebie, ile przechodzi z lotto plus i jakie końcówki - do tego dobieram konkretne liczby
ale dziś kompletnie nic nie widzę i zagram pewnie ze trzy zakłady, jakies byle co. aha gram jednym stałym zestawem od dwóch lat i na razie tylko kilka 4ek, głównie w lotto plus
mam trzy zestawy, jeden z nich od babci która grała nim kilkadzieisąt lat
ale po cholere grać ciągi, równie dobrze można grać 5,10,15,20,25.. albo 2,4,8,16,32, albo 1,11,21,31.. to nie jest typowanie tylko wiara w cuda
aha co do lotto - puszczam dzisiaj liczby z lotto plusa. ot tak, może wpadnie 3 lub 4, może zdarzy się cud - ale z "typowaniem" nie ma to wiele wspólnego
zaczynam też na pałę powtarzać ostatnie losowania lotto plus. szansa nie jest duża, ale zdarza się że na plusa przechodzą 4 liczby, w drugą stronę (odkąd notuję) max 3, ale kto wie..
obstawiałem na wtorek 30-31-37, z tym że na lotto nie na plusa.. dzisiaj więc 31-32
"nie chce". to chyba inni, którzy żyją z automatów bardzo chcą i mają tzw siłę przebicia. to jest za duża kasa, żeby jej tak o pozbawić dekretem
kocham to wasze pitolenie o polityce
ps. gdzie liberalizm a gdzie lewica, kolega Robert chyba skończył edukację na dzienniku telewizyjnym
ps. gdzie liberalizm a gdzie lewica, kolega Robert chyba skończył edukację na dzienniku telewizyjnym
ok, jak wybrnąć z tej sytuacji - 8, 10 i 11 "powinny" powtórzyć się o 14ej
3,6,7 w Lotto i Miniaczu - w dodatku identyczny 'haczyk' na 6,7 w mapkach - nieźle to wygląda
dzisiaj wieczorem w MM będzie festiwal oboków - 10/11, 76/77, 50/51, 36/38, 23/24 - nie wiem czy nie zrobić sobie z tego systemiku, chociaż wolę grać na 10 liczb+