Wpisy 365 833 – 365 932
28 czerwca 2011 00:01 → 28 czerwca 2011 08:27, 100 wpisów
a tak kolektura musi być wyjątkowa bo,że ktoś trafił tam 1000zeta w kaskadera to niesamowity przypadek,szkoda,że nie zobaczyłem o której godzinie nadano szczęśliwy los.
dzisiaj przeczytałem na internecie,ze podczas wizyty bashobory we wrocławiu,kobieta ze złamanym kręgosłupem wstała z wózka inwalidzkiego,widać miała super szczęście 

hipopotan
spodobała Ci się kaskada ? przypasowała ? kupujesz to ?
spodobała Ci się kaskada ? przypasowała ? kupujesz to ?
robal,niewielkie fundusze hipcia powodują ograniczenia w grze,więc kaskadera odpuszczam a gram jedynie w multi
.chociaż może kiedyś jeszcze puszczę taki kupon,kaskadę
.chociaż może kiedyś jeszcze puszczę taki kupon,kaskadę
a taki był tłok do bashobory,kobiety starsze otoczyły go wkoło,że hipcio nie dostał się na indywidualną modlitwę

Mając do wyboru - gdzie nie mogę wybieać
- wolę Jokera, a za najbardziej sensowną grę uważam mini, ale to temat na inną bajkę
pozdrawiam
zdrówka
teraz już naprawdę
dobranoc wszystkim
- wolę Jokera, a za najbardziej sensowną grę uważam mini, ale to temat na inną bajkę
pozdrawiam
zdrówka
teraz już naprawdę
dobranoc wszystkim

to wielka tajemnica,dlaczego Jezus jednych uzdrawia a innym pozwala chorować

jocia dzisiejsza przegrana,spowodowała,że jutro odpuszczam losowanie o 1400,jeszcze obolały muszę dotrzeć do dentysty by ratować ząbek

już miałem pecha do 4rki lekarzy:neurologa,urologa,osteopaty i kręgarza,więc raczej 3ki

ja na kilka dni odpuscilem multi
dzis na 14 zagralem liczbami sprzed kilku dni , na szybko skreslilem w kolekturze, padlo 7/10 stawka x2

280zlo wpadlo.
o 22.00 cienizna 3/10
dzis na 14 zagralem liczbami sprzed kilku dni , na szybko skreslilem w kolekturze, padlo 7/10 stawka x2

280zlo wpadlo.o 22.00 cienizna 3/10
Witajcie. Hej!
8 śledczych.
x 8.
x 8.Miłych snów. Dobranoc.
Użytkownik kamdi dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Dzień dobry wszystkim

Miłego dnia życzę...wysokich wygranych o 14tej....

Miłego dnia życzę...wysokich wygranych o 14tej....

Użytkownik Codee dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Użytkownik madzia77 dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Witaj Madzia
. Normalnie bana dostałem już od rana.
. Dzień bez bana to dzień stracony 
. Normalnie bana dostałem już od rana.
. Dzień bez bana to dzień stracony 
andromeda >>> dla Ciebie ekstra

hefajstos >>> a ja wczoraj dumałam nad tym co mi pisałeś - jak zorganizować coś takiego - koncepcja godna uwagi,tylko czy znajdą się chętne osoby,które będą chciały poświęcić swój czas ..

hefajstos >>> a ja wczoraj dumałam nad tym co mi pisałeś - jak zorganizować coś takiego - koncepcja godna uwagi,tylko czy znajdą się chętne osoby,które będą chciały poświęcić swój czas ..
To musi mieć też jakąś podstawę prawną. I coś na czym można się oprzeć Madzia. Jakiś przepis w ustawie albo artykuł.
no i czy nie "obijemy się o mur", podstawa prawna?
No nie wiem ale "zdanie" grających powinno mieć chyba jakieś znaczenie ..???
Zakładam się,że gdyby przeprowadzić sondę z tego typu pytaniem to w 99% odpowiedź byłaby "jestem za"
No nie wiem ale "zdanie" grających powinno mieć chyba jakieś znaczenie ..???
Zakładam się,że gdyby przeprowadzić sondę z tego typu pytaniem to w 99% odpowiedź byłaby "jestem za"
może El Pasko by takie coś zrobił- taki sondaż i każdy by klikał - "jestem za" .
Gała wiesz co szkoda ze nie grałam na 2 losowania wczoraj puściłam sobie kupon stary z portw...miałam kiedys na niego 5/6 a wczoraj z tego kuponu padło całe 6/6 pierwszy raz w histori mm..

Np. Czy jesteś przeciwko seksualizacji czatu Multipasko? TAK lub NIE i ciekawe jaki by był wynik . 

Witam serdecznie.
Gała,Andromeda.Wygranych.GRUPA A na dwa losowania:"9"

Gała,Andromeda.Wygranych.GRUPA A na dwa losowania:"9"

Gała no czemu ja Cie nie słuchałam i nie grałam na kilka loswan
Witam i o konkretne liczby na dzisiaj pytam

madzia77...
hefajstos...
i inni

madzia77...

hefajstos...
i inni

Ocena strony Multipasko. Wejdź i wyraź swoją opinie.
http://ocenystron.pl/strony/multipasko.pl
http://ocenystron.pl/strony/multipasko.plGała...myślisz,że 69 się powtórzy?? Chociaż z drugiej strony lubi często wpaść 

Witaj Lila

.Czy mundurek dzisiaj też w szafie?Bo nie wiem czy lac z rana szampana na dobry początek dnia

.Czy mundurek dzisiaj też w szafie?Bo nie wiem czy lac z rana szampana na dobry początek dniaLila w takim razie leje bo do 2-giej wytrzeźwiejesz.
Andromeda Tobie również szklneczka a Gała Harnaś

Andromeda Tobie również szklneczka a Gała Harnaś

Gała....tak mi się skojarzyło,u nas w Piątek było wesele,Pan młody narozrabiał i siedział całą noc na komendzie,wesele pierwsza klasa,ciekawe jak się czuła Panna młoda

Lila
piękne wesele ,piękna pamiątka
dobrze że ja grzeczny,nie pijący,palący ale lubiący.......
piękne wesele ,piękna pamiątkadobrze że ja grzeczny,nie pijący,palący ale lubiący.......

u nas było akurat w piątek a sobotę Pan młody sobie posiedział troszkę

tylko Ty masz problem