Wpisy 2 841 346 – 2 841 445
15 marca 2017 00:00 → 15 marca 2017 09:57, 100 wpisów
Tamta pierwsza jeanse sprzedawała wtedy. A i jak ją widziałem uśmiechała się w moim kierunku. Nie wiem czemu ?
tak to jest jak się szybko nie zareaguje co poradzić może następnym razem lepiej wyjdzie
Masz jakieś rady ?
jeansy
Też się odważyłem to w Kaufkandzie okazało się że ma chłopaka, a ha na drugim spotkaniu poszedłem tam z różą. Jej nie było tylko inna. Zadzwoniła abym poszedł do domu. A potem jakiś chłopak przyszedł z tamtą się przywitał. A potem do mnie. Czy ja coś do jego dziewczyny ? A ja że nie wiedziałem że ma chłopaka. A w galerii do takiej i się okazało że ma narzeczonego. A tak to ponad 3 lata GG piszę ale to w ciemno, nawet fotami się wymieniam.
Zagraj systemem.
A ty jesteś z kobietą ? A była jakaś wolna u was ?
na na
Tam miało być.
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym duże gratulacje, , dzisiaj się pomyśli nad liczbami, dobranoc.
Gdybyś nie był lokalnym misiewiczem,to można by cię nazwać kieszonkowy Forrest Gump.
Krasnalka dzięki za poszlem spać przed losowaniem ale 25razy 3/6 jest
Krasnalka
600zl
Krasnalka wiesz co dzisiaj zrobie po pierwszej zmianie
Kupuje 50 zakładów minilotka na 10losowan wszyskie zchybika zapłacę 625zl
Zdjecie zakupu dam do profila około godziny 17stej
Hey wam byly 20tki oby dalej byly a nie 50tki one dzis wieczorem lub jutro o 14 ale to nic po pracy do mechanika mykne po auto wroce obiad podumam nad liczbami multi no i lotto ta kopulejszon trzeba rozwalic
25zl doplace za wczorajsze 600zl w lotto bez plusa
Zbynio traf w końcu 5/5 w mini i zabierz islandorke na Majorkę wajorke
Lece do pracy
Jeśli wczoraj Ktoś uwzględnił moje liczby na NIE / tzn. ŻADNEJ nie skreślił /,
to szóstka była dostępna tylko w 38 liczbach.
Było tak:
Na N I E: 0/11. ----->> wpis 2 840 338.
Dudzia.
to szóstka była dostępna tylko w 38 liczbach.
Było tak:
Na N I E: 0/11. ----->> wpis 2 840 338.
Dudzia.
wujas narazie podajesz te co mi najbardziej wychodzą
może mamy racje
może mamy racje
gramy dalej postawione Multi Multi na dziś imini i dwa lotto z plusem a jutro coś zatypuje na lotto z plusem
i co tam robaczki wygrały
Nic nie wygralem nie zawsze się wygrywa próbuje dalej powodzenia na te35 milionów
Ja wczoraj nie grałam ale jutro zagram jeden
A mój robaczek CO WYGRAŁ nie chwali się
witam
nikt nie pyknoł 6 ,to jutro trzaby wziąć
Dzień dobry nie bądźcie naiwni na nikim już takie kumulacje nie robią wrażenia przecież to sztuczna kumulacja
grajcie u Rycha polecam ,właśnie wyciągłem co nieco z banko
hartge w tym kuponie w profilu jest pusty,tak tylko wstawiles
szofer218 dobrze sprawdź czwórka tak była o mały włos od głównej wygranej
szofer218 na pewno spróbuję a czy wygram nie wiem każdy ma równe szanse
szofer218 to zależy system od czasu do czasu zależy co mi wychodzi z obliczeń ponieważ nie skreślam cyfr na ślepo a metoda nie jest stu procentowa
szofer218 gdybym grał codziennie system 7 mówiąc o mini poszedłbym z torbami trzeba myśleć kombinować nie zawsze jest potrzeba grać systemem