Wpisy 181 622 – 181 721
11 listopada 2010 00:03 → 11 listopada 2010 14:18, 100 wpisów

Witam.

4 osoby śledzi czat.
Witam ponownie..
Miłego dnia życzę.. .
Miłego dnia życzę.. .

Witam pięknie 
Jasza
Walutą Białorusi jest rubel białoruski
pozdrawiam

Jasza
Walutą Białorusi jest rubel białoruski
pozdrawiam

Witam.System pracuje.Problemem może być znalezienie czynnej kolektury.Pozostaje chyba udać się na stację benzynową.
dzieńdoberek
właśnie sprawdziłam sobie wczorajsze wyniki i mam 3z3 i 3z5

u mnie "żółty domek" otwarty będzie od 16stej, więc wieczorem spróbuje swoich sił w Mini

madryt - widze że wzrok już nie ten bo ciągle piszesz hartage hehe 

na razie idę nawiedzić przyjaciół darmowy obiadek i miłe towarzystwo po drodze zatankuję marzenia 

madryt ja jej naprawdę nic nie zrobiłam
jak ja wyślę pukony jak do najbliższej stacji cpn 1,5km
może wezmę kije i pójdę z buta

jak ja wyślę pukony jak do najbliższej stacji cpn 1,5km
może wezmę kije i pójdę z buta

a sklepów spożywczych u was nie ma z punktem lotto? takie są dziś pootwierane

pójdę i ja,wczoraj a właściwie dziś uciekł mi autobus i szłam
3km mam więc dobra rozgrzewkę
miałam dzisiaj biec w Biegu Niepodległości,ale musiałam zrezygnować
3km mam więc dobra rozgrzewkę
miałam dzisiaj biec w Biegu Niepodległości,ale musiałam zrezygnować

jestem-sąsiad jechał zatankować i mi wysłał
jeszcze dziesiątkę na trafił
nawet ładne te cyferki
jeszcze dziesiątkę na trafił

nawet ładne te cyferki

ja niestety nie mam gdzie wysłać szystko zamknięte a na orlenie u nas nie mają totka

dopiero co wygramoliłam się z łóżka mam dość tej grypy i kataru

bella już troszkę lepiej ale wczoraj to normalnie koszmar
już tak dawno nie miałam
już tak dawno nie miałama moje typy to
pewniak 3
parka 3,12
trójka 3,12,75
typuję tutaj ponieważ nie zdążyłam w typowaniach
a 10 taka jak wczoraj wieczorem
pewniak 3
parka 3,12
trójka 3,12,75
typuję tutaj ponieważ nie zdążyłam w typowaniach
a 10 taka jak wczoraj wieczorem

a ja mam wolne aż do niedzieli

a moja dyszka z maszynki
6-14-16-17-26-36-51-64-73-75

a moja dyszka z maszynki
6-14-16-17-26-36-51-64-73-75

Buziole Wszystkim
Przywołana dziś przez programy w tiviku do wyższych, patriotycznych uczuć machnęłam na obiad rosół i schaboszczaka z kapuchą 

Przywołana dziś przez programy w tiviku do wyższych, patriotycznych uczuć machnęłam na obiad rosół i schaboszczaka z kapuchą 

Na 14-tą:
1) 04,05,11,23,38,42,48,53,67,72
2) 57,02,79,09,46
3) 70,45,40
Pozdrawiam i wysokich wygranych...Dla mnie i całej reszcie
1) 04,05,11,23,38,42,48,53,67,72
2) 57,02,79,09,46
3) 70,45,40
Pozdrawiam i wysokich wygranych...Dla mnie i całej reszcie

jeszcze parę minutek i losowanie...życzę jak najwięcej trafionych kulek i 

Pozdrawiam Wszystkich i życzę sobie i Wam jak najwyższych wygranych !hosiu piłam i nawet to nie pomaga ale jak to się mówi leczona trwa 7 dni a nie leczona tydzień 

Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 04,14,17,19,22,24,32,36,38,40,48,51,52,56,57,58,61,69,70,76 - Plusem jest liczba: 76
raz na pół roku przy wizycie kontrolnej u dentysty sadysty hahahahah

Klęska ,jak ten goguś prowadzi losowanie,to klapa pewna,a niech
go kule biją
go kule biją

hosiu ja Cie
wydłub mi coś grubszego na wieczór
bo padam na twarz po tych nockach
krysieńko spieszę się donieść cytując starą,mądrą indiankę
jak facet je czosnek ma do samych kostek

wydłub mi coś grubszego na wieczórbo padam na twarz po tych nockach

krysieńko spieszę się donieść cytując starą,mądrą indiankę
jak facet je czosnek ma do samych kostek

Witam.
Niektórzy starzy stażem (a nie wiekiem
) multipaskowicze być może pamiętają mnie oraz to, że w ubiegłym roku w okresie gdy w Totomixie były przyjmowane zakłady na gry losowe np. Multilotek - to zwracałem tu uwagę na to, aby tak dobierać stawki w grze np. na wyższych etapach progresji by korzystnie dla siebie wykorzystać możliwości płynące z zaokrąglania wygranych.
Ten ubiegłoroczny pomysł z zaokrąglaniem wygranych wykorzystałem w tym roku, gdy Totomix wprowadził możliwość gry zakładami systemowymi za stawki idące od 0.05zł czyli od 5 gr za kombinację...
.................................................................................................
W związku z tym, że w sposób uczciwy [b]BO ZGODNIE Z ICH REGULAMINEM !!![/b] ale wykorzystując pewien niuans
"wyprostowałem" w okresie od końca sierpnia do wczoraj firmę Totolotek (Toto-Mix) na ponad sto tysięcy złotych - w tej firmie od wczoraj jest istne trzęsienie ziemi i pomimo wyłożenia sporych pieniędzy na reklamę i druk ulotek informujących o nowej ich ofercie w postaci gry systemami za stawki od 0.05zł czyli od 5gr - nie są już aktualne ( dla mnie niestety.... :-( ) informacje tu podawane:
[url=http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/]http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/[/url]
gdyż od wczoraj od godziny 11.00 nie ma już tam takich stawek a ponadto ulegają generalnej zmianie zasady dotyczące gry systemami.
Zatem pojedynek: edi8 - Totomix wygrałem, robiąc dość bolesne kuku tej firmie i to na wielu polach: wizerunkowym, finansowym i merytorycznym, bo okazali się zwykłymi amatorami na gruncie bukmacherki sami wystawiając się do odstrzału, gdyż otworzyli furtkę do pewnego modelu gry , w którą wobec takiego zaproszenia wstyd było nie wejść...
W grze systemowej ako 1.15 ( utworzone jako kombinacja ) było rozliczane tak samo jak przy kursie 2 netto czyli bez podatku, więc 2.28 brutto !!!
Pzdr.
edi8
Niektórzy starzy stażem (a nie wiekiem
) multipaskowicze być może pamiętają mnie oraz to, że w ubiegłym roku w okresie gdy w Totomixie były przyjmowane zakłady na gry losowe np. Multilotek - to zwracałem tu uwagę na to, aby tak dobierać stawki w grze np. na wyższych etapach progresji by korzystnie dla siebie wykorzystać możliwości płynące z zaokrąglania wygranych.Ten ubiegłoroczny pomysł z zaokrąglaniem wygranych wykorzystałem w tym roku, gdy Totomix wprowadził możliwość gry zakładami systemowymi za stawki idące od 0.05zł czyli od 5 gr za kombinację...
.................................................................................................
W związku z tym, że w sposób uczciwy [b]BO ZGODNIE Z ICH REGULAMINEM !!![/b] ale wykorzystując pewien niuans
"wyprostowałem" w okresie od końca sierpnia do wczoraj firmę Totolotek (Toto-Mix) na ponad sto tysięcy złotych - w tej firmie od wczoraj jest istne trzęsienie ziemi i pomimo wyłożenia sporych pieniędzy na reklamę i druk ulotek informujących o nowej ich ofercie w postaci gry systemami za stawki od 0.05zł czyli od 5gr - nie są już aktualne ( dla mnie niestety.... :-( ) informacje tu podawane:[url=http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/]http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/[/url]
gdyż od wczoraj od godziny 11.00 nie ma już tam takich stawek a ponadto ulegają generalnej zmianie zasady dotyczące gry systemami.
Zatem pojedynek: edi8 - Totomix wygrałem, robiąc dość bolesne kuku tej firmie i to na wielu polach: wizerunkowym, finansowym i merytorycznym, bo okazali się zwykłymi amatorami na gruncie bukmacherki sami wystawiając się do odstrzału, gdyż otworzyli furtkę do pewnego modelu gry , w którą wobec takiego zaproszenia wstyd było nie wejść...

W grze systemowej ako 1.15 ( utworzone jako kombinacja ) było rozliczane tak samo jak przy kursie 2 netto czyli bez podatku, więc 2.28 brutto !!!
Pzdr.
edi8
bella jemu to raczej nie grozi
ale za to leci mu z buzi tym czosnkiem
ale za to leci mu z buzi tym czosnkiem
edi >>>
Czy nadal mnie kochasz ?
Czy Żona wróciła z dalekiej podróży ? Nasza konsumpcja od 2 lat nie może dojść do skutku 

Czy nadal mnie kochasz ?
Czy Żona wróciła z dalekiej podróży ? Nasza konsumpcja od 2 lat nie może dojść do skutku 

Kiedyś to szerzej opiszę - a teraz jedynie powiem, że z oczywistych powodów nie chciałem aby się szybko połapali w tej luce jaką stworzyli i dlatego ustawiłem sobie pułap wygranej netto na ok. 1000zł dziennie - bo gdybym ostrzej ich karał, to szybciej by się zorientowali i zrobili to co wczoraj - czyli blokadę niektórych typów zagrań w obszarze gry systemami....
Ostatnie tygodnie - wobec pewnych sygnałów od kolektorów o tym, że moje wciąż wygrywające kupony są wnikliwie analizowane w firmie i spodziewanym rychłym końcu tej zabawy - to moje mocniejsze uderzenia: po 2000 - 3500 zł netto dziennie...
Pzdr.
edi8
Ostatnie tygodnie - wobec pewnych sygnałów od kolektorów o tym, że moje wciąż wygrywające kupony są wnikliwie analizowane w firmie i spodziewanym rychłym końcu tej zabawy - to moje mocniejsze uderzenia: po 2000 - 3500 zł netto dziennie...
Pzdr.
edi8

a ja nie WITAM 

36,73 

Gratuluję P. edi8, pomimo zatargów