Wpisy użytkownika detmon
Łącznie 409 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 743 050. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale z niektórych was są idioci, tak jakby nic wam się nigdy nie zepsuło. jedyne co wkur--wia to brak info od TS
a te komentarze o 500 plus są tak czerstwe jak stare buły z chlebaka Strasburgera
w niedziele się nie gra bo się nie gra, ts to złodzieje, wszystko ustawione, skandal, wałęsa oddaj moje sto milionów. ja się nie dziwie że rządzą nami tacy a nie inni ludzie, jeżeli ci co tutaj się wypowiadają odpowiadają mniej więcej przekrojowi społeczeństwa, to pozostaje tylko spuścić zasłonę milczenia
jedyne co nie powinno mieć miejsca to brak informacji. przecież to taki problem wydać oficjalne info "sorry, losowanie przeprowadzimy jak tylko się uda, jak nie to przechodzimy na 21.40 albo zwrot kasy" i już
pytanie do grających 'po nocy' - jak to to jest z tymi kolekturami, kilka dni temu wybrałem się na Orlen koło 23ej, kobita zrobiła wielkie oczy że chcę zagrać. statoil, łukoil, dupoil, zwiedziłem kilka stacji, na żadnej nie mogłem zagrać. nie znam żadnych stacjonarnych 24h z lotkiem, więc nie bardzo wiem - gdzie i jak można grać po 22???
multi chciałem puscic. wszyscy twierdzili że i tak kolektura nieczynna
na stronie lotto piszą że można grać do 23:54, nie jest napisane że tylko w keno?
lotto.pl- duży lotek- jak grać- faq-
2. Kiedy mogę zagrać?
Codziennie w godzinach działania systemu sprzedaży, czyli od 6.30 do 23.54. W dniach, w których odbywają się losowania Lotto, w godzinach od 21.30 do 21.50 następuje przerwa w sprzedaży zakładów tej gry.
2. Kiedy mogę zagrać?
Codziennie w godzinach działania systemu sprzedaży, czyli od 6.30 do 23.54. W dniach, w których odbywają się losowania Lotto, w godzinach od 21.30 do 21.50 następuje przerwa w sprzedaży zakładów tej gry.
więc albo się leniwym skurczybykom nie chce kiwnąć palce, albo faktycznie nie wiedzą/nie zostali przeszkoleni, albo to całe granie po wieczornym losowaniu to ściema
pewnie zarabia więcej niż większość kolektorów. to nie słowacja z lat 90tych że o 14,50 wypieprzają ze sklepu i gaszą światła bo zaraz zamknięcie, goście autentycznie sprawiali wrażenie mocno zaskoczonych prośbą o puszczenie kuponu
a wiesz że nie patrzyłem czy był włączony... ale też wiem ze niektore wygaszają ekran przy bezczynnosci wiec nie zwracam na to uwagi
ej ale przecież to chyba automatycznie działa o ile nie wyłączą "guzikiem" to maszyna jest ciągle online, nie?
no nic więc jest duża szansa że mnie olali. zadzwonię do TSa spytać o co kaman
może poprostu starym zwyczajem koło 22ej wyłączyli z sieci i już, nikt im nie powiedział że działa do północy. no bo inaczej nie rozumiem, przecież w skali całej sieci to jest konkretna stata, jakby się jakis regionalny dowiedział że pracownicy bimbają i nie chce im sie obsłuzyc kolektury to byłaby ostra z*** i polecenie po premii
mam na mysli sieci stacji. nie wiem jaki procent mają kolektorzy ale do xuja wafla przecież nie robią tego za darmo
i teraz np pojechałbym zagrać w MM bo jutro przed 14tą nie zamierzam się zwlekać, ale boję się że zrobię kilkanaście km na darmo.
wg strony lotto powinien.. właśnie znalazłem jakieś delikutasy 24h z lotkiem, nie wiem czy się nie kajtnę..
xuj z tym, jadę, najwyżej zarządam od TSa zwrotu za paliwo, czas i poniesione straty moralne
ha, właśnie wróciłem z delikutasów 24h i uprzejmie donoszę że jednak można grać
to chyba druga 9+ za stawkę 10 w MM. sądząc po wynikach - padło też 10 9ek bez plusa - możliwe że to były wytypowane liczby. szkoda że TS jak zwykle skąpi informacji na temat wygranych
ostatnio mam tak, że typuję na Lotto a trafiam w Lotto Plus.. ciekawe czy ta osoba zrobiła tak samo..
biorąc pod uwagę, że większość wygranych to chybił-trafił, to trafiają one do osób grających sporadycznie. a na forum siedzą sami zdegenerowani hazardziści
moj rekord to 9 stów w mini i kilka 7+ w mm, trochę 4/6 lotto, ale to w sumie drobne. nawet nie wiem ile jestem w plecy..
czasem myślę, że lepiej byłoby grać o mniej (typu 5/6 w mm) ale chciwość bierze górę i tylko sporadycznie "nie gram o miliony"
ale powiem wam za to że znam (tzn ze słyszenia, ale pierwszej a nie drugiej czy n-tej ręki) kilka osób które trafiły 6 w lotto - w bełżycach, ok. bochni, przemyśl, lublin i stalowa wola
i znam pare osób które trafiły np 5/6 lotto - wszyscy 'przez przypadek'
kurcze stawka 10 to dla mnie jeszcze tereny dziewicze.. może kiedyś
no właśnie, ja czasem jak wygram gram za stawkę 2, ale wtedy nie trafiam nic. raz tylko na chybił trafił jakąś 7/10, ale to 'przypadek'
mnie korci 10+ za 10, ale z drugiej strony za 5 dych lepiej rozpisać 10 10-ek
poza tym cieżko wybrać jedną 10tkę, przeważnie gram 3-6. a to już kilka stów
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego TS wycofuje zdrapki w których zostało jeszcze kilka głównych wygranych? mam na myśli krzyżówki 'z sercem' po 3 ziko. to jest zwykłe chamstwo kończyć sprzedaż kiedy zostało 10-20% i aż dwie główne nagrody (z 9 możliwych)
cięzko byłoby być ciągle w topie typujących głównie ze względu na to, ze można podać po jednym typie. podejrzewam, że ci co grają 'na poważnie' i wygrywają (mi się zdarza, ale rzadziej niż bym chciał) skreślają po kilka zakładów. jeśli puszczam np kilka 10ek i trafiam, to i tak w pasko wpisana jest tylko jedna z nich - byc moze akurat ta 'pusta'. ot cały sekret
jeśli w pasko wpisujesz jeden typ, a grasz kilka kuponów, to nawet jak wygrywasz regularnie, w lidze typujących możesz być dupa bo akurat te 10 które 'wklikałeś' nie wygrywa.
plus się dawno nie powtórzył, anie nie padł obok - więc 9-10-11 bardzo pasuje
ale w lotto też 14tka czeka i 22-23 choć w 20tkach może być głębszy dół bo dosc regularnie padały
ja ***ę co za banda troli na tym forum, gorzej niż w komentarzach onetu czy na czacie wp. jak nie macie ochoty rozmawiać o typowaniu to s***lajcie kręcić swoje gównoburze gdzie indziej
nikogo to interesuje
nikt was nie lubi
paszoł!
nikogo to interesuje
nikt was nie lubi
paszoł!
ktoś ma info czy wczorajsze wygrane to własne liczby czy chybił, bo na lotto.pl cicho na ten temat
no i nadal brak info czy wygrane w lotto i MM to automat czy własne liczby. ale się opieprzają w tym TS
szkoda że ten bonus poszedł, teraz 10 MM trzeba obstawiać z przynajmniej podwójną stawką
a swoją drogą ostatnia wygrana w MM z plusem to chyba te 7,5 miliona?
lol wczoraj wieczorem pusciłem 3 x 10 mm, trafiłem 5/10, 6/10 i 7/10... mogłem zagrać 6 zakładów
ale chyba "łatwe" liczby były, bo az 7 x 9/10 padło. można było "wyczuć" tylko zawsze brakuje trochę szczęścia i odwagi żeby pójść all in
chyba się tego będę trzymał, wczoraj miałem wytypowane 13/20 (w tym 3kę której nie skreśliłem w 10kach) dzisiaj wystarczy 10/20 byle na jednym zakładzie
oj na 60 tkach robi się dziura, lepiej chyba odpuścić. 70tki też ładnie padały, choć ze dwie mogą pójść - 71 i 75 lub 77
ja gram dzisiaj na przejścia i styczne, nie zdziwie się jak przejdzie na wieczór 9-11 liczb
5,10,21,32... 41.. 46.. 51 na plusa kurcze ciekawie się zapowiada
zdrapki trzeba wybierać nosem. kiedyś miałem przeczucie, że w pewnej kolekturze wygram 100 pln w tej krzyżowce za dychę. kupiłem jedną i trafiłem
analogicznie kiedyś miałem czuja na mini także w konkretnej kolekturze. ale nie zwykłe, tylko system na 6. trafiłem 4kę
dodam jeszcze, że w kilku kolekturach które "czułem" i w nich grałem padały 6tki w lotto - ostatnio 15 baniek w Lublinie, ale także np 5 w Rzeszowie kilka lat temu czy
oczywiście może być to zwykły przypadek, ten 'czuj' ale z drugiej strony nie raz jest tak że się gapisz w mapki, tatystyki i gówno, a nie raz po prostu widzisz te liczby - tylko niestety nie wszystkie
jak to jest że padają niby te liczby co trzeba a na kuponach jakoś dziwnie pusto...
kiedyś jakaś klientka z własnej inicjatywy, a kupowałem 'na grubo' za dobre kilkadziesiąt pln na chybił, dorzuciła SS. kazałem jej anulować i wklepać wszystkie zakłady bez SS
z kolei byłem kiedyś przejazdem w jakiejś mieścinie nieopodal Kielc i kolektor stwiedził że u niego ciągle padają wygrane w SS, ponoć kilka x 1000 i dużo stówek. miał nawet takie 'chmurki' z wygranymi tysiącami