Wpisy użytkownika delfin
Łącznie 162 wpisów w archiwum, pokazane od nr 170 796. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Witam liczbę 3 która poszła po miesiącu dziś rano i nadszarpnęła nie tylko mi nerwy i mam nadzieję ,że w tym miesiącu nie zawiedzie i będzie tak często padać jak pada w tym miesiącu czwórka.A już myślałem że mają w maszynie omyłkowo dwie kulki z numerem cztery.Poszła dziś też moja ulubiona liczba 36 ,która nie lubi długich przestoi.
PO 35 losowaniach posuchy liczba 3 znowu rozpoczęła swój marsz.W tym tygodniu nie powinna strajkować .I znowu ta 4 dziś rano.Może tą 4 totalizator "podkłada"wtajemniczonym jako pewniaka.4 jest naprawdę podejrzana.Rachunek prawdopodobieństwa zawodzi tu na całej linii.

Lila włosy stoją mi dęba,bo nie potrafię wyzdrowieć,a jeżeli to parkinson to koniec z hipciem.
tuż przed pójściem spać informuję bociana,że dzisiaj zagrałem na siedem skreśleń i trafiłem 0z7,koszt gry 2,5 zeta.Koszmar,koszmar.

proszę o niewielką wygraną bo wtopiłem 10zeta w zdrapki:fasolę i zdraapmana

panie lotto dzisiaj mam dla pana aż trzy

tylko niech pan wylosuje moje liczby.Pozdrawiam wielebnego

tylko niech pan wylosuje moje liczby.Pozdrawiam wielebnegoprzypominam,że gdybym dostał jakieś pewniaki na wieczór w prezencie,to proszę nie podbierać

Takie są niebezpieczne samice:modliszka,samica,pająk czarna wdowa,samica
« Poprzednie 100Kolejne »