Wpisy użytkownika detmon
Łącznie 409 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 883 759. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale nie znałeś a ja 8 wytypowałem w trzech zakładach - mam 2x5/10 i raz 4/10.
to jak z tymi multimilionerami sprzedającymi e-booki po 9 ziko w których dzielą się niezawodnymi receptami na sukces
tak jak ten dialog w miami vice:
-who the fuck knows you?
-my mommy and daddy know me
-who the fuck knows you?
-my mommy and daddy know me
jeżeli grasz systemem, to masz pewnie wyselekcjonowane - ile? - 20 liczb? wrzuć to
tylko jak możesz typować na jutro na 14tą skoro jeszcze jest wieczorne losowanie...??
chyba że to typowanie na zasadzie "rocznica ślubu + urodziny dziadka + ilość okien w domu" bo tak też niektórzy tutaj potrafią
150 17ek... no ok, widzę że jedziesz ze wszystkimi 80-cioma... fajne typowanie
ja piernicze.... powiem wam że tak blisko jeszcze nie byłem... puściłem tylko 6 dyszek, i mam tylko 7+/10, ale do tego aż 4x 6/10.. nie wiem czy się cieszyć (bo jednak 4 stówki wpadły) czy płakać (bo na kuponach mam 13 celnych liczb z 20...)
kiedyś już tak miałem, że wytypowałem i ponad 10/20, ale też skończyło się na 7+...
aż nei wiem co typować w tej sytuacji... 23,26,43,45,63,66 to wszystko kreślone. 80tka mnie trochę rozwaliła, 69 i 8 któej się czepiłem i nie chce ani padać ani plusować
chyba już wolałbym trafić to 7+ z chybika niż otrzeć się o dychę z plusem i nie wygrać w sumie z własnej winy
chyba że będzie tego powyżej kilku baniek, wtedy sorry, będę się tylko mądrzył i stroszył piórka
a ten koleś, w sumie wiecie - 1,4 miliona to raptem duży dom i ze dwie fajne fury. czy to już jest fortuna - kwestia dyskusyjna
natomiast znam przypadek rodziny, która zgarnęła 5 czy 7 (nie pamiętam) i wyprowadziła się po cichu w nocy..
hgw, ja bym się w życiu nie chwalił, zresztą koleś robił straszną błazenadę, więc śmiem wątpić. a akurat śledziłem dzisiaj jego wizytę 'live'
jeżeli masz konkretne liczby i chcesz się nimi dzielić, to się dzielisz, a nie odstawiasz antyczną tragedię
lol, same 2-3/10 ale przynajmniej plus trafiony, więc wyszło "prawie" na zero
o jak ładnie, plus trafiony i poza tym nic... 1+/10 w czterech kuponach
66 wygląda na pewniaka. do tego 13 albo 15, ciężko się zdecydować
liczby padły takie że pewnie znowu automat albo ktoś typował daty urodzin
najlepiej zacznij sprzedawać ebuki po piątaka, możesz też naciągać ludzi na gotowe systemy
czyżby rano do kasy przyjechał "zwygrajca" w lotto i krzyknął "nie publikujta info bo u mnie na wiosce setka ludzi mieszka zara sie dowiedzo"
liczy się wygrana, nie ważna czy składa się na nią np 5x500 czy 1x2500. płacisz 10% jeżeli kupon wart jest powyżej 2280
posłuchaj tych co już odbierali (co prawda w totomixie ale zasady takie same)
fiskusa nie obchodzi mechanizm gry tylko wygrana. podstawą opodatkowania nie są wygrane z 10 zakładów po stawce 1 tylko z jednego zakładu ze stawką dziesięć. tak zawsze było, tak płaciłem w totomixie (fakt, parę ładnych lat temu w to grałem) - podstawą opodatkowania była wygrana na kuponie, traktowanym jako jednorazowy udział w loterii. jeżeli lotek ma inną wykładnię i dzieli włos na czworo to chylę czoła
nie miałem okazji niestety wygrać powyżej 2280 ale w życiu bym nie pomyślał, że mogę sobie zagrać ze stawką i trafiają np 10x 1500 nie zapłacę podatku... no ale, problem będzie jak się pojawi
nie no ok, jeżeli odbierałeś wygraną w TS i tak ci naliczyli ryczałt od wygranej to spoko. dobrze wiedzieć
tylko że na chłopski rozum jest to sprzeczne z przepisem mówiącym że podstawę opodatkowania stanowi wygrana w loterii. sprzeczać się można czy kupon jest wygraną czy poszczególne wygrane na kuponie są wygranymi
nie masz mi za co bić brawa, powinienem trafić chociaż tę cholerną 4kę...
zagrałem wczoraj 10+ MM z maszyny za stawkę 10.. trafiłem tylko jedną liczbę... plusa
wczoraj chciałem grać system mini na 8, trafiłbym 3. dzisiaj chyba puszczę i to na podobne liczby
chodzi mi po głowie 1, 3/4,6, z nastek wczoraj chciałem grać 13 ale przykleiło się 10, więc dzisiaj 15/18
nei wiem czy grać np ze dwa systemy na 8, czy samemu układać - samemu taniej, ale ostatnio przy wytypowaniu 4/5 wygrałem raptem 2 trójki
przy niepełnym systemie zawsze jest opcja że np typując 4/5 wygrasz tylko 3/5
żadne sremy systemy tylko ktoś machnął na stawkę i stąd tyle trafień. podejrzewam że gros tych wygranych to jedna kolektura i jeden gracz - ktoś miał prawdziwego (nie) farta tak minąć się z 10tką
czemu nie, koleś mógł zagrać za stawkę 10 i trafić spokojnie na kilku kuponach trafić 7/10 - oczywiście i tak musiał puścić w ciul zakładów, pewnie za grube tysiące. nie wierzę, że akurat iluśtam graczy w jednym losowaniu ustrzeliło 7,8 i 9
borze tucholski, czat multipasko już dawno pobił onet w jakości wpisów
ktoś się orientuje kiedy można odebrać wygraną i czy kupon z kerfura można skeszować w kolekturze?
swoją drogą robią taką hucpę w TS wokół EJ, te złote krzesła w kolekturach i pierdyliardy reklam, a blisko godzinę po losowaniu na stronie lotto cisza
może ktoś zagrał na jeden przez przypadek - ja tak kiedyś kupiłem keno. poprosiłem o "ósemkę na 10 losowań" i dostałem.. liczbę 8 na 10x. co ciekawe, akurat 8 padała więc wyszedłem chyba na zero
a z drugiej strony - w jednej z kolektur często bywa pewna starsza pani, z tych co na oko wydała ostatni hajs na fajki i jabola. i zawsze gra o marzenia - 2,3 liczby w keno max. podsłuchałem jak kolektor rozmawiał kiedyś z kimś, że próbował jej uświadomić, ze xuja wygrywa wiec niech chociaż pusci na więcej liczb, ale ona konsekwentnie się spłukuje żeby wygrać kilkanaście ziko
ktos tu niedawno wrzucał link do uproszczonego systemu na 11 liczb, 9 zakładów. grałem tak z tydzien czy dwa, ale dupa blada. byc moze faktycznie musze puscic na wiecej losowan zamiast kreslic codziennie?
w mini pada najwiecej wygranych wiec teoretycznie nawet 5/5 wydaje sie nie-niemozliwe.
12,50 x 15 = 187,50 to jest ok. 10 3/5 (przy załozeniu głównej). sporo
ktoś ma pomysł na dwie wierze na 20-tkach? mi chodzi 23 albo 21+26
mam zamiar powtorzyć 72 i coś obok pasuje mi obstawic - 70 lub 75?
ale w keno ludziska grają raczej na mniejsze ilosci liczb, jest pełno rasowych graczy lecących na 4/5/6 skreśleń, zeby wpadło pare złotych. kiedyś jak pusczałem 10 w keno to kolektor sam sie zdziwił bo stwierdzil ze nikt w tak wysokie wygrane nie trafia, natomiast te niskie owszem, padają i on ogólnie nie poleca
a w multi magnesem był właśnie bonus. włazisz do kolektury widisz pare stówek czy nawet bańkę ekstra, za raptem 2.50 - teraz za 2.50 masz dwie szanse na podobną wygraną w Mini... a tutaj faktycznie główne wygrane padają niemal codziennie
a w multi magnesem był właśnie bonus. włazisz do kolektury widisz pare stówek czy nawet bańkę ekstra, za raptem 2.50 - teraz za 2.50 masz dwie szanse na podobną wygraną w Mini... a tutaj faktycznie główne wygrane padają niemal codziennie
bry. ktoś mi wytłumaczy jakim cudem wczoraj padła 6tka w Lotto w wysokości równo 2 mln, skoro kumulacja była na 3 mln???
ale coś powyżej 2 mln powinni uzbierać - bywało już tak, że anonsowali 3 mln a wygrana była 2,1 - 2,3 mln. a tutaj równiutkie 2...
armię ludzi lol, obecnie armia kilkunastu osób z całego świata podgląda wawsze typy i koślawe pierdy o polityce, małyszu czy o porannej kawusi
kiedyś można było pogadać o liczbach, o grze, ale od jakiegoś czasu ten czat to podwórko dla błaznów, frustratów i kilku osób, które chyba jak Hawking są sparaliżowane i jedyny kontakt ze światem mają za pomocą tego czatu
jednym słowem rozpieprzacie to co pasko budował latami, bo popularność całego serwisu dzięki waszej światłej działalności raczej nie może rosnąć
właśnie miałem się zarejestrować na granie lotto online - nie zawsze mogę wyskoczyć żeby zagrać w mm na 14tą, bo albo jestem w domu (a mieszkam pod miastem), albo na spotkaniu, albo w trasie gdzie jak na złość nie ma w pobliżu kolektur... klikam sobie i co? przez neta nie zagram w MM...
hej, szybkie pytanie - na ile losowań można puścić na chybił trafił dużego lotka?